PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabelus
nekem 82es van es amig nem rendezem at a szobam,addig kb 1.8 m.-rol nezem... csak eloszor tunt nagynak! ja,es en is 66-osban gondolkodtam! de NAGYON jo,hogy a tesom tanacsara ezt vettem.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Több ismerõsöm esett ebbe a "hibába" hogy 66-ost vett, és jól ráfizettek az elkótyavetyélt 66-osukra hogy 82-est vagy 94-est vegyenek helyette...én ezért írtam. Megéri átgondolni. 2 méterrõl sem nagy a 82-es ha játszol vagy tv-zel....szemet meg nem bántja csak ha belemegy 😄DD

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

köszönöm mindenkinek a választ!! meggondolom, hogy 82est vegye e!?!?! csak a gondolkodási idõm du 6kor lejár, mivel jelenleg "nálunk" a 82es le van árazva 155re és csak addig tart az akció! a 66cmes pedig 120 körül van!
Jaja, nagyon ott lesz a játék, a kis hibái ellenére is. A demo 1 pályáját is egymás után indítom, remélem a többi pálya is hasonlóan jó lesz. A kis hibákat azért javítani kell, na meg a kommunikáció még nem igazán mûködik jól, behívok valakit csapatba, ezután irány a harc és fogja magát vagy nekem vagy havernak nem mûködik a mikrofonja...de annyira összeakad vmivel hogy ha kilépek a játékból még ott se mûködik. 😞 Valamint akinek nem megy a mikije az viszont hall mindent. 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Prince of Máté
Ártól függ!
Ha nem sokkal drágább a 82 centis szerintem vedd meg, nagyobb képernyõn jobban beleéled magad!

Tanácsolom gondold át a méretet alaposan, meg ne bánd hogy kicsit vettél...nehezen jössz ki belõle jól ha mégis beleszeretsz egy 82 centisbe.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nexxuss
igen .

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

kellene egy kis segítség!!! ps3 vásárás elõtt szeretnék venni hozzá egy tv-t és van egy Sony tv (KDL 32 U 3000 KF) amit kifejezetten ps3hoz és/vagy blu-rayhez ajánlanak! nah de már most ez 82 cmes és ez nekem egy kicsit nagy a szobám méretéhez képest! ennek a típusnak van egy kisebb változata a Sony KDL 26 U 3000 nah ez méretileg megfelelõ lenne számomra, mivel csak 66 cmes! kb ugyanaz tudja mindkettõ, kivéve azt hogy 82est direkt ps3hoz ajánlják!!! nah de most jön a kérdés: ugye ezt is rá lehet dugni ps3ra megfelfelõ kábellel??? bocs a hülye kérdésért!!! légyszíves minél elõbb válaszoljon valaki!!!! elõre is köszönöm
OliApa
A Calling All Cars full game (nagyon szorakoztato!) es a SOCOM demo (kesobb engedelyezve).
Sephi
Fifa 08 -et cserelek Uncharted jatekra. Csak BP-en.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valaki elõfizetett az online ujságra?
Mi volt benne az extra tartalom?

Alien!
😊 én a cod4 beidegzõdés miatt sz*ptam.....😊

btw ma este Resistance 2 gameplay video a GTTV-n.........

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

wordsworth
Mondjuk tegnap este kezdtem belejönni, mert eddig senkit nem tudtam lelõni, hiába PC után szokni kell 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Alien!
én defenderként is gyõztem soxor.....pár idegesítõ hibája ellenére nálam az idei év top3-ban már most benne van...nagyon eltalálták...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

IGN 10/10

Májusi NPD

Wii 675.1k
Nintendo DS 452.6k
PlayStation3 208.7k
Xbox360 186.6k
PlayStation Portable 182.3k

Meg legfõképp kreatívitás.

wordsworth
Oké, akkor jol gondoltam az egészet, de szerintem a támadóknak sokkal könnyebb a dolga, végleges gameban balancolhatnának 😊

3 csík van, kettõ kicsi az arányládáké. A nagy csík az ellenség utánpótlása. A védõk akkor nyerik meg ha a támadóknak elfogy az utánpótlása. Két vagy három helyen van még láda ha netalán az elsõ helyen elbukna a védó csapat.

HUNMarcus
a piros csíknak kell elfogynia, tartani kell a frontot és minél több támadót kinyírni

PS3 ID: marcogi zsírkutya

wordsworth
De jo nektek, hogy MGSezetek 😊 Nekem most másra kell költeni, de sebaj majd jövöhéten megveszem. Mellesleg BF-ben egy valami nem tiszta. Támadóknál stimt, hogy mit kell csinálni, de a védõknél mégis meddig kellene megvédeni az aranyat? Mert a piros csík elvileg az ellenség utánpótlása.. áh

HUNMarcus
na végeztem az elsõ etappal, 4 óra 50 perc kellett hozzá, hány ilyen külön rész lesz?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

HAF Rigel
Csak annyittudok még hozzáfüzni hogy Végre , ez kell nekük és a Ps3nak.
Itt lehet látni hogy csak pénz és idõ kérdése hogy jó programot csináljanak a "szar vasunkra"

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

gazgoblin
<#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Egyetértek minden elõttem szólóval, az mgs4 igazi mestermû. Többet nem is kell mondani.

shaken, not stirred

Sephi
MGS4.

Eskuszom nem tulzom. Ez valami FANTASZTIKUS!

Legjobb grafika amit valaha konzolon lattam.
A sztori az huen kovet mindent!
A CUTSCENE-eken amulok bamulok!
Meg vagyok remulve a BOSS-oktol!

EZ A TOKELETES MGS!!!!!

Fantasztikus.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fsgh
Én is megvenném már...de a Dragon Ball-t is😄 csak most sajnálok kidobni 25-30 ezret:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

NEXUS6
Örömködjetek csak, én meg megyek oszt töltöm lefele a PSN-rõl a Kvékvársz-t helyette!;(

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Seth
jah, kojima szokásos agymenése valószínûleg, sok volt a felesleges hely úgy látszik 😄

PSN ID.: Beegabor

Madbaby
http://www.prog.hu/katalog/kereses/server/server.html?pop=0
Nézd meg ezt!!!

Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!

Alien!
én az élõszereplõsre gondoltam,mint váltogatható tv csatornák,amik mennek elnyomhatatlanul......szóval azok mik????????????????

Srácok az mitõl lehet hogyha kapcsolódni szeretnék a Media Server-re akkor egyfolytában ezt az üzenetet kapom:

" Media Server Error: A DLNA protocol error (20069 has occurred "

Ez milyen hibára utalhat?? Vki???

\" örökké nem eshet.... \"

Seth
Hogyhogy mi szerepe van, hangulatfokozónak. A 3. részben is milyen jó volt, olyan dolgokat is észre lehetett venni a bejátszásokban amiket amúgy nem (pl Eva dekoltázsának mélyebb szemügyre vétele 😄, vagy a végén mikor Snake(akkor már Big Boss) a The Boss sírjánál könnyezik és más nézetre váltassz,akkor belsõ nézetbõl látjuk ahogy hullámzik a kép a könnyes szemétõl meg hasonlók)

PSN ID.: Beegabor

Alien!
naja.....rendkívüli munka van mögötte,technikailag(kojima bármit is nyilatkozott) tökéletes,bár egy-két feature-buzi pc-s biztos kielemezget egy-két gyengébb texturát,de összhatásilag semmi sem közelíti meg...nincs v-sync,nincs rece,minden folyékony.....És hát a hang..A Skywalker Sound kitett magáért,egyszerûen atomdurva....

juteszembe,az elején a váltogatható videókat nemértettem....micélja van???????

Na senkisem tudja a válaszokat a korábban feltett kérdéseimre???

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Kratos86
Átérzem 😄 <#eplus2><#nevetes1>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

baggins
Megvolt, minden, MSX részek, Twin Snakes GC-n, Metal Gear Ac!dok, stb...gondolom, átérzed, mekkora próbatétel ez a várakozás nekem. 😄

Kratos86
Nagyon nehéz lesz ezt a játékot überelni,mert ennyire jol összerakott sztorit más játéknál platformtól függetlenül még nem igazán láttam! Igazából akkor lehet átérezni a játék mondanivalóját ha az elõzõ részeket is végignyomja az ember mert így teljes a történet!

baggins
Na ne szívassatok! Ha holnap sem jön meg ez a szemét játék, hát én... <#vigyor1><#gun>

CHEAPBOY
Hozta a kötelezõt... kár hogy ritka az ilyesmi..😞

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kratos86
Nálam is 10/10-es a játék! Fegyvertuningolás kurva jo benne! Videók meg ezerszer jobbak mint egy akció film! Grafika,hangulat,zene, hangok kiváló -- igazi mestermû!!!

CHEAPBOY
biztos vmi felmegoldas, meg amugyis... minekaz.

tarti19
AA van már????
amúgy van warez a kicsikére... csak...

CHEAPBOY
Kinek hogy tetszik Solid Snake legújabb kalandja?😊

Szerintem valami ultrabrutális lett... direkt alig néztem videókat róla...

Megérte várni mitagadás.😊

Kellemes játékot s szórakozást mindenkinek😊

wordsworth
PS3-ra nincs warez, akkor miért kell az uj fejléc? <#confused>

Tökéletesen!!!!Az átvezetõket nem elnyomni.Istenem és én még vacilláltam,hogy megvegyem e...

Alien!
MGS4

Na,sikerült belepillantani,bár idõ hijján csak az act1-be....Bevallom láttam gameplay videókat,hd screenshotokat,megannyi videórészletet amibõl már lehetett látni,hogy milyen lesz....De amikor ezt az ember az arcába kapja 40"-ban fulhd-ban folyékony 30/60fps-ben,hangfalakkal körbepakolva, az nem mindennapi....Mert ez a játék tényleg úgy néz ki mint azokon a k*baszott screenshotokon!!!!!!! Ez maga a HD gaming...Beszarásjó,állkeresgélõs csoda.Kojima pedig a gamervilág Michael Bay-e....Zseniálisan vágott,brutálisan érzelemdús,rendkívül hatásvadász videók,öröm nézni azt a mérhetetlen kreativitást,amivel ez az ember rendelkezik....

Mindenkinek kötelezõ akinek PS3-a van,mert ilyet nagyon ritkán látni....

10/10

SD456
Hi all!

Nincs valakinek eladó Guitar Hero 3 ? (persze gitárral együtt) Ha van akkor PM!

PS3 ID: SDani456

tarti19
ezweket így szépen sorban lenyomja😊 sõt wmv-t is
amúgy ez az mgs 4 láz😊 nagyon érdekes, de én kivárok vagy 1 hónapot s majd megveszem finom áron😊 azért remélem, hogy lesz élménybeszámoló a játékról😊