89387
PlayStation3
-
Geeb #53707 Ügyes :D -
#53706 MGS LBP trailer -
ggeerryy #53705 Magyarul nem gáz :D köszi -
#53704 higgyétek el, azért jó lesz ez a LotR game
-
#53703 hmmm a keypad tervbe van véve kösz a vidit -
#53702 nem, IGN-en van számláló, amúgy tudom, hogy 6-7 pontos cucc lesz "csak", de reménykedek.
wireless keypad video test -
#53701 de bele vagy buzulva :D
naptárban vezeted mikor jelenik meg és hány napot kell még aludni? :D
(csak poénkodtam) -
#53700 24 nap! Demo a megjelenés előtt!
-
#53699 Nem hallod azt, akivel beszélgetsz, vagy a játék hangját? Utóbbit nem is fogod. -
Freeeee #53698 Ma kaptam vissza a gépem,egy barátomtól,és ahogy beléptem egyből ott volt a home. 2 perc alatt sikerült is regelni,belépni. Lehet frissitened kell.
Kérdésem lenne. Van egy Logitech Clear Chat wireless fejhallgatóm. A kiegészitő (ps3) felismeri,de hang nincs( usb van beállitva). Lehet hogy csak kizárolag bizonyos fejhallgatókat fogad el? Köszi. -
#53697 Nah shopto-n megemeltek arakat! :( -
#53696 A sok vasarlo eronek koszonhetjuk kari alkalmabol! :) -
#53695 reménykedjünk hogy KZ2-ig kitart az erős Ft bár sanszos hogy akkor már 350Ft lesz egy font -
#53694 185ft 1$ elég jó, a font is 285 körül van!
ezt ma tuti megveszem!
-
#53693 itt is köszönöm! -
#53692 Castlevania Chronicles 6$, ma, USA
+ Crash Commando + High Velocity Bowling 2 kari, stb.
kár h nincs új demo :| -
#53691 Mi a neve? :D -
#53690 Japán store-on fenn van a PSP-s hörcsögszimulátor, van trailer is a letöltésnél, kötelező! -
#53689 Valószínű, különben azokat sem szedné le.
Fogsz egy pendrive-ot, bedugod a konzolba, rámész arra a részre a PS3 menüjében, ahol a játékok is vannak. Megkeresed a Saved Data Utility nevű könyvtárat és innen kimásolod az adott játékra vonatkozó fájlokat egyesével. Ezt úgy teheted meg, hogy rámész a fájlra, megnyomod a háromszög gombot és Copy. Van pár játék, amelyiknél a mentett állást másolni nem lehet, de ezt kiírja.
Aztán átmész a másik profilba menüben megint megkeresed a játék részt és asszem az USB cuccra kell kattintani aztán megint Copy és akkor átmásolja. Igazából ezt a második lépést annyira nem vágom, mert ilyet még nem csináltam :D -
#53688 Köszi a válaszokat! És ha csak frissítést szed le bármilyen bejelentkezés nélkül akkor más portokat használ?
És átmásolni hogy kell a save game-et?
-
#53687 Eltérőek a vélemények. Van, aki mindig kiszedi és erre esküszik. Nekem több, mint egy éves a gépem és nem szoktam kiszedni, ha tudom, hogy sokat játszom az adott játékkal. Eddig nem volt semmilyen problémám ebből. -
ggeerryy #53686 Hali Mindenkinek! annyit szeretnék megtudni hogy az gáz ha játék után benne hagyom a psbe a lemezt és úgy kapcsolom ki ? -
#53685 Minden usernél külön tárolja a mentéseket, szóval amit leírtál az jó. Ha csinálsz egy újat, és abban játszol, akkor nem vesznek el a mentéseid. Játéka válogatja, hogy csak az adott user, vagy másik is használhatja a save-t. Szóval nem 100%, hogy működik az átmásolgatás.
PSN-hez ezek a nyitott portok kellenek (gondolom storehoz is):
TCP: 80, 443, 5223
UDP: 3478, 3479, 3658 -
#53684 USA-n próbáld. -
#53683 Hi!
Pár kérdést feltennék válasz reményében.
Hétvégén jön haverom és nem szeretném a saját mentéseim elrontani. Ugye, ha létrehozok egy pl. Vendég user-t akkor annak külön mentései lesznek a játékokhoz?
Ha nem akarunk valamit előröl kezdeni és az én mentéseimet akarjuk használni azokat át tudjuk valahogy másolni a Vendég user-hez is?
Más téma:
Otthon nem megy a net a PS-es a gyenge wifi jel miatt ezért behoztam melóba és rádugtam a kábelt amivel a böngészés és a software (játék) frissítések szépen feltelepültek ill. a Store- ra regisztrálás is ment (US és UK), de bejelentkezni nem tudok egyiknél se időtúllépés miatt. Le van nálunk tiltva pár port, hogy ne fájlcserélőzzenek az emberek. Lehet, hogy a Store-hoz más portokat használ és azért nem tud bejelentkezni?
Ennyi lennék most. :)
Üdv, -
Demeter #53682 Srácok ha a Store azt írja ki miután megadtam a kártya adatokat, hogy " The credit card information is not valid" akkor mi a francért vonnak le 1 dollárt? Ez mire utal? Mert ha egyszer azt írja, hogy nem jók az adatok akkor mire fel?? Még ha majdan vissza is utalják a zsét. Egyszerűen nem értem ezt az egészet és már a tököm kivan ezzel a kurva store-al..... -
Jimanszky #53681 Van egy kis időzavar:DD -
#53680 Idén megjelent USA-ban a Silent Hill 5.
Januártól kötelezőek a trófeák.
Februárban EU-ban is megjelenik a SH5.
= WTF -
daneelolivaw #53679 üdv!
van akinek működik a playstation home? mert nekem mindig server error-t ír ki... -
Jimanszky #53678 Ezt csak a boltok tudják előre.Iratkozz fel hírlevélre!! -
#53677 és kap róla számlát meg garit :D -
#53676 ez meg mi volt..
itt van mindenesetre:
PS3 pack: Playstation 3 80 GB-os modell Gran Tourismo 5 Prologue játékkal, és 2 Dualshock 3-as controllerrel. Akciós ár: 95.990 forint. -
#53675 Bocs:
+1 joy
+1 távvezérlő
+1 Uncharted
+1 Pókémón 3 :D
Annyival nem drágább... :) -
#53674 konzolvilag
ezt talaltam. rezgo gamepad nem kell, sot jobb is ha nem az, sima az kevesbe irritalo -
0ckH4M #53673 Nagyon drága, másutt olcsóbban kapsz 80asat rezgő joyal. -
#53672 Sony Szalon
én anno itt vettem de ez nem tudom 2 rezgő joy-e vagy sima, amúgy 40 gb-os, de vinyót bármikor cserélhetsz, garitól függetlenül -
#53671 na eddig elhuzodott...tudtok mondani konzolboltokat, ahol ps3mat arulnak?
(egyebkent 80gb, 2 gamepad lenne az idealis, ha lejatszik ps2 jatekokat az sem baj, de ahhoz nem ertek hogy az hogy van).
koszi -
#53670 Itt van a GT5 kiskönyv scan pdf-ben. -
#53669 Hírlevélben meg ez jött
Coming Soon
Savage Moon Demo
Crash Commando Demo
Bejeweled 2 Demo
-
#53668 Japán Store:
- Metal Gear Online demo
- Lumines Supernova
- Catan (nem az Xbox-os változat, ez új)
USA Store:
majd este, Crash Commando + Penny Arcade Episode 2 (15$) + Supersonic Rocket Auto izé 10$ lett 15$-ról