PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem téged kérdeztek he<#duma><#crazya>

USA/JPN Store

a demot honnan szerezted meg?mert ps store-on nem találom....

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Jaja,amúgy meg tiszta játékterem😊.Nagyon komolyan beindultak a gémek minõségei!!Ezt is megértük😉)

DanielT
Nekem is bejött, jobban mint az utóbbi évek bunyós cuccai közül bármelyik. Olcsóbban majd ficcen ide is, de ennyiért nekem is sok.
Akkor kérdezek,kedves házigazda úr😊Ugye a versenyek elején ki van írva,hogy 4/7 a boxkiállás meg ilyenek.Ez mit jelent pontosan??4. kör kezdete elõtt menjek ki tankolni meg ilyenek?Más:meg ha kimegyek a boxutcába magától beáll a pedocba?Mert sokszor csak keresztül ment a boxutcán.Segíts mert nyomnám már Kimivel😊

JohnnySmith
Én még játszok vele.... (ameddig nem mehet végre egy idényt a Ferrarival)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Valaki nyomja még az F1-et?Kéne egy kis segítség!!!<#help>

Papaesz!!Próbáld ki az NHL 2k9 demot.Szerintem feelingesebb,bemozdul a plexi az ütközéseknél,húzzák a korik a csíkot a pályán,sokkal jobb az irányíthatósága!!Itt csak 1-0-ra kaptam ki😄.Élvezetesebb,viszont a graf picit szegényebb,recés.

Heló!!! Nemtudtok vmilyen linket ajánlani ahol megnézhetem hogy hogy lehet beállítani az ASUS RX 30-41 routert??? Ugyanis nekem a net PoE-n ( power over ethernet switch) keresztül van és nemhogy a PS3on keresztül nemmegy a net de a PCn sem. Ha vki tud segíteni légyszi írjatok. Köszike

PlayStation3 ID: zSul

A labdajátékokat valamint a verekedõsöket nem nekem találták ki😊.De régen elszórakoztam MK2-vel SNES-en😊.De valahogy a kombós dolgok nem nekem valók..

zozo2001hu
Én is teljesen egyetértek, viszont 15 GBP-ért majd egyszer (talán fél-1év múlva) elgondolkozom a beszerzésén, hogy legalább ez az 1 db legyen meg az adott mûfajból (verekedõs gammák). Csak nem gyengül annyit a forint reméljük addig. 😊

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Smuge
hasonló a véleményem. Nekem MK2 magasról ver mai napig minden verekedõs játékot , 5$-t meg simán megér 😊

Végig vittem SC4 demot,kurvajó,de ennyi pénzt nem adnék érte,nem vagyok otthon az egymás ellen verekedõsökben,de tetszett,szép,számomra tizenezret még véletlenül sem ér meg.

HUNMarcus
f@sza<#gonosz3>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Super DANTE
Ha jól tudom, ez nálunk nem használható.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

HUNMarcus
ez ugyan úgy mõködik mint egy pc-s tv tunner, h amilyen régióban avgy akkor az ottani adásokat lehet fogni, vagy amire elõ vagy fiztve...esetünban magyar adók????

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Neked, amire már válaszoltál is.

Sippie
te nekem írtál pm-et, vagy csak rosszul címezted az üzid?
predator0
Sokan elgondolkoznának rajta honnan lett az embereknek hirtelen ennyi pénze... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sippie
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Akkor majd csinálok egy fotót a döbbent arcomról 😄

Sippie
és ha hirtelen bejelentik, hogy elfogyott az összes ps3 magyarországon? 😄
Megérkezett Game-rõl életem elsõ Ps3 játéka (Uncharted) ^^ Gyorsan ideért, sõõt lehet hogy péntek óta a postaládában pihent, mert csütörtök óta nem néztem :S Már csak a Ps3-t kell megvenni 😛

Sippie
játszák az agyukat? no, ennyire nagy dolog ez?
aabelus
kosz.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

tarti19
Engem õk nem érdekelnek😊 Végül is te tudod a legjobban ezt😊

Már ne haragudj de mire ez a nagy titkolódzás?! Mi olyan nagy titok abban, hogy talán a Gólem vagy valamelyik sufnituning putri berendelt adott mennyiségû régi olvasót és most játszák az agyukat, hogy õk még tudnak árulni tört 360-at?!

tarti19
igen csak a bûn és bûn között is van egy óriási különbség😊 Mindenben adott a lehetõség , csupán az a kérdés, hogy a 2 ellentét között mekkora a bejárható távolság😊

predator0
Engem az döbbentett meg egy kicsit, hogy azt írtad "még[/] nem öltem embert"... benne van a lehetõség 😄😄

tarti19
Ezt már nem árulom, el így is többet mondtam a kelleténél...

Sippie
az nem baj, hogy még nem kaptam meg? 😊
tarti19
Ez van, így kaptam, kihasználtam valamit ami egy gyengeség az ellenség falában😊

Super DANTE
TGS-en bejelenthetnék a Final Fantasy VII átdolgozását. A Sony meg belekezdhetne egy saját verekedõs játék fejlesztésébe, hiszen a Tekken 6 megjelenésével valószínûleg már lezárják a történetet, meg amúgy sem lenne már értelme szerintem tovább nyúzni a szériát. Kell már valami új.

Ment egy pm.

predator0
Webshopokban külön be lehet állítani a szállítási címet. Én eddig csak a game.co.uk-ról rendeltem, nem kellett heteket várni a csomagokra, mindegyik megjött 😊

6-ot meg végképp. (már annnyi a piaci ár)

Sippie
hol lehet kapni? pm-be írd meg légyszi
<#hehe>

EmThor
a kamera minõsége semmi extra, a hozzá adott eyecreate szoftverrel (ingyen le is tölthetõ) lehet effektezett videókat csinálni + van pár játék rá + játékok is támogatják + fogják.

ha nincs webcamod 10 ropit megér

EmThor
de mentegeted magad. és ez mindent elárul, ennyit errõl. azért jó játékot.

Ombika
1 orokkevalosag! <#eljen>

Super DANTE
LittleBigPlanet: október 29. Eu.

Sziasztok!

Lehet hülye kérdés, de ha pl a sendit-rõl rendelek akkor ugye kártyával kell fizetnem (ez nem is gond), de a tulaj és a cím-nek egyeznie kell. Vagy lehet más is a cím. Csak azért mert itt falun többször van olyan hogy teljesen máshova dobja be a cuccost a f*sz postás.
Apám meg városban lakik ott eddig még nem volt ilyen (eddig is oda rendeltem mindent, amióta nálunk ez a helyzet).

Amúgy ti honnan rendeltek? Olyan kéne ami megbízható és gyors.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

tarti19
Lehet azt olcsóbban is😊 ez nem büszkeség kérdése szerintem, noha megjegyzem sok oylan dolog van ami ennél is csúnyább a világban... Ezzel nem mentegetni akarom a dolgot, de még nem öltem embert vagy drogot árultam volna kiskorúaknak.
Az összes ps3 exet megtartom és 3 gémtõl megszabadulok ps3-ra
Assasin`s Creed
Bad Company Így a 3-t 22K-ba adom egybe, vagy cserélem...
DEvil May CRy 4

ALien asszem Polk Audio lesz😛 Köszönöm szépen a tippet😊

aabelus
van valakinek ps3 eye? velemeny? 😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Nexxuss

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

EmThor
attó függetlenül tök jó játékok vannak rá is

EmThor
60-80ért persze kapni tört boxot, de büszke nem lennék rá

SD456
Hi all!

FallOut 3 gameplay A Far Cry 2 mellet ezt a játékot várom a legjobban most.

PS3 ID: SDani456