89387
PlayStation3
-
Jimanszky #57404 Gratula és várjuk mielőbb az összehasonlító írásodat -
#57403 ehh...ha minden igaz,1 órán belül énis révbe érek... -
#57402 Nekem már megált a Kz2 számláló . Itt van a drágaság mellettem , és olyan soká van még a 6 óra mikor indulhatok haza . Majd holnap írok valamit milyen a demohoz képet is . -
Angyisz #57401 www.jatekaim.hu -
#57400 Köszi szépen! -
#57399 igen oda kell menni :) -
#57398 Metal Gear Solid 4-et nemtud vki eladot, istennek se talalok ? :) -
#57397 H vki ennyire 1 jatekert oda tudjon lennie vagy en oregszem?! :) -
#57396 Holnap meglátogatom cloud-ot Sony centerbe kell menni érte? -
#57395 Na Cloud szívbajt kapott a grafikától, annyival eszméletlenül szebb mint a demo! Ezért nem tud írni.
Mondjuk én is lexarnám a fórumot a helyében! -
Chris Lowe #57394 Hátha befér a nagy Killzone2 hype mellé....
Flower:
Szerintem fasza, nyugis, könnyed kikapcsolódás a sok lődözés közepette. Fullhd-s megjelenítés akár 7.1 hanggal, mozgásérzékelős irányítás(tökéletes). 6 egyenként kábé 20-30perces pályával. Trófeatámogatás van(egyszer végigtoltam és összesen 4 db-ot sikerült beszerválnom a jó sok közül). emiatt kitolódik a végigjátszás. Van egy minimális történet benne(flow-ban nem volt), és némelyik pálya elképesztő grafikát rak ki(szép színes, minden mozog), zene relaxálós.
10 dolcsit szvsz megér.
-
#57393 basszmegmá hogy fogok 2 hetet bírni még? :S
nekem akkor is steelbox kell ócsoért :) -
#57392 Ha nem érdekel a trófea akkor nem kell vele foglalkozni, de azért jó, ha ott van. Pl én sose vinném végig 3x a Dead Space-t, ha nem ösztönözne, hogy kapok érte valamit, pedig a játék nagyon bejön. Külön élmény legnehezebben végignyomni vagy csak egy fegyverrel. GTA4-ben meg pl vannak vicces trófeák amiket haverral felváltva próbálgatunk (kocsival sok flip, 10 ember 4 perc alatt leütni, stb...) -
0ckH4M #57391 Trófea inkább csak arra jó, hogy megnyújtsa a játékidőt. Egy játékkal többet játszom, így jobban megéri a pénzt, és jobban értékelem, nem az van, hogy eldobom, és jöhet a következő. -
#57390 Ez az üzlet. Ha nem kapnak szigorú tiltást a megjelenés dátumának betartására, akkor nem fognak várni a kisebb boltok. Nem kapott senki sem elsőbbséget. -
waspika #57389 Hát nem tudom. Megmondom őszintén én a játékok nagy részét egyszer tolom végig. Inkább online vagyok. Ami elsőre szar volt a 2*ra is az lesz.
Szerintem ez nem csak ügyesség függő, bár biztos sok olyan trófea van amihez az kell.
Aki erre vadászik az úgyis először kinyomtatja, hogy mihez mit kell (mert vannak eszemt dolgok is) csinálni és úgy áll neki a játéknak, ami sztem baromság. Nehogy már a trófea vigye el a játékot. -
waspika #57388 Nem tom, hogy lehet mert a külföldi online shopok oldalain még mindig a feb 27 van.
Mo elsőbbséget kapott?? -
Jimanszky #57387 Szerintem a trófea a vagizáson kívül azt is mutatja, hogy mennyire vagy ügyes az adott játékban.Szóval nem csak a vagánykodásról szól.Azért aki kipörgeti 100%-ra a trófeákat, az már tud valamit;)) -
jocco #57386 Na ugylátom az ÜK-hoz is megjön ma...ugy hogy jövöhéten lehet várni a csomagot :)
"Péntek 13-a kb. 15.00 órától Killzone 2 normál EU kiadása megérkezik. Vidéki előrendelőinknek HÉTFŐN postázzuk. KZ2 PÓLÓ hétfő-kedden érkezik! USA és Steelbook EU kiadás dátuma nem változott....."
Egyébéknt van vmi hivatalos info, hogy mért jöttek ki hamrabb? Már nem mintha baj lenne :) -
waspika #57385 Szarok a trófeákra. Sose érdekeltek, nem azért játszom, hogy elmondhassam mennyi az annyi.
Na mindegy. Addig egy kis EOJ és el is röppen az idő. -
Jimanszky #57384 Várjuk nagyon, siess:DDD -
#57383 az tuti,hogy sokkal szebb,mert a demóban nemlátni semmit jóformán. 10perc,kb fél %-a a játéknak.... -
#57382 Mondd le!! :D
10 perc és mondom mennyivel szebb a full, mint a demó... :D -
#57381 Addig pont végigtolják/tolom a Single-t, meg összeszednek/szedek egy halom trófeát! :D -
waspika #57380 Bazz én meg itt várom az us verziót. Nem baj dlc-ben meg majd én röhögök az eusokon.
A szerverek meg szerintem feb 27ig úgyse mennek. -
#57379 Még jó hogy a sima EU verzát rendeltem elő,nagyon kíváncsi vagyok már a multira is. -
#57378 már csak 79 db killzone2 van már cloud-nál :D -
Norbi7 #57377 a shopton lévő font és euró váltakozás miatt nem kell aggódni, amikor megrendeled akkor legyen fonton és ha a visszaigazoló emailben is font van akkor úgy is lesz levonva. -
#57376 ezt nézni sem bírom....:) bazz én meg steel-t rendeltem... -
#57375 Rinyáljatok csak, én meg hazamentem KZ2-őt játszani... :D -
#57374 Én rinyálok? Elfelejtetted bemásolni a számlaszámodat az adományok részére... :D -
#57373 Egy kis Off:
Jo volt a teganpi LOST. csuriik-csavarjak hogy csak na. -
#57372 nem tudom mit rinyálsz bázméég:) 14 napot simán kibírsz, főleg én , hogy most megszűnt az állásom s március 14-én kezdhetek máshol... parádés öröm az ürömben -
#57371 Es elhozni nemtudsz jatekokat ? Proba gyanant ?? :-P -
#57370 Viccesszelence.... majd ha lesz 60som akkor beszerzem azt a GOW II. -
#57369 Akkoris SHOPTO a legjobb (még 14 nap) :D -
#57368 Vásárló megtévesztése, sajnos a fogyasztóvédelemmel le kell foglaltatnom a KZ2-ket, meg még egy pár LCD TV-t a boltban. -
#57367 oké megyek :D de csak este tudok játszani :(((( még délután órám lesz :D -
#57366 De van, csak a GoW2-őt alkoholos filccel átírom 3-ra..... Az úgy jó lesz? :D
-
#57365 Jöhetsz. :D