89387
PlayStation3
  • OliApa
    Marmint CoD4-re.
  • OliApa
    Naná! Vegre egy RTS, raadasul remek grafikaval! A PC-s Battle Isle volt a kedvenc jatekom, ma is nyomnam, ha elindulna vmelyik gepen... Az ENDWAR-t OliApa-nak talaltak ki.
  • OliApa
    Nem veszik el. En is EU-rol valtottam USA-ra.
  • Devidbecsi
    És nem veszik el az európai? Őszintén szólva a COD4-es statomat féltem:). Nem kevés munka van benne és ha elveszik azt nem élném túl. :D
  • Sippie
    csinálsz másik 2 felhasználót a ps-en, és azokra regelsz egyikre US, másikra japán store-t.
  • Devidbecsi
    Üdv mindenkinek.Lenne egy nagy kérdésem.Lehet most sokan hülyének találtok majd, de én ezt nemtudom, nemértem és számomra fontos. Van egy regisztrált Európai, azon belül Német regisztrációm a Store-on. Azt hallottam hogy a Japán és USA Store-n hamarabb kijönnek a Demo-k. Sőt olyat is hallottam hogy van olyan demo-k, amelyek csak ezen a kettőn elérhetőek. Azt szeretném kérdezni hogy, lehetséges az, és ha igen hogy,az hogy a német regisztrációm mellett legyen egy Japán, vagy USA regisztrációm is. Működhet ez? Ha igen akkor hogyan? Mi szükséges hozzá? Ha segítene valaki azt nagyon megköszönném, előre is köszi :)
  • liverpool123
    kösz a választ.
  • antgecc
    Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hogy vegyek játékot Store-ról MasterCard kártyával? Regeltem angol és amerikai store-ra is, de nem fogadja el a kártyámat - nyílván - mert magyar. Van erre valami megoldás. Nagyon kéne az az Elefunk :P
  • NEXUS6
    Mondjuk ebben a topikban valszeg csak azt fogják megmondani az embörök, hogy miért PS3-mat vegyél!;)))

Attól is függ persze, hogy eddig PC-n milyen jellegű játékokkal játszottál, mert pl ha stratégiákkal, akkor kár váltani. Mert annak továbbra is a PC a legfőbb platformja.

Akció játékok esetében és ebbe szerintem a FPS/TPS is beletartozik, ma már szerintem mindenképpen a konzol felé érdemes orientálódni.

Ha már konzol, akkor pedig azért a PS3, mert a játékkínálata szerintem ezen az évvégén/köv év elején utoléri és le is hagyja a konkurenciát, végre. Azonkívül nagyon jó rendszere van, tényleg használható multimédia központnak is .
    Az internetes rendszere ugyan sebességben manapság még hagy kívánni valót (ez van, én is sokat bosszankodok miatta), de az ingyenességével és hogy a PS felhasználókból közösséget építő szolgáltatásokkal van teletűzdelve, azt jelenti, hogy a PS-s vásárlással egy fiatalos, bulizós, de a játékokra is igényes társaságnak is tagja leszel, ha akarod.

Nézd meg milyen exkluzívok vannak PS-en, és milyenek a másik konzolokon, szerintem asszerint dönts. De azért érdemes azon elgondolkodni, hogy a világ gémer sajtója azzal volt/van tele, hogy mikor jelenik meg végre, ha megjelenik, pl a GTA, DMC, MGS, FF konkurens konzolokon, és nem azzal, hogy a PS-es közösség már úgy várja hogy legyen végre Márió, vagy PGR a sztésönre is.

Csak pár exkluzív cím a közeljövőből, amiket csak itt fogsz elérni: Resistance2, Killzone2, Heavy Rain, InFamous (kb ez utóbbira hasonlított volna a SW Force Unleashed, ha az alkotók komolyan veszik).;D
  • liverpool123
    Hello!

Most kezdtem el gondolkodni azon hogy beszerezzek egy játékkonzolt, mivel jobban megéri mint a pc (2 évente gépet újítani stb).
    Tanácsotokat szeretném kérni mi érné meg jobban PS2 Vs PS3?

Előre is köszi
  • Csabesz100
    A GAME nagyon megbízható és gyors, de vannak nála sokkal olcsóbbak. Én az Ebay.com-ot javaslom. Ha gondolod, tudok adni pár kereskedőt, akitől már többször rendeltem. Eddig mind megjött, nem volt semmi gond a játékokkal. Annyi, hogy nem 3-4 nap, hanem 7-8! De szerintem megéri várni, pláne, ha ezreseket spórolsz! Ha gondolod keress meg priv-ben vagy msn-en!
  • Sippie
    Tom Clancy Endwar-t próbáltátok már? Ki hogy áll hozzá, van aki beszerzi PS3-ra?
  • Jimanszky
    Srácok, honnan érdemes rendelni külföldről ps3 gémet?Shopto?Game.co.uk?Movityme?vagy esetleg tudtok valami olcsót?Köszi
  • Csabesz100
    Jó, de akkor már 2 db, hogy mind a kettő füledben legyen! Úgy a vagány!
  • OliApa
    Na, ez jó lesz a CoD5-höz.

katt ide
  • OliApa
    A multi bétáját kipróbáltam, nem hagyott mély nyomokat bennem. Mozgás szar, kaparnak a talpukkal, merevek a figurák, szar fegyverek, túl gyors karakterek mindkét oldalon. Ez az egyéni véleményem, biztosan bomba siker lesz.

Utóirat: aki belekóstolt a Call of Duty 4-be PS3-on, annál magas a mérce...
  • Sippie
    előfordulhat, amikor összejön minden egyszerre. Eső, sok autó, sok fény, akkor van fps csökkenés, de a vezethetőség ugyanúgy megmarad, szóval hiába kevesebb az fps mégis pontosan lehet vezetni az autót, mintha csak körülötte esne az fps vagy mi :D
  • 0ckH4M
    Tegnap este játszottam egy kicsit a GTA4-el, most sikerült beszerezni. Nagyon frankó, csak azt vettem észre, hogy mintha nem lenne meg folyamatosan a 24 fps vezetés közben. Ez tényleg így van, vagy csak én voltam nagyon fáradt? Közben ment a background download, vagyis be voltak rakva cuccok de nem töltöttek. Úgyhogy nem tudom mi lehet a gáz...
  • 0ckH4M
    Backward compatibility a neve, és nincs az új 80 gigás Ps3-akba. Jah, és csak eredeti ps2 játékokat játszik le, és csak a 60 gigás változat.
  • tibike1976
    Szziasztok!!!!

Tudna nekem valaki abban segiteni, hogy honnan tudok letolteni ps2 softwert ps3ra es hogy mi a neve???
  • Sippie
    :O
    na akkor köszi ez eldöntötte a kérdést, Resistance 2 lesz :D
  • wordsworth
    Van benne online? sztem nincs
  • Geeb
    Az a baj hogy ha Play online elinditom. Failed van mindig :( 1x sem sikerült így csatlakoznom.
  • Zoli82
    Sziasztok!

Használ itt valaki PS3-at PAnasonic 42PV80 plazmával? Tapasztalatok?
    Most szeretnék venni PS3-at főleg autós játékokkal játszanák rajta (Colin Dirt főleg:) )
    A 80 gigás csak a HDD méretében különbözik a 40-es ill. 60-as hdd-s től?
    Vennék hozzá Logitech G25-öt is.
    Hol kapok most legolcsóbban PS3-at?
  • Pesta76
    Egy ideig furcsa volt, de belejön az ember 20 perc alatt! Viszont néha elég paraszt a játék. Hirtelen olyan ellenfelek jelennek meg amikre egyáltalán nem számíthatsz. De az ütések nagyon állatok!!!
  • Sippie
    naja, csak nem vagyok én egy újgazdag gyerek, hogy beszerezzek minden shootert :D r2-ből természetesen az online része tetszik azon belül is a coop, bár lehet egy idő után totál unalmas lesz. Dead space milyen online?
  • Ombika
    IRanyitas mennyire szokhato konnyen?
  • Alien!
    egyébként az előzetes gameplay videókról nekem nem tűnt félelmetesnek a játék...vhogy olyan érzésem volt,hogy lassúak a szörnyek....Aztán megvettem,és totál magába rántott ...Kb most ért el oda a technológia,hogy tökéletesen tudjanak paráztatni....pont minden a helyén van,a fények,az árnyékok,a füst,a hangok,szal minden....

nálam az év játéka.
  • tibitoth
    hath nemtudom mert a r2 megcsak a betat lattam. de grafba szerintem veri a dead space a r2. de mas jatek a ketto. mindekettonek megvan a maga szepsege.
  • Pesta76
    Hát ez a Dead Space valami nagyon zora játék. A készítőknek sikerült egy teljesen új világot alkotni. A grafikája valami frenetikus a mozgás is jó és persze az ellenfelekről ne is beszéljek. Ami a fegyvereket illeti a lángszóró nálam viszi a pálmát!!! Aprítsuk a gaz alieneket!!!!!
  • Győri Devi
    elindítod h play online és vársz a kezdőhelyen mert ha áthaladsz egy bizonyos ponton nem joinolhat be már senkisem
  • Sippie
    hmm, jobb mint resistance 2 lesz?
  • Geeb
    Sikerült online játszanom, de csak singelben.
    Melyik modban lehet más valakivel játszani?
  • NEXUS6
    Mondhatni az év meglepetése!

Nekem az jött le, hogy annyi helyen megcsúszhattak volna az alkotók, egy csomó sablonosságot beleraktak, hogy volt esély, hogy esetleg elbaltázzák. Még is emellett meg egy csomó apró kis újítást is, és ott erős, ahol az fontos,, még ha máshol nem is csiszolták tökéletesre.

Inkább hátborzongató, mint félelmetes, inkább akció dús, mint rejtvényeskedő, de a legfontosabb, hogy jól átgondolt egységes egészet alkot. Nincsenek inkonzisztens részei, a kevésbé érthető részeket is érdemes alaposan felfedezni az újrajátszások során. Egy új univerzumot hoztak létre az alkotók, rengeteg lehetőséggel.

Már alig várom a Dead Space hepimél menűt!;)))
  • tibitoth
    dead space kib@szott jo jatek magyarul mondva :)))) ajanlom mindenkinek 1000ell :)
  • Alien!
    Hi!

Eladó egy keveset használt FragFx. Ára: 16.000Ft

érd: privátban
  • tomi890125
    na sikerült hajnali 6 kor elkezdtem updatelni és sikerült :D
    gyorsabban is töltötte az update-et mint este
    királyság van :D
  • Győri Devi
    a szerverek hol mennek hol nem... tegnap spec nem sikerült felcsatlakoznom
    mondjuk most azon vagyok h az összes pályát életvesztés nélkül csináljam meg és már csak az utolsó 3 kell de megfogok velük szenvedni :D
  • Geeb
    Nekem akkor miért nem akar csatlakozni a :(
    Kell valami regisztráció?
  • AnonymouS
    Működnek és nagyon állat, már többszáz map van. Most játszottam barátnőmmel, egy kanadaival és egy némettel egy mapen tök spontán. Ez talán az eddigi legnagyobb PS3 game és még nagyon sok felfedezetlen része van... el vagyok ájulva...