PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 20 megás neted megabitben kifejezve 20 megabit. Viszont az adatvesztésnek nem sok köze van a routerhez.

Papesz

Próbálj meg hozzá feliratozást leszedni...-vagy ha ismerõsnek van ps3 akkor próbáld meg az övént hátha a te hardvereddel van a probléma
Szoval tud játszani 😄
Nem, nem eredeti a film hanem úgy szedtem le. De nem hinném, hogy ebben keresendõ a probléma...

\" örökké nem eshet.... \"

Playstation 3 le tud játszani másolt DVD ket-Mármint filmeket? Szerintem nem warez...
Kösznöm az építõ jellegû hozzászólást, nagy vagy!

\" örökké nem eshet.... \"

és mint mondtam nekem 20megás netem van, az akkor mennyi mbit-ben kifejezve (csak mert nem akarok adatveszteséget). egyébként kössz a válaszokat.
Vedd le a modell részletességét 1-re,
Elég, ha viszonylag közel van, és jó wifi antenna van rajta.

shaken, not stirred

Yoda001
nekem 10 megás net, 100 mbites router (D-link DIR-100), és megvagyok vele elégedve, igaz, vezetékes

http://9gag.com/gag/5135249

nézegetem a routereket, kinek milyen gyors van, nem igazán értek hozzá. az 54mbit-es az elég, vagy az lassú?
ha nekem 20megás netem van, akkor milyen gyors router kéne?
Van hozzá nvidia patch, azzal próbáld meg.

shaken, not stirred

Sephi
Ha ATI kartyad van akkor bukta... vagy ha nvidia? Van egy patch valahol!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabelus
videogamesrol hany jatekot rendelhetek,ami tuti megjon? mert ott aztan kib*szott olcso nehany zsuga 😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

aabelus
hogy talaltad ki,hogy ez most PONT IDE tartozik? amugy nekem is ez volt,csak nekem ereditben van a cucc 😄

aabelus
15 euroert van tiszta uj chillstream ebay-en,,, megeri,nem? :-? probalta mar valaki?

Gideon Wieth
letöltöttem a Metal Gear Solid 2-õt, és az a problémám h elindítom és minden zöld. Nem látok semmit a hajóból //gondolom az a forma alapján.// se textúrákat se semmit. csak a körvanalakat azt is bajosan és minden tiszta zöld a fényeken kivül amiket látok. lámpákat meg ezek.

A gépem amd 3100+ 512mb ram 7600 GS ötlet?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Sephi
Sajnos igaz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Istencsászár
Doboza többet ér mint maga a játék😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

király ez a game.co.uk .... nagyon is. kössz a tippet. még érdemes a hmw.com-on is nézegetni szoktak lenni ott is jók, pl a devil may cry 4 az most szerintem jól megéri.
EmThor
game.co.uk, innen rendelek mindig, 3 nap a posta minimum, visa electront is elfogadnak, bélelt borítékban küldik a bontatlan cuccot számlával!

2 hetente akciók, most szereztem fémdobozos turokot 5.500-ért

EmThor
jaja, jól nyomod, én az Übertõl a 18 ropis USA MGS4 LE-t venném meg és a holdfenyteam.hu-ról 6 ropiért a Snake szobrot, 42 azért irreál, de máshol nem kapni az igaz.

USA mgs, USA acc, konami USA reg és le fogod tudni tölteni az új MGO pályákat, ez a parám most, UK MGS4-el hova regeljek MGO-ra új konami accot, mert 1 ps3, 1 reg :\

Gideon Wieth
Mi ez a game ? És tudtok nekem olyan helyet mondani ahol olcsó a ps3 és lehet utánvétellel venni ? vagy ha budapesti az is jó ... eddig 100 000 a legolcsóbb amit láttam de az MGS 4 packban van 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Igen de van más teszt is, épp ezért próbálom be.

Engadgeten volt talán teszt, valami irtózatosan szar a hangja.

shaken, not stirred

konzolstudio-ban nem adnak használtat, ha újat akarsz venni 😊

Külön kérhetsz használtat olcsóbban, pl játékoknál megéri, mert általában 1-2 hét után beadják és ott porosodik 😊 .

shaken, not stirred

Köszi. Hát nem tudom, ma adták fel az MGS4 fülesemet miközben tegnap reggel már startra kész volt...Bepróbálom érted, olvastam pár írást meg hallgattam hang teszteket, megnézzük mit mutat. Ha más nem MGS gyûjteménybe jó lesz. Majd leírom azért milyen a minõsége.

ezt már mintha megbeszéltük volna. 😊 Ne fossál, nem fogsz használtat kapni.
EmThor
GAME-tõl folyamatosan rendelek, legutóbb 2 nap volt MGS4, 3 nap volt Turok gyûjtõdobozos 17 fontért, 27 fontos Dark Sectorral együtt

nah az utazás helyett a rendelés mellett tettem le a voksomat, így megrendeltem a ps3at (gta4 pack + hdmi kábel) a konzolstúdióból!! csütörtökön megérkezik a "városomba" és pénteken már a kezembe vehetem! nagyon remélem nem vernek át, azzal hogy használtat hoznak!
lehet már kérdeztem vagy kérdezte más is: hogyan ismerem fel ha használták már???
Megjegyzés, a 64 bites libusb-t ne telepítsétek, ha usb-s egér van, teljesen megöli... Élmény volt billentyûzettel navigálni a vistát.

shaken, not stirred

HAF Rigel
Ki és miben vert át ? Erre kinváncsi vagyok ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Ha PS3 topik, akkor 7.1 és TRUE HD.
Az Onkyonak van már elérhetõ árban lévõ ilyenje.
De nem mindenki használja ezt ki.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

HUNMarcus
annyi pénzt nem akarok belefektetni

PS3 ID: marcogi zsírkutya

HUNMarcus
nekem is jobban tetszik, meg szinte ugyan az csak a 6.1-en 6*130W az 5.1en meg 5*100W

Igen, és? Inkább veszel egy gyengébbet?
De te dolgod. Nekem Onkyo van.

A Yamaha és a Denon is okés.

a fekete jobban nézki 😊
HUNMarcus
hahaha 2x annyi

Egyiket sem.
Van ott Onkyo is.

HUNMarcus
erõsítõ vásárlás MOST 😊

5.1 vagy 6.1

melyiket?

Milyen konzolban?

Sephi
Uberkonzol jobb, engem 2x vertek at a konzolba 😞

A Treyarch csak hegeszti, a megrendelést az Activision adta le.

Aha, nálam is sztornó.

HAF Rigel
Überkonzol. Platinum. mind a 2 jó hely

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

megbízható onlinebolt tud valaki, olyat ahol nem szokták átverni az embert?

Forza Juventus PS3 fan Van eladó GT5

Alien!
btw az nem esik le a Treyarch-nak,hogy esetleg a COD4 sikere nagyban köszönhetõ,hogy modern témát dolgoz fel?!?!?!? Ki a f*szt érdekel már az a váradt WW2?!?!? 21 éve játszok,kb többszáz játék épült rá... Nézem a kommenteket,mindenki unja már a jelek szerint,csak a Trayarch nem........NEVETSÉGES.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sephi
Relativ. Aproneten ugyanazt lattam 85.000 -ert... igaz ket hetig hasznalta a gepet szal nem epp vadi uj...

Tud valaki egy konzolboltot Nyíregyházán vagy Debrecenben?
Köszi elõre is

Forza Juventus PS3 fan Van eladó GT5

Nem, 42 bitre van 😛

Amúgy jópár 32 bites drivert is le tud kezelni, bár nem mindegyiket, majd utána kellene nézni...

shaken, not stirred