PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
\" örökké nem eshet.... \"
\" örökké nem eshet.... \"
shaken, not stirred
http://9gag.com/gag/5135249
ha nekem 20megás netem van, akkor milyen gyors router kéne?
shaken, not stirred
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
A gépem amd 3100+ 512mb ram 7600 GS ötlet?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2 hetente akciók, most szereztem fémdobozos turokot 5.500-ért

USA mgs, USA acc, konami USA reg és le fogod tudni tölteni az új MGO pályákat, ez a parám most, UK MGS4-el hova regeljek MGO-ra új konami accot, mert 1 ps3, 1 reg :\
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
shaken, not stirred
Külön kérhetsz használtat olcsóbban, pl játékoknál megéri, mert általában 1-2 hét után beadják és ott porosodik 😊 .
shaken, not stirred
lehet már kérdeztem vagy kérdezte más is: hogyan ismerem fel ha használták már???
shaken, not stirred
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Az Onkyonak van már elérhetõ árban lévõ ilyenje.
De nem mindenki használja ezt ki.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
PS3 ID: marcogi zsírkutya
De te dolgod. Nekem Onkyo van.
A Yamaha és a Denon is okés.
Van ott Onkyo is.
Forza Juventus PS3 fan Van eladó GT5
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Köszi elõre is
Forza Juventus PS3 fan Van eladó GT5
Amúgy jópár 32 bites drivert is le tud kezelni, bár nem mindegyiket, majd utána kellene nézni...
shaken, not stirred