89387
PlayStation3
  • predator0
    Kulturális kérdés rovatunk következik: Lehet benne böfögni? XNE-ben lehet... :D:D
  • Foxhound1980
    Az gáz, majd javítkák. Összeségében viszont pozitívan csalódtam, qrva jó megoldásokat mutat fel.
  • predator0
    Nekem kétszer kinyírta totál a wifi kapcsolatomat...
  • tomi890125
    akkor majd arra járok holnap :D
  • Foxhound1980
    Én ütköztem ma magyarokkal a játékteremben. Király
  • tomi890125
    hát ez a home nagyon mulatságos :D nekem tetszik! megismerkedtem francia és német emberkével is(töröm mindkét nyelvet valamennyire) és nagyon jót sakkoztunk, bowlingoztunk hát ez nagyon jó :D
  • predator0
    #52074 innentől kezd el olvasni ezt a fórumot.
  • Banano
    Na ne mond.
  • Foxhound1980
    Wireless router kell.
  • Banano
    Sziasztok,
    nekem router-el kapcsolatos bajom lenne, szóval a gép/ a router( vezetékes) fent van az emeleten viszont a ps3-on lent a hdtv-n...ezért mikor kell valami demó mindig fel kell vinnem a ps-t, de már nagyon unom + nem is olyan jó monitoron játszani annak ellenére hogy full hd.:/ .
    Szóval milyen routert tudnátok ajánlani? Nem kell semmi sok betűs,ilyen támogatás olyan támogatás stb . :B csak az a lényeg hogy gépen is legyen net meg ps3-on is egyszerre, és lehetőleg gépen full sávszéllel tudjak tölteni / a ping netes gameknél ne legyen magas..ez nagyon fontos szempont. :B
    Milyen routert tudnátok ajánlani?
  • tomi890125
    na végre kaptam én is home béta kulcsot :P
  • Erdeicethal
    Sziasztok! Bocs lehet nem ide kéne, de egy olyna kérdésem volna a COD5-tel kapcsolatban, hogy van-e benne Splitscreen mód(azaz egy gépen tudok-e a cimborával zúzni). És ha van akkor csak offline, 1 az 1 ellen lehet játszani vagy a PSN-n akár más páros(vagy mégtöbb ember) ellen is? Sőt ha megengeditek tovább faggatózok:D Ha van split screen mód az kiterjed a Co-op játékra is?
    Akinek megvan a játék és már próbálta a multit, vagy csak tájékozottabb a témában az egy rövid felvilágosítást írjon legyen szíves!
    Előre is köszönöm!
  • NEXUS6
    Wii: PléyWiiSztéjethóm röviden PiiSAh nevű kieg lenne, az ami az emberek kis közösségeinek még szorosabb összekovácsolása és más kisközösségekkel szembeni aktivitásra ösztönözné az embereket. Rögtön egy játékkal lehetne bejelentkezni, ami közösségi szintre emelné a regisztráció amúgy elég uncsi eljárását. A regisztráció neve itt GetThe Stick, és úgy működik, hogy a családi, baráti társaság a Wiifit, a kontroller, a nuncsaku, valamint a PiiSAh csomaghoz megvásárolható szamurájkard, és uzi kieg felhasználásával eldönti, hogy kié lesz a mesterakkunt. A győztes autómatikusan megkapja a nagybajszos keresztapa, alias Marió avatarját és ő dönti el, hogy ki mit kap a családon6közösségen belül, ami szintén jó mókának ígérkezik. Elérhetők természetesen a Donkykong gorilla, tekiikatona, vagy a meghatározatlan szexuális identitású, a közösségben kis
    szerepét betöltők számára, a zelda, vagy a Princess avatarok.

Ezután a klasszikus mariópályákat közösen végig játszva szerezhet a közösség megfelelő számú érmet, amit elkölthetne aztán pl a PiiSAh-n belül virtuálisan elérhető, virtuális GC-on használható, virtuális SNES-en működő, virtuális GB-ra is, amelyeket több Wii felhasználásával össze is köthet a család, hiszen ma már amúgy is van mindenkinek saját Wii-je, az eladási statisztikákat látva.

Mivel a verseny mozgatja meg a legjobban az embereket, ezért mint említettem, a klánok egymás ellen vicces kis hadjáratokat indíthatnának. pl az aktuális trendnek megfelelően, a egymást zombiként látva vadászhatnák le. Ekkor a cél a másik fejének, a kontroller segítségével elegáns mozdulattal történő leütése és a kijelölt célba juttatása lenne.

Szintén a trendhez igazodva, a Nintendó és a Yutyub közös játéka lenne, a TékoutShop. A játékos ekkor bemegy a közelében levő szórakoztató elektronikai üzletbe, lehetőleg csapatosan megszállva azt, bejelentkezik az ott látható demogépbe, majd a csapat az elérhető kontrollerek széleskörű felhasználásával a lehető legtőbb LCD és Plazmatévét tesz üzemképtelenné. A biztonsági kamera videói természetesen automatikusan felkerülnének a Yutyubra, és a legnépszerübbnek kikiáltott akciók rengteg sok coint , hoznának a családnak és sok örömöt az egész Wii közösségnek.

• avengir
    Ha nem muszáj, ne szíts flamet.
  • NEXUS6
    Milyen lenne, ha a Home más platformon jelenik meg?

X-en: a neve HelóHalóHóm lenne, híres emberek bőrébe bújhatnánk, a saját magunk csinálta avatarok helyett, de valójában csak és kizárólag Bilgéc, Dzsúliaroberc, Ricsárdgír (Hélófanként eddig is résztvettek a halókampányban), avatarok lennének letölthetők néhány XBL kreditért. Gyakorlatilag a hé! Ló?! juniverzum kiterjesztése lenne, egy nagy ösznépi multipléjermód keretében. Az emberek könnyen gyorsan elérhetően küldhetnének egymásnak bonyolult üzenetekt a D-padot felhasználva, úgy mint: most meghalsz te szemét!, kabbe! valamint: de szép szemed van! minnyá kilövöm!.
    Természetesen lenne egy csomó minijáték, úgy mint: mindenki a saját szobájából indíthatna egy teljesen új, eddig még soha nem látott kepcsőrdeflág nevű játékot, de ezenkívül lenne olyan játék, amikor a szobában levő zászlót kéne ellopni, valamint, amikor egy zászlót kéne ellopni, ami a másik szobájában van elrejtve. A rosznyelvek szerint terjesztett pletyivel ellentétben ez nem csupán egy Halo3 kieg lenne, hiszen itt olyan jelentős különbségek vannak, hogy az embereket hátulról a válluk mögül irányítanád, ész aztánn.... nos és még sorolhatnám a különbségeket!
    Ebben a világban levő eligazodást egy virtuális PC segítené, ami a saját szobád asztalán van. Ahhoz, hogy elindítsd néhány xbl kreditért meg kéne venni a WindózVistaXBLHalóHómJúzerAdvancedExpertEdísönt, röviden a WVXH2AE2-t. A néhány órás letöltési, és instalálási processz után a rendszer nosztalgia gyanánt ea jól ismert kék képernyővel rjelentkezik be, majd a virtuális világon belül létrehozott virtuális csatatéren olyan a PC.s korszakból ismert nagynevű játékok is futtathatók akár teljes sebesséégel, mint a passziánsz, és az aknakereső! A virtuálisPC végre valahára webes elérést is biztosítana az xboxon, de csak a M$ oldalai lennének megnyithatók rajta.

• predator0
    "Süssük 200 fokon tíz percig..." :D
  • tomi890125
    ha gondolod egymás ellen is tolhatunk majd meccset :P :D
  • NEXUS6
    Hogy tud túlmelegedni, amikor azonnal kikapcsol ha gáz van?
  • tibitoth
    nee...kifustolt a ps3 :/ tulmelegedett allitolag. kivancsi vaok hogy mikorra cserellik ki. 60GB verzio volt...amugy a valkyria chronicles ab jo gamma. ajanlom mindenki figyelmebe.
  • aabelus
    áááááá... kell. :D

sakkot akarok én is játszani :D
  • tomi890125
    sakk
  • Jimanszky
    Buli volt és jó volt

Rohaggyále kaptál béta kulcsot?Nem is szólok hozzád többet
  • dualview
    Nem semmi ahogy a hosszú hajú kissrác (vagy lány?) "élvezi" a GTA-t...
  • EmThor
    G@ci hibátlan fejek!

(from PSL blog)
  • Foxhound1980
    Gyerekek, ezt qrvára összerakták...
  • Foxhound1980
    Na most meg videót nézek.
  • Foxhound1980
    Jópofa, van billiárd meg sakk is.
  • predator0
    Jaja. Első körben minden helyszínnél letölti az adatokat. Azon se lepődnék meg, ha minden helyszínnek lenne egy verziószáma és ha csak azt az egyet módosítják, akkor nem kell egyszerre x gigát töltened.
  • Foxhound1980
    Nem megy magyar accal, UK-val tolom. Itt vagyok egy szobában. ez volt 77 MB, leakarok menni a földszintre, le kell töltenem újabb 50MB-ot.
  • predator0
    Home: Amúgy kiprobáltam, szóval akkor tudok bárkinek is kódot adni (nekem azt írták, hogy egyszer lehet felhasználni), ha a "két fülem van és nem vagyok szatyor" jelzőért is kiérdemlek egy újabbat :D
    Magáról a cuccról: Azt elhiszem, hogy egy újszülöttnek minden vicc új. Engem nem vágott földhöz. Pozitívuma, hogy ingyenes és tényleg azokkal a Homingerekkel tudsz kommunikálni/ismerkedni, akiknek van ps3-uk. Én ennél többet nem is várok tőle a látottak alapján. Amúgy magyar accountból (még) nem elérhető, de ez mintha alap lenne bétáknál.
    Mivel nagyon szórják a kódokat szerintem egy pár héten belül kijön a publikus változata, mert ha jól olvastam, akkor ez az utolsó szerver-terheléses zárt fázis.
  • SD456
    Hi all!

Hol lehet szerezni Home beta key-t ?
  • Smuge
    Milyen kulcsot , csak nem Home ? :) Akinek van feles kulcsa és nem használja fel én szívesen kipróbálnám a h-t!
  • Foxhound1980
    kaptam kulcsot.
  • EmThor
    gyűrűzik :)

""Look, I'm sick of all the kerfluffle about how GT is biased towards 360 and how GT favors 360 and how GT hates on PS3. That ends now! The fact remains that 360 has just released better content than PS3. Period. See what I did there? I put a period after Period. That means conclusion; the end of discussion. The reason why GT gives 360 games better scores in the reviews is because the games are simply better experiences. The main reason for this--and it is often an overlooked and underestimated one--is because the 360 controller is a far superior gaming device than the Sony controller."

Written by Dblock (staff member of Gametrailers)"

"I am a video editor not a writer/editorial staff therefore the views expressed in this entry do not represent those of Gametrailers.com."

• EmThor
    A magyar fejlesztésű Punisher trailer-je

Barman: Arkham Asylum trailer

• EmThor
    reggelt, kijön idén a home, ez 100%, 1.0 nem is bizonyítja ezt jobban, amint megjön PSU qore kódom, japót odadom.

home meg flash, ott nézhető a legújabb watchmen trailer!! az a baj streamelést nem tudom h oldották meg :\

az idei utolsó Qore tartalma:

[i]"Our December Episode celebrates
    the season that we like to call
    "Interactivus" in a big way. How
    big? Well, so big that, like the
    mysteries of the holiday itself,
    the details will have to remain a
    secret for now. But, we know you
    are all curious, so we will give
    you one small hint - the best
    things in life are free!"
  • Foxhound1980
    Te meg miért nem alszol már?
  • Jimanszky
    Ha máshogy nem, 1024-ben;)
  • NEXUS6
    Én az open bétára emléxem novemberre, és a megjelenésként évvégére dátum nélkül.
  • Foxhound1980
    Akkor ez a novemberi megjelenés (ilesmi rémlik) csak valami urban legend volt.