89387
PlayStation3
-
#53347 Olyannal én nem jáccom, az a stílus nekem nem jön be!
:DDD -
#53346 Gondolom nem is jön rá hetente új fw :D:D -
#53345 minipoly station XD -
#53344 Nekem is ilyen van, de nem jácca le a Litlibigplanitet sem, meg a Resittelsz-tet se nem!
Ez egy xar!
Megyek inkáb Botoxozom.
-
#53343 Nem, viszont olcsóbb és így nem fogják ezt rásózni:
-
#53342 Ennek a fajtának van De amúgy nincs kijelzője hanem TV-re kell csatlakoztatni. -
#53341 Ja. Ahhoz jár? -
#53340 Vegyél inkább boxot. Jobban jársz. -
Coronita21 #53339 -
PS 3 #53338 A PS3 alapgépnek van képernyője?? -
#53337 semmi extra, szép tok, nincs bónusztartalom -
#53336 Így már okés! Köszi, hogy leírtad! :-) Bocs, hogy ennyit kérdeztem, de nem vettem még speciális kiadást! -
#53335 shopto.net , de most sikerult es elvileg 1 fontot levont! Nah most mire kell mennem, h vegre a kivalasztott cuccomat kuldjek mar es vonjak le?! :( -
#53334 balkán, a shopto volt vagy mostani tulaja asszem már ült :) -
#53333 Nem vettem még semilyen exclusive kiadást! Mindig a simát vettem, de ezen elgondolkoztam, mert szebb a tokja! Még annó az Assassin's Creed-en gondolkoztam a figura miatt, de inkább a simát vettem ott is! A zene cd, meg a többi extra engem annyira nem érdekel! -
#53332 Nekem ugyan ez volt a shopto-n múlt héten! Nem tudom, hogy neked is ezen az oldalon csinálja-e?! Ma felhívtam a bankot, hogy mi lehet a probléma, de ők azt mondták, hogy próbáljam meg megint, mert lehet, hogy az eladó rendszerével van valami probléma! Megpróbáltam és elfogadta! Várj pár napot (vagy holnapig) és próbáld meg megint! Hátha jó lesz! -
#53331 kívül fém, belül műanyag bélés, abban van lemez, ott a kép, elég egyértelmű -
#53330 Bad Company Gold Edition-öd volt? Szerintem ugyanolyan. -
#53329 Oks! Visszaolvasok mindig, de nekem ebből nem egyértelmű! -
#53328 milyen oldal, milyen kártya, van-e rajta pénz, érvényes-e a kártya. issue code a hátoldalon levő utolsó 3 szám -
#53327 Hello!
Olvasgass kicsit!
A menüje(XMB) -
#53326 Ebben vki tudna helpet adni,h mit rontok el?
Sorry your card was refused
Your card was declined by your card issuer as not authorised. We attempted to make a temporary test charge of £1 to ensure your card was active however we were unable to add this card to your account.
Please go back to the Account area to add another card or contact your card issuer for more information as to why the test transaction was declined.
Click here to return to your Account Area
Issue kod melyi kis lenne pontosan? Koszonom -
#53325 #53284 -
#53324 Köszi, akkor megnyugodtam. Tudtam kinél kell ezt felhozni :D -
PS 3 #53323 Sziasztok! Most tervezem PS3 vásárlását. Segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy mit tud, mert 2napja pattant ki az ötlet... Tudtok valami linket ahol több infót kaphatok, stb.? Amit még sosem láttam, az a képernyője a PS3nak... sok mindent nem tudod... Előre is köszi a segítségeteket! Üdv.! -
#53322 Aha, szóval fémdobozos! A fémdobozon belül van a műanyag tok, gondolom! Annak milyen a borítója? Olyan, mint ami a fémdobozon van, vagy a hagyományos? -
#53321 nekem 10 nap volt tavaly, idén 9 nap a max, elküldték Afrikába, majd visszajön, no para!
meg az dobozba lesz, e szerint meg a csomagos hozza a körzeti központból, nem a postás -
#53320 Én értettem. Asszem. Azt viszont nem vágom, hogy a múlt hét kedden game-ről postázott keypadom miért nem érkezett még meg... -
#53319 En meg mindig 19.99nek latom ,te mar nem a shopto.net-en?! -
#53318 WKC, offline jrpg, de van benne multi co-op is, tiszta mmo (aki értette ezt a mondatot tegye fel a kezét :)
-
#53317 GAME nem adja fel:
- 10 rongy a fadobozos Far Cry 2 (itthon 18-ról indul)
- 10 rongy az új James Bond game, a star wars force unleashed
- 7.5 rongy a ME továbbra is + Shaun Snowboarding + FC2 sima + Fallout 3 + Ferrari Challenge
b+... -
#53316 jahh, csak mikor néztem már mind elfogyott :S pedig egy littlebigre is befizettem volna, de máris 25,99 font. -
#53315 ó bázz, sorry nem figyeltem :D:D:D oké PSL-en megvagy ;)
na akko ezt ekúrtam... nembaj, endwar megrendelve
socomot akkor majd holnap :) -
#53314 kösz, a pop nagyon laza hangulatú játék, 12+ szal nincs nagy meghalás se, de aboszúlt felnőtteknek szól
a doboz fém és erre van rányomva a festék -
#53313 holnap jön a home open beta
úgy kell elképzelni, mint a gmail bétát, az is mióta "béta", na szóval aki felfogta, felfogta.
exkluzív watchmen trailer + far cry 2 "szoba" + stb. de félek magyar accal továbbra sem fog menni... USA-val netem miatt gyorsabb a letöltés meg oda tudok vásárolni, de UK se lenne rossz, na majd kiderül -
#53312 ja cod-ba meg tökhülye az AI de az nem újdonság :)
Prince of Persia grafikája egyelőre nem sokat mutatott magából, de hangulatos, víz kifejezetten tetszik, az irányítás könnyű, a harc meg kurvajó!
az Uncharted főhősét szinkronizáló színész remekel itt is, olyan poénokat adtak a szájába, hogy az valami fergeteges :)
"Carpets, this thick" :)
Ez a leesek nem halok meg (még?) dolog meg olyan, mintha az idővisszapörgetés automatice és állandóan be lenne kapcsolva, ennyi. Fasza. -
#53311 Ja, de szerencsére én még időben berendeltem! :-) -
#53310 Gratula a játékokhoz!
A POP-on én is gondolkozok! Holnap jön a Tomb Raider, meg ma megrendeltem shopto-ról a MotorStorm-ot és pre-order-be tettem a Resi2-t. Jól látom, hogy a POP Exclusive műanyag tokban van? Ha igen, akkor én is ezt fogom rendelni! Sokkal durvábban néz ki! -
Norbi7 #53309 Na a shopto-n 20 GBP-ért a Resi 2-re előrendelését megállították.
Biztos boldog-boldogtalan rácuppant. :) -
#53308 jah és a fifa09 ben is lehet menteni a visszajátszásokat. az is kb youtube minőség