PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
Még se fogyok ki egykönnyen a kérdésekbõl😊milyen formátumú vidiket játszik le ? Avi Mpeg4 Dvd -k stb ??

Eddigi válaszokat köszönöm 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

OliApa
megegyszer ird be u.azt, masodszorra elfogadja...
baggins
Én azt hittem, ma megkapom, de így jártam. Sík ideg vagyok, ha holnap sem jön meg, akkor marad a hétfõ. GRRRRR!!!!!!

aabelus
szoval egy 720p-s bluray filmmel mit csinaljak,hogy lejatssza a ps3? <#nemtudom>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Madbaby
Hát a póló tényleg egyszerûnek tûnik, de nagyon jó anyaga van! Minõség!

Az MGS4 eleje gyönyörû, viszont amikor Snake egyedül megy igen unalmasra sikerült, még jó hogy csak az eleje, mert hála az égnek beindult!
A fingós katona király😊<#crazya><#vigyor4> Tele van vagy várjunk csak inkább úgy fogalmazok hogy tisztára mintha film lenne, igazi emberek és mozgások😊

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

Kratos86
Na végre megvan! <#smile>

Póló nem nagy szám!

Játék annál inkább! 😄

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

aabelus
nagyon szepen koszonom! <#eljen><#integet2><#puszi><#love11>

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

aabelus
mi is a neve annak a proginak amivel be lehet tenni a feliratot a videoba? nem talalom google-on..

fsgh
van és ingyen van

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Most hivott fel haver USA-ból, csomagolja a cuccost. 😄

Van multi és ingyenes.

PSN ID: Zottyantas

Gideon Wieth
Multi ps3-on van? fizetõs v nem fizetõs ? más kérdésem már nincs 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Lõszerben nincs hiány az tuti😄

HUNMarcus
kisbetûvel engedi de ez mekkora hülyeség már

PS3 ID: marcogi zsírkutya

arsnl
sztem csak kisbetût tartalmazhat

HUNMarcus
nem tok konamira regelni, ezt irja ki:

Your GAME ID must be 8-32 characters in length using lower case letters, numbers, hyphens (-), underscores (_), and periods (.).

[ 8-32 characters, a-z 0-9 .-_ ]

SiLv1o_HuN -t nem engedi

aabelus
nem is ertem,hogy mersz ilyet feltetelezni,hogy egy uj,korszeru High Definition tv-n szebb legyen a kep,mint egy 10 eves rozsdafeszken,amin a teletext vilagbuntetes volt! Persze,hogy nem szebb a kep az "olyan" (hd) tv-n!

aabelus
az LG tv-re valaszoltam en,ha elolvastad volna,nem kerdeznel ilyeneket!
"De élesebb a kép meg szebb ha olyan tv-m van ?" -> NEM! Miert lenne szebb? Szerintem egy 10 eves TV-n szebb a kep.

OliApa
Basszus, akkor nincs idö olvasgatni!<#vigyor> Köszi az infot! <#eljen>
Gideon Wieth
De élesebb a kép meg szebb ha olyan tv-m van ? MInt pl amit lent linkeltem még az jó nem ilyen filmekre 😊
Mgs 4 ///ahogy elnézem elsõ játékom lesz hozzá 😄😛///

Seth
3. részben meg is lehetett hánytatni akármikor. A gyógyító képernyõn meg kellett forgatni a modelljét,aztán kilépni és máris kidobta a taccsot. Ez jól jött ha vmi mérgezett kaját etettünk meg vele elõtte

PSN ID.: Beegabor

HAF Rigel
Nekem ha jol láttam egyszer Hányt is , de nem vagyok biztos benne , egy hosszú tûzharc közepén. Elég magas volt a stresz mutató .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

HUNMarcus
ugye van az a stressz mutató, szerintem megnyugtatja a cigi, ámbár vesz is le az életébõl, nagyon élethû

(de még nem figyeltem meg , csak tipp, de ez lenne logikus)

Amugy..kinek van meg a Haze? Nyomhatnánk coop-ot. Tudom hogy mindenki MGS
(énis nyomnám 😛)
Viszont, akkoris tökjó lenne coop-ban nyomni, közben élõ cset stb.

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Tudom,hogy van ez a rossz szokása,de lézerekre ott van az infralátó,ahogy te is írtad.Szívja a halál😄

Bocs,én voltam<#nevetes1>

Seth
Nem játszottál korábbi részekkel??? Lézereket lehet vele látni. Mellesleg senki nem használja arra, elvégre az infralátóval is látszódik 😄 Szóval vehetjük pusztán Snake egy rossz szokásának, amit már többen is megemlítettek neki az elõzõ részekben is 😊
Jó erõs bagót szívhat egyébként ha már veszi is le az életerõd amint használod <#idiota>

Madbaby
De az amúgy mire jó?<#nemtudom>

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

Emberek, kis segítség kellene valaki tapasztalt már ilyesmit?

Tegnap estefele feltöltöttem valamennyi lóvét a networkre, majd megvettem az éves Qore-t (vagy hogyhíjják), meg a Pixeljunk monstert..
Maradt kb fél dolcsim.
Reggel nézem a mobilom, jött az sms a bankomtól, hogy éjjel 3 körül leemeltek újból 3 dolcsit szintén a network-ról, de úgy hogy 3x1 dollárt.
Mondjuk több lóvé nemis volt a kártyán.
Nemrég néztem a networkon a tranzakció történetet, de a 3x1 dollárról semmi infó nincs. 😞
A többi viszont korrektül ottvan, mármint a többi info az esti feltöltés/vásárlásomról.
Lehet, hogy valamiféleképpen lenyúlták a kártyám adatait? Mármint a networkrõl? (pl. adathalászat?).
Ideges vagyok kissé (najó qrvára) emiatt, mert nem az a szaros 3 dolcsi számít hanem az hogy ki és hogy csinált ilyet, ill. miért? Semmi info..

Más dolog.:
Valaki tudja mikor kezdõdik a Socom béta? Mert nemtudom letölteni, nem elérhetõ még.

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

D0C
A különbség a felbontásban van, a DVD 720×576, a Blu Ray 1080p, vagyis a többszöröse. Persze ehhez megfelelõ megjelenítõ is kell.
Igen, a PS3 kontrollere mozgásérzékelõs, játékonként változik, hogy mennyire használják ki.

HUNMarcus
meg ha játék közben elõveszed a cigit akkor levesz az életedbõl

Nagyon jó a fedezék rendszer!!Irányítás nálam kiváló./Sok gondom szokott lenni,lásd GTA4/De ez olyan érzés,mint ha nekem írták volna az irányítást!Egyszerûen fantasztikus a hangulata,minden apró részletre figyeltek.megyek az utcán és focizok az üveggel,amíg össze nem törik.radar nagyon rendben van a Solid Eye-jal,sõt mutatja h merre kell menned+ van Snake-nek egy stressz mutatója is %-ban.Eleje nagyon meleg😄DMikoözben rakja fel a cuccot vinyóra,azalatt Snake elszív vagy 4 cigit.Bazz ez nem is a harcban fog meghalni,hanem a sok cigitõl😄D.Nekem nagyon bejön.Easy-n nyomom,eddig abszolút nem nehéz/kopp-kopp-kopp/Aztán a Solid Eye mutatja a különbözõ cuccokat is amit fel lehet venni/töltény,élet,stb./Ne haragudjatok,de ez jóval többet ér összhatásilag,mint a GTA4!!Lehet kövezni,de ez az én saját véleményem.Ilyen játékot még sehol se láttam,közeljövõben szerintem nem is fogunk sajna..

Gideon Wieth
jah és van egy youtube-s video Itt

ennél amikor a srác megy a fán azt mutatja,hogy forgassuk a joy-t... mozgás érzékelõs a joy ?

Illetve MGS 4en kivül miket ajánlanátok játékokat? Köszi a válaszokat, több hülye kérdésem nem lesz 😊

Gideon Wieth
még lenne néhány hülye kérdésem, ha nagyon idegesít valakit szóljon 😊 Miben jobb a bluray-es film mint a sima dvd-s, és ps3 mennyire idõt álló ? lesz annyira mint a ps1?? /nekem az a megjelenés évében meglett, nem lett szervízbe víve és kutya baja visz minden játékot 😊///

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az összes részben összefosta magát,mindíg wc-re rohant , szegény 😄

Zsír az új figyelmeztetõ!

HUNMarcus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akiba folyamatos fosása nagyon ott van <#taps>, Snake meg, hogy fel van háborodva

Valakinek meghozta már a postás aki a game.co-ról rendelte?
Elméletileg már hétfön feladták de még semmi hire. :-(

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Nincs baszki hát hétfön kapom kintrõl f@szom kivan minygá kimegyek azt megveszem. Téynleg kezdek megõrülni
Szerk: meg ma meló is van, nem tudnám tolni. EMS-el küldik usaból, hétfõn legkésöbb kézben kell lennie

Sephi
Mi, neked meg nincs meg???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valamit irjál azért, persze ne spoilert. Játszhatóság? Irányítás? Nyilt tûzharcoknál a kezelés? Fedezékes rendszer van é?

ezt nézd meg: http://www.gamecon.hu/cikkek/ps3faq.htm
vásárlási lehetõség van bõven ebbõl ajánlok kettõt: http://www.konzolstudio.hu/ http://www.platinumshop.hu/
Seth
borító ^^

brodix
HI!
Überkonzolnál van EU verza,meg holnap lesz USA.
Mi különbség?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Gyerekek ez az MGS4...Folyamatos álkeresgetés...Többet nem írok😊

Még nem, de ma este mindenképpen felnézek 😊 , vagy holnap, de egyelõre jobban izgat a single.

shaken, not stirred

Nem az enyém de ilyen jön <#vigyor5>

HUNMarcus
a full verziós MGO-t próbálta már valaki?

Bocs, csak 40 gigás... Rosszul tudtam, de 100k, bõven megéri.

shaken, not stirred