PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó éjt mindenkinek!!
Gyönyörû játékokkal teli éjszakát😊<#integet2>#integet2>
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Már miért ne lehetne? Egy gamepad kell hozzá.... 😄
PSN ID.: Beegabor

Más:Van valakinek vmi jó motoros játéka PC-re?Mit ajánlanátok?2-t néztem,a MotoGP 07-et,meg a Superbike 08-at.Ezeket lehet gamepaddal?Gondolom a Superbike-ba nincs Talma...
Papesz
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
nagyon tetszettek a tesztek😛 bár látom mind a 2 nagyon jó nekem talán a Velodyne tesztje jött be jobban😊
Szerintem😛 most nagyon meghoztad a kedvem😛
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Na nem tûnnek roszznak, cska kérdés emgéri-e az 25k plusz esetleg...
Bár részletes infót sajnos nem találtam egyikrõl sem ... sugárzási irány lefelé jobb lenne mint elõre, de nem számít annyit, mint pl.: a megfelelõ fekvencia tartományok helyes karakterisztikája... Mert esetleg 24Hz "szebb" mint a 30Hz, csak ugye itt állóhullámok , torzulások is keletkezhetnek akár... Bár mondom 45m3-es szobába úgy tudom mindegy mit raksz be...😛 állítólag
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
www.digimomentsvideography.com
Adott egy aktív bass reflexes sub... Ez majd egy már meglévõ AV erõsítõre és egy hangsugárzó rendszerhez csatlakozna.
Na már most egy 45m3-es szobához elvileg nem kell izmos mélyláda, de mivel ez nagyon sokat tud dobni az "érzésen" így az akérdés, hogy 25-30cm-es közül 60-70K közt mire figyeljek oda... Tudom kipróbálás, de ezt msto sajnos ki kell hagynom, bár mágneses árnyékolás szerintem minden ilyen kategóriás subon már van, alsó és felsõ határfreki... Ez már azért kérdéses láttam Sony SA-WM500-as subot ami 24Hz-t tud lefelé, 30cm-es , felsõ állíthatóság frekiben 50 - 170 Hz között zörög, és a sugárzási irány elõre. Telejsítménybe 150W.
Esetleg mit tudnál hozzáfûzni vagy jobbat ajánlani😛
Cloud asszem sg és smile volt ott 😛
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
MotorStorm: Pacific Rift, Resistance 2, LittleBigPlanet, Valkyria Chronicles
Talán ez a 4 érdekel, bár rpg-t idegen nyelven borzasztóan utálok😞 mert híve vagyok az anyanyelvemnek😛
Resi2-t és a LBP-t biztosan megveszem a fifa 09 mellé😛
Esetleg nincs köztetek olyan vagy ismerõsötök aki házi-mozi berkekben járatos? ELsõsorban Sub témában
Papesz
Illetve amik csak PSN-en lesznek: PAIN: Amusement Park, WipEout HD, GTI Club+, Savage Moon (flower idén még megjelenik?)
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
NA majd a ps3-as exekre koncentrálok😛 Arra az 5-re idén vagy 7-re?😄
elsõ 50 elõrendelõ 576-tól dead space-re kap filmet. 17k
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
I'm in 😄

$80
* Resistance 2 video game and Bonus DVD with Behind the Scenes video, video commentary by Insomniac Games, and "Twisted History" chronology video.
* Exclusive in-game HVAP Wraith multiplayer skin
* Sneak peek at the upcoming Resistance novel, "Resistance: The Gathering Storm"
* Exclusive 5.5" Chimera Hybrid action figure with Bullseye weapon
* Double-sided Resistance art book covering a war-torn America from two unique perspectives.
és külön a novella

NHL 09 is nagyon király!!!Elkezdtem ismét Formula 1-ezni!!Hülye az aki 5-6k-ért eladja!!SZVSZ többet ér,az igaz,hogy régi,de akkor is!!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Cloud visszaigazoltam😊
Itt van 20 játék vegyesen és nincs kedvem gémelni😞 Basszus van velem valami...
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
やられたらやり返す。倍返しだ!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.