PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted ez 64 bitre van? 😄
PSP user n\' soon ps3 user too :)
shaken, not stirred
Mellesleg mien ez a WK
PSP user n\' soon ps3 user too :)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
shaken, not stirred
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://9gag.com/gag/5135249
MotoGp 2 volt talán a széria legjobbja, a többi egyre roszabb és roszabb... szerencsére a THQ el is veszítette a liszenszet és meglepetésre a Capcom kapta meg a hivatalos MogoGP jogokat... remélem a japók összeröffentenek valami remek gémet.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Bale123- ra ;ehet ha van HDMI 2 DVI kabeled es a moncsi hatanal van DVI dugo... marmint en ugy szoktam amikor a tv foglalt 😛
Egyszerûen nem tudok betelni vele. 😊
ismét egy kérdésem lenne hozzátok! új tv-m van (sony kdl 32 p 3000) és ha megveszem a ps3at milyen kábelt kell hozzávennem hogy a legjobb minõségben élvezhessem a játkokat/dvd filmeket?? a hdmi-s kábel jó?? vagy melyik lenne jó?? (olvastam FAQ-t de nem igazán vágtam<#fejvakaras>#fejvakaras>!!)
biztos volt már a kérdés, sz'al bocsánat, hogy nem olvastam utánna! elõre is köszi a válaszat!
2. Maskor ird oda milyen dolgot spilerezel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elsõ végigvitel után az mgs4-ben különbözõ lõszertípusokat vehetünk az altatófegyverekhez, mindegyik b&b egységnek megfelelõen egyet.
shaken, not stirred
Talán mert nem kéne baromságokat írni😊, mit jelent a minõség? ugye ne fejtsem ki neked mi ennek az elõnye és a hátránya... attól hogy a box elsõ száriája hibás volt nem jelenti azt hogy ez ma is igyvan... mert nincs ezek a gépek már jók, nincs baj velük.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hát igen , én sem értem miért kell jönni is a saját topicjában bizonygatni az embernek hogy a mi gépükön a grafika szarabb.
Én 1 szer sem posztoltam a Boxtopicba , nem mentem át fujjolni , bizonygatni
hogy a ps3hardwer tartosabb stb stb . Alapvetõen ezt várnám el kedves Doktor úrtól is. Van 30db progim ps3ra az árából 4-5 boxot is vehettem volna , de nem tettem , mert nem érdekel. Ezért sem érdekel az hogyha valaki jön és azt bizonygassa , hogy az a gép és multi cím miért jobb ott . Ez már kiderül ha ps3 a cél fejlesztési platform akkor lehet úgyan olyan játékot késziteni. De sokszor a pénz ami meghatározza hogy egy program hogy megy az egyik és a másik platformon. Tegnap este elhatároztam hogy nem igazán akarok foglalkozni már ezzel a melyik jobb , rosszabb . Van egy gépem amin jokat játszok ennyi , nem érdekel a másik ,az hogy az miért jobb stb stb , Van olyan program amit sajnálok hogy nem jelenik meg itt , de ettõl nem fogok a kardomba dõlni . Az meg hogy egy másik oldalról bannol valaki csak azért mert itt összeszolalkoztak , ez olyan mint Pistike a homokozoban , 2 szer évet ismételt nagyobb mint a többi , így megmutatta hogy õ az erõsebb , ám legyen tényleg õ az erõsebb , jó játékot neki és xbox360 uralmat .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
olvastam a faqban a kompatibilitási gondokat.
Forza Juventus PS3 fan Van eladó GT5
Rá lehet kötni régebbi TV-re is.
Gyengébb lesz a képminõség,de azért még élvezhetõ.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
En direkte kiprobaltam a Wii,X360 es PS3 gepeket SCART + sima sarga piros feher izevel, es valami borzaszto volt a kep...
De ha mindenaron akarsz gepet, akkor oda jo az LCD moncsi is ami nem annyira draga... az is jobb mint a semmi.
Es ha veszel gepet, erdemes korulnezni az aprohirdetos oldalakon mert van ahol 20.000 ft is olcsobban kapsz gepet.
Akarok venni egy ps3-at.szeretnék tanácsot kérni, mert a faq-ból nem jöttem ki.
Találtam egy jó kis gépet:http://www.platinumshop.hu/index.php?data
szerintetek ez jó lenne?
Azon gondolkozok még hogy ezeket a masinákat rá lehet kötni a régi ótvaros hagyomány tv-re is?(mer nekem csak oan van.)(van scart bemenet)
köszönöm elõre is.
Érd.:[email protected]
PSN ID: mombullet
shaken, not stirred
shaken, not stirred