89387
PlayStation3
-
greggorius #52104 PS3 MEDAL OF HONOR: AIRBORNE
Varom az ARAJANLATOKAT vagy CSEREAJANLATOKAT.
Hibatlan allapot, tok+kezikonyv.
Te.: 70/610-5664 -
#52103 Már azt hittem csak az én akcentusomat nem bírja. Simán buktam a demót, mert 100X ordítottam a kiba egységnek, hogy húzzon már a dolgára. ;D
Biztos manuálisan jobb, de addigra elment a kedvem tőle. -
#52102 a multi a legjobb :D hess fel :D és élménybeszámolót kérek :) -
Foxhound1980 #52101 Jah hát a hangvezérlés kivitelezése egy vicc. :) -
#52100 nem tudom nekem a "two"-t mindig "four"-nak értette :\ -
Foxhound1980 #52099 Az engine az valóban rohadt simán megy de a demó nekem elég is volt, 3 perc alatt idegrohamot kaptam a stufftól -
#52098 Na. Éjszakába nyúlva nyomtam az Endwar-t, délután megjött, a movietyme-tól meglepően gyorsan. Röccenés nélkül megy a legnagyobb összecsapáskor is, rengeteg effektel. Igazi háborús hangulat, minden robban, szakad darabokra, menekülnek a vesztésre állók, keresik a fedezéket és látni rajtuk, nem valami boldogok... A multiba még nem kérecckettem fel, de az lesz az igazi! Nagyszerű RTS! Ha este hagy az asszony jáccani, még írok róla.
-
#52097 Nálam fürtökben lógnak az USB-s kütyük, de természetesen hálózati adapterrel megtámogatot USB HUB-ot használok, nem szeretném, ha az alaplap elröpülne... -
Foxhound1980 #52096 Ilyet vettem, ezt ki tudom vezetni.
-
#52095 Fox, USB elosztót, benne kártyaolvasóval kapni PS3-hoz és USB portba megy bele elöl! (hogy több djuice-t honnan szerez, hogy ellássa a cuccot nem tudom) -
#52094 reggelt!
LBP-ben a moderáció miatt levett pályákat rakják vissza újra, el tudom képzelni, hogy rosszindulató egyedek direkt jelentik fel a pályákat, szomorú :(
PoP-ban meg mikor levegőben ugrassz és Elika segít az külön gombbal megy? mert csatában úgy van...
és most: previously on Heroes -
#52093 Tessék már felkelni! ;D -
#52092 Tessék márlealudniii!;DDD -
Jimanszky #52091 Én nem hiszem, de megnézem majd PC-n.Biztos jó lesz. -
#52090 Hú én most párszázért Philips LCD-t láttam, és rögtön beleszerelmesedtem.;DDD -
Foxhound1980 #52089 Az lesz, módosításokkal sztem. Nagyon tettszik ebben a koncepcióban, hogy a lány folyamatosan velünk van. Ugye szingli a játék de ezzel az ügyes húzással mégsem magányos harcos az ember, nincs egyedüllét érzet. Megveszitek? -
dalackraul #52088 Üdv all aki tud ajánlani olcsón ps3-at az please privibe jelezze vagypedig otp cetelemes áruhitelre thx előre is -
Foxhound1980 #52087 mingyá meglessük -
Jimanszky #52086 Biztos nem ilyen olcsók:) -
Jimanszky #52085 Jah, azt jó lenne inkább gamepaddal, de egyre jobban megy.Meg ez ingyen volt.Nem állok úgy anyagilag sajnos, pedig megvenném az tuti!Így most meg kell tanulnom bill-lel irányítani a gémet.FPS-t meg inkább PC-n.Jah, sztem Jericho-t letörlöm azt helyette inkább nyomom az új Bond játékot.Bejött a demója is.Mondjuk az tuti szebb PS3-on. -
#52084 prince of persia walkthrough (nehéz szó :) part I., 10mp-nél látható a teljes térkép, szerintem assa motor -
#52083 Messze nem ilyen fehér-fekete a dolog...
Egy 170-250e ft-os plazmának ugyanmár nincsenek se jó színei, se jó feketéi, a fehérjéről meg ne is beszéljük.
Az tuti, hogy egy 5-600e ft-os Pana, Pio plazmának jó a feketéje, jók a színei, csakhát annyiért már egy LCD is tud hasonlóót produkálni... :D -
#52082 Ezekből a boxos verzió is ennyi vajon? -
#52081 Cod5-öt még megértem, de silent hillt én ps-en tolnám inkább :)
Jericho nekem nem jött be :( -
Jimanszky #52080 Nélküled?Ne viccelj már tesó;).Annyi, hogy MM-ben 4k némely játék, nem Platinumos!!Igaz nincs is ezekből még Platinum.PL.:Kane & Lynch, DMC4, Lost Planet -
Foxhound1980 #52079 Na csá. volt vmi extra? -
Norbi7 #52078 Nekem nem chello-s netem van, de D-link DI 524 routerem van és tökéletesen működik. -
#52077 Nekünk is d-link routerünk van, DI-614+ a típusú. Tökéletesen megy a játék, letöltés is wifivel. -
kicccsavo #52076 Szia chellom van nekem is wifi-vel de csak a lost planettel tudtam eddig játszani online,de a store és böngészö müködik rendesen. a router pedig d-link di-524 -
Jimanszky #52075 Lehet megint beszerzem azt tolom asszonnyal:)
Anno nyomtuk, csak ő nem ért vmi jól a gamepad kezeléséhez és picit idegesen magyaráztam szegénykémnek:$ -
#52074 Szasztok.
Milyen routert vegyek ? Chellom van.
Wifi-ssel nehéz csatlakoztatni és rendesen megy, vagy kábelest vegyek? -
kicccsavo #52073 ja és volt szerdán még dmc4 is de pénteken már nem láttam -
kicccsavo #52072 én pénteken vettem meg a lost planetet 4k-ért az mm-ben, a k&l is annyi az ut3 is annyiba fájt. -
Jimanszky #52071 Ezeket gameren hallottam, hogy ennyi.Kár, hogy nem vagyok Pesti:(.Lehet már el is vitték őket.Aztán lehet csak adott MM-ben ennyi. -
#52070 néztem szórólapot, de nincs rajta MM-ben mennyi a szoftver, lehet holnap melóba menet beugrok K&L azért 4-et megér :)
november végétől 7.5 az army of 2, ennyi, kurtajó co-op game, osztott képernyőn is megy, csak elég nagy tévé kell hozzá.
-
#52069 Vazze, ma bementem a Saturnba nézelődni. Látom van valami akciós BD lejátszó, 65 körüli áron. Gondolom, hogy ezexerint valszeg még mindig jobban megéri a PS.
De nézzük a többi BD lejátszót, szal keresem a másik polcon a készülékeket, de valamit nem értek, fejvakarás. Mindegyik alá az van írva, hogy DVD lejáccó, meg felsorolva, hogy milyen gagyi rippelt xarokat is lejáccik. Akkor nem ezek azok, nézek körül, hogy hol lehetnek, elkolbászlok máshová. Aztán visszamegyek, persze a nagy Bluréj logok kivereik a szemem!!!;DDD
Ezek a seggek nem képesek kiírni, és a parasztnak elmagyarázni, hogy ezek nem DVD lejáccók!!! Bexarok, még jó hogy szórakoztató ipari szakáruházról van szó. Értem?;DDD
Amúgy természetesen Wii, meg Box megy nagyképernyőn, PS3 eldugva, be sincs kapcsolva. A Sony-nak kicsit oda kéne figyelnie erre. Nem biztos hogy a Saturnban veszi meg az ember a PS-t, de ha a józanparaszt bemegy és csak a fehér fürdőszobamérlegen ugráló ovisokat, meg a hajszárító-IED kombón (improvised explosive device-barkácsbomba) gírszező tiniket látja, akkor könnyen azt is hiheti, hogy már nincs is ilyen. -
Jimanszky #52068 Ne viccelj!!!Ennyiért én is megvenném a DMC4-et meg a K&L-t -
Jimanszky #52067 Új Silent Hill, COD5, meg majd lehet a Jericho-t.Jaja LCD tv-n.PS3-on most Madden 09 van terítéken meg GT5p.PSP-n MotoGP, Parappa the rapper:DD -
Norbi7 #52066 az azért már kellemes ár értük! -
#52065 Pc-n mit nyomsz?
Tv-n tolod? :)