89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #52264 LOL Akkor téged is nagyon érdekelhet. -
#52263 Nekem ehhez meg se kellett veni, h tudjam! :) -
#52262 Még egy info:
NFS Undercover: Öcsém tegnapelőtt vette meg és ma már árulja. Azt hiszem ez is egyfajta kritika :D -
#52261 EmThor, nézd meg fordítóprogival, mert én is most kaptam az infot, hogy az egyik lehet neked sem Home béta kód, hanem valami Namco Museum kódja.
Fox: Már beígértem valaki másnak a kódomat, szóval nem mesélek :D -
Foxhound1980 #52260 Na akkor szedjétek aztán meséljetek mi van benne. -
#52259 Én is kaptam ma két béta kódot a japán psn-es mail címemre :D Jól nyomják :) -
Foxhound1980 #52258 Aha, rengeteg olyan játék van ami a középszar szegmensben van és jó, mondjuk a MK több annál. -
#52257 home béta lesz ez, de miért 2 email jött?!
“PlayStation Home”。
stb. -
#52256 talán jövő héten, hálaadás meg minden... karácsonyi qore-ba meg killzone 2 bétát szeretnék :)
ömm, jó csak az a fura ugyanarra a japán reg. emailre 2 home levél is érkezett, fasse tudja.
leszedtem újra fracture demót miheztartás végett, qrva érdekes h felnézek az égre és az egész kép ilyen blokkokból áll, mint mikor bekockásodik egy videó, na ugyanez csak állandóan és halványan ott van, felskálázás? haze-nél nem látszott, de akkor itt emiatt olyan homály a kép. az átvezetők szar tömörítése más tészta.
auchanban 3 rongy a gyűrűk ura játék (2 torony, király visszatér, harmadkor) utóbbi megvan, előbbieket megnézem majd, EA féle cuccok.
Fox, nekem a Conquest olyan, mint neked a Kane&Lynch vagy a MK volt :) tudom h középszer, de remélem jól fogok vele szórakozni! -
Foxhound1980 #52255 Azt mikor küldik? -
Jimanszky #52254 Qore-ban is lesz?Jaa akkor nem kell:D -
#52253 A válasz a nyereményjátékra: Emthor az Isten!
Gyorsvagyok mi?;D -
#52252 egyelőre megvárom Qore Home kódomat, és ha télleg japó home béta kódot kaptam meg minden, majd csinálok egy fél perces nyereményjátékot, az nyer aki előbb küldi priviben a választ.
aztán megbundázzuk :D -
Jimanszky #52251 Vagy ez a kép csak számomra nagyon szép? -
Jimanszky #52250 csináljuk meg együtt a japán bétát:) -
Foxhound1980 #52249 LOL Na akkor megnézem én is (bár különösebben nem érdekel). thx az infót. -
#52248 Én tudok ám japánul!!!;))))
Szal valszeg tudnám használni!
(Icsi, ni, szan, sí, zenkucidacsi gedánbarály, jój!)
Lécci, lécci!
;D -
#52247 én leszek, ein volk, ein reich, ein topic :D
viccen kívül van 2 japán Home béta kódom (asszem azt kaptam emailben) -
Jimanszky #52246
Maradok a PC-s MotoGP-nél.Bazz azért durva, hogy a PS3-as demoban eszméletlen könnyű az irányítás, PC-n meg beszarok gamepaddal is.A kép amúgy screenshot a PC-s verzából játék közben meg lehet állítani és lehet rá zoomolni, forgatni, mint egy kiálltáson.Játék közben!! -
Foxhound1980 #52245 Több mint elég az a sávszél ami neked van. -
#52244 az nem lehet, hogy valami régiós probléma? -
kicccsavo #52243 sziasztok, az lenne a kérdésem, létezhet olyan,hogy azért nem tudok online játszani mert alacsony a sávszéleségem, ami 5Mb/sec-756kb/sec. Nem megy resistance1 de a lost planet multi megy. -
Foxhound1980 #52242 Olyan legyen aki online van valamennyire. Bázz én tegnap is kemény 3x 5percet tudtam felnézni... Ma szintén csak fel-fel ugrom. Amúgy meg nagy jelentősége a mostani helyzetben nincs. -
Jimanszky #52241 MotoGP-t én is megnézem majd.Miért ne lehetne Fox vagy EmThor a topik házigazdája?? -
Foxhound1980 #52240 Melyik verzió van videózva? (nem tudom most megnézni mert b.szik betöltődni, vagy a hálózatunk a rossz) -
#52239 A hatalmas V-sync hibákról annyit, hogy a Gamtrailers review-kban is megfigyelhetők, holott a teljes játékban nincsenek, többi ízlés dolga, sandbox rulez, ha jó értékelést kap (8+) megveszem, 35 £-ról indul (40 a teljes ár) -
#52238 Hmmm, rögtön 3 dolgot is találtam, ami nem teccik:
1. Hatalmas V-sync hibákat. Azért ezt manapság már nem kéne!
2. A karakterek mozgása sem igazán meggyőző, a hajuk is csak lebeg mintha vízben úsznának.
3. Kameramozgás is olyan fapados.
Hát nem tudom, de így mozgásban nem igazán teccik.;( -
Foxhound1980 #52237 Na hi! Johnnynak írj privit a szavazós banner végett. -
#52236 jól van akkor nem lesz semmi gond! -
#52235 Duck Hunt - Littlebig Planet -
#52234 Akitol vettem o csak alairta a futar papirjat es semmit sekapott! Westendbe volt a verseny most megprobalok veluk ertekezni, aztan ha nem felhivom MM-et vagy osny szervizt! Sony-tol irtak,h vmi atveteli elismerveny is eleg lenne mar! :( -
#52233 Hm, heti\3napi új szavazás lehetne, banner alá kell berakni
lásd pl itt
T. Házigazdát hol lehet utólérni? :) -
#52232 Akkor próbálj meg 2-3 MM ügyfélszolira bemenni. Várjunk csak. A lepecsételt gari nem csak számlával érvényes? (esetleg a nyereményt igazoló akármivel?)
Ha nem is jön össze a dolog, még akkor is lehet kezdenek valamit a sony szervízben vele. -
#52231 Meglehetne , de nincs ismerosom! :( -
#52230 ilyen lesz az új Prince of Persia
A fejlesztők mesélnek a "nyitott világról" + sztoriról. Végül is egynek jó lesz :) Golden Axe fejlesztői is elmondták, hogy ez az atyaúristen :D -
Foxhound1980 #52229 Zsír. Moto GP-t majd megnézem. -
#52228 USA:
moto gp 08 demo + Bioshock kieg 400mega (textúra patch 222mega), ingyen LBP kosztüm + lotr: conquest trailer -
#52227 még nem, de sokat fejlődött. usa store még frissül ma -
Foxhound1980 #52226 Köszi, nem volt erőm átfutni mindent, meg kedvem sem. 3GB a Home? bázz, nem gyenge. Tölthető már kóóórosoknak? -
#52225 Fracture árcsökkenés, Home 1.0 3giga hely + 32fős klubok, belterjes fórumok és unalmas szított fanboyháború, ps3 gamercard.
megyek resi 1et újra letolom a 2 előtt