89387
PlayStation3
  • Sippie
    teljesen ingyen? :D max a demókat :D
  • csabika6630
    http://playstationlive.hu/blog/206
    Itt nézz szét!
  • 0ckH4M
    Megvettem a Ps3-m ^^
  • Geeb
    Mikor játszotál vele utoljára? kb órára?
  • Győri Devi
    nálam ilyen nem volt
  • csigafog
    Hi
    Van arra megoldás hogy én úgy akarok dvd minőségű filmet nézni a ps-sel hogy nem írom ki csak megosztom?Csak az a baj hogy nincs hang mert vagy videót vagy zenét tudok megosztani! Előre is kössz
  • Pesta76
    Én még tavaj vásároltam egy ps3-at decemberben.Azóta nekem csak pozitív élményeim vannak vele.Főleg a vezeték nélküli, mozgásérzékelős joy jön be nagyon, de ezek mellett a legjobb a Store.Régen még a psx időszakba vásárolni kellett most meg teljesen ingyenesen le tudom tölteni és így ezálltal ki is bírom próbálni!Most idén decemberben veszek egy Wii-t is remélem abban sem fogok csalódni!
  • Geeb
    Na az adidg oké, de patch nem jött le, hogy javitva lenne vagy akkár mi:S
  • Seth
    A Korán, csak az lehet a hibás. Vétkeztél, megbűnhődtél
  • Geeb
    Ma törölni kellet az mentésem a LBP mert korrupt mentésre hivatkozva nem engedet tovább játszani
    Másnál is jelentkezett ilyen?
  • wordsworth
    Hali ezt a tversity-t lehet használni switchen keresztul is?
  • Geeb
    Ja ok ez alap. Csak azt gondoltam, hogy regisztráció (mármint a game) regisztrációja nélkül nem lehet majd a nete játszani vele!
  • kosta
    1 hónapja nem votlam net közelbe...teljesen lemaradtam..vki el tudná mondani mi ez a Little big planet "korán"? meg mi ez hogy az új fw-t ha felrakom csak a little biggel tok jáccani vagy mi a szösz ez?előre is köszi
  • Sippie
    minél többen regisztrálunk magyar storera, annál inkább látja a sony hogy van vásárlóbázis, és talán nálunk is lesz store, ha látják hogy érdemes.
  • Geeb
    Fontos a regisztráció? Ha igen miért?
  • lobig
  • pero001
    Szevasztok! PS3 hoz vmi jó fejhallagtót tudnátok ajánlani? vezeték nélküli lenne a legjobb
    kössz!
  • HAF Rigel
    Én eu verziót vettem , egészen pontosan magyar kézikönyvel . Viszont az utoló oldalon kicsit kiakadtam , írja hogy regisztrálj a storon . Mondtam magamban anyád nincs is magyar store .
  • baggins
    A számítógéphez is vennél mindenképpen monitort. Ezt a PS3-hoz is megteheted, olcsón, jó minőségűt, a játékélmény meg konzolon egyértelműen teljesebb.
  • predator0
    Probálkozok inkább :D
  • Sipee
    predi kollega mindenre válaszol :)
  • predator0
    Egyértelmű, akkor pc-t.
  • LeventeV
    Szerintetek mit erdemesebb venni szamitogepet vagy ps3-at? Szeretek jatszani, de csak sdtv-m van, es hd-t nem vennek? Gyozzetek meg.
  • predator0
    Elvileg itt nem lesz régiófüggőség, gyakorlatilag fogalmam sincsen. A vallási játékbetegséget pedig patchel gyógyítják majd.
  • quack
    sziasztok, Little Korán Planetet érdemes megvenni szerintetek, vagy szopathatnak majd amiatt hogy nem a végleges verzió van? és mindegy-e hogy eu vagy us régiósat veszek? mert úgy tudom vannak olyan játékok ahol cska azonos régiókódos játékkal rendelkező emberekkel multizhatsz (vagy ez nem lemez hanem gépfüggő?)
  • predator0
    Pedig érdemes, ha demokat akarsz letölteni. Egyébként kb. 5-10 perc alatt meg van a dolog, szenvedésmentesen.
  • balla27
    köszi a segítséget,de lehet akkor nem szenvedek vele.még 1x köszi
  • predator0
    Nekem nem, de lehet a rendszer nem fogja elfogadni.
  • balla27
    és nem baj ,ha ugyanazok az adatok,mint a másiknál?
  • predator0
    Magyar store regisztráltál? Mert akkor nem fog menni. Csinálj egy új usert és abban regisztrálj usa store-ra.
  • dante3
    Nem semmi game lesz!
  • balla27
    régebben router nélkül hjasználtam,de akkor se volt jó
    azt írja,hogy regió vagy a country nem jó
  • predator0
    Állítsd be a routeren, hogy engedélyezze az upnp-t. Talán segít.
  • csabika6630
    gta töltés közbe nektek is hangos a bluray olvasó?
  • balla27
    upnp not avalible
    nat type type 2
  • balla27
    nem wifi!router van tonline
  • predator0
    Ez így elég kevés információ... Wifiről netezel? Routeren keresztül? Settings / Network settings / Internet Connection Test-ben miket ír ki?
  • balla27
    sziasztok!a playstation store ,miért nem jön be szerintetek a gépemen?tud valaki segíteni mit kell változtatnom a netemen?
  • cloud.strife
    Az, hogy te mit csinálsz, az a te dolgod... :D
  • predator0
    Akkor te is kiválasztott vagy. Allah kísérje utad.