89387
PlayStation3
-
#52987 Köszi, megtaláltam!
Szerinted ez papírtokos? Ha igen, akkor lehet inkább a sima verziót veszem, mert jobban bejön a műanyag tok, mint a papír! Időtállóbb!
A Motorstorm: Pacific Rift-et hol láttad 7eFt-ért? Nem találom! :-( -
#52986 saját bankod deviza eladási árfolyama. reméljük holnapra nem omlik össze a forint :D -
#52985 +1 hogyan készült dvd + soundtrack + szép tok , ott van a kép a product details fül alatt középen -
#52984 Én is úgy terveztem, hogy idén még a POP-ot megveszem, de a Tomb Raider-nek a a Motorstorm 2-nek ennyiért nem tudok ellenállni! :-) -
#52983 Honnan számolod? Milyen árfolyam?:D -
#52982 Nem tudod, hogy a Tomb Raider: Underworld Exclusive Limited Edition-t elküldik? Az nem lépi túl a súlyhatárt? Mit tartalmaz még az alaphoz képest? -
#52981 Ha később kellene egy faxa gémsz...! :D -
#52980 na ez a nagy baj :D
3 játékot akartam még idén rendelni erre lett belőle 6 :D -
#52979 Ezek nagyon durva árak! Most jött meg 2 játékom, de úgy látom muszáj lesz ismét rendelnem! Ezt egyszerűen nem szabad kihagyni! -
Foxhound1980 #52978 Pff, Fallout szobros CE 27 GBP és nem küldik... -
Foxhound1980 #52977 Ahh, nem baj. Azé thx :) Megnézem mik vannak, vmi jó gém kell, h.gyé-sz.ré. -
#52976 most nincs kódom az a baj, ami aláírásomban van már nem jó -
Foxhound1980 #52975 Bázz.. megyek :D -
#52974 Jól teszed! Én is kinyitnám.
-
#52973 nagyon durva amit nyom a Game most év végén, üzleteikben meg a motorstorm 2 hét rongy.
szerintem ilyen csak 1szer van egy évben, szal kinyitom a malacperselyt -
#52972 áááá Valaki rendeljen nekem:D Nincs kártyám:s -
#52971 ez ingame ez! :)
-
#52970 7e FORINT ÚJONNAN!
- mirror's edge
- tomb raider collector
- mortal kombat kollektor
O_o aztakurva! -
#52969 grat, game.co.uk, gameplay.co.uk (2 főtulaj azonos) -
Jimanszky #52968 Nekem meg a Bioshock:D.60-as évek.. -
#52967 Előre is gratula a géphez! Nem fogod megbánni, az biztos!
Én csak az első kérdésedre tudok válaszolni! Én ebay-ről, game.co.uk-ról és a shopto.net-ről szoktam rendelni! Régiókód mindegy a játékoknál! -
#52966 Kövezz meg, de nekem a Fallout 3-om ugrott be erről a képről. -
#52965 nah, ugy nez ki, hogy jovoheten en is ps3 tulaj leszek vegre ezzel kapcsolatban lenne nehany valoszinuleg amator kerdesem (ps3 faq nem mukodik felul)
1. Jatekot venni hol eri meg legjobban? eddig 3 tippem van: ebay, gamestation.co.uk, game.co.uk, van meg valami ezeken kivul? (regiokod pedig csak filmekre vonatkozik ha jol tudom)
2.magat a gepet inkabb itthon vennem, ha van valakinek otlete hol van nagyjabol jo aron (es 2 kontrollerel veszem) azt nagyon megkoszonnem
3.Nincs meg valakinek veletlenul az NBA2K9 ? erdekelne hogy nez ki ps3mon (ha meglenne pc-n is az lenne a legjobb:) -
#52964 -
#52963 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Használd a szérumot, és figyelj a védekezés-támadás ritmusra. Ha ráérzel néhány perc alatt megfekszik, bűr az tény hogy addig irtó nehéz... -
Foxhound1980 #52962 Waoh, jót tesz a stuffnak a helyszín váltás az biztos. Nem lesz utánérzésünk. -
Foxhound1980 #52961 Na, Home-ot megnézted? -
#52960 sacred 2
kijön konzolra is, csak a pc-s változat fél gigás patch-el indít, remélem BD-re felnyomják alapból -
#52959 az első link rossz, elnézést.
itt a helyes link -
#52958 új infamous képek -
#52957 aquanaut's holiday
ingame képek, XMB-be menti le őket, mint a Motorstorm, MGS4, stb.
+ képek -
Geeb #52956 Nézd meg a Headset leírását. Van egy kereső funkciója azt nyomd be és úgy keres rá a ps-el. -
#52955 Egy rendelésem lesz idénre, valószínű egy Cod:WaW + Resistance 2 + Prince of Persia. ME ha olcsóbb lesz, olyan 6 ropi körül. 6.700-ért itthon kapni Army of 2-t, azon gondolkodok kiváló co-op cucc + netről van hozzá 2 ingyen pálya...
ilyen billenytűzet kieget nem veszek a kontrollerre, voice chat rulez + van egy Dinovo Edge-em, ami BT bill. szal jó :)
Balli: Silent hill, először is SPOILER, 2odszor még nem tartok ott :) Szerintem próbáld meg 1-2szer még, nagyszerű, ha magad jössz rá -
Balli #52954 Egy kerdes aki mar vegigvitte a Silent Hill Homecomingot:
A masodik foellensegre (Scarlet) van valami jo kis trukk amivel konnyeden kilehetne nyirni? Egy full csik eleterom van, mar legalabb 2orat szorakoztam vele de amikor pokka valtozik egyszeruen nem birok vele, addigra mar nagyon lemegy az eleterom...
-
AnonymouS #52953 Nem emlékszem már rá, sry!
EmThor: megrendelted már? Elég gagyik, de 10 dodót megér barátnőmnek. :) -
#52952 Na basszus.... erre törölte mind2t.... fasza.... sorry -
#52951 Nem az a célja, hogy többet tudjon, mint az XMB, hanem hogy elérhetőek legyenek bizonyos funkciók bárhonnan, ahol van net, böngésző és flash támogatás
Most eszembe jutott egy nagyon idióta ötlet. Vajon a PS3 böngészőjében meg lehet nézni a friendlistet? -
#52950 Na. Ez megint duplazott... -
#52948 na fenn vok én is ps undergroundon(poén de semmivel nem tud többet mint xmb)
ha lenne még aki felvenne barátnak nyugottan tegye a Héten kezedk R2-zni és már alakulna a klán:p
id:Undefeated_HUN
játékaim:Orange box,motorstorm,ut3,mgs4,dmc4,wipeout,amik multisak illetve gta4 van még kilátásban:) -
G3gI #52947 hello ps3 nem talalja meg bluetoothos headsetetmet 1 szer megtalalta csatlakoztatam de volt 1 rendeszer visszaalitas es azota nem talalja pedig bevan kapcsolval ilyenkor mit tudok csinalni ?