PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont néztem mgo-t és elég sokmindenért kell fizetni <#wilting>#wilting> , pl hogy 2 karid lehessen stb...
shaken, not stirred
Jöhetne már egy hivatalos infó is a World wide eladásokról.
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Cikkes beposztolás? Milyen cikkes beposztolás te szerencsétlen kis hülyegyerek? Amit Rigel idézett be? Mi közöm volt hozzá? Vagy amikor Jimanszky kérdezte, hogy mirõl van szó és megmutattam neki?
Szerencsétlen idióta.
Ez mondhatni igen jó eredmény, eddig a legjobb.
shaken, not stirred
Én kapálódzok? Akkor a cikkes beposztolás mi volt?
shaken, not stirred
SPOILER
az a haborus ovezet nagyon utos. Meg a sztori... jajajajaaaaaa!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kíváncsi vagyok meddig kapálózol még.
shaken, not stirred
Ez a továbbiakban is így lesz.
Btw,engem egy kicsit zavar,hogy ezekben a háborús játékokban mindenki olyan g*ci humoros...Itt is meg a Haze-nél is megy a majomkodás,közben fõleg a Battlefield-nél már-már tényleg élethû harcok vannak,amiket totál hiteltelenné tesz ez az összevissza poénkodás....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Én a dokival mentem el és a csaj az valahol beszélt egy emlékben 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem törsz meg a kínvallatás alatt, akkor meg tudod menteni Meryl-t, ha jól emlékszem, és az az igazi vége amikor vele száguldoztok el a naplementébe.
Bár nem tudom miért írok spoilerezve egy 1998-as játékról...
shaken, not stirred
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ha meg nem lehet valaki leírná mirõl maradtam le ? 😊
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mégvalami. Ez nem az elsõ TV amire kötöd nemde? Lehet, hogy baromságot mondok de nem kell resetelni a PS3at? Valami grafikai beállítás miatt, még jó régen írta itt valaki
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
A TV-nek tudnia kell ezt a felbontást.
De az általad említett rész és az azután következõ fejezet a koronája ennek a kivételes játéknak.
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Papesz