89387
PlayStation3
-
#55923 hmm az a ps2-es backup dolog nem kicsit érdekelne... :D -
#55922 Ubisoft: új Ghost Recon, Assasin's Creed 2, Red Steel 2...
Ezek szerint még idén jön az Assasins Creed 2 és még sok más is. -
#55921 PS1-re volt egy szánalmas átirata -
#55920 IGen es 1 primitiv 11 eves epp most szorakozik a j,h,l,é betuk folyamatos lenyomkodasaval, majd enter utesevel! Szanalom!!! -
HTB #55919 az a baj, nem nagyon van időm most, vizsgaidőszak hajrájában :/
na m1, hétfőn majd felhívom őket, és rákérdezek, hogy mi hogy van -
#55918 Akkor még azelőtt vidd vissza. -
HTB #55917 basszus, para ezerrel :/
úgy zúg a gépem, mint egy porszívó (ezt néha eddig is csinálta, de leszartam kb), és van, hogy csak 3-4-jére ismeri fel a cuccot amit berakok az olvasóba :/ gyanítom a fej haldoklik, ami azért para, mert ÜK-s garancia jan 31-ig érvényes..
gyanítom kénytelen leszek fizetős szervízbe megcsináltatni -
marcinger #55916 Jupi chat psliveon!!!! -
#55915 Kényszerből beraktak egy chatfelületet, ennek köze nincsen az alakulgatáshoz. -
Louis Cyphre #55914 Na, alakulgat a Pslive, de még nem az igazi!:)
-
#55913 Hat nemtudom en nyomatom pc-n LFS? GTL stb meg gt5p-vel ,de ilyen retek gridet eletbe nem tennek fel es nem hasonlitanam ossze! Ez a velemenyem!! Fox arcade SZAR!! Elnezest a kitoresert! -
#55912 +200k pénz a számládon + 80k havi utalás rá ;) -
#55911 Ha ez tényleg megy USA store-n, akkor érdemes lehet ebbe fektetni. Számlanyitás 2800 ft (+ 2000 a bankkártya előállítás díja, bár lehet ezt nem számolják fel és tartalmazza a nyitási összeg). Éves kártyadíj nincs, számlavezetési díj nincs. -
marcinger #55910 Ez így van. De pl. Girdben van egy kanyar és ott mondjuk kell 360 fokot fordítanom, és van egy ugyanilyen kanyar a GT-ben ott elég csak 180-at. Ezt furcsálom. -
#55909 Attol,h belso nezetben csak annyit forog, attol meg kinnt 900 fok amigo, nezd meg jobban! :)
#55901: Mivel mar van dombornyomott MasterCardom, de eddig elfogadtak mindenhol, csak USA store-on nem probalkoztam meg ,talan LBP addonal,ha lesz hozza kedvem! -
#55908 hát valahogy úgy :D -
Papesz #55907 Dombornyomott VISA az OTP-nél 4000 forint/év. Nekem az van, mindenhol elfogadják. -
#55906 Ez kimaradt, azér'... :)
"I haven't seen any solid reports of this working properly yet though. Hopefully it's the real deal, but I wouldn't get my hopes up so quickly. We'll update you when we know more." -
Foxhound1980 #55905 Köv FW update-ig élvezhető. -
marcinger #55904 Nem tudjátok, hogy a Carmageddon 2 megjelent-e valamelyik PlayStation konzolra? -
Jimanszky #55903 OMFG -
#55902 öhm...
PS2 Backups running on PS3 via HDD! (USBADVANCE)
It has been a long time since anyone has heard of booting any kind of ISO from the PS3, but hacker by the name of ifcaro has released his version of PS3 USBADVANCE which allows us to boot PS2 games on PS3 via HDD!
His version currently only works on Japanese models but a PAL version is expected to be released soon. PS3 USBADVANCE has been confirmed to be working on the latest PS3 firmware and is available for immediate download.
The program requires the use of Swap Magic to load the ELF file and can be downloaded below (If anyone wants to make a step by step tutorial feel free to post it in the tutorials section and I will link it here):
-
#55901 Axa bank, ~10k a számlanyitás, még ~10k a dombornyomott visa, azon nincs hitel, annyit teszel rá amennyit akarsz és a világon mindenhol elfogadják. -
marcinger #55900 Ja épp azért mondom, hogy fura a GT5. Mert ott 360 fokban sem kell mozgatnom a kormányt... A Gridben meg rendesen kivan használva a 900 fok. -
#55899 Nem értek hozzá, de a valóságban is kell kormányozni, mint a hülyegyerek, nem? :) -
marcinger #55898 Érdekes mert a Gridben egyfolytában tekergetni kell mint vmi hülyegyerek itt meg alig kell mozdítani vmit:S -
#55897 OTP MasterCard-nal is igyvan ,ha joltudom! 13-an zaras , de en ugytudom, ha 13-a elott vasarolsz, akor kov ho 13-ig visszafizeted, nincs kamat?! Errol tud vki vmit?
#55891: Igen tamogatja a 900 fokos kormanyzast! -
Köszike!:) -
Foxhound1980 #55895 Yakuza 3 nem lesz emberi nyelven jelen állás szerint. -
Foxhound1980 #55894 LOL -
#55893 Én is sokat lógok ott, de lassan át lehetne nevezni az oldalt psl-ről valami mássá, ami jobban kifejezi a profilját. -
#55892 Szerintem az ottani felhozatalból a legjobb blog az volt, amikor szétszedted a PS-t. Legalább az maradjon meg. Második legjobb a Miért törölték a "Modern Warfare 2 új képek" című, "hehe bevetted" szövegű (kommentek: "anyád hogy van?" és/vagy "kabbekocsog") blogomat? :D:D -
marcinger #55891 Amúgy a GT5P támogatja a 900 fokos kormánymozgást? Mert a Gridben annyira kell tekergetni, hogy a GT szerintem nem 900 fokban megy... -
marcinger #55890 Nekem 4000 pontom van. De nem érdekelne ha elveszne csak menne már az oldal. -
#55889 Jézusoomm!
A végén még odaveszik a majd 2000 pontom, meg a roppant tartalmas hsz-eim és blogjaim! -
Jimanszky #55888 Nekem már régóta állítva van, szerintem így jobban is szellőzik, de nem ezért van így, hanem mert nincs hely:) -
mikuc #55887 Fektetve, kezdetek óta. -
jocco #55886 Itt van róla minden fontos info. Nekem még az elsö éves dijat elengedték, most már ugy látom 5.500. Ha visszafizeted határidöid a pénzt akkor nincs kamat, ha nem akkor vont magas 30% feletti, ugy hogy erre vigyázni kell. Amásik meg hogy a 45 napos fizetési határidö meg csak ugy jön ki ha pont 14-én vásárolsz (13-án van zárás) s akkor azt csak a következö hónap 28-ig kell visszafizeni, de ha 12-én vásárolsz (a 13-ai zárás elött) akkor aztmár az a hónap 28-ig vissza kell fizetni, ugy hogy erre vizsázni kell.
-
#55885 Remélem is, kártérítést fogok követelni az elvesztett 515 pontomért és az ott töltött, pontgyűjtésre szánt időm kárpótlásáért. -
#55884 szerintem nem. nekem gond nélkül megy az Usa . Az UE val volt gond . OTP a kártyád ? El tudnál róla mondani mindent , mert akkor csináltatok egy ilyet . Éves Kártyadíj nyitási feltételek minden érdekelne , milyen cimet adtál meg stb stb .