PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülye 😄 Ezt is megkellene venni. Hát basszus nagyon nézegetem már, hogy tényleg mi legyen az elsõdleges. Sem pénzem, sem idõm nem lesz erre a sok cuccra ami jön.

Köszönöm a gyors reagálást, és akkor sztem törölhetõ is mondjuk a 079, 081, 082, 086, 087
079-087 között 5 db abszolút nem idevágó hsz.

ON: ps3 témákat keresek, mert a store-on csak játéktéma van az meg nem jön be.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
afrika add-on <#zavart1>

Nekem itt állt a polcomon egy hónapig. Háromszor kezdtem el. Nagyon a GT5P-hez hasonlítva kezdtem el játszani. Az irányítás abszolút nem ment. Nemrég elõvettem és azért is elkezdtem. Majdnem fullra pörgettem ki. Minden kocsi meg is lett stb.

Az EU-s pályák nagyon bejöttek: Spa, Istambul stb. A drift nem tetszett - béna voltam.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Ja nekem is kb ez jött le a demóból. Az a 17MB a patch lehet. thx

Úgy emlékszem valami 17 megát másolt fel, ezt viszont netrõl. De lehet már tévedek. Nincs vele vacakolás.

Az irányítást és a nézeteket kellett szokjam, egyébként nem volt rossz. Az NFS-eket megeszi (nálam). Jó a fejlõdés, matricázás, szponzorok. Kellemes, nem best, de jó.

Értem, köszi. Telepítés van?

Nemrég pörgettem, tegnap adtam el. Nem tapasztaltam hibát benne. Szépen futott. Csak nem akartam, hogy álljon benne a pénz, ha már nem játszom vele.

Fizukor elõfizetek egy évre.

Megtudnátok mondani, hogy a Grid-el mi volt a probléma mikor kijött? Úgy tudom valami bugolás volt és sokáig patchre várt az anyag. Az PS3-mon volt vagy 360-on? Ha Ps3-mon akkor van már javítás?

Super DANTE
Nálam is az utolsó PS2 játék lesz.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

EmThor
Yakuza 2 & Persona 4... onnantól kifújt, ja.

Ha valaki csak 1 számot venne a Qore-ból, tegye ezt a 4.-es számmal, van benne minden. Exkluzív LBP téma + Motorstorm 2 demó, Bioshock, Prince of Persia (assa creed motorral, wtf!), bakik, BR + PS3 megjelenési lista (elég látványos menüben, emlékeztet az új dashboardra), stb.

guardian hero
Ha azt nézem hogy annyiért 60 gigás X360-at kapsz újonnan, akkor igen,

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

NEXUS6
Hát akkor pláne megéri.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

gazgoblin
<#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Istencsászár
Te nem vagy komplett... na mind1, de azért kérlek ne sirdogálj, és ne szólíts meg, most véletlen beleolvastam, de kárvolt... hisztisek:I

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ahol tom venni ott adnak 12 honapot.. khmm... mer h ez ijen becserelos booot. koszi..
gazgoblin
hibátlan ár érte..ha még van rá pár honap gari akkor meg pláne

DanielT
Egyáltalán nem sok.
hasznalt ps3 ert 60 papir sok?40 gb s..
?kosz..
gazgoblin
jól hangzik...fõleg egy Yakuza kenzan kéne!

aabelus
ez nem egy naprol szol. de mikor irogattal, akkor mindig rosszabb volt mint Danicim. 😛

Fox, en is mindig felnezek mobilrol, suliban.<#banplz>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Istencsászár
Persze, ma is, tegnap is, egész héten ide irogattam<#wilting> gondolkozz már el egy picit...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

És az is nagy késéssel ért csak ide ha jól emlékszem.

NEXUS6
Ezt lehet, hogy megveszem mint uccsó ps2 játék.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Seth
Lassan már 2 éve lesz, hogy kijött nipponföldön, nem értem mire vártak ennyit. Mondjuk az 1. rész úgy tudom nem lett túl sikeres nyugaton

PSN ID.: Beegabor

DanielT
"dani legalabb sokszor megy enni XD"

Ma a kollégák megfenyegettek, hogy ha mégegyszer elõveszem kajálás közben a telefont (azon is a fórumot nézem ugye...) kizárnak a kajacsapatból 😄DDD
De tényleg, már én is röhögök rajta, hogy akármikor van egy percem, rápillantok, hogy mi a helyzet 😄D
aabelus
amugy itt danival csak ritkan van baj, Istencsaszar a legrosszabb, az unalombol is csinalja. dani legalabb sokszor megy enni XD

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Egyébként jó lett a címe! Mivel nincs pontos konzol megjelölés hanem csak a brand van feltüntetve generációkat tud felölelni. 😄

DanielT
Kemény az élet mi? 😊
EmThor
ON

yakuza 2

ps2 game, japánban több mint 1 éve kinn van, csak angol felirattal és japán hanggal jön, yakuzás sandbox típusú játék, kemény sztorival, Japánban jó film is készült belõle azonos címen (Ryu ga gotoku)

Na, tökéletes lett a fejléc! <#wave>
Thx Johnny

JohnnySmith
Igen tudom ezért is nehéz törölni a hozzászólásaidat, ezért is esik rosszúl amikor írnak nekem privit hogy törljelek (nem csak téged van még 2-3 ember).
Félre ne értsd nem miattad esik rosszúl mert (szívesen) törlöném csak hát mint említetted valóban nem írsz olyat amiért "szabályosan" törölhetém.
De legrosszabb esetben kitalálok rá valamit ha valaki megkérdezi, mondjuk feszültségkeltés, vagy flémelés és ez is megoldva... (szóval asszem mehetsz a a bannerba dedeikált linkre oszatni az észt, mindenkinek sokkal jobb lesz)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

EmThor
"Nem kell mártírkodni." - by JohnnySmith <#nyes>

DanielT
Nem véletlenül én reagáltam a dologra, tudom, hogy 98,76%-ban én vagyok az érintett 😊

Légyszi minden olyan hozzászólásomat töröld ami nem való a Playstation 3 topikba, tehát nem a Playstation 3 szuperszámítógéppel/játékkonzollal illetve a rá megjelenõ játékokkal kapcsolatos. Mert ezeket lehet törölni mint nem a témába vágó hozzászólások. Ja meg a személyeskedõ beszólásokat, de sajnos azt nálam nem találsz, ellenben a másik oldalon igencsak elõferdülnek...
EmThor
nézd a jó oldalát, elég lesz linkelni. biztos örül, hogy 2 napig róla szól a topik, hát ha ez az egy öröme van az életben <#hehe>

Ahaaa. Oks.

😊 Nem lesz sok értelme szvsz, de azért hajrá.

EmThor
basszus... basszus, basszus, basszus 😞 még ebbõl is CE. anyagi csõd :|

EmThor
úgy, hogy 09\11-tõl válik aktívvá a link a Qore-ban, 30 napig

EmThor
mivel más úgysem tölti ki az életét (ami szomorú, gondoljatok bele), szóval remélem ez a topik "tiszta" marad

Na mindegy, leszarom az egészet. Ami viszont érdekel. G365-ön egy kommentelõ azt írta, hogy a MS2 demó nem tölthetõ le a Qure-ból. Most hogy van ez akkor?

EmThor
nyitottam, ajánlom DanielT-nek elsõsorban -> get a life! <#eljen>

Nyisson valaki, ha még nem történt meg, egy PS3 vs X360 topikot és hajrá!

Szerk: vita elkerülése végett lehet X360 vs PS3 is. LOL

Nem errõl van szó. Az a gond hogy folyamatosan szinte azt lehet hallani, hogy ez mennyire szar meg az mennyire fos miközben kismillió más, pozitív dologról lehet(ne) beszélni. Pl játékokról. Tényleg név nélkül de xy kommentelõ kizárólag kötekedni jár ide. Nincs is ezzel nagy gond, csak pusztán annyi, hogy már g@ci unalmas. 1000x lefutott körök. Ezen az alapon mehetne bárki, a X360 topikba fikázni a Force Unleashedet, hogy mekkora trágya, szarhalom meg hugy (hogy a minimális hibákat is fölnagyítva tiporjam a földbe, ahogy lentebb olvasható volt pár megjegyzés) lett Boxon mert vsyncel a gép mint atom. Vagy pl, hogy a világ szemete készült a Too Human formájában 10 évig, vagy hogy a NG2 hányadékabb szarhalom látványilag mint a NGS PS3-mon és had ne folytassam a sort( bõven lenne még mivel). De nem mennek át 1 oknál fogva: kííííííííííííííííííííb@szottúl nem kiváncsiak, nem a másik platform címére hanem a fikázásra. Esetleg nem lehetne vagy ezt is bevezetni itt, vagy pedig egy Flame topikot nyitni? Mert tényleg akinek erre van ambicíója annak a hajrá de talán nem egy kizárólagos platformtopikot kellene szétcseszni. Sztem.

JohnnySmith
Sztem a Te hozzászólásaiddal fogom kezdeni.... úgy is sokan írtak már miattad csak eddig nagyon elnézõ voltam.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Super DANTE
Nem, a 4. rész az majd a Marson fog játszódni, ahol majd lehet használni a marsjárókat 😄

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

DanielT
Éljen az unalomtopik, a "miért ekkorának látja a gép a vinyót?" "hogyan kell formázni?" "nem tudok PSN-re csatlakozni, mik a beállítások?" és hasonló kérdésekkel aminek a FAQ-ban a helyük.

Deccgánábífán!<#eljen>
Na végre!