PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Mért kell 200Km ert utazni egy gépért?
Szinte minden városban kapható. Lehet pesten olcsóbb de 200km er költsége sem kevés.
Nekem konzol boltom van és ismerek pár boltost de az tuti hogy használt gépet senki sem ad el újnak.
1 az hogy látszik rajta, 2 pedig arra nem tudna 1 év garit adni, így észrevennéd vagy így vagy úgy.

Más:

No a héten szétkaptunk egy 3. ast. 😊
4 hónapos 40GB os volt és megállt benne a fej.
Nem volt garija, kintröl lett hozva.

tarti19
Én azért egy jó órát elszórakoztam vele😛 Amúgy a BF-be a kontroller nagyon sokat húz negítavan nálam😞 amúgy kifejezetten élvezetes fõleg eyg helikopterrel szántani az ellenfelet😊😄 az überbaszottkirályásg volt😄

baggins
Sok sikert. Nincs könnyû dolgod. 😊

Alien!
quake wars demo nemegészen 1,5 percig ment a gépben,aztán uninstall....egy okádék a többihez képest...Talán annyi közös van a BF-el,hogy mindkettõ fps....

BF viszont leszámítva a kisebb hibáit,zseniális...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

MGS4 kivégezve.Még keresem a szavakat..

Kíváncsi lennék a ti véleményetekre is, nálam a Battlefield oda-vissza megverte a Quake Wars-t. Bárcsak kijönne pc-re is, és akkor célozni is tudnék. :/
baggins
Én is így vltam vele, a sztori az elsõ. Egyébként premier játéknak a naked pont megfelelõ nehézség szvsz.

Nexxuss: nemisszarhülyevagyteee?

köszi az infot!
értem
Nexxuss
resistance-ban van offline coop. Végigvittem haverral. Egyedül játszva egy kalap szar a single szerintem, de coopban máris faszántos.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DanielT
Egyébként Ps3-ból nehéz használtat eladni, mert ha csak egyszer is finoman letörli az ember egy puha ronggyal, már úgy néz ki mint amit telibehánytak ha fény felé fordítja az ember. Ez valami beépített védelem lehet.
Sipee
ki melyik olyan fps-t ajánlaná amiben lehet offline is min. ketten gamelni?haze,esetleg az ea újonca a bad company(bár nemtom abba lehet e 2en),resistance(bár abba se tom😊ötletek?
<#help><#vigyor4>

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

ha nem sittes helyrõl veszed, tuti nem fogsz használtat kapni. Ezekben bízhatsz: 576, MM, Saturn, EW stb, platinumshop, uberkonzol.
DanielT
Nem, csak kicsit uncsi 😊
értem! köszi a választ! nah ugye nem fáj hogy válaszoltál normálisan?
DanielT
Annyi van a gépbõl mint a szemét. Bárhol vehetsz bontatlant. Most 30 helyre el tudnék menni és venni. Feleslegesen parázol.
jó tudni!
de mind1 hogy kedves egy vagy sem!!!
csak parázok hogy használt konzolt sóznak rám!!! és mivel igen nehezen szedtem össze rá a pénzt/kerestem meg nehéz munkával rá a pénzt, továbbá utazok érte kb 200 kmt! így nem szeretnék sz**ul járni!
pont ez az hogy nem szeretném ha ki lenne bontva a dobot! én szeretném megtenni és akkor biztos lehetek benne hogy nem használtat adtak le nekem!!!
Gascoigne
Szerintem nekem is haldoklik az olvasófej, vagy csak koszos, nem tudom. Cod multi közben kifagyott a hang, aztán nem sikerült normálisan kilépnem, resetelnem kellett. Betöltöttem utána a Fifa-t, ott is elment a hang mecs közben, újabb reset. Aztán be sem olvasta a lemezt. Kiírta, azt a hibakódot, amit itt többeknek is. Gondoltam akkor most már tuti bedöglött, le is mentettem mindent. Most ott tartok, hogy hol normálisan mûködik (játszottam közben megint COD-ot, Fifa-t), hol kifagy a hang, hallom, hogy a lemezt próbálja olvasni. Valakinek esetleg vélemény, vagy tapasztalat, hogy vajon csak koszos a fej, vagy bedöglik? Mondjuk szerintem szerviz lesz belõle mindenkép, csak hát elég rosszul érintene két hónap a gép nélkül, pláne úgy, hogy még csak most érkezik meg a MGS4. 😞
Egyébként egy 60GB-os verzióról van szó.

Ps3 ID: Gascoigne74

DanielT
Te kezdted 😄
vicces 1 srác vagy hahahahahaha
jaszy
Ahol jó az ár. Nem mindegy neked hogy kedves e az eladó vagy sem?
Bolt, áru, fizetés. Ennyi.
Egyébként nincs fóliázva a gép, csak be van tekerve vékony fehér "izébe"
A gari miatt úgy is ki kell bontani, vagy már ki van bontva.

Ha használt lenne az úgy is látszana rajta.

tarti19
Elcsakliztam egy helikoptert a BF-be és azzal szórtam az áldást😄 amúgy valami iszonyat gáz a kontrolleres irányítás. 😞

NEXUS6
Megaszpolyler MGS4 végigjáccás videjók!😉))

(Na ezért már biztos bannolva leszek!<#hehe>)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sippie
hát az pech... nekem a dvd filmeket rendesen lejátsza és "összefûzi". Már amelyiket hajlandó lejátszani <#vigyor>
Nexxuss
CINGAYAAA!!!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DanielT
A bontatlan gépek mindegyikén egy kis szivecske van kirakva Szumátrai patkánymajomszarból. Keresd ezeket.
tarti19
teljesen mindegy hol veszed, mert minedgyik bontatlan garis cucc, a játékokról meg annyi, hogy azok fóliázva vannak... persze ha használt játékot veszel, akkor megnézed karcos-e a bd és már eltudod dönteni, hogy megvszed vagy sem

Igen vágom, hogy a "normál" DVD filmnek nem sok köze van magához az ISO-hoz. De ha magát az ISO-t kicsomagolom aztán a kapott VIDEO_TS-ben lévõ VOB file-okat akarnám lejátszatni Tversity-n keresztül akkor a PS nem igazán "fûzi" össze a szétdarabolt VOB file-okat. Ebbõl kifolyólag csais egyesével játsza le azokat. Na ez itt a nagy probléma. Remélem érthetõ voltam......

\" örökké nem eshet.... \"

újból... hátha valaki nem olvasta! de nekem nagy szükségem van, hogy minnél többen válaszoljanak!!
ismét lenne 1-2-3 kérdésem:
1, ki melyik boltot ajánlja, ahol megtudom venni a ps3amat?
2, ki hol vette, és mit tapasztal az eladókal kapcsolatban (pl. mennyire volatk kedvesek, esteleg nem e akartak átverni, stb)??
3. kinek milyen tapazstalata van felsorolt a boltokkal: konzostudió, platinumshop, überkonzol???
elõre is köszönöm a válaszokat!!!
okés köszi a választ! de mondjuk ha én megveszem a konzolt valamelyik pakkban (pl gta4 pakk) akkor az hogyan ismerem fel hogy bontatlan? egyszerûen le van rahasztva vagy fóliázva???
Istencsászár
GTA4 az eddigi egyik leg lenyûgözõbb ( asszem ez a helyes a szó rá ) gém teknóban... persze vannak hibái a grafikában is, de ez legfõkép a a hardwerek korlátai miatt van.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Jelenleg talán az mgs4, fõleg összhatás és design tekintetében.

shaken, not stirred

az én magán véleményem az, hogy a GTA sorozat soha nem tartozott a legjobb grafikáju játékok közé
DanielT
Nem. A Blacksite.
tarti19
Ha neked eynni konzolod van és enyni pénzed ráadásul 23 éve tolod akkor miért teszel fel egy abszolute felesleges kérdést?
Amúgy pedig nem a legszebb látványt nyújtja a GTA 4 egyik konzolon sem...

Nem.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Lambo fan
Halihó
Szerintetek PS3-ra a GTA IV a legszebb grafikájú game, amit per pill megvehetek?
Köszi.

Sippie
megnéztem az oldalakat, és úgy tûnik hogy az amerikai a magyar árakhoz képest igen olcsó, viszont néhány játéknál láttam (bár hatalmas nagy betûkkel ki van írva hogy "region free, works on all ps3"), hogy a leírásban az szerepel hogy USA version, ntsc meg ilyenek. Azokkal az itthoni gépen nem is lehet mit kezdeni?
Az új játékokon PlayStation 3 feliratú fólia van.

Papesz

Igen egyszerûbb lenne kiírni, hogy ps3-ra nincsen warez, akár akarod akár nem 😊 .

shaken, not stirred

fsgh
😄Dd hajrá😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DanielT
BAN.
MaSzKa
WAREZ = azonnali BAN!

ps3-re nincs is waresz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Oléééé!!Én meg nemsokára végigviszem.Itt vagyok uccsó fõellenségnél😊.KELLEMES SZÓRAKOZÁST,MESTER!!!<#taps>

VAlaki tudna segíteni abban hogy a Pro streetet megvetttem elvittem 66%-ig aztán elkezdi betölteni és lefagy ,de csak ennél a játéknál ..EGY rendszerfrissítés megoldhatja a problémát ha nem pls segítsetek,,,,ty

tarti19
Resi 5 képecskék 😊 egy aranyos és egy morcos

tarti19
majd 1 hónap múlva meg már másik játékot várjuk észvesztõen... 😊

Scotty99
Akkor bizony el ne szakadj a gép mellõl még akkor sem, ha ég a ház 😊

PS3 ID: ghost_hun

HAF Rigel
1. Ps3mat az 576ban vettem , mert megjelenés napján mindenhol egy ára volt .
2. Bementem , kértem oda adták .
3. Most viszont mindett Platinumba veszek , Über is úgyanolyan jó , Konzolstudiot nem ismerem .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png