89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #51825 központilag fos most, nálam is szarakodik. -
Jimanszky #51824 Jah, csak 1 percen belül szétfagy azt nem válaszol.Letörlöm.Javasoljatok már vmi msn-t vistára.Bocs az offért de grrr.. -
Foxhound1980 #51823 Nincs gebasz. Irtál. -
Jimanszky #51822 Bocs Fox de valami gebasz van az msn-emmel:( -
Foxhound1980 #51821 Majd logoműhelyben kérek egy normális logot de ma már nincs erőm komolyabb fogalmazáshoz. -
Foxhound1980 #51820 Kajajegyből, hogy a p.csába vásárolsz gémet? :D vagy ez ilyen Sodex ajándék utalvány? -
Foxhound1980 #51819 Semmi gáz. :) -
Jimanszky #51818 Mi a helyzet gyárekek??
Mi várható mostanában?Nicsak, egy Fox!!;)Visszatértél bátyó?:)Sony mondta, hogy beleerősít a marketingbe.Már éppen ideje.Cod5-öt nyomom most PC-n.Jó szórakozás, de egy fillért nem adnék érte.FC2-t meguntam..mikor jön már valami olyan játék ami nincs PC-re??Mondjuk fps-t jobb is ezen.GT5P-t nyomom most meg madden 09-et.Dead Space-t megnéztem PC-n, szép, de nem az én stílusom.LBP nagyon nem érdekel.Lássuk csak, mi van még...Jaaa, seeemmi:DD
Bocs Fox, de szarakodott az msn, mikor kiléptem Cod-ból -
#51817 Neeem :) Ez csak 6 és fele akciós volt :)
Viszont a CoD:WaW-t már kezdem elvetni [multi döntenet, az meg lóphasz se tudja, 14 évesekkel öreg vagyok én már küzdeni], ahogy az új Comb Raider-t is [Lara te rövidcombú], marad a Resi 2 (EU rúl, én megvárom) + ha jó lesz az új PoP azt kifújt, karácsonyra bevásárolok kajajegyből (év végén egybe kapjuk az egészet), talán még egy platinum valamibelefér és csókolom. -
Foxhound1980 #51816 Változó lehet ahogy írtam. Nyilván van egy qualitás amit el kell érnie a játékoknak de hallottam már olyat, hogy karcos volt a doboz pl. Amiket én vettem ebayről azok rendben voltak, leírás szerinti volt a minőség. -
#51815 köszi a válaszokat srácok! :)
Foxhound => én érzek csak kicsit ellenvetést ebben a részben az irásodnak?:) "Használt játék állapota az lutri, általában jók." ... Most akkor ez pozitivat jelent, vagy negativat?:) Amugy azért gondoltam a games.co.uk-rol, mert van egy két használt játékuk, ami igen igen tetszik nekem :) -
#51814 a movietyme is olcso & nincs postakoltseg. viszont 2-3 hét. én onnan rendelek, dombor visa elektronnal. -
Foxhound1980 #51813 Külföldről GAME, Shop To, ebay-t tudom ajánlani. Használt játék állapota az lutri, általában jók. Ha ebayről veszel ott általában rendes és korrekt item leírás van. Postaköltség változó. GAME-ről 3 font, ebayről picit több szokott lenni. Shop to-n sem több 5-nél ha jól tévedek. Sima visa electron jó, egyáltalán nem kell dombornyomásos kártya. -
#51812 Ha PS3 jatekokat keresel, jo helyen kerdezel. -
#51811 sziasztok!
külföldröl való játékrendelésselkapcsolatban szeretnék pár kérdést feltenni, és azokra választ kapni! :)
- MElyik a legjobb/legolcsobb külföldi játékrendelös site? (a games.co.uk elég jonak néz ki, és használtan nagyon jo áron hozzá lehet jutni a játékokhoz)
- Mennyire megbízható ilyen helyekröl használt játékot venni? (értem ezalatt a játék állapotát)
- MEnnyi szokott lenni a postaköltség általában? Mivel gondolom futár hozza, mennyi szokott lenni a megérkezési idö?
- Csak dombornyomott kártyát fogadnak el?
Válaszokat előre is köszönöm szépen, és bocsi, hogy nem a topik címánek megfelelp témában irtam :) -
Foxhound1980 #51810 7 játékot vettél egyszerre bázz? :D -
#51809 már nincs hibaüzenet. és ha kilépsz, "rendesen" kiléptet. -
#51808 haladunk :D -
Norbi7 #51807 na ne sz*pass, az meg hogy lehet? -
#51806 Müködik a magyar Store! Csak csont üres... -
#51805 EU store frissült:
- far cry wallpaper
- gt5 téma
- motorstorm, tomb raider, endwar, sc4, shaun white, bioshock2, shoot kisfilmek
- civilization ingyen multi pálya + fizetős, everybody's golf kieg, star wars karakterek, rock band + gh számok, fifa 09 + sc4 tartalmak, LBP ingyen és fizetős tartalom, dead space fizetős DLC, pain movie studio + david hasselhoff pack
-cube + fifa 09 psp-re -
#51804 Az ingyenest le is töltöttem.
Norbi7: igen, minden a game-ről van, köszi -
#51803 Eladó egy SIXAXIS kontroller újszerü állapotban, garanciális! Ára: 3.900.- Ft (kb.) -
AnonymouS #51802 Úgy vettem észre, hogy sajnos az USA storeból letöltött add-onok nem jók EU-s LBP-re... :( így nem lehet fizetőseket venni, vagyis nem éri meg, viszont az ingyenes UK Store-osok jók. -
Norbi7 #51801 nem semmi, elleszel egy darabig! jó játékot hozzájuk!
mindet a game.co.uk.-ról rendelted? -
#51800 Na megjött végre a cucc!
-
Foxhound1980 #51799 Ez a Undercover demo érdekes mivel azt mondták, hogy nem volt rá idejük. Persze örülnék neki ha jönne. -
#51798 Az több hete volt. Azóta már újból lehet kapni. -
#51797 Nagyon F@szasan nezett ki. Mar allig varom hogy meglegyen a teljes game nekem is. Csak hat most vlami zene hiba miatt viszavontak az oszes LBP jatekokot. :-( -
#51796 LBP mega man remake SD tévén :) -
#51795 Holnapi USA Store várható tartalom:
Ami tuti:
-Pain Movie Studios
-Age of Booty
-LittleBigPlanet DLC
* Sack-Eating Plant (FREE)
* Lilly Pad ($.99)
* Hugo ($.99)
* Great Blue ($.99)
* Frost-E ($.99)
* Animals Costumes Pack ($2.99)
* MotorStormer ($1.99)
Rock Band DLC
* Foo Fighter’s - The Color and the Shape
1. “Doll”
2. “Monkey Wrench”
3. “Hey, Johnny Park!”
4. “My Poor Brain”
5. “Wind Up”
6. “Up in Arms”
7. “My Hero”
8. “See You”
9. “Enough Space”
10. “February Stars”
11. “Walking After You”
12. “New Way Home”
Guitar Hero World Tour DLC
* R.E.M. Track Pack
* Jimi Hendrix Track Pack
Pletyka:
-Need for Speed Undercover Demo --> ennek örülnék
-MotorStorm Pacific Rift DLC
-Buzz Quiz TV DLC -
#51794 Jó lesz ez a Killzone 2 :)
-
Norbi7 #51793 reméljük azt sohasem látjuk mert akkor az azt jelenti hogy beszart a gép. :( -
kosta #51792 sárga?? neke eddig még cska zölden világítót mikor emgy emg pirosna mikro kikaapcsolom mikor van sárga? -
#51791 Úgy nem szabad, hogy sárga led világítson, a többi annyira nem lényeg :) -
kosta #51790 hogy jobb hagyni a ps-t?ugy hogy ég a piros led vagy hogy nem? -
#51789 Igen, már működik a tesztrendszer, csak a box és a ps eltérő felépítése miatt még sok az inkompatibilitási hiba, ezért mikor beizzítják a COD4-et , akkor túl sok energiát emészt fel a rendszer.
Részletes leírás itt. -
Dix #51788 Egyszerű! Nem Sony márkájú az olvasófej. 15 rugóból már kicserélik. -
TechnoIlove #51787 sracok 1 kerdes... beszart az olvasom a ps-be,,, azt mondtak a Sony nem gyart cserealkatreszeket az egesz gepet kell cserelni,,, mivel a garanziat nem talalom 200Eu-t kene fizetnem es adnak uj gepet :S
szerintem 1 kiba,,,ott hulyeseg h nem gyartanak csere cuccot,,,
a multkor mondta vki h neki is volt olvasocsere... h oldottatok meg akkor???
hy -
#51786 Nos kiderult,h HDMI nem ad ki kepet , de csak ott nem!!
Megkerestem cuccat 1 srac nyerte Poker versenyen es bontatlan cucc volt Media Markt-os szalggal atkotve!! De nincs cim, hogy melyikbol nyerte , mivel o a poker verseny szervezo cegtol kapta futarral!! DE van 1 ksi fecni, amin rajta van, hogy a kereskedo belyegzoje st, de logikusan nincs ott semmi!!
HOL tudom en ervenyesiteni garijat?! :O
Tudna nekem ebben vki segiteni?
KOSZONOM!! Fontos lenne!! :)