89387
PlayStation3
-
#51945 Ennél van egy még ennél is költséghatékonyabb megoldás, de tiszteletben tarton az azonnali ban szabályt... :D:D -
#51944 Mondjuk ebben van valami.De egy vidi kari kb 50k.Ennyiből 5 ps3 as játékot vettél:) -
Jimanszky #51943 Viszont PC-re nem kell venni játékot, PS3-ra meg csak azokat veszed meg, amik nincsenek PC-re:P.Lehet most sokan megköveznek, de még mindig drága egy játék.nagyon meg kell fontolni mit vesz az ember.Természetesen ha van rá mód szeretem megtartani a gémeket.De úgy is lehet, ahogy Fox csinálja./Végülis nem áll benne a pénze/
Ja igen és nem anyuci vagy apuci vette nekem a gépet, se a PC-t, se a PS3-at, se a PSP-t, se az LCD tv-t, se a házimozimat, se az énekcuccomat! -
#51942 Jó neked hogy olyan géped van.:P Én ha most gáőet újítok ps3 játékra nem lessz zs-m:D ha meg fordítva gép ujításra nem lessz:P -
Jimanszky #51941 Nekem bejön az új Bond gém.Szerintem végigtolom PC-n:).Most leszedtem az új SH-t.Beszaratós az biztos -
Foxhound1980 #51940 Pörgős. Ugyan azt a dinamikát, agressziót viszi tovább mint az előző Craig film. Tettszett de egyszer elég volt. -
#51939 Öm Bioshock nem töltött le lóphasz patch-et se, aszongyák pedig kinn van WTF, megint usákok kapják a jót?!
na most olvasom, h november 20. fallout-ot viszont nem fogom kibírni :) -
#51938 És a film milyen volt? -
Foxhound1980 #51937 Qunatum Of Solace HD review (GT)
Épp tegnap néztem meg a filmet.
KATT -
#51936 Hát,igen az jó lett volna.De így se annyira rossz:P Legalább tanulsz angolt:P Kellemest a hasznossal:D -
Foxhound1980 #51935 End Wart úgy kellett volna megoldani mint a mobiltelóknál a hanghívás. Egy adott folyamathoz/parancshoz felvesz hangmintát és azt használja a játék. Így pl simán lehetne magyar szavakkal irányítani, teljesen egyéni beszédstílussal. -
#51934 Amúgy ti min multiztok sokat ps3 on?:P -
#51933 Én oroszra,és németre vagyok speckózva.Még is tökéletesen elfogadta amit mondok:D Mondjuk bele kelett kicsit tanulni:P -
#51932 Fasza csak nagyon kell hozzá az angol, a kiejtésem khm nem az igazi így nem mindig pontos parancsok születnek :\
aabelus: jah ;)
off: fuckin' vampires are everywhere :)
szerk.: japán store-on van 2 többnyire ingame video az exkluzív White Knight Story-ból. Bár a talajtextúra + a fű meg ilyesmi grafikailag nem a top, a karakterdesign, a zene és az ellenfelek nagyon szépen kidolgozottak, hangulatosak + japánul nem tudok, de úgy tűnik online nagyon rágyúrtak! -
#51931 reggelt
Pacific Rift -> szerintem van lehetőség, h játssz a barátaiddal online, de már van offline osztott képernyős módi + saját zene hallgatására lehetőség, stb. Az irányítás olyan mint az 1-ben, csak sokkal szebb a grafika és verseny végével 1-3. hely függvényében pontot kapsz, megcsinálsz 200 pontot (nyersz pl. 3-4 vernyenyt a kezdeti 4x2 pályából) és nyílnak az új versenyek, ha vmelyiken meg nagyon jó vagy kapsz extra versenyt, ami pl. ugyanúgy egy 3 körös móka, csak meg van adva, hogy 3:05mp alatt be kell fejezni, vagy a megadott checkpointokon kell átmenni és folyamatosan fogy az időd, szal van némi újítás. Grafika fejlődött a legtöbbet, a de a víz "fizikailag" nem fodrozódik, csak egy effekt van rádoba, szóval simán lesz szebb! -
Foxhound1980 #51930 Elég hülyén van megoldva a FC2 statisztikája, abszolút nem számítanak a melléküldetések. -
Foxhound1980 #51929 Jah :) -
#51928 sziasztok, szép napot. de rég jártam itt. látom zajlik az élet :D
fasza hogy nincs már vita :P -
#51927 Hát, akkor ez a válasz... -
#51926 Fantasztikus game! RTS-hez képest meg iszonyat jó grafikával! A hangvezérlésről meg ne is beszéljünk! Igazi parancsnok leszel! -
#51925 Írtam nekik még régebben, hogy mikor lesz bluetooth-os?! Azt mondták, hogy 2008 nyár. De még azóta sem jelent meg! Tudtok róla valamit? Ahogy néztem ez a v2-is vezetékes lesz! -
#51924 Nektek tetszett az End war?Mert szerintem hihetetlen nagy élmény volt így irányítani:D -
#51923 Hát engem meggyőztetek.Biztos vétel. -
#51922 Ebből egy bluetooth-szos, hmm... -
Foxhound1980 #51921 Köszi, teljesen elfelejtettem már. -
#51920 Ezt azért én nem jelenteném ki ilyen határozottan. Olyan polipkezű emberek vannak, pl. a fiam is, akik hihetetlenül pontosan használják, szemmel nem bírom követni! Ha valaki előtte nem használt bill+egér kombót és a kontrolleren tanult, szinte verhetetlen. -
ztahity #51919 Egyépként ez nem ferr, hogy ilyenek vannak, mert akinek nincs az multiban szenved egy egérrel játszó ember ellen a jó öreg controler-rel! -
ztahity #51918 Értem, köszönöm! -
#51917 Nekem nem akart az UT3 alatt csak drótossal működni... -
#51916 Én DarkCDI-től vettem, most nem tudom, mennyi, akkor is olcsóbb volt nála, mint bárhol a világon. -
ztahity #51915 És ez mindössze 20 000 ft alatt van? Gondolom itthon drágább lesz. -
ztahity #51914 Ez működne a ps3-al? Genius egér -
#51913 Eredetileg novemberre ígérték a v.2-t, de valami miatt két-három hete áttették jövő februárra. US dollárban 17 ezer alatt jön ki jelenleg, így a legolcsóbb. -
#51912 Meghiszem azt!
katt ide
-
ztahity #51911 Hmm És az működik mindegyikkel? -
#51910 Unreal Tournament III. Vagy veszel egy FragFX-et oszt' hent. -
ztahity #51909 Helló! Tudnátok nekem olyan játok mondani, ami (fps) működik egérrel? Még egy kérés. Tudnátok ajánlani egy olcsó, de jó vezetéknélküli egeret a ps3-hoz? Előre is köszi! -
Geeb #51908 R1+L1 hosszan -
Foxhound1980 #51907 MK vs DC IGN 7.5 -
Foxhound1980 #51906 Burnoutben, hogy is kell Crashtime-ot indítani?