PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wordsworth
MP4 formátummal mit tudok kezdeni, hogy le tudja játszani a ps3? (HD felbontásu)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
El is cseppentél közben? 😉

Nem sikerült még befejeznem a játékot. 4. fejezet vége felé vagyok, digitális orgazmus, lekileg, agyilag, és sztem fizikailag is fedolgozást igénylõ alkotás, rajongók már-már sexuális zaklatása. Zseniális lett. Persze vannak hibái de összességében elképesztõ, Playstation ékköve, digitális szórakoztatás csúcsa így hirtelen.

Vagyok. 😊

DanielT
Összehasonlítás terén teljesen rendben van a cucc. Önmagában a minõsége már más kérdés, de az most nem téma.
Tolja keményen az MGS-t,hogy behozza a lemaradást<#vigyor3>

aabelus
fuu,Fox jol eltunt! 😊)

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Seth
Nincs medve, rénszarvas van. Megbuktál MGS-bõl... 😊

Mellesleg a játéktörténelem legszebb endcredits-e az 1. részben van. Az a dal, a The Best is Yet to Come fantasztikus, és most a 4. részben amikor felcsendült annál a bizonyos résznél ,kirázott a hideg

PSN ID.: Beegabor

Srácok egy HD ready tv-n melyik a jobb felbontás 720p vagy az 1080i?

\" örökké nem eshet.... \"

<#wilting> hûû mit fogtok kapni ezért. én meg akkor elmondom mi volt a Burnout végén. <#duhos2>
Sephi
Medvet is emlisd meg neki!!!1

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Sõt, a végén együtt mennek bele a naplementébe Snake-kel.

zozo2001hu
Battlefield Bad Company PS3/XBOX360 összehasonlító videó HD-ben. Szerintem tök egyformára sikerült, ha már szóbakerült az AA és talajtextúra doktora DanielT szerinted?

http://www.gametrailers.com/player/35183.html

(Figyelem a fenti link beágyazott HD videóanyagot tartalmaz, ezért régebbi számítógépeken elképzelhetõ teljesítménybeli probléma a lejátszás során!)

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

miii??? képes voltál leszpojlerezni az MGS 1-et? pedig most akartam vele játszani. <#vigyor1>
Seth
De, ugyanaz a kettõ, Meryl Silverburgh

Még jó,hisz értesz hozzá😊.Köszi,hogy bemásoltad a cikk egy részét.<#worship>

Gideon Wieth
sziasztok!
Most néztem meg az MGS 4 Gametrailers-es értékelését. És szemet ütött valami. Én csak az MGS 1-el játszottam anno PS 1-en, DE!!

Az a vörös csajszi nem ugyanaz tök véletlenül aki az egyben szerepelt, és akit egy távcsöves puskával lõttek le amikor Snake-el együtt mentek a nememléxemhova ?? Lehet nagy baromság, de engem fullosan õ ugrik be. ///Bár arra nem emléxem h meg is halt volna a csaj ha jól tom lelövésig láttuk utána miután megöltük a sniper-est leütöttek minket és elhurcoltak///

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

baggins
Hehehehe. <#vigyor3>

DanielT
Meg vagyok említve benne.
Lemaradtam.Mi ez az 576-os cikk a Haze-rõl?Nem értem,pedig érdekel..

Szívbõl gratulálok!!!Ugye mondtam,hogy meglesz😉)<#taps><#eljen>

cloud.strife
"Mikor jutunk mi el ekkora magasságba ."

Remélem soha.... 😊

www.digimomentsvideography.com

Estét!
Mizui itt a fórumon emberek?Ma nem voltam mer asszonnyal ágyat néztünk.Tegnap kivégeztem MGS4-et.Hatalmas élmény volt.Igaz a sztorit csak nagyjából ismertem de elképesztõ volt a látvány.Igaz nem mindig volt a grafika a topon,de azért sokszor leesett az állam.Tényleg kitett magáért Kojima.Köszönjük Meszter!!

köszönjük majd értesítjük

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Az én kedvenc táborom a frusztrált, személyeskedõ, bepróbálkozó, de folyton elvérzõ kis majmok. Õket nagyon csípem, szerencsére gyorsan össze is szaladtak ahogy várható volt. <#eljen>
haha

nemcsodálom
van pár 15 éves bérence és már azthiszi õ a sztár
nem látja szegény a fától az erdõt, van néhány jó meglátása, csak az a baj hogy amit benéz ahoz is makacsul ragaszkodik, a kis lampion

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ha 20megás kábelnetem van, akkor milyen vezetéknélküli routert vagyek hogy jól fogja a PS is meg PC is?
Oks, akkor félreértettem a stílust <#wilting>

shaken, not stirred

HAF Rigel
Ja és a cikk író legalább kiprobálta nem csak a demot

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

HAF Rigel
Szerintem teljesen korrekt cikket írt a Hazeról . Nem az ilyen 4 és stb hanem 6 pontot kapott ami értékelés szerint Jópofa Egy probát mindenképpen megér , talán még rákattansz kategoria . A cikk is erre tér ki , nem egy 4 pontos játék , bár több is lehetett volna . Az a baj hogy MGS4 után nehezen fogad el az ember csúnya grafikát , tudom tudom nem mindenkinek jut annyi fejlesztési idõ és pénz mint a híres projektnek

Jah értem. Nem tudtam hogy ilyen ismert mint benedek bácsi. Csak akkor is fura hogy így hivatkoznak, bár az tény hogy nem olvasok ilyen "szaklapokat" <#hehe>.

shaken, not stirred

HAF Rigel
nem nem alapvetõen a Haze grafikárol volt szó , rendes cikk volt a Hazeról . És hogy hivatkoznak benne egy kötekedõ/mindent megmagyarázó és persze jobban tudó forumozóra , szerintem semmi gáz nincs ebben aki forumozott már valaha Next Gen forumban biztos találkozott már vele. Danielnek szerintem már rajongó tábora is van mint ulrich benedeknek. Nem jó , de annyira szar hogy ezért szeretik.

Egyébként meg nem hozzád szólt a megjegyzés, hanem hogy hova került a cikk. Nem az volt firtatva, hogy kerültél bele, stb...

shaken, not stirred

Már bocs, de ilyen szöveget egy fizetett, hivatalos cikkíró? Csak úgy hivatkozni valami fórumos ismerõsre...

És te hol vagy? Már rég elmerültél 😛

shaken, not stirred

DanielT
Tudod minél inkább kapálózol, annál mélyebbre süllyedsz... már más is figyelmeztetett.

Ez valami küldd be a cikked rovat? (ilyen szövegezéssel)

shaken, not stirred

bocs a képért, de nagyon lelkes vagyok. megérkezett végre az elõrendelésem.<#vigyor3>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

HAF Rigel
Dzson Carpenter a cíkk író .

és az Idézet
" A végeredmény jelen esetben egy homályosabb kép, de kevesebb a rece és a Zsizsegés, vagyis az öszhatás okés ( ajánlom eme mondatot forumos ismerõseimnek , fõleg DanielT-nek aki az AA és Talajtesztúra téma" Doktora"
"
Itt az idézet . 576 63oldalán.

Scotty99
Gratulálok hozzá, azért remélem nem lesz szükségem a munkádra, egyelõre 😄

PS3 ID: ghost_hun

Sephi
Magyrul viszonyod van Dzson-nal? Azert voltal megemlitve?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mint engine fejlesztõ? 😊

Vajon miért is lett olyan amilyen a Haze <#banplz>

shaken, not stirred

Mint micsoda?

shaken, not stirred

Hát megmondom a frankót ezt nem tudom. Mivel eddíg csak szinkronos filmet írtam ki nem tudtam, hogy ilyen gond lehet a feliratos filmeknél. De gyanítom, hogy a PS-en kell vagy lehet állítani vmit, hogy ne így irja ki csak nem tudom mit és hogyan...

DanielT
Gyanítom soha. Szép lassan majd rájöttök a viszonyokra... <#hehe>
wordsworth
Nem lehet vmit allitani magán a ps3-on? Hogy maga a felírat színe más legyen?

wordsworth
Mi? 😄

Srácok vki találkozott már olyan problémával, hogy a kiírt DVD film felirata fekete színû ha a PS3-on játszom le, míg ha ugyanazt a DVD-t a PC-n játszom le akkor meg fehér??? Csak mert egyszerûen a fekete szín olvashatatlan a PS3-on!!
Valaki???

Thx!

HAF Rigel
Szoval akkor ha a Dice kiad egy Battlefield nevû játékot akkor abban kötelezõnek kell lennie a Commandernek. NE már. Ez nem a BF2 folytatása , ez egy teljesen új játék , mivel az Multi volt , ez meg single és multi . Senki ne a Bf2 /2142 keresse benne , mert nem az .

Ja és DaielT vel soha nem kötözködöm többé , mert HÍRES ember , még az 576ban is benne van ( a nyomtatottban ) Haze cikkben név szerint emlitve . Mikor jutunk mi el ekkora magasságba .

<#eljen>

shaken, not stirred

Ma megérkezett a Civ-em már alig várom, hogy kezembe kaparintsam. <#nyes>