89387
PlayStation3
-
#57364 azt ird man hogy demohoz kepest grafika milyen? sokan arra kicsit ki voltak akadva :) -
#57363 Gyújtsd fel a boltot a nevemben, köszi :D:D -
#57362 Nekem is így van, de szerintem emiatt ne aggódj :) -
#57361 Nekem GOW III kell. Az nincs ? :D -
#57360 de lehet menni érte mert mennék negyed óra mulva ott is lennék ha el lehet hozni -
qper #57359 aza gáz, hogy minden bejelentkezéskor vissza kell állítanom, mert az alap vmiért az euró :(
bár a visszaigazoló emil fontot mutat, remélem ez lesz a jó -
#57358 Győrben ma 6-ig, holnap 9-13-ig lehet átvenni... :D
Priviben. :D -
#57357 Akkora egy mocskos szemét állat vagyok:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#57356 Szerintem abban, amiben megrendelted. (Nézd meg a visszaigazoló levelet) Amúgy vissza tudod állítani bejelentkezéskor fontra, jobb oldalt keresd. -
qper #57355 A shopto miként vonja le a pénzt a számlámról? Beállítottam hogy fontban mutassa az összeget, de a következő bejelentkezésemkor a preorder státuszban a Killzone 2 nem 32.99 Fontot mutatott hanem 42.99 ojrót, A kettő összeg meg ugye nem ugyanannyi :( -
#57354 Három darab KZ2 egy szááázasss! -
Jimanszky #57353 Milyen közvetlen bemenetről beszél a ps-nél meg a tv-nél?Te vágod? -
#57352 Abból negyvenet fel is dobhatsz PSL nyereményjátékba, "a végtelen várakozás kárpótlására" jeligével... :D -
#57351 csáá lehet menni érte???? : ) -
hol lehet átvenni 1-et? :D -
#57349 Egyiket odaadhatnád! -
#57348 80db EU-s KZ2-őt tartok a kezemben..... :D -
#57347 Akkor akik az EU-s verzát rendelték meg már jövőhéten megkapják??? -
#57346 persze,de nem úgy működik mint pl egy cod4,ergo sokat nem segít. -
#57345 demót tudtam FragFX társaságban tolni:d -
Decooy #57344 Ma délután v max hétfő-kedd érkezik sima EU kiadás hozzánk is (mindenhova tulajdonképp).....vidékre aznap postázzuk...
Steelbook és USA verzió marad hóvégére..... -
#57343 Hasznos infók a KZ2-ről by Seb Downie
szó esik a controller késéséről,amit sokan bugnak tartottak(főleg a Cod4 guruk),a tv beállításokról,ami miatt sokan kritizálták a grafikát,köztük Jim is...Egy biztos aki cod4-ben penge volt(pláne fragfx-el) az itt kösse föl a nadrágot,mert teljesen más lesz a multi,ráadásul sztem a fragfx sem kompatibilis vele.
-
#57342 ne is álmodj róla:P -
#57341 dejó lenne.....remélem a steel is megérkezik addigra. -
Foxhound1980 #57340 Platinum 15-re ígéri az EU-s KZ2-t. -
Kemuri #57339 Nem tudjátok véletlen, h van e győrben konzolszervíz ahol ps3 olvasófejet cserélnek? Beszart a blurayolvasó a gépemben és a legközelebbi hely amit ismerek Móváron van. -
marcinger #57338 Sztem ja. Viszont az USA dlc-k nem jók az EU-s játékokhoz. -
#57337 uk-ssal nem? ha usa-ssal veszek valamit, uk-s acc-al is tudom használni? -
marcinger #57336 Ha jól tudom USA-ról lehet magyar kártyával. -
#57335 ezmiez?
egyébként tudok vásárolni usa/uk store-ról magyar bankkártyával? vagy ezt is szűri a rendszer? -
szokal #57334 Flowerre már régóta fenem a fogam.
Más. Akinek még nincs meg: a Call of Duty 4. GOTY 19 font a game.co-n.
Alkalmi vételnek tűnik... :)
-
Chris Lowe #57333 Flower már az eu store-on! Remélhetőleg éjszaka megérkezik az usára is!
Én mindenképp rápattanok. -
#57332 némelyik játéknál van zizegés és a legtöbb játék olyan recés, mint a qrvaélet, a kz2 demó viszont szinte tökéletes volt, pedig csak 720p ez is.. -
aneurysm #57331 Egyesek azt állítják hogy náluk GTA IV-ben sincsenek fűrészfogak :D . Valószínűleg vakok vagy kicsi a tévéjük. -
#57330 hubazze :D:D:D:D:D -
#57329 A Vágási Ferit meg a Góliátot bízták meg a költöztetéssel,csak lerohadt az ifa.:D
jútyub -
#57328 Pslive-ról valami infó morzsa valakinek? :) -
Norbi7 #57327 na kicsit elsiettem. nekem az összeg jobboldalon a your account-nál szerepelt, mint account balance. és nekem így működött. azért próbáld meg amit leírtam ha gondolod. -
#57326 Halál Tibicicára!!! :D -
Norbi7 #57325 nekem is volt már ilyen és feltudtam használni a következő vásárlásnál. de egyszerűen megbizonyosodhatsz róla, amikor a játék már bent van a kosárban és a pénztárnál vagy akkor kiírja hogy mennyi a játék, a posta és ott szerepelnie kell valamelyik sorban annak a 3GBP-nek és legalul az ezzel csökkentett összegnek kell szerepelnie ha minden igaz.