PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Nincs fólia! Nem is volt 😊

EmThor
nem nem, igazad van, ha multiban ki tudtam volna próbálni lehet megváltozik a véleményem, csak annyi jót olvastam róla, hogy nagy elvárásokkal ültem le elé és technikailag és játékmenetileg is egyszerû mint a facsipesz semmi extra... :\

Értem, hány gb-os géped van? Köszönöm!
DJ RX7
Najó inkább, hagyjuk ezeket a hamis dolgokat. Van Amerikában ismerõs és megadjuk az õ címét és teljesen szabályos lesz minden. 😄
Az amerikait vagy a angliait frissítik többször?
Köszi szépen a segítséget, remélem máskor is számíthatok rátok! 😊

:3

tarti19
Valós nevet is megadhatsz, hiszen a warez mint fogalom nem létezik a PS3 körében...

predator0
e-mail legyen valós és általad elérhetõ. Esetleges üzenetek miatt. A többinél nem lényeg, csak fogadja el a rendszer.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DJ RX7
Még egy kérdés.
Teljesen hamis nevet, címet, email-t kell megadni? (legalábbis, hogy jó legyen)

DJ RX7
UK-nál nem ad meg legalábbis nekem...

Mért nem adná meg:

3470 Spring Haven Trail
Morristown, NJ 07960
DJ RX7
város nevet*

DJ RX7
Van ez a "fake name generator", de városneven nem ad meg. A account készítésnél meg kéri. Oda mit írjak be?

Ez igy van, nincs is ezzel semmi gond, én is csak leitram a véleményem, de ha nem haragszol meg, nekem erre a játékra is illik az alábbi gondolatod: "Látom én, hogy szemét, de hangulatos, online meg fun...Azt mondom próbáljátok ki!" 😄... aztán mindenki döntse el maga...na de részemröl ezzel a téma lezárva, maradjunk inkább a nivósabb ps3 játékoknál, mert nem L4D fogja megváltani a világot ez tény (arra majd ott lesz a KZ2 meg a GOW3 😊 )

Istencsászár
Én így nem játszok egy másodpercig sem, szóval nem igazán.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Szerver lag... sosem láttál még ilyet, tudjuk 😄

EmThor
sd tévé meg bugos a demo 😊 meg az egész játék, talán a full-ba kijavítják, nem tudni mikori állapotot tükröz ez a verzió. ha az avatáromban levõ "sauron eye"-ra gondoltál, akkor nem kommentálom mert karácsony van.

Istencsászár
Mi az a rángatózás?<#zavart2>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Persze portolás kérdése lenne, de azért elég komoly grafikája meg fizikája lesz!

EmThor
Demo videok akik mégis úgy döntenének, hogy nem szedik le, ill. xboxos és pécés barátainknak, ott még nem jött ki a demo

EmThor
szemét az szemét, vélemény meg az enyém lehet nem egyet érteni

Nekem volt fólia! Tisztán 100%-osan emlékszem rá! Átlátszó fólia mint a telefonok kijelzõjén szokott lenni. Azonnal le is szedtem. 😊
A te pc-den is jól futna. Ha már a Crysis szépen fut, akkor nem hinném, hogy túl nagy probléma lenne.

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

Istencsászár
Jah, egy szemét értelmetlen játék, érthetetélen hypeval...

Hát azért a L4D-et nem nevezném szemétnek. Eddig a legjobb online multi amivel eddig játszottam. S azért azt a 4 "sztorit" se kell lebecsülni mert expereten azért egy-egy sztroval simán el lehet bibelödni 2-3 órát s még akkor sincs semmi garancia hogy ugy állsz fel a gép elöl hogy meg is menekültél. Igy meg simán el lehet akár 10órát is tölteni csak egy epizód kivitelével, s akkor még a többibe belese szagoltál 😊 (S azért a grafikát se kell annyira leirni video )

De az biztos, hogy konzolon messzire el kell kerülni mert kizárt dolog, hogy kontrolerrel normálisan lehessen nyomni, meg valószinü, hogy ezért a nehézségén is változtanak akkor meg már nem az igazni .
GTheo
Köszi szépen 😊
Most töltögetek demokat, a Motorstorm: Pacific sem rossz egy játék 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

EmThor
Conquest módban, ha a csapat elért legalább 500 pontot az 1000bõl és te neked van a legtöbb pontot, felajánlja hogy legyél hõs. Troll a kapu mellett van, Ent meg a Megye középsõ zászlója mellett, oda kell menni mellé és R1-et nyomni.

megjelenés mához 3 hétre, jan. 16.

Egy hsz-ben ilyet írt egy srác, sajnálja, hogy PC-re nem jön ki a KZ2.Én meg írtam, kíváncsi lennék arra milyen PC-n futna rendesen<#vigyor3>

GTheo
Egyébként mitõl függ, hogy ki lehet "hõssel" multiban?
Különben rohadt jó a Gyûrûk Ura multiban, csak meg kell szokni a gamepaddal való íjazást 😄
Mikorra várható a teljes játék?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

predator0
Majdnem mindent. Ezért érdemes a vincsirõl leszedni a felesleges cuccokat (zene, kép, film, játék telepítési fájlok). Trophykat elõtte szinkronizáld a szerverrel, így tuti megmarad.

orskovacs
hali! Ha csinálok ps3-ról backup lemezt arra mit ment rá? Ha formatálom a gépet trophy-k megmaradnak?

PSN ID: orsko

EmThor
Tegnap a Megyében (The Shire pálya) egymásnak esett egy troll meg egy ent, nem volt szar látvány 😊 Meg elég jó mikor ork harcosokkal nekimegyünk kivágni egy 'fát' 😊

Ja, kíváncsi voltam Left4Dead-re, megnéztem pc-re, nos ez egy szemét, technikailag is az 1000 éves HL2 motort használja, gyakorlatilag egy nagy mod 4 helyszínnel ha minden igaz, semmi extra, ha kijön ps-re is kihagyhatjátok, esetleg letölthetõ címként érne valamit.

DoNorBi
ha minõségre mész akkor m2ts vagy mp4 szerintem...

Haverok, Buli, Fight Club!

Aha és az mpg??? Ugyanis nekem gond nélkül viszi az mpgre átalakított filmeke a PS3. Csak azért kérdem hogy ront e a minõségen vagy van e külömbség az mpg és a vob között???

PlayStation3 ID: zSul

m2ts vagy vob mind a kettõ jó
Heló!!! Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek. Meg egy kérdés<#vigyor3>. Ha az mkv2vob bal alakítok át akkor vobra vagy mpgre érdemes, vagy teljesen mindegy????

PlayStation3 ID: zSul

Basszus jövõre is lesz mire költeni! Uncharted 2, Maffia 2, Godfatehr 2, Killzone 2, talán megjelenik a full GT5 is! 😉
Nem lesz gyenge év ez sem!

Bár az idei sem volt az. Min. 10 jó cím volt biztosan!

Mindenképpen szedd le az Uncharted, Brothers in Arms: HH, Star Wars: Force Unleashed, Metal Gear Solid 4 demokat és ami még bejön ezeken kívül! 😉
EmThor
Plüss Boszorkány Úrral búcsúzok mára, toljátok a LotR multi demót amíg lehet és ingyen van!!

Sniper íjászok FTW

GTheo
Én 2 napja csomagoltam ki és nem emlékszem, hogy lett volna védõfólia rajta. A Tv-n volt, de a Ps3-on nem.
Egyébként melyik demokat javasoljátok letöltésre? Az új Gyûrûk Urát letöltöttem, az nem rossz 😊

grizzly21
szerintem nem volt

predator0
Nincsen.

Tehát a dobozból mikor kivettétek a gépet, a fehér cucc, amibe bevolt csomagolva, azon kívül volt e vmi fólia ráragasztva a gép tetejére? Köszönöm!
Köszönöm, és hány gb-os gép volt?
köszi! közben megtaláltam asszem, de megnézem itt is. még egyszer köszönöm!
predator0
Nézd meg itt.

Valaki tud kivégzéseket a mortal kombat vs dc universe játékhoz?
grizzly21
nem atlatszo, hanem ilyen feheres vekony cucc nekem volt

oké. Köszi!
volt
predator0
Szerintem PSL-en nézz be a topikjába, lehet ott tudnak segíteni.

Hello! Valszeg a mai nap leghülyébb kérdését teszem fel, de aki újonnan vette
a PS3-at (60/40/80 gb) annak volt védõfólia a gép tetején gyárilag?

Köszönöm!