PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaken, not stirred

Azt írtam valamirevaló...

shaken, not stirred

HUNMarcus
ez csak látványterv, a ps és a hd extra felszereltséggel kapható <#vigyor>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Prince of Máté

HUNMarcus
kocsiban és hajón <#beka2>

Mutass olyan valamirevaló yachtot amiben nincs ps3 és hdtv...

shaken, not stirred

Prince of Máté
Úton és a Balaton hullámain?

Érdekes, hogy az MGS4 nem egyszerre csinálja meg az installt:

Elsõ install 8 perc

Act 2 - 3 perc
Act 3 - 3 perc
Act 4 - 2 perc
Act 5 - 1 perc

Seth
Senki nem fog elsõre így játszani abban biztos lehetsz. Ez olyan mint a speed run-ok, ott is sokan hõbörögnek, hogyan lehet valaki ennyire félkegyelmû, hogy így játsza végig a játékot, közben eszébe sem jut, hogy az a félkegyelmû valószínûleg már tucatszor végigjátszotta elõtte, ismeri minden zegét-zugát,trükkjét a játéknak. /most ezt nem neked mondom,csak úgy általánosságban ez a jellemzõ/

PSN ID.: Beegabor

<#eljen>

shaken, not stirred

HUNMarcus
Kicsiknek, nagyoknak. Telteknek, és karcsúaknak. Optimistáknak és pesszimistáknak. A biztonság megszállotjainak, és a veszélyesen élõknek. Az egyéniségeknek, a feltörekvõknek és a léhûtõknek. Azoknak akik gondolnak a jövõre. A rövidlátóknak, a távollátóknak, és az elõrelátóknak. A föld felett lebegõknek, a földön járóknak. Azoknak akik szeretik a meglepetéseket. Éjjel, nappal, úton, útfélen. Dunán innen, Dunán túl. A pusztán, és a Balaton hullámain. Esõ elõtt, és esõ után. Randevúra és családi ebédre. Romatikusoknak, azoknak akik szeretnek, akik nem, akik szívbõl, akik igazán. A beilleszkedõknek, a kiemelkedõknek. A tisztalelkûeknek, a mosolygósaknak, a zárkózottaknak, és a boldogságtól ordítóknak. Egyedül, kettesben. Együtt a családdal, neked, és nekem. Nekünk mindenkinek. PLAYSTATION 3

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem vágom, hogy miért ilyen ronda arccal nyomhatod big bossként, gyakorlatilag a végén amikor találkoznak, big boss jobb állapotban van mint snake, akinek a fél arcát eltorzította valami sérülés...

shaken, not stirred

MGS karakterbemutató
Part 1.
Part 2.

Érdemes elolvasni.

Tyler Durden
Mondjuk aki így játszik mgs-t az meg is érdemli..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Cutscenek nélkül és rohanva... De az elég hardcore lehet 😄

shaken, not stirred

Big Boss mask: (corpse face, literally rotting muscle tissue, 1 bulging eye and exposed skeletal jaw) - Obtain Big Boss emblem (When you wear it, it causes enemies near you to cower in fear and/or run away screaming. To unlock it, beat the game on the hardest difficulty using no continues, getting no alerts, killing no enemies, using no rations or Stealth Suit, and beating the game in 5 hours or less)

hát nem is tudom ha 5 óra alatt "így" is végig lehet vinni akkor nem lehet túl hosszu a normál story

Belenéztem a Vamp-Raiden harcba,de nem merem végignézni.Bár lehet,hogy a játékban el se jutok odáig😄D

Alien!
nagyon remélem,hogy a xbox-bétából gyúrtak demót...ahogy a videókat nézem valszeg ez történhetett...Remélem sokmindenen javítanak...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Kicsit úgy tûnik hogy még nincs minden belõve, remélem ez annak tudható be, hogy a demo még nem a végleges dolgokat tartalmazza.
Érdekes pl. egyes fegyverek sebzése, akkor hogy kb. 10 secig kell lõnöm egy ellenséget mire meghal és az egész belsõ nézetnél kicsit túl közel van a fegyver, bár lehet ez már csak nekem tûnik zavarónak.
De amúgy teljesen élvezhetõ a játék, bár jó lenne pl. bevezetni ide is, hogy halál után megmutassa ki is ölt meg valójában. Viszont jók a használható jármûvek, kicsit olyan warhawk feeling csak fps nézetbõl és pusztítható környezettel és mivel warhawk is bejött ez is bejön. 😊
Tegnap pl. defenderként találtam egy tankot aminek nem sok kellett volna és mivel support vagyok, gyorsan nekiálltam megjavítani, majd belehuppantam és irány az arany védelmezése, jött is nemsokára 2 tank, 2 irányból és mivel nem sok respawn csíkjuk volt mindketten a házat és a ládát kezdék lövöldözni vagyis csak kezdték volna, mivel mindkettõt szétlõttem. 😄 Ezután pont jött a defender wins felirat, na az ott fasza volt.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

jah, mikor megjelenik akkor tartanak a fejlesztõk egy hosszúhétvégényi pihenést, és állhatnak neki a ps4-es verziónak. :/
Még akkor azért a decemberi Tokyoi Gamers valamiben még reménykedhetünk, mostanság ott szokták a legtöbb exclusive cuccot kiadni.

Nexxuss
Nemsokára itt az E3, és még mindig nem lehet tudni, hogy látunk e Final XIII-t....remélem azzal tisztában vagytok, hogyha most nem látjuk, akkor a játék legkorbban 2010-ben fog megjelenni? 😞😞

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Minden fórumot, game oldalt kerülni fogok jövõhét hétfõig, pontosabban addig míg ki nem pörgetem a gémet. Spoiler áradat mindenhonnan....

Alien!
jaja,sajnos vannak gyerekbetegségei.... az irányítás nekem is érzékenynek tûnik,ráadásul a framerate miatt nehéz pontosan célozni,fõleg egy-egy nagyobb harcnál...Aztán soxor nemtudom,hogy lelõttem-e az illetõt(csak a kiírásból lehet megtudni,ki kit lõtt le),nincs hasalás...Aztán a respawn is elég érdekes,ha squad-et választom soxor olyan mellé dob be akit éppen lõnek,de volt ez már forditva is...Múltkor bedobott egy helikopterbe amit éppen a gyerek nekivezetett a földnek....😊 és ami a demóban fáj,hogy nem lehet a gombkiosztást konfigurálni,ergo cod4-es beidegzõdéssel,soxor rohanok a vesztembe...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Kurva nagy játék lesz 😄 . Meg kell szereznem az új monitoromat mire ez jön, nehogymán sd tv-n mgs4-ezzek 😊 .

shaken, not stirred

fasza, aszittem a linkeket is elrejti, na mindegy, értitek a lényeget 😄

shaken, not stirred

csak saját felelõsségre !!!
aki nem akar mgs4 spoilereket olvasni az ne nyissa meg !!!

shaken, not stirred

Na igen, van még benne pár érdekes dolog, remélem ezeket majd figyelik és javítják. Az elsõ 1 óra után kb. dobtam volna is ki a lemezt a gépembõl (már ha meglenne már 😊 ), de inkább tovább toltam és mostmár egészen bejön a dolog. Bár az irányítás kezdetben nem nagyon jött be, túl érzékeny a fordulás és a kis sensitivity cuccos se úgy állít ahogy kellene. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Kreeder44
Biztos van benne olyan pont MI GYENGEBB SEBEZHETOBB A TANKON ÉS Õ RÁJÖTT 😊 ÉN AZT NEM TUDOM H A KATONÁVAL LEHET FEKÜDNBI IS VAGY CSAK GUGOLNI TUD xD?

HUNMarcus
a f*szom kivan a BC-vel, APC-vel gyszerûen NEM LEHET eltalálni az embereket, másik tank vs. tank én belelövök 4et õ belémlõ kettõt és én húzom a rövidebbet... nem értem

NEXUS6
Ja, valszeg benéztem. Bocsi. A civ simán elinul 1080p ben akkor is ha nem szedem ki a pipát a 720p mellöl. Ez viszont csak 720-at komálja.

De ettõl függetlenül nagyon szép a grafix a BF-ben. Pláne, hogy gyak mindent szét lehet lõni.
Sikerült egy-két kempelõs helyet is találnom.
És ahogy tapasztaltam itt is M-16 rulez.😉
Sználypereket olyan szépen le lehet vele szedni, hogy ihaly😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
próbáld meg ezt! csak az xp/vista alatt van 32gb korlát,nekem az 500gb-os mybook gyárilag volt fat32-re formázva...

Próbáld meg, hogy belerakod, és elvileg felajánlja a lehetõséget hogy megformázza (töröld le elõtte a partíviókat róla).

shaken, not stirred

jaja vágom, ezért kérdeztem hogy tud e valaki egy porgit amivel lehet, mert írni olvasni tudja a 32gb nál nagyobbakat az xp csak formázni nem.
A FAT az ennyit tud. A PS3-ban érdekesen van a vinyó (ha kiveszed és berakod egy PC-be, nem fogja látni). Az XP jól formáz. A FAT a szar, mert határok közé kényszerít (32 GB, 4GB stb.)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Prince of Máté
Én is 45-ös vagyok 😄
Ez a 2x XP csak konzolon van most?

igen igen de xp csak 32gb -ig formáz ná meg és nekem az nem elég..egy 120as ból😄
Leszedtem a Haze demot és hát mit mondjak??? Szidtátok itt elég rendesen nemtom miért! Nem annyira rossz azért! Lehet vele játszani sõt Far Cry óta egyik olyan fps ami még tetszik is na jó kivétel COD mert az egy remekmû, Lehet kövezni <#vigyor3> GTA4 végigvéve, Assassins Creed megrendelve <#eljen>

PlayStation3 ID: zSul

OliApa
THX! Mentem is, van mit behoznom (45), bar eleg sportszeru? Volt mar maskor is?
balljuggler
bocsi fiuk!elnéztem a szöget!
a BF multi nekem csak szerdátol jo de akkor egész nap ráérek..

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

ühüm

OliApa
Most hetvegen a COD4 multiban tenyleg dupla XP jar? <#wow1>
Seth

PSN ID.: Beegabor

XP alatt tarold le és kész 😊 , semmi ilyen hülye progi nem kell.

shaken, not stirred

Minek ehhez progi? Sima XP alatt is meg lehet csinálni a dolgot.

Tud valaki valami jó progit nfts bõl fat32 re formázásra? mert a Norton PartitionMagic 8.0 próbálkoztam lehet is vele de állandóan hibát irt ki
Hehe, pedig az elején hogy utáltad, meg mennyire nem tetszett... <#beka3>

shaken, not stirred