89387
PlayStation3
-
#52304 Röviden?
Nincs. -
Foxhound1980 #52303 De most komolyan, ez kijön idén? Van rílílz dét? -
#52302 Szerintem mindig marad béka és csak a csókosok részére lesz elérhető. -
Foxhound1980 #52301 Azt megtudja mondani valaki, hogy mikor lesz tölthető a mezei köcsögök részére is? -
Foxhound1980 #52300 LOOOL -
#52299 Ne tetézd, ne tetézd!!!
;DDD -
#52298 Fox, ez a Home egy átok... Elajándékoztam a béna kódomat, erre Playstation Undorgrundról kaptam egy másikat, rohaggyanak meg :D -
#52297 Ja, azt kihagyta, hogy amikor egy héttel megjelenés előtt vették kézhez a userek, ahogy itthon is... :D:D -
#52296 flémsztár
egyébként világos, h ilyen cikkek miért vagy miért nem kerülnek be egy lapba. az NFS teszt lapozgatása közben arra gondoltam, hogy lefeküdtek-e (EA-nek, akárkinek), majd a végén megláttam a pontszámot, valami 86 volt asszem (tudott újat mutatni) szöveggel O_o
na mind1, evezzünk kellemesebb vizekre:
valkyria interjú -
Foxhound1980 #52295 Milen újság ez? -
#52294 Ja, plusz a cikk fele a késésről szól... Ha ez nem lenne, akkor valszeg megoldják kettővel nagyobb betűmérettel, vagy még több képpel :D -
#52293 "Persze csak ha van működő szerver..." No Fuckin' Comment!
-
#52292 Áh...far cry 2 fut akkor gta is fut..:)
Vagy ha a crysis megy akkor a gta is ..bebaszna ha nem:D.
De olvastam róla hogy c2d 88-as kari + 2gb-ram tökéletesen maxon... majd kiderül, de két db GTA 4 , pc-re és ps3-ra azért nem kell, ezért lesz LBP:))). Holnap már meglesz ha minden igaz. -
#52291 Far Cry 2 DLC 10$, hó végén
- 3 új fegyver (Silenced shotgun; Sawed-off shotgun; Crossbow)
- 2 új jármű (Unimog; Quad)
multi:
4 új pálya + single fegyverei és járművei elérhetőek a multiban is -
#52290 Nálunk már kapható az EU-s Resi 2.
DigiCenter -
#52289 Attól félek, hogy amilyen gépigénye van, azt még Paks is csak izzadva tudná futtatni :D -
#52288 Nah kicserélem a GTA4-et Littlebigplanet-re +3k ráfizetéssel szerintetek? Az a baj hogy a GTA 4 már nem igazán kell,mivel 12nap és itt a pc-s verzió.:)
-
#52287 új Yakuza 3 trailer (na jó úgy néz ki h nem, de érdemes megnézni)
Kenzan-t felirattal elfogadnám, JPN-ban már platinum -
#52286 Nézd, hamar megy és ingyé van, szívesen csinálom, amíg magam dönthetem el, hol mikor, ahogy kedvem van.
És itt egy újabb, jó napunk van: aranyba ment a prince of persia, ezek szerint a 4. pálya utáni fagyásos bug-ot már nem tudják javítani
"Today, Ubisoft announced that Prince of Persia has gone gold for the Xbox 360 video game and entertainment system from Microsoft, the PLAYSTATION 3 computer entertainment system, and PC. The game will ship December 5, 2008 on consoles and December 12, 2008 on PC." -
Foxhound1980 #52285 Emthor lett az elsődleges hírforrás :D -
Foxhound1980 #52284 Jaaa, hát az kell a halálnak -
#52283 jön a terheléses teszt, 100.000 béta kulcsot szórtak szét EU területen Home-hoz
itt meg egy ropogós Lotr: Conquest előzetes -
#52282 Köszi de nekem ez bonyolult,nem tudok külföldről vásárolni,nem értek hozzá. -
#52281 tőlem ilyet ne kérdezz :) lehet még nem lehet. lehet majd csak a játékból lehet.
Tomb Raider: 10-ből 10 ember lehúzta ráadásul olyan máshol exkluzív dolgok vannak, mint a pálya újrajátszása, vagy játékbeli kamera fotózási lehetősége -
#52280 Van már Ubisoftos accountom, de sehol sem látok olyan lehetőséget, hogy a PSN accountommal összelinkelhessem. Neked sikerült, vagy még nem is lehet? -
#52279 Ahogy Predi mondja, ez csak egy skin, lesz ingyé Sands of Time-os is. Azt nem tudom, hogy mikor ugrasz, és Elika megdob a levegőben, akkor azt külön gombbal hívod be, ahogy harcban hívhatod a csajt sima támadás meg a karmod helyett, vagy automatice megy?
- Bioshock -> úgy tűnik a 222 megás patch (ami kellett a DLC-hez is) megtette a hatását, 1080p-ben tűéles a kép az elmondottak alapján + egy-két effektet pimpoltak
- A Home béta tesztereket a felhasználói szerződés első fejezetében kérik, hogy nyilvános fórumokon NEM lehet írni a zárt bétáról, se kép, se hang
- új Burnout kieg. autó, Carson Extreme Hotrod 2009
- jön a patch (meg trófea patch) Fallout3-hoz, mind3 platformra
- Demon's Souls PS3 exkluzív asszem, hivatalos oldal itt, valami zene hozzá itt.
Első videón kicsit bénácskán néz ki, de nem lesz rossz!
Itt van valami videó.
Van valami csicsa benne, hogy ha meghalsz offline, lélekké válsz és online megidézhetnek és ott segíthetsz, vagy ilyesmi, japánom még nem perfekt (network fül alatt van az infó a játék oldalán) -
#52278 Prince of Persiába AC skin. A kép alapján ennek tűnik. -
Foxhound1980 #52277 De ez most mi? Le lehet szedni az AC-t? -
#52276 csak kibújt a szög a zsákból :)
csinálj egy UBI acco-t itt és linkeld a PSN acc-odhoz, voi la, ingyen letölthető lesz
Más: a brit Eidos kéri a netes gamer oldalakat, hogy a 80% alatti Tomb Raider Underworld értékeléseket\teszteket hétfőig ne rakják ki az oldalaikra O_o -
#52275 game.co.uk, 10-11 ezer újonnan a Resistance 2, aláírásomban levő kóddal pedig kapsz kedvezményt, de pont annyi a posta szóval ennyi, ahogy van -
#52274 Ti hol veszitek jó áron a játékokat? -
#52273 Van egy forrásom,de nem jelentkezik hogy mivan -
Foxhound1980 #52272 Már egyes keresekdőknél van az EU verza úgy tudom. -
#52271 Ja igen,azt elfelejtettem odaírni hogy az európai érdekel,az ntsc tudom hogy van pár hete.Na akkor belefér a mikulásig,remélem nem csúszik.
Köszi -
Jimanszky #52270 Tudom, igazából a grafikát akartam megmutatni:P -
#52269 EU-s november 28 környékén, USA már pár hete kapható. -
#52268 Sziasztok.
Tudja valaki,hogy kb mikor jelenik meg a Resistance2 ??
-
#52267 de ugyanezt lehet PS-en is :P -
kicccsavo #52266 A ps3-am az NTSC/J régiós -
Foxhound1980 #52265