89387
PlayStation3
  • Smuge
    Ez azért lehet mert ilyet még nem láttál ezelött, mert ilyen nem is volt. No meg azért mert gondolom nem próbáltad még élőben. Végre egy teljesen egyedi játék a piacon , manapság ezt kijelenteni amikor mindenki mindenkiről másol csoda.
    Látni kell!!
  • FoToS
    Uncharted nagyon jó akció és a story is jó
  • Petyus_

Nem szabad munícióval szolgálni az xbotoknak. Az LBP a világ legjobb játéka. Ez tény!
  • Ombika
    Mond mi bant, nem ittal eleget?! :)
  • tibitoth
    jo ez a valkyira chronicle. a briefing videok eleg gagyik de a tobbi naon siralysag. tul sok gamma jon ki most :)
  • Sipee
    gyerekek csak én vagyok a hülye hogy nem tetszik az LBP vagy csak nem értem a léynegét?:D
  • lowdog
    "hát szerintem teljesen normális a fogyasztása a ps3nak, főleg úgy hogy az elsőszériás gép sokkal többet eszik mint az újak"
    hat nekem a meresedbol pont az jon le hogy kva sokat fogyaszt (pl 50%-al tobbet meg a 4magos pcdnel is)
  • predator0
    Ez kicsit teljesebb.
  • Sippie
    nincs mgs4? ajjmá... :D
  • tomy8614
    Igen erről a standby fogyasztásról legendákat beszélnek, ugyanúgy mint a bekapcsolt gép fogyasztásáról. Vettem fogyasztásmérőt és megmértem mikor mennyit eszik (60 gigás, első szériás "sokat fogyasztó" gépem van):

standby: ~6 watt
    ps3 menü: ~150 watt
    játék: ~190-200 watt

összehasonlításképpen néhány más mérésem:
    19" LCD monitor standby: ~6 watt
    19" LCD monitor bekapcsolva: ~35watt
    4 magos pc kikapcsolva: ~35watt
    ugyanez a pc bekapcsolva: ~130 watt
    82-es LCD tv standby: ~9 watt
    iMac standby: ~11 watt
    iMac bekapcsolva: ~60watt

hát szerintem teljesen normális a fogyasztása a ps3nak, főleg úgy hogy az elsőszériás gép sokkal többet eszik mint az újak.
  • predator0
    80 gigás változathoz dualshock 3, ami rezgős és mozgásérzékelős is. Röviden: igen, csak rezeg is :)
  • Thundercore
    Sziasztok A köv. lenne a kérdésem: új Ps3-hoz a dobozban sixaxis kontroller van vagy sem?
  • Darth Razor
    Hát az nézőpont kérdése. De én az MGS4-et tudom ajánlani, szerintem a legjobb PS3 exkluzív cím.
  • csabika6630
    Melyik a legjobb játék amit kiadtak ps3 ra? (gta-n kívül).
    Szegeden tud valaki, valami olcsó konzolshoppot?
  • Darth Razor
    Holnap update.
    részletek
  • FoToS
    köszönöm.
  • spatz
    Trophies
  • OliApa
    En mindig lekapcsolom a powa kapcsoloval, mert standby modban is eszik...
  • Alien!
    várd meg a gyári sony-t...A Socom-mal egyidőben érkezik,rengeteg jó funkciója van alapból,ráadásul a HQ módot valszeg csak ez támogatja....
  • FoToS
    srácok valahol meglehet már tudni mely sátákok kaptak támogatást trofea téren? Mert nekem eddig uncharted és a warhawk
  • zsolt1983
    a fej alatt a ps3 at ertettem. azaz amikor meg a piros led sem vilagit.
  • zsolt1983
    Jool gondolod, amenyiben teljesen aramtalanitod a fejet. Szvsz a fejnek akkor visza kene allnia alap helyzetbe... termeszetesen fennal az esej hogy megsem... mivel en sem bontotam szet meg a ps3 at nes nemvizsgaltsam meg..
  • predator0
    A legtöbb bluetooth-os headsetet kezeli.
  • balla27
    sziasztok!valaki tudja,hogy milyen headset kell a ps3-hoz?mert jó lenne a gta4-hez
  • predator0
    Feltételezem, hogy amikor kikapcsolom a gépet, akkor nem terheli semmi, ha pedig be van kapcsolva, akkor játszom, és így mindegy, hogy bent volt már vagy sem. Jól írom?
  • zsolt1983
    Lehet. Ugyanis az olvaso fej ha benne van a lemez allandoan olvaso pozicioban van. Nem jo otlet allando megterheles allat hagyni az olvaso fejet. Elfaradhat ,hogy a kis mechanikai reszek a elektromagnes resze elkfarad es a olvaso fejnek anyi. Termeszetesen ez mivel SONY rol van szo tarthat evekig is, de en szemely szerint mindenkinek janlom, hogy vegye ki a lemezt ha nem jatszik ill. nem nez filmet stb.
  • predator0
    Privát üzenetbe lehet képet csatolni.
  • predator0
    Enyémnek eddig nem volt, pedig ha játszom egy játékkal tartósan, akkor nem szoktam kiszedni a lemezt.
  • csabika6630
    Töltsd fel a képeket valami képmegosztóra honlapra.
  • FoToS
    és még is hová küldjem?
  • 404error
    jut eszembe lehet valami gyíkja attól a ps3 nak hogy benne hagyom a dvdt?
  • predator0
    Küldjed :)
  • FoToS
    sziaaztok kellene egy kis segitség.Beteszem a ps3-ba a vincsit ,de nem csinál vele semmit lefotóztam miket ir ki valaki aki tud ebben segiteni irjon már elküldön neki,hogy mi tévő legyek köszi előre is.
  • 404error
    igen :D ? na az tök jó ...
    .... hehe és tetszik ez a hurka XD vicces akkor kösz !!
  • tarti19
    minden hurka noname bill. is kompatibilis a ps3-mal:P
  • 404error
    hello!
    tudna nekem valaki egy tippet adni hol lehet olcsó Logitech PS3 Keyboard tudtommail ez a 2.4 Ghz típus az eggyetlen ami ps3 kompatibilis vagy van más billentyüzet is hozzá ?
    és ha igen mennyiért köszi köszi a választ
  • zsolt1983
    Nemkkel mas csak a taap es a HDMI . Ha van rooter wifi akkor meg kabel sem kell a nethez. Nalam mukodik. Nekem is Kabelrengeteg fobiam van. Nem nics semmi kulombseg csak a HDD es a kontroller.
  • HAF Rigel
    én ps3mat csak HDMI csatlakozóra kötnék , Semmi másra ez a legszebb képet eredményező csatlakozás . Gépek között 80vanast vennék már csak a joy miatt is , mert úgye egy ds3 joy is 12 ezer körül van .
  • shevy
    sziasztok, gépvásárlás előtt vagyok, és lenne egy-két kérdésem:

HD-ready tv-m van, szóval vennék egy hdmi kábelt is, és azt kérdezném, hogy a tv-t és a gépet csak ez az egy kábel köti össze vagy még más is? csak azért kérdem, mert ven upc box, meg házimozi a tv-re kötve és nagy a kábelrengeteg.
    Neten tudok játszani kábel nélkül wifis routerrel? 80gb és 40gb között van valami különbség a joyon és a winch. méretén kívül? Előre is kösz
  • predator0
    Írj szerintem privit a linkben látható bejegyzés készítőjének, és biztos tud segíteni.