89387
PlayStation3
  • ballor
    Nem tudok korlátról. Amikor berakod úgyis meg fogja formázni magának.
  • waspika
    Sűrgős:
    PS3 megbírkózik az 500gigás vinyóval??
  • MaSzKa
    hát amint látom ehhez nem kell erőmű :D
  • Shenlong
    1.) El kell találni a megfelelő ritmust. Akkor ugorj el róla, mikor teljesen lent van, és pont elindul felfelé.
    2.) A kis gömbök csak pontokat jelentenek, nem kell felszedni mindet. És attól függ a színük, hogy milyen színt választottál a "menüd" színének.(utolsó előtti lap a customization menüben)
  • Balli
    Aki jatszik LittleBigP-vel, az tudna segiteni ket kerdesben:
    1.) Ha egy rugos feluleten ugralok, miert van az hogy neha nagyobbat ugrik neha kisebbet, mit kell tenni ha nagyot akarok ugrani?
    2.) Ha ujra csinalok egy palyat, akkor ha szedek fel uj kisgombokoket de nem erek vegig es meghalok akkor azt is hozzaadja az eredmenyemhez nem csak az uj targyakat? Azt meg lehet allapitani hogy melyik kis gomb nem lett meg felszedve? (mert neha elteroek a szinei- de nem jottem meg ra miert)
  • EmThor
    PS Underground Acc + hozzáadni a kiválasztott PS_ID-t

nemsokára jönnek a valós idejű trófeák, mert a netkód (a href stb.) már megvan az interaktív ID megjelenítéshez más odlalakon... ill. még pletyka de szinte biztos

itt a CIKK

inkább ez az automatikusan frissülő rendszer, mint a manuális playfire, oda is csak beregeltem, de minek, ki fog halni az az oldal...
  • EmThor
    valahogy le lehet resetelni vagy szervízmenüt elérni, azt ki kéne próbálni, lehet csak rossz felbontást nyom ki.

ha télleg hulla, hivatalos szervízt fel kell hívni... de h nincs lepecsételve a garipapír az bukta ha nyerve van, ha nem

ha 1 éven túl van, passz
  • Ombika
    Pokerversenyen nyertek igy garija nincs kitoltve es nincs is rola masom, probalok utana vadaszni! :( 2 db tv-n is probaltam egyiken hdmi-dvi , a masik dvi-dvi nem volt jo! Fogtam rgb ki sd tv-re ment, majd kozben ravolt dugva hdmi kimenet is es beallitasoknal ranyomtam,h hdmi legyen ervenyes ,de fel eprc utan ugy mivel nem lattam a kepet visszakapcsolt!! :( EGyik nap mukodott masik nap nem!! amugy menet kozben ezeket tilos ki-be huzogatni ugye?
  • EmThor
    új South Parkban Cod:WaW-oznak :D
  • EmThor
    kábelcsere, tévén más eszközzel megnézni azt a hdmi kimenetet?

sony szervíz talán csak 1 van pesten, ilyen központi... vagy ahol vetted, de ők is oda küldik. google.
  • Ombika
    Itt is megkerdezem ki hol szervizeltette mar gepet ! Hol megbizhato a szerviz?HDMI kimenetem beszart! :(
  • EmThor
    reggelt

- hivatalos PS oldal\blog fejlődni fog, utóbbihoz lehet PS ID-t rendelni... év végéig úgy néz ki jön egy online is elérhető, valós időben frissülő 'gamercard'

- jön Chimera kosztüm + pulykafej kosztüm a LBP-hez. Hálaadás.

- reklámok Tokyo-ban

- GT5, 2160P-ben (4db ps3-al)

- tomb raider video review - IGN
  • predator0
    Namost az az opcionális install azért opcionális mert:
    Van olyan verzió, amihez nem adnak alapból vincsit :D
    Egyébként öcsém most rakta fel mind a három játékát, amivel eddig játszott. Meghallotta a különbséget és gondolom eldöntötte, hogy inkább legyen 10 perc kávédarálás játékonként, mint állandóan azt hallgatni.
  • Csabesz100
    Sikerült megoldanom. Nem tudom, hogy, de megy! Köszi Foxhound a segítséget!
  • EmThor
    és ha kötelező? nem értik az emberek h ez jó és 5perc... mind1.

dead space: mennek gyaknak 70-75 percig. kiváló (!) felvezető a játékhoz
  • Foxhound1980
    Szedem a Dead Space BD ripet, alapozok a gémre a közeljövőben. Egyik barátom 3x néztem meg annyira bejött neki, csak nem sz.r,
  • Foxhound1980
    Kötelező! installok miatt ment a fanyalgás. :) amúgy jogos. szvsz az install az egyik legjobb dolog amit ezek masinák behoztak.
  • Csabesz100
    Ez eszembe sem jutott! Mindegy, már beregeltem egy USA és egy UK acc-ot. Leszedek valamit és kipróbálom! Hátha...
  • EmThor
    2D felépítésű menü 3D ikonokkal. Ez egy dolog (itunes meg wii, de szép!!). Az álszentség netovábbja viszont (különösen újságíróktól, teszterektől), amikor azért ütötték a PS3-at, hogy installál, a jobb töltési idők miatt, meg ez milyen szar dolog, meg PC-n van ilyen. Most meg mindenhol azt olvasom, hogy "felmásolom a 20\60\120 gigás gépemre az összes játékot és tök keveset töööölt kúúúl arc vagyoook". Hát b+... meg h kijelzi a kontroller töltöttséget, meg... á mind1, megyek Falloutozni :)
  • Foxhound1980
  • EmThor
    Colin McRae: Dirt 2, 2009

• Foxhound1980
    USB-n dobj fel vmi divxet.
  • Csabesz100
    Megpróbálom, de az a baj, hogy nem az enyém a gép és még nincs beregelve sehova. Csinálok neki akkor egy magyar és egy usa reget. Köszi a segítséget. Ha nem megy, akkor még jelentkezek ma! :-)
  • Foxhound1980
    Törölj le valami 500MB körüli állományt és utána indtísd a gémet/installt.
    Szerk: ha tök üres tölts le valamit amit utána törölj. Idióta bug, azóta sem javítva.
  • EmThor
    Hakuna Matata JPN = National Geographic: Africa USA.

EU változat passz, de jön az aquanaut's holiday is
  • Csabesz100
    Hi! Már többször volt ez a kérdés, de 40 oldalt lapoztam vissza, mégsem találtam meg! :-( Mit kell csinálni akkor, ha fel akarom tenni a Ratchet-et és azt írja ki, hogy 491Mb hely szükséges? Most formáztam le a vinyót, szóval teljesen üres! Előre is köszönöm!
  • mrzsul
    Heló. Meglett a Kungfu Panda 720ps felbontásban. Természetesen MKV. Nah átalakítottam MPGre és jó is. A problémám az hogy angolul van, bár én értem de a tesóm nem:D, van hozzá magyar hangom is. A kérdésem az lenne hogy milyen programmal lehetne beletenni a magyar dubot a filmbe, hogy a minőség ugyanúgy megmaradjon 720pben??? Előre is köszi.
  • Jimanszky
    Ez mi ez a szar?O-o
  • NEXUS6
    Megint a régi nóta: addig csűrik csavarják a dolgot, amíg ha csak egy tizeddel is, de az X verziót jobbra tudják kihozni. Az IGN olyan szinten leírta már magát szerintem, hogy az szörnyű.

Havonta 1X ha ránézek az oldalukra talán.
  • Foxhound1980
    MK vs DC HD review GT
    katt
  • EmThor
    Super Street Fighter HD

nov. 25. 9.99$ exkluzív zene

• EmThor
    1UP Comb Raider teszt

PS3 - B
    prolouge + 6 pálya, "Six levels in (seven if you count the prologue), the game just...ends."

• EmThor
    Igen, úgy tűnik, hogy a DLC-t úgy tudták időben megoldani, hogy kivágták a játékból... egyelőre ez csak erős pletyka, ahogy az is, hogy inferior a ps3 verzió.

Profiknak 6 óra, amúgy 8.

Az anniversary azt mondják 15h volt, speciel 2 nap alatt letoltam, de csak enni álltam fel mellőle :) Szóval szomorú :(

Lehet marad a CoD5 + Resi2 + PoP triumvirátus idénre, 7.5k-ért meg majd Mirrors Edge meg tavasszal gyűjtődobozos lara... talán.
  • Foxhound1980
    7-8h az egész cucc? LOL
  • EmThor
    fordul a kocka, az IGN megint kamuzik?

Gaf:
    "Anyways, friend of mine got it for PS3 and he compared it to the 360 demo switching back and forth between HDMI 1 and HDMI 2 inputs on his samsung a650.

verdict: textures surprisingly look higher-res in PS3, in the part where your rock climb after jumping out of boat in demo, and he finds the PS3 game to run just as fine as the 360 demo, so i feel better."
  • EmThor
    comb raider
    7.4\10 belassulások + no trófea :\ viszont aki megvette és nem a sajtóverzióval játszott, azt mondta rendben van!

na most olvasom, a legutóbbi Anniversary 15 órás játékidejét sikerült megfelezni úgy, hogy boxra jön +2 pálya DLC pénzé...
  • 0ckH4M
    Haze a videókon piszkosul bejött. Demó sem volt rossz, csak semmi extra. Inkább félre rakom azt a pénzt, és ráfizetek egy jobbra :-)
  • EmThor
    star trek online ps3-ra?! remélem igaz!!

game bekeményít

úgy látszik bad company-t még kell szórni, délelőtti 25 fontos ár már csak 23 font, ahogy az új pókmen játék, a MC 25-ről 30, a mercs 2 pedig 25-ről 40 font lett O_o

ugyanitt Resistance 2, jövő csütörtöktől 35 font ~11.180ft
  • cloud.strife
    Resi 2 eu-s megérkezett.

DigiCenter
  • predator0
    Ezért szép ez a játék. Nekem ez a helyszín kimaradt :D