89387
PlayStation3
-
benkoszabi #51665 ez az egész processzordolog azért érdekes, mert sztem nem igen mutatkozhatnak meg a különbségek játékoknál...mármint most fogadjuk el azt, hogy ugyanazon konzoljátékok egyik gépen sem akadnak...mégis egyforam szépek...de továbbmegyek, nagy általánoságban x360-on szebbek a játékok, anno a gta4 összehasonlitó videón volt ez nagyon észrevehető....jó, mondjuk ez megint más tészta, na de ha a játékok nem nagyon szaggatnak ps-en és box-on, mondjuk csak grafikában étrnek el, akkor nem értem mire fel a 7proci a 3al szemben, de mondhatnám forditva is, hogyha egyszer a box-on a játékok szebbek, és ugyanolyan élvezetesek, akkor hogyan tudja 3 maggal felvenni a versenyt a 7 maggal szemben...jó persze értem én hogy teljesen más a processzorok és a gépek felépitése is, na de ekkora lenne az a különbség? hogy amihez az egyik oldalon elég 3 proci, ahhoz a másikon 7 kell? -
#51664 azt lehet ebből leszűrni, hogy 2 teljesen más hardverre írják a játékokat. általában azon a hardveren lesz jobb amelyikre csinálták először -
benkoszabi #51663 tehát akkor mit lehet leszűrni ebből? xboxnak van 3db 3,2ghz-es, 2 szálas procija (mi az a 2 szál) - ami kb. felér 6 procoval...a ps3nak meg 8 van, ebből 7 fut, és akkor a box 3 procija mégis felér a ps3 7 prockójával? -
Norbi7 #51662 Szívesen, ha valami gond lenne szóljál, megpróbálok segíteni. :) -
#51661 köszönöm.most lesz a nagy beüzemelés a haver gépén,és neki csak wifije van.még 1x köszi
-
Norbi7 #51660 Persze hogy megy. -
#51659 sziasztok!1 gyors segítség kellene!wifin megy az online játék a ps 3-on?
köszönöm
tényleg gyors segítség kellene
-
Jimanszky #51658 Keresek olcsón Madden NFL 09-et, de nagyon:) -
#51657 Hát nem egészen igaz az X CPU-járól írt dolog, mert ha magonként 1-1 szál már 100%-ra kipörgeti a procit az X-ben, akkor a második szálnak nem marad erőforrás!!! Ez a többszálúság korlátja.
A cell hét+1 magja viszont egyszerre tud 100% teljesítménnyel is dolgozni. Más kérdés, hogy tényleg nem teljes értékű magokról van szó.
CPU teljesítményben a PS3 elméletileg 2X akkora képességgel rendelkezik, viszont kérdés, hogy ez mennyire használható ki, hiszen a jelenlegi trend szerint egyre több mindent a GPU-val csináltatnak. Márpedig, ha ebben a tekintetben, ha nem is egyértelműen mindenben jobb az X GPU-ja, de sokkal flexibilisebb.
A képet árnyalja, hogy a cell kis magjai sok tekintetben viszont hasonlítanak a GPU-k felépítésére. És a KZ2 esetében rendesen használják is GPU szerű műveletekre.
A 2 gép teljesítménye között nincs akkora különbség, ami indokolná a csak PS3-on/X360-on lehetséges kijelentéseket.
Az hogy melyik mennyire időtálló, valójában nem a hardver sokkal inkább a cég üzletpolitikájának a kérdése. -
#51656 Egyformán szépek? Már itt elbukik ez a dolog, a legtöbbnél nem így van.
Pár éven belül kijön a következő generáció. Addigra talán megtanulja mindenki programozni a ps3-at. Szép lenne, ha akkor indulnának be rá a húdeszuperjátékok :D Túl van ez bonyolítva az az igazság.
A kihasználtságról meg annyit, hogy lehet a cell nyolcvanszor erősebb akárminél. Ott vannak a már elkészült játékok. Ha abban nincs "kihasználva", akkor kit érdekel mit tud elméletben? A valóság a lényeg :)
Persze biztos lesznek még rá piszok szép és jó játékok. -
Zodd #51655 Rosszak az értesüléseid. A box 3 mag és minden magban 2 szál. Szóval olyan mintha 6 proci lenne, és azok általános processzorok.
A PS3-al talán azért lehet hosszabb távra tervezni, mert a Cache kezelése teljesen kézzel történik, így több optimalizáció lehetséges. A legtöbb hardver és softver, ezen bukik el.
De hogy ez mennyire lessz érdekes ilyen erős videókártyák mellett, az kérdéses. -
benkoszabi #51654 üdv. csak érdekel a dolog, ezért kérdezem, hogy ugyebár a ps3-nak 7+1 processzora van, és a CPU 3,2Ghz-en ketyeg...namármost...az X360-nak meg csak 3 processzora...(most maradjunk ennél a hardvernél) - szal ha azt vesszük, hogy mind a kettőre kijönnek ugyanazok a játékok, mind a kettőn egyformán szépek, akkor miért kell 7 proci a ps3-nak? miért nem lenne elég neki 3? nem hinném hogy a játékok miatt van szökség ekkora processzorteljesitményre, hanem akkor mire? arról van szó, hogy a ps3 univerzálisabb gép mind a box, és amiről sokan beszélnek, hogy a ps3 még nem is érett be igazán, az majd később fog bekövetkezni? mármint oylan programok fognak majd elkészülni rá pár éven belül, ami szükségessé teszi a 7 magot? ezért mondják azt hogy a sony-nál hosszabb távra tervezték a konzolt mint a microsoftnál? -
Papesz #51653 Jelmezek november 6-tól. -
#51652 A JP és a HK storeban már vannak ruhák, de azok nem működnek az USA és EU régiós játékokkal, szóval még várni kell egy kicsit. -
#51651 nem tudja valaki, hogy LBP-ben hogy a bánatosba` tudok kosztümöt venni? kimondottan a Sephiroth jelmez érdekelne. de játékon belül semmi erre utaló jelet nem találtam, illetve amerikai store-on sem és angol store-on sem láttam egyáltalán kiegészítőt hozzá (úgy, hogy emlékeim szerint a játékban azt írták, hogy menjük a store-ra design és karakter extrákért).
még csak később jönnek ezek, vagy csak vak vagyok és nem veszek észre valamit? -
#51650 ez nagy királyság lehet, ki fogom próbálni...
sokat szenvedek a Store-on a Mastercarddal, pedig más netes cuccnál nincs vele parám. -
#51649 Regisztrálsz, létrehoz neked egy virtuális, netes fizetésre alkalmas VISA kártyát, ami nincs földrajzi címhez kötve, így a PSN Store is elfogadja. Töltesz rá annyi pénzt a normál bankkártyádról amennyit el akarsz költeni (illetve van valami egészen minimális kezelési díj), és már használhatod is. Összesen kb. 2 perc regisztrálástól a PSN vásárlásig. -
szerintem meg az entropay-re vonatkozott a kérdés -
tomijee #51647 hát ha megnézed a linket abból szerintem kiderül hogy mi ez, de csak ha linket nézed és olvasod abból is tudsz következtetni hogy ez egy headset.
az addig oké hogy csak a beszédet fogom rajta hallni mert most is logitech usb fülessel nyomom csak akkor már lecserélem vezeték nélkülire..a lényeg az volt hogy együtt müködik e ps3mal. de ahogy látom igen. szal köszi a választ.
-
#51646 Én pont ezt használom, és megkell hogy mondjam eddig ez a legjobb füles amit valaha láttam (én). DE......a ps3-mal csak beszélni és mások beszédét tudod rajta hallani, magát a játékot v-n hallod. egébként valaki segíthetne hamár itt tartunk. hogyan lehet fülessel ps3-mazni úgy hogy a gémet is halljam? -
#51645 Ez mi is lenne pontosan? -
tomijee #51644 halihóó ez vajon muködik a ps3 mal? http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/internet_headsets_phones/devices/4226&cl=HU,HU -
Demeter #51643 Vkinek esetleg eladó Dead Space (magyarul)?? -
csabika6630 #51642 Eladó Assassin Creed játék, minden tartozékával. 7500 Huf
[email protected] on lehet érdeklődni -
#51641 Danke -
#51640 Így igaz! -
#51639 Ha dombornyomott Mastercardod van és nem működik az USA store, akkor az Entropay a megoldás.
Nálam legalábbis bevált. -
Zodd #51638 Azzal az USA store nem is fog működni. -
#51637 hmmm... infot kérhetnék privibe? érdekel a dolog, itthon ennél jóval több. -
#51636 Mastercard -
#51635 Milyen a kartya? -
#51634 Köszönöm a segítséget, de nem működik a dolog.
Dombornyomott kártyám van, mindent jól írtam be, usa store-on próbálkozok, de azt írja, hogy a kártya adatok nem megfelelőek. Pedig wow-ot és minden márt is erről fizetek és sosincs vele gond.
Nem értem most miért nem fogadja el, ha valóban nem ellenőriz címet az usa store. -
Papesz #51633 Gondolom igen, egyébként a F:A:Q.-ban megtalálod a választ.
Viszont ezzel nem foglalkozik senki, ez nem PC. -
#51632 Valami ilyesmi... -
#51631 Megrendelve. 10.517.- HUF, posta nincs. -
benkoszabi #51630 üdv. kicsit utánajártam a dolgoknak, és szeretném megkérdezni hogy a következő értesüléseim helyesek-e?
Processzor mag: 7+1
Processzor órajel: 3.2GHz
Grafikus mag: RSX
GPU órajele: 550 MHz
Memória mérete: 256MB
V-ram: 256MB
-
#51629 az a helyzet nekem nagyon bejön az online része. Végre egy rendesen kidolgozott online harcrendszer, nem csak bemész pár játékra, nyersz aztán kész, hanem ott van a térkép USA, Eu, meg oroszország, vannak városok, és azokért mennek a harcok, körökre osztva 1 kör 1 nap, aztán előbb utóbb megnyeri az egyik oldal, és új hadjárat indul. Ez nagyon bejön :) -
#51628 mi? dehogy veszik el, épp ezért van több felhasználó. Olyan mintha használnák a testvéreid, és értelemszerűen nem nyúlnak bele a te statjaidba. Annyi az egész hogy az első felhasználó megmarad olyan amilyen, aztán csinálsz párat, azoknak külön külön regeled másikra, és amikor átváltassz egyik felhaszálóról a másikról mindig újra kell logolni az annak beállított storera. Én is ezt csinálom, a biztonság kedvéért regeltem egy magyar store-t, hadd lássa a sony hogy vagyunk páran, és idővel talán lehet hazai store. -
#51627 A movietyme.com-on most csokkentettek a Playstation Eye arat 33%-al. 19.99 GBP. Ingyen posta, tehat 6.500 forintert bent van a levelszekrenyedben... -
#51626 Kerj egy dombornyomottat a bankodtol, nekem bevalt. Az USA store-on nem csekkoljak a lakcimet.