PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért irtam, hogy a megjelenés hete.

Eddig 1.3 milliót rebesgettek worldwide. Talán most már 2 körül járhat. Remélem azért 6-7ig elmegy...

Viszont néztem mgo-t és elég sokmindenért kell fizetni <#wilting> , pl hogy 2 karid lehessen stb...

shaken, not stirred

De az igazából még nem egy teljes hét (a megjelenés szempontjából).
Jöhetne már egy hivatalos infó is a World wide eladásokról.

DanielT
Kiszálltam. Akinek van türelme magyarázza el neki.
A cikkes beposztolás nem itt volt, hanem a pc-s leáldozós topicban 😛

shaken, not stirred

Azt írtam hogy hozzám szólt, nem azt hogy nem rólad szólt. Megbuktál nyelvtanból?

shaken, not stirred

DanielT
Ezennel hivatalosan is szellemi fogyatékosnak könyvellek el, bár a gyanú már hetek óta megalapozott volt. Ha nem tudod értelmezni, hogy mit jelent az hogy "rólam szólt" akkor nincs mirõl beszélnünk. Mondjuk eddig sem volt, csak anyázni próbáltál.

Cikkes beposztolás? Milyen cikkes beposztolás te szerencsétlen kis hülyegyerek? Amit Rigel idézett be? Mi közöm volt hozzá? Vagy amikor Jimanszky kérdezte, hogy mirõl van szó és megmutattam neki?

Szerencsétlen idióta.
MGS4 JPN megjelenés hete: 476,334 /thx max-pain/

Ez mondhatni igen jó eredmény, eddig a legjobb.

Ah az irónia 😊 milyen szépséges dolog is...

shaken, not stirred

Nem, hozzám szólt ha nem tudtad volna felfogni...

Én kapálódzok? Akkor a cikkes beposztolás mi volt?

shaken, not stirred

Sephi
Erdekes, nekem az elejetol kezdve teccik a jatek...

SPOILER

az a haborus ovezet nagyon utos. Meg a sztori... jajajajaaaaaa!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DanielT
Rólam szólt kisgyerek. Neked mennyire bonyolult felfogni?

Kíváncsi vagyok meddig kapálózol még.
Az a hozzászólás pont hogy nem neked volt címezve. Vagy túl bonyolult felfogni?

shaken, not stirred

DanielT
Kedves Rigel! Eddig sem olvastam a hozzászólásaidat, csak amiket nekem címeztél, tehát mégiscsak nekem írtad. Ha nem vetted volna észre, soha nem szólítottalak meg, csak választ nyomtam.

Ez a továbbiakban is így lesz.
Alien!
Azért örülök,hogy a BF:BC-t tisztességesen megcsinálta a Dice,úgynézki mind2 verzióra odafigyeltek....De ez óriási:BF:BC Snake Eyes

Btw,engem egy kicsit zavar,hogy ezekben a háborús játékokban mindenki olyan g*ci humoros...Itt is meg a Haze-nél is megy a majomkodás,közben fõleg a Battlefield-nél már-már tényleg élethû harcok vannak,amiket totál hiteltelenné tesz ez az összevissza poénkodás....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Gideon Wieth
Télleg mikor mentem meg ? ha jol emléxem csak X-t kellett nyomogatni 😊
Én a dokival mentem el és a csaj az valahol beszélt egy emlékben 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

MGS2 elvileg van pc-re csak gamepad nélkül játszhatatlan, és az 1 is van pc-re, méghozzá a microsoft game studios kiadásában 😊 .

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha nem törsz meg a kínvallatás alatt, akkor meg tudod menteni Meryl-t, ha jól emlékszem, és az az igazi vége amikor vele száguldoztok el a naplementébe.

Bár nem tudom miért írok spoilerezve egy 1998-as játékról...

shaken, not stirred

Gideon Wieth
Sose értettem mire jó ez az xbox 360 a Ps3 nál 😊 mindkettõ szuper elõnnyel és hátránnyal 😊 Ps 3 drága de minõség xbox olcsó de néhány év alatt beadja a kulcsot 😊 a játékok meg közel azonosak 😊 Csak a sok hülye veszekszik egymással h bibí az én console-om jobb

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
És akkor az a csaj hogy-hogy él? valaki mesélje el priviben 😊 engem érdekel. Meg nem lehet valahogy PC-n emulátorral vagy valamivel végigjátszani a MGS 2-3at ? mert az 1 az megy az epsxe emulátorral /legjobb progi 😊//

Ha meg nem lehet valaki leírná mirõl maradtam le ? 😊

GAME-tõl rendelt mostanában valaki? Tegnap reggel 08:40h óta picked/packed-en van a cuccom... Már nem írják ki, ha feladták vagy még fel sem adták talán? 😄

balljuggler
Gép ráköt tv-ps bekapcsol kézzel ,de ugy hogy kb 5 mp-ig lenyomva tortod a gombot és majd hallani fogsz pár csipogó hangot...Na akkor már jo lex!<#nezze>

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

HAF Rigel
Kedves DanielT . ezuton kérlek meg hogy ne olvasd el a hozzászolásaimat itt a Forumon , úgy sem neked írom , így felesleges . Elismerem te vagy a mindenben szuper postás , de leszarom , meg azt isamit mondasz , mert számomra nem vagy hiteles . Aztomdtad szar a Haze grafikálya még nem is 720p , én meg úgy találtam nem , ergo nem egyezik a véleményük , erog nincs mirõl beszélnük , ergo én sem olvasom a te hozzászolásaidat , kérlek te se tedd meg az enyémmel . Jobb a békés együttlét, te a box tociban mi meg itt . Szép álmokat AA és talajtextura doktora.

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

NEXUS6
Na kicsit elszállt az idö, egész jó ez az MGS!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ismerõstõl vettem, szóval 2. TV. Holnap megpróbálom ezt is. azért köszi
wordsworth
Elvileg igen.
Mégvalami. Ez nem az elsõ TV amire kötöd nemde? Lehet, hogy baromságot mondok de nem kell resetelni a PS3at? Valami grafikai beállítás miatt, még jó régen írta itt valaki

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Automata beállításnál 576p-re teszi a felbontást és kész. A pixelesség pedig a felbontás rovására írható, nemde?
ha bejön a ps3 menüje akkor elvileg jó helyre dugta
aabelus
ja tenyleg.. akkor nem ertem.. ha tobb HDMi bemenet van a tv-n,akkor tedd at. vagy nem tudom,de en meg ilyet nem hallottam.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

ha automata beállitást választasz akkor mit irki ?
azzal kezdte hogy hdmi kábelel kötötte össze...
aabelus
HDMI kabelt vegyel es menni fog 😄

Leteszteli, de a teszt alatt nincs kép, ergo nincs mit megtartani. Nem jeleníti meg az 1080p-s felbontást.
ha a ps3 ban állitod akkor elvileg leteszteli a beállítást, utána van 30másodperced, hogy eldöntsd megtartod a beállítást ha lejár a 30mp és nem választottál semmit akkor visszaál az elözõ beállításra
persze, de ha kiválasztom az 1080p-t v. a 760p-t és tovább nyomom, nincs kép. :/
A TV-nek tudnia kell ezt a felbontást.
Igen USA-n van,japán motívumok a fõmenû képei😊

Dehogynem.

PS3 menüjében probáltad állítani?
Azt akkor meglesem😊Nem vagy msnen bázz?

Van USA (?) Storeon fasza MGS téma, 7 mega asszem, változó háttérkép meg ikoncsere.

Hatalmas köszönet!!!!Asszem Raiden lesz a kedvenc😊))Ezek csak sima képek menüjelölõvel vagy témák is?Ikonokat nem írja át?

Waoh <#eljen>

Vágom. Úgy is csináltam de volt, hogy mindkét fél felidegesített aztán nem néztem ki kivel van. 😄 De egyébként érzem az egészen, hogy több lett volna az eredeti terv, Kojima többet akart. A 2005-os MGS3 motorral készült trailerben volt egy koncepció, sajnos az nem valósult meg, meg jó pár dolog amit igértek. De ezeken túltettem magam mert a végleges mû is fantasztikus lett. Mondom engem az zavar leginkább, és ezért szidtam is a Konamit gém közben, hogy-hogy lehetett igy kib@szni azokkal akik megnézték a trailereket... Épp ezt írtam Nexxxusnak msnbe, õ fog járni a legjobban mert egy qrva trailert nem nézett meg. 😄 (Liquid írt egy remek tesztetG365-ön egyébként, teljesen osztom a véleményét.)

Csao. Az lenne a problémám, h van egy philips Full HD 1080p TV-m, és most vettem hozzá egy ps3-at, rákötöttem HDMI-vel, betettem GT5Prologue-ot és pixeles. Biztos az 576p felbontás miatt, de 1080p felbontásba nem engedi átteni, nem érzékel a TV bejövõ jelet. Ha vki tudna segíteni megköszönném.
baggins
Egy kis meglepetés: bõvülõ PS3 HD háttérkép galéria, menürendszerhez optimalizált sávokkal. LINK

baggins
Azért az elsõ fejezet sem kutya.
Legalábbis a sivatagi gerillaharc csodálatosan be van mutatva, a játék legmozgalmasabb része. A NPC-k fõszereplõhöz való hozzáállását leginkább ez a rész használja ki, érdemes úgy végigmenni, hogy a lázadók oldalán harcolsz, egészen megszeretnek a végén. 😊

De az általad említett rész és az azután következõ fejezet a koronája ennek a kivételes játéknak.

aabelus
es ha leszedek egy 720p-s blurayt.. azt hogy tudom lejatszani? :-s

A 720p jobb, mert a tévéd úgyis csak azt tudja megjeleníteni.

Papesz

Nem, sõt azt kell mondanom az eleje nehezen indul be, mi több szinte semmi újdonságot nem tud mutatni köszönhetõen a fasz Konami PR-nak... 2. fejezettõl kezd érdekessé válni (számomra persze) Na jó, mikor
Shadow Mosesre
megérkeztünk majdnem elcsöppentem. LOL Az a rész szvsz a rajongók bõnyállal történõ lesz.pása. 😄