PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az amerikait vagy a angliait frissítik többször?
Köszi szépen a segítséget, remélem máskor is számíthatok rátok! 😊
:3
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Teljesen hamis nevet, címet, email-t kell megadni? (legalábbis, hogy jó legyen)
3470 Spring Haven Trail
Morristown, NJ 07960
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
De az biztos, hogy konzolon messzire el kell kerülni mert kizárt dolog, hogy kontrolerrel normálisan lehessen nyomni, meg valószinü, hogy ezért a nehézségén is változtanak akkor meg már nem az igazni .
Most töltögetek demokat, a Motorstorm: Pacific sem rossz egy játék 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
megjelenés mához 3 hétre, jan. 16.
Különben rohadt jó a Gyûrûk Ura multiban, csak meg kell szokni a gamepaddal való íjazást 😄
Mikorra várható a teljes játék?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
PSN ID: orsko
Ja, kíváncsi voltam Left4Dead-re, megnéztem pc-re, nos ez egy szemét, technikailag is az 1000 éves HL2 motort használja, gyakorlatilag egy nagy mod 4 helyszínnel ha minden igaz, semmi extra, ha kijön ps-re is kihagyhatjátok, esetleg letölthetõ címként érne valamit.
PlayStation3 ID: zSul
PlayStation3 ID: zSul
Nem lesz gyenge év ez sem!
Bár az idei sem volt az. Min. 10 jó cím volt biztosan!
Sniper íjászok FTW

Egyébként melyik demokat javasoljátok letöltésre? Az új Gyûrûk Urát letöltöttem, az nem rossz 😊
a PS3-at (60/40/80 gb) annak volt védõfólia a gép tetején gyárilag?
Köszönöm!