89387
PlayStation3
-
#51462 teljesen ingyen? :D max a demókat :D -
csabika6630 #51461 http://playstationlive.hu/blog/206
Itt nézz szét! -
0ckH4M #51460 Megvettem a Ps3-m ^^ -
Geeb #51459 Mikor játszotál vele utoljára? kb órára? -
#51458 nálam ilyen nem volt -
csigafog #51457 Hi
Van arra megoldás hogy én úgy akarok dvd minőségű filmet nézni a ps-sel hogy nem írom ki csak megosztom?Csak az a baj hogy nincs hang mert vagy videót vagy zenét tudok megosztani! Előre is kössz -
Pesta76 #51456 Én még tavaj vásároltam egy ps3-at decemberben.Azóta nekem csak pozitív élményeim vannak vele.Főleg a vezeték nélküli, mozgásérzékelős joy jön be nagyon, de ezek mellett a legjobb a Store.Régen még a psx időszakba vásárolni kellett most meg teljesen ingyenesen le tudom tölteni és így ezálltal ki is bírom próbálni!Most idén decemberben veszek egy Wii-t is remélem abban sem fogok csalódni! -
Geeb #51455 Na az adidg oké, de patch nem jött le, hogy javitva lenne vagy akkár mi:S -
#51454 A Korán, csak az lehet a hibás. Vétkeztél, megbűnhődtél -
Geeb #51453 Ma törölni kellet az mentésem a LBP mert korrupt mentésre hivatkozva nem engedet tovább játszani
Másnál is jelentkezett ilyen? -
#51452 Hali ezt a tversity-t lehet használni switchen keresztul is? -
Geeb #51451 Ja ok ez alap. Csak azt gondoltam, hogy regisztráció (mármint a game) regisztrációja nélkül nem lehet majd a nete játszani vele!
-
kosta #51450 1 hónapja nem votlam net közelbe...teljesen lemaradtam..vki el tudná mondani mi ez a Little big planet "korán"? meg mi ez hogy az új fw-t ha felrakom csak a little biggel tok jáccani vagy mi a szösz ez?előre is köszi -
#51449 minél többen regisztrálunk magyar storera, annál inkább látja a sony hogy van vásárlóbázis, és talán nálunk is lesz store, ha látják hogy érdemes. -
Geeb #51448 Fontos a regisztráció? Ha igen miért? -
#51447 -
pero001 #51446 Szevasztok! PS3 hoz vmi jó fejhallagtót tudnátok ajánlani? vezeték nélküli lenne a legjobb
kössz!
-
#51445 Én eu verziót vettem , egészen pontosan magyar kézikönyvel . Viszont az utoló oldalon kicsit kiakadtam , írja hogy regisztrálj a storon . Mondtam magamban anyád nincs is magyar store . -
#51444 A számítógéphez is vennél mindenképpen monitort. Ezt a PS3-hoz is megteheted, olcsón, jó minőségűt, a játékélmény meg konzolon egyértelműen teljesebb. -
#51443 Probálkozok inkább :D -
#51442 predi kollega mindenre válaszol :) -
#51441 Egyértelmű, akkor pc-t. -
#51440 Szerintetek mit erdemesebb venni szamitogepet vagy ps3-at? Szeretek jatszani, de csak sdtv-m van, es hd-t nem vennek? Gyozzetek meg.
-
#51439 Elvileg itt nem lesz régiófüggőség, gyakorlatilag fogalmam sincsen. A vallási játékbetegséget pedig patchel gyógyítják majd. -
#51438 sziasztok, Little Korán Planetet érdemes megvenni szerintetek, vagy szopathatnak majd amiatt hogy nem a végleges verzió van? és mindegy-e hogy eu vagy us régiósat veszek? mert úgy tudom vannak olyan játékok ahol cska azonos régiókódos játékkal rendelkező emberekkel multizhatsz (vagy ez nem lemez hanem gépfüggő?) -
#51437 Pedig érdemes, ha demokat akarsz letölteni. Egyébként kb. 5-10 perc alatt meg van a dolog, szenvedésmentesen. -
#51436 köszi a segítséget,de lehet akkor nem szenvedek vele.még 1x köszi
-
#51435 Nekem nem, de lehet a rendszer nem fogja elfogadni. -
#51434 és nem baj ,ha ugyanazok az adatok,mint a másiknál?
-
#51433 Magyar store regisztráltál? Mert akkor nem fog menni. Csinálj egy új usert és abban regisztrálj usa store-ra. -
#51432 Nem semmi game lesz! -
#51431 régebben router nélkül hjasználtam,de akkor se volt jó
azt írja,hogy regió vagy a country nem jó
-
#51430 Állítsd be a routeren, hogy engedélyezze az upnp-t. Talán segít. -
csabika6630 #51429 gta töltés közbe nektek is hangos a bluray olvasó? -
#51428 upnp not avalible
nat type type 2
-
#51427 nem wifi!router van tonline
-
#51426 Ez így elég kevés információ... Wifiről netezel? Routeren keresztül? Settings / Network settings / Internet Connection Test-ben miket ír ki? -
#51425 sziasztok!a playstation store ,miért nem jön be szerintetek a gépemen?tud valaki segíteni mit kell változtatnom a netemen?
-
#51424 Az, hogy te mit csinálsz, az a te dolgod... :D -
#51423 Akkor te is kiválasztott vagy. Allah kísérje utad.