PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Es rendesen hasznal fizikat az engine, szoval van mivel leterhelni a gepet.
Persze a Killzone 2 nagyon igeretes game, sot tobb mint igeretes.
De majd akkor mondok rola velemenyt, ha mar jatszottam vele.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
bár én az életben nem vennék olyat, amekkorák ezek a kártyák, és amennyit fogyasztanak, én már kicsit rosszul vagyok tõlük, van azért egy egészséges határ..
amennyit késett a PS3, simán beletehettek volna egy 8800 szintû kártyát, és akkor tényleg mindenben jobb lenne, mint egy box, és a legtöbb játék minden bizonnyal rece nélkül menne fullhd-ben. csak persze ez még több késést, mégtöbb beleölt pénzt jelenetett volna, már így is nagyon a határon voltak, gondolom ezért nem engedhették meg maguknak..
összességében nem rossz a cucc, ha messzebbrõl nézi az ember, annyira tényleg nem vészes. de lehetne jobb. ha minden fullhd-ban menne, az lenne az igazi, de azt hiszem, hogy erre még egy generációt biztosan aludhatunk.
Na húzom a belemet koncertre!Jon Bovi😄
Kellemes estét!<#wave>#wave>
A legelso ps3-as tervek se ilyen felepitest takartak. 2db. cell kerult volna a gepbe. Utana jott a magas cpu ar, ami mar tul dragava tette volna a konzolt, a legvegen dontottek egy cpu, gpu parosrol.
Igy esett a valasztas az Nvidia RSX chip-jere.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szerk:Jaaaa úúgy...azt nem tudom..de ha PSP-n se megy..<#nemtudom>#nemtudom>
Arra gondolok hogy van nalam kolcson egy gta4, de valoszinu megveszem usabol, akkor most ha elkezdik egy jatekot, azt tudom folytatni majd a sajat jatekrol? PSP-n peldaul NEM.
Mert hát az igazat megvalva azért annyira nem vagyok elájulva semelyik konzol grafikai teljesitméynétöl, mert persze szép meg Hd meg minden de a ps2 SD tv-n se nyujtott sokkal rosszabb grafikai élényt, a játék élményröl meg nem is beszélve.
Amúgy a grafikánál sokkal jobban zavar a rece.Pl PSP-n tolom most a Godfathert.Nagyon bejön, pedig a grafikája nem a legjobb.
1.Szerinted miert vettem ps3mat, ugy hogy 10 eve csak pc-m van?
2.Nem mondtam, hogy a ps3nal jobb a pc, vagy hogy egyenrangu egy kozepkategorias pc, mert ossze sem lehet hasonlitani. Mi a jobb, egy jo zeneszam vagy egy finom torta? A ps3mat jatekokra talaltak ki, arra teljesen jo, a pc meg elsosorban munkara valo, nem jatekra, tehat nincs mirol beszelni.
Amit irsz egyebkent nem igaz, abszolute nem vagyok hardverbuzi, de kizartnak tartom, hogy ha a kb 2 eve megjelent ps3ba beletudtak rakni azt a videokartyat, amit beleraktak, akkor ma ne lenne kaphato annal 2szer jobb. A videokartyak fejlodese a legkielezedtebb a hardverpiacon.
A jatekkeszito cegek a vasra irjak a jatekot? Tisztaban vagyok vele, es orulok neki, ezert (is) vettem ps3mat.
Emulacio: alapvetoen mas hardver architektura, ugy tudom, ezert nehezkes, masreszt pedig minek?
Amit irtam az annyi volt, hogy a ps3 teljesitmenye kb egy kozepkategorias mai pc-nek felel meg, amit egy konkret jatekbol vontam le: NBA 2K9, a pc-n full hd-ban mindenfele highbeallitasokkal 2X AA-val gyonyoruen ment, ps3mon pedig AA nelkul 720p-ben medium beallitas korulivel. Egy az egyben ugyanazon a tv-n hasonlitottam ossze. Es mellesleg az NBA2K9 csak egy ps3 port, ami most jott ki eloszor pc-re.
Azota megneztem a gta-t is, hasonloan nezett ki, de jobban szaggatott pc-n..ez viszont nem mervado szerintem, mert botranyos a gepigenye a rosszul sikerult portolas miatt.
Es nyilvan amit irok az az en velemenyem, amit meg te irsz az a te velemenyed.
A cell-rol olvastam, eros cucc, orulok hogy jol sikerult az IBM-nek (de hozzatennem, megintcsak nem a vita miatt, hogy egy jateknal a futas kritikus keresztmetszete altalaban a videokari).
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
ilyet sajnos már a PS3 kiadásakor is abszolút hülyeség lett volna írni, mára ez négyzetesen igaz. köztudott tény, hogy az RSX gyakorlatilag egy 7900GTX. ez a kártya 3dmark 06-ban csinál 6300 pontot, ami viszonylag jó. a probléma ott van, hogy egy középkategóriás 30ezer huf-ba kerülõ 8800GT 11ezer pontot produkál (ami már a kétszerese), egy 9600GT, amit alig több, mint 20ezerbõl kapsz, 9ezer pontot produkál, vagyis még az is másfélszer erõsebb. 20-30ezer forint között van a 2 kártya, egyik másfélszer, a másik kétszer erõsebb az RSX-nél. ezek fényében olyat kijelenteni, hogy a mai napig is az RSX a legerõsebb kártyája az NVIDIA-nak, nem utal túl nagy tájékozottságra. ezen kár is vitatkozni, ezek tények, és egy 8800GT-vel a birtokomban a tapasztalataim alapján ezt csak alátámasztani tudom. a Cell pedig valóban szép és jó, de nem változtat a tényen, hogy egy mai 20ezres videókártya is másfélszer erõsebb a PS3-ban lévõnél.
Amúgy mind a két gépbõl kilehet hozni olyan dolgokat amelyeket pécén nem látunk, szóval ez sokat nem számít, egyedül amiben tényleg lemaradoznak ezek a konzolok az a felbontás, de ami zavaró az az AA, remélem a következõ generációban recéket már sehol nem fogunk látni...
Elgondolkoztál már arról, hogy a mai napig miért nemtudtak egy normálissan mûködõ PS2-es emulátort készíteni? Mert olyanok vannak max amik 1-2 vagy 4-5 FPS-el mennek a jelenlegi legbrutálissabb PC-ken is, illetve az a pár ami elindul.
Megsúgom neked, mert a PC-k nembírják. Igen, a PS2-es emulátorról beszélek.
Hogy miért? Mert a PS2 es CPU-ja 64 bites.. szal a PS2 CPU-ja már akkor 64-bit-es volt mikor a legistenbrutálabb PC-k is csak 32-bit-esek voltak.
Kicsit gondolj bele..
A CELL-el kapcsolatban kis olvasmány..
http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_(microprocessor)
PS3-nál max a memóriába tudnék belekötni mert 512 mega.
A cell procijához seholsincs még a legerõssebb quad intel proci sem.
A grafikus chip-je pedig tudtommal az NVIDIA legerõsebb (jelenlegi) grafikus chipje (RSX a neve ha jóltudom) és úgy a legerõsebb hogy amik most vannak az nvidia kártyákon az kb kutya pöcse hozzá képest.
Mellesleg megjegyezném, hogy az xbox-al egyetemben a játékkészítõ cégek magára a vasra írják a játékokat, nemegésszen úgy mint a PC-nél ahol optimalizálják pár konfigra azt csók. Itt minden game qrva jólmegy, és nemszaggat meg nemkell butítani stb. Viszont az 512 ramnál is megjegyezném tudtommal jóval gyorsabb mint a most kapható PC-s ramok.
Igaz, nem PC. Ha belerakhatnék még 2-3 giga ramot frankón használhatnám linux alatt szinte mindenre amit a PC is tud. De nem PC és nem s azért vettem.
most hogy kicsit messzebbrol nezem, es megszoktam, igy mar sokkal kevesbe zavarnak a recek, es kiprobalva nehany uj demot:
-Uncharted
-Fifa street
-Fifa, Pes
nagyon jo! teljesen jatszhatoak, es kezdem megszokni az analog botkormanyos iranyitast is. Bar hozzatennem, hogy szerintem soha nem lehet minosegi szinten fps-t iranyitani ilyennel, de ilyen kis tps-ekre teljesen jol hasznalhato
やられたらやり返す。倍返しだ!
Lag nincs vagy alig, ezt 10bõl 10 fórumon mindenki alátámasztja (megfelelõ nettel persze, no letöltés, mint minden más esetben), az hogy valaki úgy mond véleményt, hogy ki sem próbálta... lesz rá lehetõség, tegyétek meg, nagyon jó stuff!
Toltuk megyében gonoszokkal, 'kivágtunk' pár entet újfent 😊 A kis hobbit íjászoknak van 1-2 kempelõ hely is. Na szóval történt, hogy vesztésre álltunk, de elértük az 500 pontot végre, csapaton belül én vezettem: 'Would You like to play as a hero?' Hogy a viharba ne! Bele is bújtam a Balrog bõrébe, hát nem semmi feeling, minden lépésnél rezeg a kontroller, még a körülötted állóknak is! Itt kicsit más a gombkiosztás, szal meg kell tanulni majd single-ben. Bár sajnos elbénáztam a dolgot de az égõ démon látványa elég meggyõzõ 😊 R2-vel ha sikerül fel lehet kapni az ellent és ugyanezzel a gombbal el is lehet hajítani, akár másvalakire is.
A következõ és egyben legutóbbi menet pedig... hú b+, na EZ tényleg nagy móka volt, folyamatosan változott a csata menete, Troll bõrben simán 3-4 ellent le lehet alázni. Mondták is, hogy a Troll\Ent, stb. miért tudja magát gyógyítani? Elõször is mikor meglátja õt az ellenfél, úgyis õt fogja lõni mindenki + az assa.. scout simán megmássza a hátát és jó 1\3 ÉP-t levesz (háta mögé mész, R1 + idõre megnyomni egy gombot).
Na lényeg a lényeg, hogy több távoli helyet is úgy foglaltam el, hogy láthatatlanná válva hátrakummantottam + vesztésre álltunk de a vége 1000\985 pont lett a mi javunkra, nem mondom, még mindig remeg a kezem és a csapatban is sikerült elsõ helyen végezni, jee 😊
Ja, íjászokkal ha fejre célzol természetesen van critical hit\headshot!