PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet h egy kicsit amatõr vagyok.
Forza Juventus PS3 fan Van eladó GT5
shaken, not stirred
Az lenne a kérdésem? hagyományos tv-re akarom kötni, az ehhez megfelelõ kábelek benne vannak a csomagban?
Forza Juventus PS3 fan Van eladó GT5
amint már írtam, megrendeltem a konzolomat a konzolstúdióból telefonon keresztül! akkor felhívnak, hogy én rendeltem e? ha igen mikor várható a hívásuk? (kedden 5 felé rendeltem meg!)
kép
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
shaken, not stirred
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Én még kicsi rangon vagyok, aki nyomja így javítson, vagy erõsítsen meg!
Papesz
Hogy a rákba' lehet valakinek LV2-es szinttel aranyrózsa, meg egyebek? LV55-ös szintem során soha nem találkoztam olyan rangjelzésekkel, mint amilyeneket online látok, mitõl az ami? Vátozik-e késõbbiekben a rangjelzés (5 ezüst csillag) ha folyamatosan oldom meg a challenge-eket?
XP-t hová teszi? <#nemtudom>#nemtudom> Thx!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
PS3 ID: ghost_hun
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem olyan 35-40 körül szerezz.
shaken, not stirred
Egyenlõre ezt néztem ki TV-nek- Vélemények ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Papesz
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Énnekem két kérdésem lenne. Az elsõ a MGS2 höz. Amikor Raiden-t irányítjuk, és ha jol értettem meg kell keresni az elnõköt akkor ugye felmegyek a tetõre a lifttel. bemászok valamilyen épületbe. nah ott megszerzem az M9-est. És utána nem tudom merre kell menni, mert csak szint ajtókat találok /1,2,3// És van egy falrész ami be van kerítve Dobozokkal és ha jol láttam akkor egy telefon van rákapcsolva egy bombával. Itt mit kell csinálni, és merre kell tovább menni ?
A következõ pedig h miket ajánlotok elsõ játéknak PS3 hoz, és hogy van e God Of War vagy lesz-e PS3-ra ? Köszi a válaszokat
naia mirmur 85Iss/42ps