89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #52144 Annyit meg, egy hosszú délután a gém. -
#52143 Holnaptól Auchan, NFS Undercover - 13.000
ugyanez cd galaxis netes rendeléssel - 13.500
auchanban lesz ps2 játék leárazás, Gyűrűk ura 2 torony + király visszatér 3-3 ropiért ajándék -
#52142 haze 9,95 font a shoptonál. ennyit tuti megér -
#52141 leszarom falloutban 10 óránál tartok :)
[spoiler]Avendale városkája, 2 család + 1 öreg lakik, utóbbi azt mondja, aki ide bejön, nem megy el innen. Barátságos republikánus családok, a hűtőben 'strange meat'... sötétedés után meg késsel bóklásznak az utcán O_o Több se kell, kulcs kilop apu zsebéből, irány a pince: mészárszék, kannibálok O_O Le is gyilkoltam mind, sajnos az öreget sem kíméltem, ki tudja mi ragadt a protkó közé :) Gyerekeket nem lehet megölni. -
#52140 Eredetileg amúgy ez így volt: "Mivan? Nem hallom jól, túl nagy a zaj! Ja, hogy ez egy levél? Akkor ronda az írásod... Hát izé, szóval még dolgozunk rajta. Tudod, négy éve fejlesztjük a játékot és ugye ez a trophy support majdnem fél éve van kint! Unchartedhez is mennyivel később adták ki, ezt vegyétek figyelembe! Viszont mert kérdezgetsz lehet lesz belőle pár hónap csúszás, mivel programozás helyett itt válaszolgatok a hülye kérdéseidre!" :) -
Arwenke #52139 Azonos ar kategoriaban, meg mindig jobb a plazma mint az LCD, foleg ha nem csak jatszol ha nem filmet is nezel. Ha meg meg hagyomanyos tv adast nezel rajta akkor mindenkep jobb a plazma. -
#52138 Eleg korrekt latvany!! -
#52137 vannak akik magukra kenik :)
-
#52136 reggelt!
végre, csak keresni kell, hősünk megleli az infót :)
Fallout 3 trófea patch
"Hey, it's Matt from Bethesda again. We don't have any details on when just yet, but we are working on it.
Thanks for your patience." -
#52135 reggelt
-
Foxhound1980 #52134 Pro Evo HD review /GT/
NFS: Undercover HD review /GT/ -
Foxhound1980 #52133 ez jó. -
#52132 cakát
-
#52131 Arra figyelj, hogy a fájlrendszere fat32 legyen. Egyébként úgy tudom nincs akadálya. -
Balli #52130 Elfelejtettem irni hogy elsosorban kepnezeges miatt szeretnek csatlakoztatni hozza egy kulso vinyot annelkul hogy a beepitetthez fel kelljen masolni -
Balli #52129 Van barmilyen opcio arra hogy egy kulso winyot csatlakoztassunk ra az USB portjan keresztul? Mondjuk egy ilyet: WD Passport ami egy 2.5-os kulso meghajto es meg kulon adapter sem kell hozza, USB-rol szedi fel az aramot
-
#52128 Egy saját készítésű kép a Motorstormból. Sajnos én húztam a rövidebbet :)
-
#52127 és ez akkor is ott van ha nem megy a játék, na majd megnézem újra, kösz. hát ez gyakorlatilag install, nem is baj. de motorstorm 2 pl. indításkor kurva sokat (!) olvas a lemezről, pályát meg látom h vinyóról tölti... -
#52126 Pedig Kojima bátyó is megmondta, hogy kell az az 5 perc cigaretta szünet az egészségnek fejezetenként!
;))) -
#52125 Na... nagyobb töltési időt sem láttam. Gondolom folyamatosan másolgatja az adatot. Lényeg, hogy nem megoldhatatlan... -
#52124 Nem telepít semmit. Csak úgy ott lesz. Feltételezem lefoglalja ezt a részt saját magának. -
Foxhound1980 #52123 Bexarás. Ez, hogy kerül fel? Van egy 5 perces töltés először? -
Foxhound1980 #52122 Igen ezt én sem értem. Most vagy installál vagy nem. Mert pl, hogy cache-el egy csordultig tele lévő hdd-t? -
#52121 Lefoglal: Nuku install, viszont a game data könyvtárba bevágja ezt a file-t:
-
#52120 de mi ez h "lefoglal"? vagy ott van a game data könyvtárban, hogy ennyit installál, vagy nem. és fallout3-nál nem láttam semmit. ezen felül minden csak cache lehet, de ennyi erővel lehetett volna install is :\ -
#52119 LBP mintha installált volna az elején 600 mega környékén, de azt olyan gyorsan, hogy nem igazán lehet észrevenni :)
Fallout 3 négy egész valahány gigát foglal le, valószínű ahogy írtad cache-nek.
(Azt nem vágom, hogy ezt így ebben a formában miért nem lehet megoldani az összes installálós játéknál.) -
#52118 Más érdekesség:
LBP, Pacific Rift, Fallout 3. Ami közös, hogy egyik sem installál a vinyóra, viszont látom, hogy onnan tölt. Ezt meg hogy? Játék elején felmásol egy adagot, aztán kilépéskor törli? Vagy csak oda cache-el? Mert akkor nagyon durva! De akkor meg mért nem installál inkább fel 1-2 gigát?! -
Foxhound1980 #52117 Jók ezek, MGS4-eshez volt litográfia is grátiszként. -
#52116 Fallout 3 sima guide helyett van 500 oldalas CE guide
-
#52115 Akkor elkelt? -
Foxhound1980 #52114 Thx. Féloldalasan kell akkor ráhajtani az ugratóra. -
#52113 Bazzeg :D:D:D Fordítva írtam be... balekja.
Szóval ez a jó link... -
#52112 -
#52111 GTA4 csere littlebigplanetra privit pls:) -
Foxhound1980 #52110 Jah, akartam kérdezni Burnouttal kapcsolatban. Barrel roll! Miként, hogyan? Nem igazán megy... -
Foxhound1980 #52109 De kedves, majd szólj előre ha akarasz valamit adni nekem és akkor előbb jelentkezem! -
#52108 Szerintem elkelt egybe az egész...:)
Egyébként neked Fox ingyen adtam volna, ha gyorsabb vagy... -
Foxhound1980 #52107 Recska kieg mennyi? -
0ckH4M #52106 Árakat tudnál küldeni pm-ben? :) -
#52105 Sziasztok
Srácok van pár eladó illetve cserélhető játékom...
Silent Hill 5, MGS4, Ratchet Clank+kieg. LAIR.
Esetleg cserébe(némi ráfizetéssel) LBP, Resistance2, COD5 érdekelne.