PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi válaszokat köszönöm 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Az MGS4 eleje gyönyörû, viszont amikor Snake egyedül megy igen unalmasra sikerült, még jó hogy csak az eleje, mert hála az égnek beindult!
A fingós katona király😊<#crazya>#crazya><#vigyor4>#vigyor4> Tele van vagy várjunk csak inkább úgy fogalmazok hogy tisztára mintha film lenne, igazi emberek és mozgások😊
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
Póló nem nagy szám!
Játék annál inkább! 😄
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
PSN ID: Zottyantas
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Your GAME ID must be 8-32 characters in length using lower case letters, numbers, hyphens (-), underscores (_), and periods (.).
[ 8-32 characters, a-z 0-9 .-_ ]
SiLv1o_HuN -t nem engedi
PS3 ID: marcogi zsírkutya
"De élesebb a kép meg szebb ha olyan tv-m van ?" -> NEM! Miert lenne szebb? Szerintem egy 10 eves TV-n szebb a kep.
Mgs 4 ///ahogy elnézem elsõ játékom lesz hozzá 😄😛///
PSN ID.: Beegabor
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
(de még nem figyeltem meg , csak tipp, de ez lenne logikus)
(énis nyomnám 😛)
Viszont, akkoris tökjó lenne coop-ban nyomni, közben élõ cset stb.
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
Jó erõs bagót szívhat egyébként ha már veszi is le az életerõd amint használod <#idiota>#idiota>
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
Tegnap estefele feltöltöttem valamennyi lóvét a networkre, majd megvettem az éves Qore-t (vagy hogyhíjják), meg a Pixeljunk monstert..
Maradt kb fél dolcsim.
Reggel nézem a mobilom, jött az sms a bankomtól, hogy éjjel 3 körül leemeltek újból 3 dolcsit szintén a network-ról, de úgy hogy 3x1 dollárt.
Mondjuk több lóvé nemis volt a kártyán.
Nemrég néztem a networkon a tranzakció történetet, de a 3x1 dollárról semmi infó nincs. 😞
A többi viszont korrektül ottvan, mármint a többi info az esti feltöltés/vásárlásomról.
Lehet, hogy valamiféleképpen lenyúlták a kártyám adatait? Mármint a networkrõl? (pl. adathalászat?).
Ideges vagyok kissé (najó qrvára) emiatt, mert nem az a szaros 3 dolcsi számít hanem az hogy ki és hogy csinált ilyet, ill. miért? Semmi info..
Más dolog.:
Valaki tudja mikor kezdõdik a Socom béta? Mert nemtudom letölteni, nem elérhetõ még.
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
Igen, a PS3 kontrollere mozgásérzékelõs, játékonként változik, hogy mennyire használják ki.
ennél amikor a srác megy a fán azt mutatja,hogy forgassuk a joy-t... mozgás érzékelõs a joy ?
Illetve MGS 4en kivül miket ajánlanátok játékokat? Köszi a válaszokat, több hülye kérdésem nem lesz 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elméletileg már hétfön feladták de még semmi hire. :-(
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Szerk: meg ma meló is van, nem tudnám tolni. EMS-el küldik usaból, hétfõn legkésöbb kézben kell lennie
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
vásárlási lehetõség van bõven ebbõl ajánlok kettõt: http://www.konzolstudio.hu/ http://www.platinumshop.hu/
Überkonzolnál van EU verza,meg holnap lesz USA.
Mi különbség?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
shaken, not stirred
shaken, not stirred