89387
PlayStation3
-
#51262 sziasztok!
újraraktam az xp-met és felraktam a tversity-t, csak az ffdshow codec van fenn meg a matroska splitter, ahogy a leírásban írják is. most mégsem megy a mediaserver, a ps3 látja, de minden videóra és mp3-ra corrupted data-t ír. fel kell raknom esetleg egy xvid codeket vagy mondjuk egy winampot az mp3-ak miatt? -
daneelolivaw #51261 azt meg tudod mondani,pontosan melyik progi? -
#51260 Természetesen rálehet... de egy kis progi is kell hozzá
-
#51259 nekem 125 db kártyám van... de hogy, mi merre nem tuom mert összekevertem... 2 kártyatokom van, ennyit tudok:D -
#51258 Sehogy........... -
daneelolivaw #51257 ps=pc :) -
daneelolivaw #51256 üdv!
ps3 kontrollert vhogy rá lehet kötni ps-re,hogy azon is tudjak vele játszani mondjuk egy autós játékkal? -
#51255 Hát télleg nem olcsó. Plusz még kell venni hozzá kamerát is. lehet h ezt most kihagyom. -
#51254 Az akkor tök drága. Legalábbis nekem. -
#51253 Úgy emlékszem, valahol olvastam, 30 van a starter-ben és 8 lap egy deck-ben -
csabika6630 #51252 Tudtok adni olyan linket, ahol fel van sorolva az összes ps3 ra kiadott demo?
(amik xboxra megjelennek, azok ps3 ra is?) -
#51251 Mennyi kártya van egy 2k-s pakliban? -
#51250 Nekem van EOJ stuffom:P 30 kártya tartozik szerintem a starter deckhez.
haverral is tudsz játszani, ha veszel kártyát hozzá 2K körül van egy pakli -
SlickAdam #51249 egyszerre ment X-en és PS-en, úgy kapcsolgattam egyikről a másikra, a Sony gépén egyértelműen szebbek voltak a textúrák. -
#51248 hello! van valakinek Eye of Judgementje? Mik a vélemények róla? Tetszik ez a kártyás dolog. Lehet beszerzek egyet. Alap csomaghoz mennyi kártyát adnak? ha ketten akarunk játszani haverral akkor kellenek még kártyák? -
#51247 BIA szebb ps3-on? eztnemistudtam....bár annél okádékabb pc-s papírmásé grafikát én már nagyon rég láttam...kb 2 percig élt a gépen...már a videókon sántított az egész,függetlenül attól,hogy fröccsennek a zsigerek minden lövés után..... -
#51246 Igazad van. Idei listámon még 7 játék szerepel, és van még kb. 5, amit elvetettem pénzhiány miatt. Szar már nekünk. -
#51245 Rossz a szemetek elfogultak vagytok, és különben is.
Ja és PS3-ra amúgy sincs játék!
;))) -
#51244 Ameddig ezekért a beszólásokért fizetik, addig így lesz :D:D -
Papesz #51243 Miért lenne? Értetted, amit írtam? -
SlickAdam #51242 te még mindíg itt tartasz?
nézzünk csak kapásból néhány játékot:
Mercenaries 2 - PS3-on szebb
Brothers In Arms - PS3-on szebb
Pure - ugyanolyan
Eternak Sonata (demo alapján) - ugyanolyan
...
soroljam? -
Stefitomi #51241 A következő probálgatás a router állítása lesz. -
#51240 Akkor szerintem a routeren belül valamelyik beállítás hiánya vagy megléte akadályozza a PS3-ról való netezésedet. -
Stefitomi #51239 Probáltam routeren kersztül kábellel, ugy nem ment a net. Probáltam közvetlenül a modemből, ugy már ment a net. Nem tudom mi nem tetszik neki. -
#51238 A COD-4 is népszerű még mindíg. -
#51237 fifa09 -
#51236 mien gammákat szoktott a kedves közösség psen multiba tolni? -
#51235 Olyan kiszámíthatóan egyszerű vagy droid... Pontosan erről írtam, amikor nem írtam semmit arra a kérdésre, amire Tarti válaszolt :)
Köszönöm, hogy igazolásképpen megmutattad elmaradhatatlan szuperképességed. -
#51234 "multijátékok pedig mostanában szinte egyforma minőségben jönnek ki"
háthogyne -
csabika6630 #51233 Szóval akkor nem lesz gond a tv-mel? :$ -
#51232 Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Most már tisztán látok végre. -
#51231 Látom azért még van egy-két ember, aki segít azoknak, akik nem ismerik az Új Világot :D Vagyis ahogy egy hihetetlenül intelligens ember mondta: Az sg-s SDF-ek menekült táborát... -
#51230 garivesztés nélkül cserélhetsz 2,5"-os wincsit, telepítés meg... közbe látom PRED válaszolt:D szóval a többit tudod -
#51229 Szóval
-eddig is egy árban voltak a játékok...
- jóval halkabb(nincs hangja), szebb és minőségi alkotás
-hamar megszokod
-igen a multi ingyen van, demókat lehet leszedni, arcade játékok szintén vannak
-Új gépeken nem, csak a régi 60G-s modellen
-ps3-ra vannak a legszebb ex címek, multijátékok pedig mostanában szinte egyforma minőségben jönnek ki -
#51228 Elvileg bármilyen USB-s egeret, én olcsóbbal probálkoznék, ha direkt ehhez veszed.
Lehet demókat leszedni, persze. Árkád játékok is vannak bőven, ám ezek már fizetősek.
Azért, mert visszajelzések nekik alapján az jött le, hogy nincs szükség a ps2 támogatásra. Megoldás nincsen rá.
Utolsó kérdésedet hagyjuk, mert ha az ember mond rá valamit egyből beszabadul ide 10 pampogó okostojás és kezdődik az értelmetlen vita.
A telepítésről annyit, hogy a legtöbb játék felrak valamennyi adatmennyiséget a vincsire, mert kicsit lassú a blu-ray olvasó. Vinyót gond nélkül cserélhetsz benne, nincs garanciavesztés, és elvileg jó hozzá bármilyen notebook sata-s vinyó. -
#51227 Ja és mi ez a telepités dolog????
A vinyót bármekkora sata 2.5" vinyóra kicserélhetem gari vesztés nélkül?
-
#51226 És bármien egeret rá lehet tolni?
Egyépként most xbox360-am van de gondolkodom a ps3-on. Mostmár a játékok is egy árban vannak.
PS3 gondolom halkabb mint az xbox. Mert az enyém visit pedig full gyári. Semmi mod nincs benne. De megőrülök a hangjától.
A másik hogy a box kontrollere nekem nagyon kézre esik. De a ps3 kontrollere nagyon szokatlan.
Az hogy a netes gémek ingyenesek az nagyon jó dolog. PS3-ra is lehet demókat leszedni? Meg ilyen arcade játékokat mint xbox-ra??
PS2 játékok miért nem mennek ujjabban a gépeken?? Nincs is rá megoldás hogy menjen?? Pesze csak legális kereteken belül!!!
És végső kérdés: Grafikailag jobb a ps3 mint a box??
Köszike.
-
#51225 UT3 támohgatja az egér+bill kombót...
Vannak olyan játékok, amikor lassulás következik, pár pillanat erejéig...Bár én elég kevés játékban vettem észre, akkor is 2-3 pislogásnyi idő volt -
#51224 Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. A ps3 támogatja az egeret és a billentyűzetet? Azaz a játékokban lehet e használni?
A másik hogy mostmér kiküszöbölték azt a hibát hogy szaggatnak a játékok?? Anno olvasgattam hogy elég sok játék szaggat a ps3-on.
Válaszokat köszönöm. -
Papesz #51223 A PS3 nem megy semmennyiszer semennyiben. Amiről beszélsz az a játékok felbontása. Maga a gép 1920x1080-as felbontást is támogat, de ilyet csak elvétve találni a játékok között, ez egyelőre (szerintem még jó sokáig) csak a BR filmek sajátossága. A játékok natív felbontása még az 1280x720-at is alig éri el, az esetek túlnyomó részében csak a PS3 (vagy a tévé) skálázza fel eddig az értékig.
Néztél már hagyományos tévéadást a tévéden? Ott feketék voltak a maradék pixelek?