89387
PlayStation3
-
#51905 Van, amikor előfordul, hogy egy 100 ezres konzolon esetenként nem néz ki olyan jól egy game, mint egy 300 ezres pécén. Amúgy passz. Ha meg lenne pécén sem tudnám ultraextrahigh legmagasabb felbontáson megnézni a játékot :)
Nekem nem volt különösebb gondom a grafikával. Persze bugok vannak, aminek jó része mutáns csótány (SPOILER ezek +2XP-t érnek). Itt bőven a hangulat a lényeg. -
#51904 Láttam a korábbi képeidet, hogy megvetted a Pacific Riftet. Milyen lett ? Online lehet külön versenyeket csinálni mondjuk ha csak 2-3-an szeretnénk játszani ? Én is szeretném beszerezni :) -
Norbi7 #51903 ez nagyon jó: " Bár a Pure időközben kicsit magasabbra helyezte a mércét minden téren az ilyen játékok terén"
normálisak ezek, most komolyan? -
Norbi7 #51902 a tube is televan olyan videókkal amin mutatják hogy hogy törik a Grid-ben a kocsi és hogy a GT5P-ban és tényleg "nem értik" hogy hogy lehet ez. jól pofán vágnám őket! :)
más: egyébként aki gondolkodott a MS2-ön annak ajánlom figyelmébe a shopto-t mert 30 GBP+posta(ajánlott)! az azért elég korrekt! -
#51901 Ez olyan mint amikor a Gran Turismo 5 Prologue-t hasonlítják a GRID-hez(!!), és még nekik áll feljebb . Agyam eldobom ilyenkor. A Gamestarról meg inkább ne beszéljünk, nagy kalap **** az egész ahogy van.
-
Foxhound1980 #51900 Ezt majd ma megnézem még, GS videotesztek külön kategória :D -
Foxhound1980 #51899 OMG hogy néz ez ki bázz... -
#51898 szerintem nem tudják mit beszélnek... gstv - motorstorm 2 teszt -
#51897 a motorstormnak mi köze a pure-hoz?? -
#51896 jó lesz ez az új comb raider
auchanba meg átrendezték játékpultot, kitakarítottak mindent, viszlát silent hill 4 :\ -
#51895 LBL -
#51894 Tényleg! Ezért érdemes olyan helyekről vásárolni most, ahol nem euróval vagy dolláral kell csengetni, hanem fonttal. 10 játéknál ez már bitang különbség... A movietyme-on éppen ezért emelték meg kissé az árakat, de van ami nem változott, ill. sok akció van, rögtön a lap bal oldalán, minden nap újabbak. -
#51893 Akciós volt... -
#51892 hivatalos EU dobozkép
-
#51891 Nekem nincs ugyan meg, viszont egy fórumon láttam összehasonlító képeket, ugyan azokról a részekről, és nagyon úgy tűnik, hogy a PS3 verzió helyenként (sokkal) nagyobb felbontású textúrákkal dolgozik, mint a másik konzol verzió.
Egyetlen hiányosság ahogy tudom, hogy itt viszont nincs élsimítás.
Szerintem mi jártunk jobban!;D -
#51890 GAME-et meg szájbaütöm, múlt heti 40£ után már "csak" 36£ a LBP, így haladunk ingyen lesz 2 hét múlva :)
szóval idén ami tervbe van, de majd review + vélemény függő:
- Resistance 2 - 34.99£
- Tomb Raider: U - 37.99£ vagy CE 44.99£
- Cod: WaW - 39.99£ (unokáink is ennyiért kapják majd :)
- PoP - 34.99£ -
#51889 Motorstorm 2 ingame HD 720p képek, a játékból szedtem őket a photo móddal exportálva a ps3 vinyójára. Sokkal szebb és változatosabb a játék (van 1-2 új versenymód) persze közelről csúnya 1-2 effekt meg az árnyék "érdekes", 3. rész szebb lesz (és ez technikailag is lehetséges) [paintben újra jpg-re lementettem a képeket mert túl nagyok voltak]
-
#51888 Üdv.valakinek innen megvan a fallout 3?Mert olyasmit hallok hogy nem annyira szép konzlon.és Most nem tudom beszerezzem e?:) -
Foxhound1980 #51887 Okés, várom a beszámolót. Ne készülj rá túlzottan, nálam szemét :DDD DE KELL!!! :D -
#51886 nem beszólni, OTP rulez :D
lehet warez-ba kipróbálom barátomnál hétvégén a mortalt boxon, majd írok; annyira verekedős stuffokért nem vagyok oda, csak soul calibur 3 + tekken 5 van meg, utóbbi store-ról, bőven elég.
néztem videókat a játékról, mintha még vmi story is lenne :) -
Foxhound1980 #51885 PS Store meghackelte az OTP-t -
Foxhound1980 #51884 Jah EU-st veszem, már biztos. Nagyon sokba kerülne USA-ból a CE, 20 körül. -
Foxhound1980 #51883 Csányi bank. -
#51882 WTF @ bank? melyik bank? lehet már az utolsó dollárok voltak, utána csőd xD
reggel megyek auchan túrámra, utána megnézem mit írnak a warez Mortal Kombat-hoz a boxosok, mert van fenn állítólag usa verzió és vérnélküli... Fox jó lesz az az EU fémdoboz, ha cenzúrázatlan a game!
szerk.: (i luv thiz gomb :) a bankod honlapján nézd az árfolyamot, ne a weben -
Foxhound1980 #51881 Na gyerekek érdekes dolog történt. Megvettem 5 perce USA Store-ból Burnoutot, 183 forintos árfolyamon...
Így állunk most:
Ötlet? :D -
#51880 egy kicsit javult a helyzet, de itt az utóbbi fél év deviza eladási grafikonja, GBP
-
Foxhound1980 #51879 őőő... ez most ugye irónia akart lenni? :D -
#51878 Megmonták hogy nincs itt semmi gond, dübörög a gazdaság, egyre többet ér a forint!;D -
Norbi7 #51877 hajrá, csak így tovább, lenne 1-2 játék ami kéne. :) -
#51876 Gyengelkedik az angol font, a movietyme rém olcso lett... -
#51875 Én sem hallottam ilyesmiről,szerintem nem igaz -
Foxhound1980 #51874 Waoh.. ez új nekem. Konkrétabban miben nyilvánul meg? Nekem USA van de nem tűnt fel semmi extra brutalitás. -
#51873 Az USA verzió véresebb, az EU-s cenzúrázott.
Próbáltuk mindkettőt. -
#51872 Szerintem is eddig is mozgás érzékelős volt. -
#51871 Most láttam az N4G-n egy R2-vel kapcsolatos fejlesztői blog bejegyzést:
These are a few of the known issues in R2, please look them over before starting an entirely new thread about it.
* The game manual says that there is a one-hit kill game mode, but there is not an option for this in the game. There is intentionally no one-hit kill option, the manual is a misprint.
...
Innen
Na 1-2 wMs-es klántag valszeg most kapott a szívéhez, egy csomóan ki vannak bukva, hogy általában 3 hosszú sorozattal lehet kifektetni valakit, ami azért elég hervasztó tud lenni, pláne xarabb pingnél. Remélem azért mégis csak belerakják az egylövéses kill-t. -
#51870 Eddig is volt benne motion control, vagy ez is újítás? -
#51869 Jól hangzik, az érzékenység növelésével, lehet hogy még több játékkal lesz használható!
A jelenlegi verzió -ahogy beszéltük- gyak a COD4, meg a Resi2-nél működik szerintem úgy ahogy az elvárható, a többinél elég nehézkes a fordulás, vagy ha gyorsítassz rajta, akkor rémesen romlik a precizitás. -
Foxhound1980 #51868 Nálam elég a 40, igaz a filjmeim nem a gépen vannak meg egyszerre csak egy játékot tolok, szóval az install is kevés a gépen. -
Foxhound1980 #51867 Nex, Frag FX V2 -
Foxhound1980 #51866 Doboza.