PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabelus
<#eljen><#puszi>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

MEGHOZTA A FUTÁR A CSOMAGOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK

azért kérdeztem mert hallotam az egyik boltról a felrolroltak közül: hogy valakinek használ gémet adott el újként feltüntetve!!! és én nem akarok így járni a gépemmel kapcsolatban! fõleg úgy hogy nem a szomszédból utazom fel érte!
köszi a választ!
1 konzolstudió
2 ott vettem (nagyon segítõkészek, minden kérdésre válaszolnak, semmi átverés)
3 a fentebb írtak, semmi gondom nem volt velük.

shaken, not stirred

ismét lenne 1-2-3 kérdésem:
1, ki melyik boltot ajánlja, ahol megtudom venni a ps3amat?
2, ki hol vette, és mit tapasztal az eladókal kapcsolatban (pl. mennyire volatk kedvesek, esteleg nem e akartak átverni, stb)??
3. kinek milyen tapazstalata van felsorolt a boltokkal: konzostudió, platinumshop, überkonzol???
elõre is köszönöm a válaszokat!!!
Jaaa, bocsi félreolvastam. Úgy olvastam az mgs4-re nem gondolod hogy 100% hogy ütni fog <#banplz>

Fáradt vagyok kissé, ütött 80km bicajozás után fél négyig mgs4ezés, még csak most ébredezem 😊 .

shaken, not stirred

Smuge
Kezd már nagyon unalmas lenni ez a mgs4 körüli felhajtás azért túlzásokba se kéne esni, mindenképpen figyelemreméltó, de messze nem olyan über mint ahogyan egyesek vélekednek róla. A másik meg ez a hasonlítgatás más játékhoz, egyszerüen nevetséges, hogy mindenbe ezt az enyhén nyakatekert történetet és összetettséget keresitek, azért áljon már meg a menet.... 😊

Azért vártam jobban mert kiváncsi voltam megfog e felelni az elvárásaimnak mivel a Rockstar ugyan nagyon jó játékokat csinál, de épp a GTA elõzõ részei voltak azok amik igen komoly játszhatsági és egyéb (temérdek) problémával küzdöttek. Metal Gear Solid játéknál meg a fentebb említett dolgok még csak kósza gondolat szintjén sem merûlnek fel, remélem így már érthetõbb. 😊

Nexxuss
hát ezaz. De kit érdekel?😮

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

GAME-en 15 font a Lost. (ha vkit érdekelne)

Azért mert jobban vártad a GTA4-et.

shaken, not stirred

LOOOL

Nexxuss
Ha Fox mondja akkor tuti jobb. <#idiota><#idiota><#idiota>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Ki mondta, hogy jobb, vagy most ezt miért írod nekem? 😄

Nehogymán a gta4 sztori és kivitelezés színvonalban jobb legyen mint az mgs4... Nagyon le van maradva ott.

shaken, not stirred

Majd ha elkezded,akkor legyen mellettec ágytál,kaja,pia,mert nem fogod tudni letenni,ezt most garantálom bratyó😊)))!!!!!

Jah de fura mert a GTA IV-et jobban vártam mivel nem voltam 100%-ig biztos benne, hogy ütni fog. Kojima munkájával meg ilyen gondom nincs, nem tud hibázni.

aabelus
ennek orulok,te vartad a legjobban ezt a jatekot mar honapok ota szinte minden nap emlitetted. megerdemled <#integet2> <#smile><#wave>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

há' nem is mentem a MGS4 topicba 😉
Már megérkezett a csomagom hun földre szóval holnap végre elkezdhetem ezt a csodát. <#worship>

értem.kössz a segítséget😊
Próbáltad már?

Amúgy elképzelhetõ hogy tudsz bootolni róla, viszont lassú lesz és nem érdemes azon tárolni a rendszert, viszont hozzáfér ha az alap vinyóra raksz linuxot, és annak több értelme van.

shaken, not stirred

Értem, thx.

Az uccsó fejezetre meg volt ultranagy mesterlövészpuskám páncéltörõ lõszerrel és végigrusholtam, mert már el akartam jutni a végéig 😊 .

shaken, not stirred

Mindig visszatöltöttem, ha meghaltam, az elején volt 1-2 de azért mert nem vettem fel a rimust. De a 3-4 fejezetet úgy vittem végig hogy egyetlen embert öltem volna is, mindenkit kábítottam, és talán 1 max 2 riadóm volt. Ha felveszed a ritmust nagyon megy 😊 .

shaken, not stirred

De volt, hogy szopkodtál nakeden? Na csak azért mert 17h alatt vagy szóval nem úgy tûnik mintha bárhol is idõztél volna...

Ezen minden extra nélkül fog menni, van benne ehhez kellõ kábel.

shaken, not stirred

DanielT
Dehogy kezeli.
ilyen van a tv-m ben:
Én is sokat filóztam rajta, de elsõ végigjátszásra mindig a sztori érdekel, azért mentem egyel egyszerûbben. Másodikra jöhet a kihívás 😊 .

shaken, not stirred

Igen bármilyen egér és billel mûködik.

Ez már tavaly is elérhetõ volt 😛

shaken, not stirred

Értem, elsõre asszem én solid normallal fogok próbálkozni.

tarti19
Ez úgy, hogy bármilyen usb-s billentyûzet és egér mûködik alatta?
Azért nem bánnám, ha idén még piacra dobnáka ps3 tulajoknak is ezt a megoldást...

azt nem tom milyen régi a tv de scart bemenet van rajta/asszem:S/(ps2 mr volt rákötve)
Eddig csak az ut3-ról tudok...

shaken, not stirred

tarti19
Esetleg tudtok valamit, hogy vannak olyan játékok amik támogatják a billentyûzet + egér kombót? PS3-ra kifejezetten lehet-e már ilyet kapni?

Elvileg semmit, de milyen bemenetek vannak rajta, és milyen régi a tv-d?

shaken, not stirred

Naked normal csak. Másodikra lesz csak solid normal, bár csak most a végére jöttem bele.

shaken, not stirred

tarti19
Nagyon komoly😊 mondjuk én csak egy Resident 5-tel tudom ezt elképzelni, de azt nagyon😊 AMúgy a "terepasztal" mérete mekkora lehet?

hello!kéne egy kis help!!most fogok egy mgs 4 packet venni de tv-m elég régi😞 rátom majd kötni a ps-t vagy vennem kell hozzá majd valamit??lécci fontos
kössz
Fokozat?

16 óra 47 perc. Megérte várni rá.

shaken, not stirred

balljuggler
Kérdés!!!
Ha 1 külsõ vinyóra felrakom a linuxot azt kezeli a ps3?

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Sippie
na ez durva lenne itt a szobában <#vigyor>
Sippie
a "normális" dvd filmnek nem sok köze van az ISO-hoz. Az image fájlt kell "kicsomagolni". De te most ps3-al töltöttél filmet, és a winyójáról akarod megnézni?
Nexxuss
hát ez odab*szott!

Na ilyen durva modot sem láttam még...<#beka3>

ThugEdge
hi
ezt ajiba hoztam,most találtam véletlen
ps3 mod
ilyet bírnék én is a másik cég által gyártott konzolomra
grat az alkotónak

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!