89387
PlayStation3
  • jocco
    A UK-nél a cim adatoknál én csak hülyeségeket adtam meg azzal nem volt baja. Az amex-et meg szerintem azért fogadja el mert azt talán az otp is csak licenszeli vagy mi, bár lehet ennek ehhez semmi köze.
  • jocco
    Igen az OTP-s Amex Blue hitelkátyát nekem bevette a UK store. Már egy csomó mindet vásároltam (LBP add-on-ok, wipeout HD, prince of persia, stb),s gond nélkül vonja a kártáyról a pénzt. (hitelkártya de ha a hó 25-ig visszafizeted nincs kamat)
    Az USA store-al csak az a bajom, hogy gondolom ott a valós cim miatt küldik a vásárásról a számált a megadott cimre, s nem tudom, hogy nem e lesz baja ezzel annak aki kapni fogja azokat.Ismerösöm meg nincs kint akit megadhatnék. Vagy ezzel ne foglalkozzak?
  • Foxhound1980
    Épp fordítva nem? USA fogad el akármit és EU-n van cím ellenőrzés.
  • HAF Rigel
    Hát eddig pont az usa accra lehetett vásárolni , és az UK ra nem . Az Uk eddig ellenőrizte a cimet , és ha a kártya magyar volt pl akkor nem engedte . Az usat nem zavarta elfogatta a Visa kártyámat . Neked akkor a American Experssel sikerült vásárolni a EU storban ? Úgy hogy a kártya Magyar névre címre van megcsinálva ?
  • jocco
    Az USA store ellenörzi a cimet is a kártya regisztrácónál (mármnit nem csak azt hogy valós e, hanem azt is hogy a kártya arra cimre van e bejelentve)? Akartam én is reggelni de mivel ott csak valós cimet lehet megadni, nem mertem tovább menni, mert gondolom a vásárlásokról a megdadott cimre küldenek ki számlát, s mivel csak generált cimem van, nem akarom hogy vmi idegenek küldözgessék a számlát (gondolom ennek ö se örülne).
    A UK store-nál hálisten ilyen gond nem volt mivel ott akármi hülyeséget elfogad cimnek, igy az simán bevette az AMEX Blue kártáymat, meg a számla miatt se kell aggódni. Szerintem a kártyát elfogadná a USA store csak a cim maitt nem merem beregelni. Végül is az add-on szempontjából jó a UK, de a PSN játékok némelyike olcsóbb lenne USD-ben mint Font-ban :(
  • marcinger
    És állítva vagy fektetve volt a gép?
  • mikuc
    Midnight Club: Los Angeles. :-)
  • marcinger
    Érdekess eddig a 60-as gépek szartak be most a 40-esek kezdik:S Amúgy mi az a MCLA?
  • Foxhound1980
    Az meleg
  • mikuc
    Na ma reggelre MCLA játék közben behalt a ps3-am. Olvasó hiba. Nem olvassa be a lemezeket. Nagyon örülök neki. :-( Kezdhetem én is a szerviz procedurát. Egyébként 40 GB gép, 2008.01.05-én vásárolt.
  • Foxhound1980
    Jó eséllyel sz.rrátörték és most próbálják visszaállítani a mentett állományokat szvsz. Kétlem, hogy szolgáltatóhiba lenne ami már közel egy hete tart.
  • marcinger
    Ja még mindig nem megy... Nem tudom mi lehet már. tarti azt mondta, hogy ma felhívja Chrisst.
  • Ombika
    LittleBigPlanet folias,bontatlan 9490 Ft-ert elado, ha vkit erdekel! Sorry az offert!
  • Alien!
    pslive szépen betérdelt.....1 hete javítják lassan....remélem nem veszett oda az egész...
  • NEXUS6
    Áááááááá.....!

• bazza
    - Hogy hívják a játékos sündisznót?
    - Pléjsztésün

• Kreeder44
    sajnálatos... de nincs... :( azért köszi a helpet sziasztok
  • tarti19
    sajnos nem... hacsak nincs ismerősöd abból az országból ahol számukra van elérhető store
  • Kreeder44
    nem úgy értettem a kártyám valós adatopkkal van ellátva... XD mind1 itthon vettem boltba a gamet szval nem lesz dlc-m így :S
  • Kreeder44
    ahha akkor rá b***sztam XD
  • tarti19
    kártya adatainak valósnak kell lenniük, különben nem tudsz vásárolni:P
  • Kreeder44
    és nem gáz h a cártya adatai nem egyezni az usas store adatoktol amit generátorral csináltam?
  • tarti19
    US acccal is csak az US játékokhoz...
  • Jimanszky
    Köszi!Már azt hittem valami YDL klón
  • Amse
    Usa-ról tudsz csak.
  • Kreeder44
    Tényleg segítsen már valaki pls.... USA meg UK accom van Store-hez de hova csináljak h master cardal tudjak DLC-t leszedni???? Szétunom a fejem kéne valami frissítés... pls
  • mrzsul
    Akit érdekel
  • mrzsul
    Assassins Creed 2 2010/március állítólag
  • predator0
    Biztosan 2 USB portja van. Ha a magyar wikipedia oldalán olvastál négyet, akkor azt kijavítottam :D
  • Ombika
    Radugsz 4-es usb hubot es kesz! :)
  • qper
    bevallom nem nagyon mozgatott a vásárlásnál sem a plusz 2 USB sem a plusz 80 GB. :)

Mit lehet csinálni 160 GB-vel amit 80-nal nem?
  • marcinger
    Abban reménykedtem, hogy 160-asat vettél mert vhol azt olvasom, hogy a 160-ason 4 usb van máshol azt, hogy 2:S:S:S:S
  • qper
    bocsánat bocsánat!!!

Resistance 2 nem Killzone... :)
  • qper
    80 GB+DS+Killzone2, Prince of Persia, Fifa09 mindez 314 fontért.
  • mrzsul
    Most olvastam egy cseh PS3 oldalon hogy a Maffia 2 e PS3 és az XBOX 360 határait nagyon súrolni fogja. Nagyon várom azt a gamet de szerintem azért egyik gépből sem hoza ki a maximumot.
  • marcinger
    Melyik változatot vetted?
  • qper
    Na, leterhelték a kártyámat, újra PS3 tulaj vagyok :) Még csak papíron, holnap megérkezik a sráchoz február 4-én pedig hozza haza nekem :)
  • brodix
    Hello!
    PS3-on elő lehet valahogy csalogatni valamilyen FPS mérőt?
  • predator0
    R3 a lövés... :D
    Amúgy szerintem, ha a KZ2-ről van szó, amelyikre állítod (már ha lehet ilyet, bár egy FPS-ben lehessen már), de az tuti, hogy több fajta választható kiosztás van (asszem hat darab).
  • Amse
    az a wgwatchdog az a killzone visszaszámláló lenne, de valamiért néha nem tölti be. frissíts és jó lesz.