89387
PlayStation3
-
#51302 Ez azért lehet mert ilyet még nem láttál ezelött, mert ilyen nem is volt. No meg azért mert gondolom nem próbáltad még élőben. Végre egy teljesen egyedi játék a piacon , manapság ezt kijelenteni amikor mindenki mindenkiről másol csoda.
Látni kell!! -
FoToS #51301 Uncharted nagyon jó akció és a story is jó -
Nem szabad munícióval szolgálni az xbotoknak. Az LBP a világ legjobb játéka. Ez tény! -
#51299 Mond mi bant, nem ittal eleget?! :) -
tibitoth #51298 jo ez a valkyira chronicle. a briefing videok eleg gagyik de a tobbi naon siralysag. tul sok gamma jon ki most :) -
#51297 gyerekek csak én vagyok a hülye hogy nem tetszik az LBP vagy csak nem értem a léynegét?:D -
lowdog #51296 "hát szerintem teljesen normális a fogyasztása a ps3nak, főleg úgy hogy az elsőszériás gép sokkal többet eszik mint az újak"
hat nekem a meresedbol pont az jon le hogy kva sokat fogyaszt (pl 50%-al tobbet meg a 4magos pcdnel is)
-
#51295 Ez kicsit teljesebb. -
#51294 nincs mgs4? ajjmá... :D -
#51293 Igen erről a standby fogyasztásról legendákat beszélnek, ugyanúgy mint a bekapcsolt gép fogyasztásáról. Vettem fogyasztásmérőt és megmértem mikor mennyit eszik (60 gigás, első szériás "sokat fogyasztó" gépem van):
standby: ~6 watt
ps3 menü: ~150 watt
játék: ~190-200 watt
összehasonlításképpen néhány más mérésem:
19" LCD monitor standby: ~6 watt
19" LCD monitor bekapcsolva: ~35watt
4 magos pc kikapcsolva: ~35watt
ugyanez a pc bekapcsolva: ~130 watt
82-es LCD tv standby: ~9 watt
iMac standby: ~11 watt
iMac bekapcsolva: ~60watt
hát szerintem teljesen normális a fogyasztása a ps3nak, főleg úgy hogy az elsőszériás gép sokkal többet eszik mint az újak. -
#51292 80 gigás változathoz dualshock 3, ami rezgős és mozgásérzékelős is. Röviden: igen, csak rezeg is :) -
#51291 Sziasztok A köv. lenne a kérdésem: új Ps3-hoz a dobozban sixaxis kontroller van vagy sem? -
Darth Razor #51290 Hát az nézőpont kérdése. De én az MGS4-et tudom ajánlani, szerintem a legjobb PS3 exkluzív cím. -
csabika6630 #51289 Melyik a legjobb játék amit kiadtak ps3 ra? (gta-n kívül).
Szegeden tud valaki, valami olcsó konzolshoppot? -
Darth Razor #51288 Holnap update.
részletek -
FoToS #51287 köszönöm. -
#51286 Trophies -
#51285 En mindig lekapcsolom a powa kapcsoloval, mert standby modban is eszik... -
#51284 várd meg a gyári sony-t...A Socom-mal egyidőben érkezik,rengeteg jó funkciója van alapból,ráadásul a HQ módot valszeg csak ez támogatja.... -
FoToS #51283 srácok valahol meglehet már tudni mely sátákok kaptak támogatást trofea téren? Mert nekem eddig uncharted és a warhawk -
#51282 a fej alatt a ps3 at ertettem. azaz amikor meg a piros led sem vilagit. -
#51281 Jool gondolod, amenyiben teljesen aramtalanitod a fejet. Szvsz a fejnek akkor visza kene allnia alap helyzetbe... termeszetesen fennal az esej hogy megsem... mivel en sem bontotam szet meg a ps3 at nes nemvizsgaltsam meg..
-
#51280 A legtöbb bluetooth-os headsetet kezeli. -
#51279 sziasztok!valaki tudja,hogy milyen headset kell a ps3-hoz?mert jó lenne a gta4-hez
-
#51278 Feltételezem, hogy amikor kikapcsolom a gépet, akkor nem terheli semmi, ha pedig be van kapcsolva, akkor játszom, és így mindegy, hogy bent volt már vagy sem. Jól írom? -
#51277 Lehet. Ugyanis az olvaso fej ha benne van a lemez allandoan olvaso pozicioban van. Nem jo otlet allando megterheles allat hagyni az olvaso fejet. Elfaradhat ,hogy a kis mechanikai reszek a elektromagnes resze elkfarad es a olvaso fejnek anyi. Termeszetesen ez mivel SONY rol van szo tarthat evekig is, de en szemely szerint mindenkinek janlom, hogy vegye ki a lemezt ha nem jatszik ill. nem nez filmet stb. -
#51276 Privát üzenetbe lehet képet csatolni. -
#51275 Enyémnek eddig nem volt, pedig ha játszom egy játékkal tartósan, akkor nem szoktam kiszedni a lemezt. -
csabika6630 #51274 Töltsd fel a képeket valami képmegosztóra honlapra. -
FoToS #51273 és még is hová küldjem? -
404error #51272 jut eszembe lehet valami gyíkja attól a ps3 nak hogy benne hagyom a dvdt? -
#51271 Küldjed :) -
FoToS #51270 sziaaztok kellene egy kis segitség.Beteszem a ps3-ba a vincsit ,de nem csinál vele semmit lefotóztam miket ir ki valaki aki tud ebben segiteni irjon már elküldön neki,hogy mi tévő legyek köszi előre is. -
404error #51269 igen :D ? na az tök jó ...
.... hehe és tetszik ez a hurka XD vicces akkor kösz !! -
#51268 minden hurka noname bill. is kompatibilis a ps3-mal:P -
404error #51267 hello!
tudna nekem valaki egy tippet adni hol lehet olcsó Logitech PS3 Keyboard tudtommail ez a 2.4 Ghz típus az eggyetlen ami ps3 kompatibilis vagy van más billentyüzet is hozzá ?
és ha igen mennyiért köszi köszi a választ -
#51266 Nemkkel mas csak a taap es a HDMI . Ha van rooter wifi akkor meg kabel sem kell a nethez. Nalam mukodik. Nekem is Kabelrengeteg fobiam van. Nem nics semmi kulombseg csak a HDD es a kontroller.
-
#51265 én ps3mat csak HDMI csatlakozóra kötnék , Semmi másra ez a legszebb képet eredményező csatlakozás . Gépek között 80vanast vennék már csak a joy miatt is , mert úgye egy ds3 joy is 12 ezer körül van . -
#51264 sziasztok, gépvásárlás előtt vagyok, és lenne egy-két kérdésem:
HD-ready tv-m van, szóval vennék egy hdmi kábelt is, és azt kérdezném, hogy a tv-t és a gépet csak ez az egy kábel köti össze vagy még más is? csak azért kérdem, mert ven upc box, meg házimozi a tv-re kötve és nagy a kábelrengeteg.
Neten tudok játszani kábel nélkül wifis routerrel? 80gb és 40gb között van valami különbség a joyon és a winch. méretén kívül? Előre is kösz -
#51263 Írj szerintem privit a linkben látható bejegyzés készítőjének, és biztos tud segíteni.