PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nexxuss
jogász😊😊

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Milyen doktor?

Amúgy grat 😊

shaken, not stirred

Az még közel sem high end.
High end audió cuccok.

Nexxuss
Dr. SHAMAN 😄😄😄😄
köszi!!!😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Alien!
akkor már inkább egy belépõszintû yamaha/sony/pio erõsítõ.... már van ennyiért HDMI-s is....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

konzolfüggõ-WoW-betyár ügyvéd!<#hehe>
gratulálok!<#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nexxuss
Lecter? Legalább Mengele:😄😄😄d
Jogáááááássz 😄 Patkány ügyvéd leszek, szóval akkor most hivatalból leeht örökre bannolni a forumról 😄😄😄 Persze még mindig jobb mintha postás lennék 😄😄😄

Seth
Dr. H. Lecter 😊

PSN ID.: Beegabor

miféle?😊

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Doktor Frankeinstein? <#idiota>

Nexxuss
DOKTOR LETTEM GYEREKEK!!!!!!! VÁÁÁÁ<#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1>

hát a jelek szerint én is hiába ismerem õket, kell az a fránya adapter <#rinya>

baggins: koszi a választ!

Talán nem lenne fontos mivel a BC a BF frencsájz következõ része? Ebbõl a szempontból visszalépés.

shaken, not stirred

persze 1 high end, ennyi erõvel csak a kábelekre költhetne 50000Ft-t, sztem renben van az az erõsitõ
Egy jó erõsítõ olyan 200eFt körül kezdõdik. Azzal már akár már a 24bites hangok is rendesen meg tudnak szólalni. Persze ahhoz meg méregdrága hangfalak is kellenek.

jajjj én ilyen trükkös módszereket nem ismerek.<#buck>

baggins
Sajna csak az adapterrel,én is kínlódtam pendrive-al, meg egyebekkel, de nem megy.

én nem tudom ez 1 majd 50 ezer forintos erõsittõ szerintem ez nagyon jó lehet
akkor szerinted milyen árkategóriába tartozik a jó erõsittõ

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Úgy persze, attól mérföldek válasszák el. De jó hangfal is kéne hozzá, ami általában a drágább dolog.

HUNMarcus
hát nem akarok koncerteket adni 😊, de a mostani 8000 ft-os 5.1-es "rendszernél" biztosan szebben fog szólni<#hehe>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Ha csak játék és filmek a cél akkor tökénletes.
De hangminõségben sokat ne várjál el tõle.

HUNMarcus
véleményeket szeretnék ERRE az erõsítõre, PS3-hoz szeretném kötni

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Prince of Máté
Ár/érték kategóriában verhetetlen az biztos!

HAF Rigel
Lehet hogy azért mert ez egy másik játék egy másik gépen ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Nem a kontroller zsonglõrségrõl van szó, (a sprint spec nagyon zavaró) hanem arról hogy nem lehet manuálisan megadni mit láttál, nincsen commander hogy parancsokat adjon ki a csapatoknak stb... Amit bf2-ben nagyon jó volt.

shaken, not stirred

szia

kösz hogy hülyének nézel 😊 de nem jól tudod.

a PS2 memóriakártyáról rá tudom rakni USB-re uLaunchelf-fel a fájlokat.
magukat a fájlokat rá tudom másolni a PS3 merevlemezére, de innentõl nem történik semmi, úgy tudom át kell konvertálni másik (PSV?) formátumba õket, de csak olyan programot találtam ami a másik irányba végzi a konverziót, tehát PS3-on tárolt PS2 mentéseket lehet visszamásolni a PS2-re (más kérdés hogy ennek van-e értelme)

hadd zárjam én is idézettel 😊
"ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna-e?"
<#vigyor2>

PoisonChihuahua
Nekem is olyan van! A legkirályabb hangfal a világon.... (na jó azért nem, de nekem nagyon bejön) <#vigyor3><#eljen>
"you must think first... before you move"
mégis, hogyan tennéd rá psp-re vagy usb drive-ra, ha ps3-ra se tudod? valamivel csak be kell olvastatni a mem.karit, ehhez tudtommal kell az adapter...

Sziasztok!

lehetséges a PS2 mentéseket a PS3-ra másolni a "hivatalos" sony adapter nélkül, USB drive vagy PSP használatával?

elõre is kosz!

Egyes hírek szerint az elsõ napon világszerte 1.3Mdb kelt el az MGS4-bõl.
Vajon ez mennyire dobhatta meg a hardver eladásokat?

Prince of Máté
Látom neked is Genius SW-3600-as hangszóród van, hogyan kötötted rá a PS3-ra? (erõsítõre?)

wordsworth
Szerintem BF irányítása nem nehéz, de a sprint rohadtul zavar speciel... A másik meg a sniper, hogy pontosan becélzod, van amikor meghal, de van amikor 3-4 lövés is kell 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Akkor te kontroller zsonglõr vagy. <#kacsint> Nekem lehetne egyszerûbb is, hogy picit gyorsabban tudjak dolgokat elérni.

Egyszerûbb bad company irányítás? <#wilting>

Már így is néha zavaróan buta az irányítása a battlefield 2-höz képest.

shaken, not stirred

jaszy
Ja így értem....

Ha az irányítás egyszerûségét is átvennék a COD4-bõl akkor a Bad Company is nagyon sokat pörögne nálam multiban.

mert az "én városomban" nem igazán kapni alapgépet! legközelebb Pécsen van az 576ban kb. 117ezerért (gta4 pakk), míg ugyanez a platinumba vagy a konzólstuidóban kb. 100ezer! útiköltség: pécsre: 1500-2500 (autóval), pestre: 3000-5000 (vonattal) tehát: kb. megspórolok 15ezret, amibõl mondjuk veszek még 1 játékot!hát ezért kell felutaznom pestre ami tõlünk kb 200kmre van!!!
NEXUS6
Az eredeti nekem is teccett és amikor a demót beraktam elég jónak találtam ezt is, csak aztán belegondoltam, hogy manapság mi a szint, és akkor már olyan retronak tûnik az egész. Persze én nem nézem le azokat sem aki pl oda van a szoci autókért, csak ugye már egy sima szuzuki is fényévekre van egy Skoda Rapid-tól. 😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Vannak finomságok, amiben a COD4 verhetetlen, de én feladtam amikor fél év után sem tudtak az online problémákon javítani. Nem sok minden kellett volna, csak pl hogy a lobby-ban írja ki a többiek pingjét, meg ilyenek, mert benn csücsül az ember néhány percig, aztán ha nem esik szét az elején a játék akkor még az esetek felében simán kiderül, hogy játszhatatlanul xar a ping.
Általános volt, fõleg ha összejött egy nagyobb csapat a klánbol különbözõ net kapcsolatokkal, akkor akár 1-2 óráig nem is játszottunk, csak ki be lépkedtünk a lobbykba, mert max a játék indulásakor szétesett az egész!!!
Ebbõl a szempontból már a BF demo is többet nyújt.😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nekem tetszik a kvék vársz, bár én szerettem az enemy territoryt, kissé árcádos de jó csapatmunkára ösztönzõ játék. A QW is ugyanezt tudja, és nyakonöntve egy jó kis fejlõdési rendszerrel stb...

Bár én PC-n nyomtam, szóval konzolon nemtom...

De ma megvettem TF2-t steamen, hogy kipróbáljam. Hát nagyságrendekkel jobb PC-n, egy halom pálya, sok-sok extra, jobb irányítás, stb... És persze itt vannak emberek, 900 szervernél leállítottam a keresést. PSN-en örültem ha volt 5vs5.

shaken, not stirred

Alien!
jó lesz ez én azt mondom...A Cod4 is jó,de ez igazából hent,fõleg a kisebb pályákon...BF inkább taktika,és jóval élethûbb harc,bár például a fedezékbebújás,vagy a lövedék becsapódásának szimulációja sztem gyengébb...szal mind2 zseniális a maga kategóriájában,ezért se értem azokat a fejlesztõket/kiadót aki ilyen felhozatal mellett eladhatónak lát egy Quake wars-t.......pfejjj....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
A kvék varsz ha egy éve jön ki, akkor azt mondom elmegy, bár az eredeti wolfeinsteiines enemy territorry-hoz képest szinte zéró játékmenet beli újítás van. Vannak ugyan jármûvek, de azok mint a játékautók úgy közlekednek. Fizika, szétlõhetõ tereptárgyak zéró. A sznájperes részt is elbaxták, mert ha távcsõbe nézel egy moslék képet látsz, és az ellenfelek meg gyorsabban rohangálnak mint Fifi a tacskó a játszótéren, szal esélyed sincs lelõni õket.😉

Szal ma ez nagyon gyengus.

NEXUS6
Pedig a COD eszméletlenül jól játszható FragFX-szel, az összes többi játék a nyomába sem érhet, illetve most már a BF.

Amúgy szerintem a BF sokkal összetetteb, nem csak kiscsoportos harc folyik, legalább 2 csoportra kell a demo pályán is osztani a csapatot. Az egyik lefogja az ellenfelet/örzi az aranyat a másik meg támad.

Aztán ha védõ vagy az elsõ, hogy betámadsz a bázisra és kinyírod a tüzérséget, mert az ellen az elsõ pályát nem fogod tudni tartani. Ha támadó vagy akkor a legtöbb helyen ha nem szemböl lövöd azt a házat ahol az arany van, hanem hátulról, akkor 10 lövésbõl szinte megvan, de az minimum 2-3 betörést jelent.
Szal eléggé kell taktikázni, jelenleg még viszont jobbára mindenki baromkodik, mert ugye nincs kint a játék. De ha összejön a csapat akkor így is nagyon élvezetes!😉))

A COD4-ben is be lehetett kapcsolni a hardkór módot, frendlifájerrel meg miegymással és ott azért gyorsabban leszeded a saját játékost mint itt. Az viszont tényleg idegesítõ sokszor a BF-ben, hogy vagy 10 lövedék kell az ellenbe amíg fekszik.

tarti19
én sokszor nem találtam az ellent sajna, szal volt, hogy 5 percig szaladtam , hogy egy ellen aztán lelõjjön😊

Alien!
naja...van még mit javítani,de a hangulat,az atmoszféra az egészen ritka...meg az,hogy a helyszínek porig rombolhatóak....Itt tényleg mûködik a hangok utáni tájékozódás...ahogy észrevettem,itt még a hang terjedési sebessége is rendben van,tényleg olyan mint egy hadszintér....

tarti19
na igen😞 mondom mi a fene érted mellélövök és csak megsérül sõt vaolt hogy semmi... mondom ez vicc😞 AZtán tankot 2 lövésbõl sem sikerült kilõni? hmmm viszont az jó szerintem, hogy nem lehet csak úgy eszeveszett egyszemélyes akciókba belemenni , mert elég csúnyán lemészárolnak😊 Sniper az kuka körülbelül felsõ testen lövöma fickót meg mág párat aztán nem halnak meg... jah persze

Alien!
nálam nem...192 óra cod4-ezés után totál ráállt a kezem a kontrollerre....még a fragfx-et sem izzítom be...bár bf-el még nemis próbáltam....

btw a BF-ben két dolog idegesít igazán mostanában,az egyik,hogy relatív egyformák az emberek és soxor félreérthetõen jelennek meg a nevek egy-egy nagyobb tömeghentnél,ergo mivel a saját társamat nem akarom lelõni,nem kezdem el sorozni,de persze kiderül,hogy az igazából egy ellenfél,és lemészárol..Meghát soxor a saját csapattársaim mészárolnak le/ütnek el...a másik pedig,hogy a gránátvetõvel közelharcban pontosan kell eltalálni az ellenfelet,mert nemelég csak a
közelébe lõni,pedig hát.....

tarti19
meg minden gépet dobozból vesznek ki... szal😊
Szerintetek most úgy 6k-t egy ratchet CLank 7,5k-t egy Assasin Creed, Euro 08 6,5k-t meg egy mgs4 13k körül jó vétel lenne majd? vagy vegyek inkább egy vga karit 35k-ba?

Nexxuss
És emiatt nálam mindkét game eleje és vége tök fasza. De tényleg az tetszik. De közepe halál unalmas akármennyire is szép. Azért vittem csak át azokat a részeket szerintem mert nem volt mivel játszani 😊

Nexxuss
persze hogy hülye😊 Szerintem szar😊 Azért szar, mert a pályák rövidek, és csak azért tart annyi ideig végigmenni rajtuk, mert 4-5 hullamámban jönnek csomószor a dögök. Ezt rühelltem az Uncahrtedban is, hogy 20 perce állok egy kibaszott fedezék mögött és csak lövök. 1-2x poén ez persze, de hosszú távon vontatott...