PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
köszönöm.
tömöritsd ki az iso-t is
Azt vágom, hogy az ISO mint olyan nem video file. Ennyire nem vagyok csökkent elméjû! De ha egyszer a film kitömörítés után ISO-vá konvertálódik akkor megmondanád, hogy a PS miképp is fogja lejátszani??Mivel Tversity-vel játszom le a filmeket. A HD-s filmekkel nincs is gond mert azokat könnyû konvertálni nézhetõ fomrátumra, viszont az úgymond "normális" dvd filmekbõl ISO-révén nem egyszerû. Persze ki is írhatnám és akkor menne, de minek pazaroljak DVD lemezt ha ott a media server??

\" örökké nem eshet.... \"

Szerintem a Game és a ShopTo. De próba-szerencse.

Papesz

fsgh
ezek közül melyik a leggyorsabb?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

tarti19
MovieTyme-on az Mgs 4 32 fontocska ami 9700 HUF, csak asszem mondtátok, hogy mire megjöna cucc az 2-3 hét

Sippie
kérdezek még hülyéket, de hát nem értek hozzá <#idiota>
Sippie
és amúgy honnan lehet rendelni? ebay? vagy vannak külön konzolra szakosodott online rendelõs oldalak?
gazgoblin
-fav

ezt az elmeroggyant spoilerkedõ társaságot itt hagyom...

külön gratulálok annak aki azt a képet berakta....

remélem sok ember szórakozását szétbasszátok még...ez enyémet nem fogjátok többet...

szóval -fav és talán visszatérek ha látok felkijáltójeleket a spoiler mániások neve mellett...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Regisztrálsz, rendelsz. Két nap múlva itt van a csomag. Nyertél 5-6 ezret.

Papesz

Sippie
teljesen igaz... hogy is kell? <#idiota>
Szerintem hagyjátok a p.csába ezt a vitát, aki (relatíve) olcsón akar vásárolni, az rendeljen külföldrõl.

Papesz

tarti19
én megvagyok rezgés nélkül is bõségesen😄
amúgy msot jöttek ki új sisaxis padok 60 euró és van hozzá 1 játék folklore, motorstorm, f1 championship, meg gt5 proluge , itthon biztos lesz az 70 euró is

Sippie
dualshock3 joy megéri az árát?
NEXUS6
Az már igaz, azért egy fõgonosz legyõzõs játékok paródiája esetében (Ratchet) elég ciki lenne, ha pl. nem gyõznék le a végén a fõgonoszt, nem igaz!;D

Másrészt aki meg a diszkó-Feri, meg a szesz-rum csatornákon renceresen nézi a XYZ atkákat, az pillanatokon belül összerakja a MGS-X sztoriját!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Valamikor a jövõhéten, ha minden igaz már a magyar posta karmaiban van szegényke.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nexxuss
mert a RAtchetben aztán qrva fontos a történet vaze😄😄😄😄
GTA4-ben sem fontos. Semmiben sem fontos. Még Final Fantasyben sem annyira, mint ebben a fuckin' Metal Szar Szolidban!!! 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Mikor kapod?

NEXUS6
Ja akkor jóvan na, bocs!😉

Nem, ez az MGS4, a többi meg akármi! LOL

NEXUS6
Marhára nem értem, ezt az "égessük el az összes spojlerezõ szemét gecit" hisztériát. Amikor berakott valaki egy képet, vagy leírt valamit a Ratchetbõl, vagy akármibõl az nem zavarta a nagyérdemût?;D

Szal tiszta gyereksereg vagytok, de így legalább én is jót szórakozom addig is amíg nem jön meg a gáme!;DDD

tarti19
áúhhhh ez kibaxott hangulatos játék😄😄😄 Azta áhhhhh hangok nagyon ott vannak, a grafika se rocc ráadásul mitnha lenne AA, rombolható terep és jármûvek áhhhh😄😄

tarti19
okés akkor felveszlek a barát listába , emr tén csak a single résszel totlam eddig😊 de van kedvem multi mókához😄

HUNMarcus
felõlem kezdhetjük most is a BF-et

PS3 ID: marcogi zsírkutya

tarti19
esetleg este valaki valamiben multi?
BF-be benne lennék, addig is gta 4 multit verem vagy quake wars multit😊 az utóbbi nem si anynira jó, de élvezetes tud azért lenni 😊

Ami dönthet:
- milyen játékokat akarsz futtatni?
- esetleg okosítanád-e a gépet?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

papucsálatka
tudom,de melyiket érdemesebb most megvenni?

Prince of Máté
A kettõ nem egy kategória.

Sippie
köszi szépen.
És az hogy valamelyik játék USA az miért gáz? PAL meg az ilyen bigyó miatt?
Sippie
super nintendo ûberel mindent <#idiota>
papucsálatka
hello,most egy idióta kérdést teszek fel!<#buck>

melyik konzol a jobb az ikszboksz háromszázhatvan vagy a pléjsztélysön három?<#integet2>

baggins
OK, akkor számold ki, hogy melyik olcsóbb, ha vidékrõl rendeled meg, pk-el együtt: az 576-os, vagy a másik kettõ (mert nem csak a fõvárosban játszanak konzolokkal), aztán utána jöhet a "mocskos banda".
Egyiket sem ítélem el, vagy utálom, csak arra akarok rávilágítani, hogy igazán nagy különbség nincs köztük. Max. annyi, hogy az egyik a megjelenés napja elõtt simán árulja a cuccot (ezt pedig mindenki döntse el magában, hogy jó vagy rossz dolog).

baggins
Ezzel teljesen egyetértek. Hülyeség volt, fõleg azután, hogy két hete folyon mindenki azt szajkózza, hogy semmi spoiler ne kerüljön ki a játékkal kapcsolatban.

Istencsászár
Házhozszállítás esetén annyi, csak ne felejtsük el hogy ehhez még hozzájön a csomagküldés... amugymeg ha ott veszed a boltba akkor 16 ezer... mocskos egy banda kár viatatni a multi bevásárlóközpontok után a legdrágább üzlet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Sok az igénytelen ember ebben a topikban.
Ne linkeljen be olyan képet ami egyértelmûen egy olyan történést fed fel amirõl még az sem tudhatott akinek megvan a játék még de nem tart ott, nemhogy az akinek még meg sincs. Gyakorlatilag azzal is ki lett b@szva aki már tolja de még nincs túl az eseményen. Beléptem a topikba és azt látom, hogy a vénemberrel valami eddig nem ismert esemény lesz, rohadtul nem számítottam ilyen történésre, örülök, hogy így kellett megtudnom.... Az meg, hogy az MGS topic bannerjében ilyen kép van csak gratulálni tudok annak az észlénynek aki csinálta.

baggins
Ja, sorry, most nézem az 576 oldalt, nem 16000 a MGS4. Akciósan ráver a másik kettõ boltra is, ha valamit nem értelmeztem félre. LINK

baggins
MGS4 14.900, az 576-ban 15900-ért vettem meg. A GTA4 között 2 ezer Ft különbség van. Ebbõl biztos nem vesz játékot senki, hacsak nem Gameboyra. 3000 Ft különbség, aminek a fele pk, ha az ember nem Pesten lakik. Sajna itt vidéken manipulálni kell, számolgatni, stb. Mindenesetre Überéktõl szívesen vásárolok, ha tehetem, korrekt cég.
Magyarán nem ítélem el az 576-ot sem, sõt, drágának sem tartom, szeretek náluk vásárolni, legfõképpen mert közel van.

HAF Rigel
A másik hogy letoljátok az embert , aztán az Msg4 topicnak meg az elején ott van az összeégett arcú Snake. úúúúúú de lerombolta a játék élményeteket az a belinkelt kép . Anyám holnaptól 600ft lessz a kenyér és minden játék 50000ft lesz , mert a szerencsétlen belinkelt egy képet .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

HAF Rigel
Platinumshop vagy Überkonzol mind a 2 bolt jó és -4000/ játék az 576 képest ( és akkor az MM 19900ft árait nem is emlitem). Úgy tudom mind a két cég postáz is el .

Platinumshop

Überkonzol

3 programnál már 1 et sporolsz ha nem a 576ban veszed.
Ja és az sem mellékes ,hogy a programok megjelenés napján ( vagy egy kicsit elötte) megvannak a a boltban.

Na ez valóban érdekes, valszeg az actok lenyomása után törlödnek az adatok helytakarékosság végett.

Igen erre a PSP-s megoldásra pedig a nyakamat tettem volna még 1 éve, hogy megcsinálják. Annyira kézenfekvõ lett volna egy konnektvítás, na mindegy legalább nem kell most visszavennem a PSP-t 😄

HAF Rigel
Te hülye vagy és nem pörögsz , milyen Usa cuccrol beszélsz ?
Platinumban az utolsó három játékom is EU volt . Haze + Grid + MGS4 . Nem mondom hogy mindegyik EU , de mostmár szinte mindig EU verizót , kapok csak ha kérem akkor kapok USA verziót , vagy olyan játékból ami késöbb jelenik meg . Miért kell alaptalanul rágalmazni ?

GTA4 volt ami mer az SE véltozatot kértem.

baggins
Simán. Most beszéltem egy sráccal, neki 20 óra lett a vége. Most kezdtem el újra, szép lassan, végignézegetek mindent, bejárok minden zugot. Csak egy dolog fura: ha elõrõl kezdem, megint installálni kezd a fejezetek elõtt. Hmmm...

baggins
Tudod, mi lenne még nagyobb? Ha Remote Play-el PSP-n lenne megjelenítve a Codec. Játszol, és közben Otacon pofázik, te meg mint egy mobilon, azon nézed és hallgatod. 😊
Õszintén szólva, csodálom, hogy ez Kojimának nem jutott eszébe.

NE BAXXÁ ez mekkora!!!! 😄DD

Az bõven jó. Akkor pöcsölve lopakodva ergó kiélvezve a gém minden sava borsát 25 is meglehet.

baggins
Próbálgatom a dolgokat a MGS4-ben, egy jó tipp: akinek van headsetje, a codec szövegét tegyétek át Standardról USB Device-ra az Options-ben. Így valóban a fületekben halljátok majd, ha valaki ugat nektek harc közbn a Codec-en. 😊

baggins
Hát...nem egyszerû, az tuti. És itt még tovább bonyolódik.