89387
PlayStation3
-
#52825 Stipistopi! Elreggeltem ! -
#52824 Account:
- Go to the PlayStation®Store on the PLAYSTATION 3 system XMB™ (XrossMediaBar)
- Select "Redeem Codes"
- Enter the code (below)
- Click "Continue"
- The download will be available on the next screen
L2GG-KQBJ-JB7C
-
#52823 nekem 2 kód jött mindjárt beírom ide amit még nem használtam fel, legyél éber :D -
#52822 Sajna nem... Ha jon megegy, (bereggeltem minden regioba) elkuldom.De az enyem is csak holnapig erv. -
#52821 A Home-ban volt egy "Prostitute" nevu, pirosruhas csajszi 'follow me' buborekkal es vagy 8 pasi rohangalt utana... -
#52820 Nem jött véletlenül 2 kód neked is? -
#52819 Tegnap en is kaptam kodot emilben... -
#52818 Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy mitől van az, hogy nem igazán működik a multi PS3-on? Illetve GT5 prológban megy, LBP-ben látom és tudom használni a megosztott pályákat, de Play Online-ra valami connection error-t ír, ahogy a Warhawk demo is ha online akarom tolni. PSN megy, demoletöltés megy, internet test lefut rendesen, NAT Type 2, UPnP bekapcsolva, routeren összes SCEA által használt port megnyitva.... szóval elvileg mennie kéne, de mégsem. -
#52817 Igen a pesti szervíz küldött le egy fóliás új 60GB ost.. -
Jimanszky #52816 Azért majd párszor menjünk fel szórakozni:)
Én is regeltem a magyar acc-omat playstation.com-on. -
Foxhound1980 #52815 Ez nem is kérdés. Nálam az első rész (PC verza) minden idők top tenjében benne van. -
#52814 már mindenkinek megvan? honnan lehet leszedni, vagy mi úton? -
#52813 hat ez a home nem egy nagy durranas... -
tibitoth #52812 hath mar iden ki kellett volna jonnie. desz szerencsere ameddig nincs kesz addig nem adjak ki. de annyit mondhatok hogy iggen jo lesz a gammma :) -
Foxhound1980 #52811 Az túlzás, hogy azon vagyok. 1x megnéztem tüzetesebben, azóta el sem indítottam. -
Jimanszky #52810 Fox!USA Home bétán vagy? -
Jimanszky #52809 Üdv újra köztünkRészvétem a gép miatt.Azért az nagyon komoly, hogy ennyit kellett várnod.kaptál egy zsírúj gépet? -
Foxhound1980 #52808 Értem. thx. 2009-es megjelenés az nagyon poztív jóslat csak nem? 2010-nél előbbre nem számítok rá... -
tibitoth #52807 managgeli az animatorokat. -
Foxhound1980 #52806 Waoh. Szabad tudni mit csinál? -
tibitoth #52805 hath az meg odebb van kicsit. az 1ik volt kollegam ott dolgozik. ne vard hamarabb mint jovo ev vege fele. -
#52804 mafia2 nem tudjátok mikor jelenik meg?
asszem azt várom a legjobban :P -
#52803 Akkor az én 32"-os LCD TV-met pont Neked találták ki 59.000.- ft-ért! -
#52802 Üdv urak!
Na végetért a PS3 javítási kálvária, így lassan fél év után!
Sok telefonálgatás és várakozás után a mostani utolsó fogyasztóvédelmi fenyegetés megtette a hatását! Én itt szombathelyen adtam le 2008.07.21 én javitásra a gépet, és ma tudtam elhozni tőlük. Szakvéleményt irtak, de a készüléket nem kaptam vissza és emiatt zargattam még elég sokat őket. Az itteni szerviz vezetője igérte meg kb 1.5 hónappal ezelött mikor megirták a szakvéleményt hogy pár héten belül megjön a készülék és majd el kell hoznom tőlük,én vártam türelmesen,azthiszem nagyon is türelmes voltam. Tegnap felhivtam őket és a főnököt kértem,ő azt mondta beszél a pesti szerviz igazgatójával, ma reggel hivott a főnök, hogy itt a gép náluk, és kapok egy újat!
Szóval ha nem is gyorsan de happy-end-el zárult a dolog.
Viszont a régi accountomat sehogysem sikerült felélesztenem, "ITEM_HUN1979" helyette csináltam újat.
Ez lett: ITEM_HUN1979_new
Na meg az nagyon bosszant hogy a régi acchoz nekem még voltak neten megvett játékaim,szóval azthiszem ezeket elbuktam..
-
tibitoth #52801 :D ez jo. ezen jot nevettem :))) hath meg az enyem sincs itt. =re csak igeret. de orulok hogy igy alakult. azutan belevetem magam a sirenbe :) azert vettem meg blu-rayan hogy nekelljen a hddre rakni sok GBt. a dobozon is az van hogy 60kb kell neki a hdd. mikor meg beteszed 4.5gb install helet kovetel. orulet. vaki masnak is megvan a Siren? -
csak befutott!!
yakuza 2 @ cdgalaxis @ 7.990.- -
#52799 "I'm so broke I can't even pay attention"
hülye amcsi szóviccek :D -
Papesz #52798 Örülök, de a trailer-t nézegetve bőven ráfér még erre a játékra némi munka a készítők részéről. Úgy néz ki, mint egy PS2-es cím.
Ennek ellenére megveszem 20 font körül. Annyira nem kell majd senkinek, hogy pillanatok alatt lemegy az ára. -
#52797 én meg azt, hogy Papesz is fog örülni :P -
#52796 Bakker... én is ezt akartam beírni. Papesz örülni fog neki. -
mégis jön a destroy all humans
de csak EU-ban -
#52794 még nem valós időben írja ki mivel tolod -
inf88 #52793 Helósztok ha valakinek megvan A GTAIV és neten szokta nyomni vegyen már fel friendsbe nevem: hunszaby kössz -
#52792 hol is kell ezt?
de írja hogy online vagy meg h mit jáccol? de fasza -
Jimanszky #52791 Em!
Honnan tudhatom meg az elfelejtett jelszavamat??? -
EU-n is van már!
(magyar acc email + jelszó beír és voi la)
-
#52789 van ilyen is
-
#52788 Ezek a Keresztapás szívességek elég gázul sülhetnek el :D -
Jimanszky #52787 Szólok Sirpalee-nak hogy neked már van, mert téged várt, hogy megkérdezze:)Neked milyen van?USA?
Nex:Tehetek valamit az érdekedben -
#52786 Ha valakinek 2 Home kódja van, és nem kell neki csak az egyik, megköszönném, ha elküldené nekem priviben! :-)