PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ps 3 al billel és egérrel lehet úgy internetezni mint egy pc n ?
Fikusz! Amig nem vagy tisztában alapvetõ hardverelemmekkel és azok teljesítményével addig ne írj ilyen hülyeségeket. Az emuláció meg azért nehéz mert teljesen más architektúráról beszélünk. Az nem úgy megy hogy proci a proci ellen, mert ott a hw egyébb elemeit is szoftveresen le kell emulálni ez sokkal nehezebb feladat. Az már másik kérdés, hogy igény sincs rá, de általánosságban elmondható hogy sokszorta erõsebb hardver kell az eredeti gépnél ahhoz hogy akármilyen emulációról is beszélhessünk.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Végignyomtam a Metal Gear Solid 4 demoját... Eléggé tetszik a játék. Aki végig nyomta teljes játékot is, annak mi a véleménye a játékról? Megéri megvenni?
Egyébként ti hol veszitek a játékokat, hol a legolcsóbb?
Egyébként ti hol veszitek a játékokat, hol a legolcsóbb?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
megoldodik lassan szerintem..kozben levontak, egyebkent in Stock, azt irtak.
Gta -t vettem meg Uncharted-et, fifan gondolkozom meg..
Gta -t vettem meg Uncharted-et, fifan gondolkozom meg..
pedig besz@rsz 😊 nagyon para és viszonylag nehéz. magyar felirattal az volt az extra, hogy csomó kiírás van az ajtókon, paneleken és ezek is mind magyarul voltak
Jah, már értem mire gondoltál :-) De szerintem sajnos pihenõ pályára kerül a játék, amíg nem lesz olcsóbb.
légy kreatív itt a boxos, ezen fogod látni amit szerettem volna mondani 😊
Most néztem, ott nincs már ps3-as változat.
magyar feliratos az ilyen közép-eu-i változat, lengyel-magyar meg asszem cseh felirattal, rajta is van borítóján, cdgalaxis.hu-n meg tudod nézni és összehasonlítani az angollal
Mert külföldrõl 8 ezer forint, és annyit megérne nekem, ha lenne mellé magyar felirat. De nem fizetek érte 11 ezret, inkább akkor megveszem a little big planetet, vagy a resistance 2-t. Köszi a gyors választ.
külföldrõl nincs magyar felirattal
cd galaxisban vettem, de dec.31.-tõl nincs 10% kedvezmény online rendelés-személyes átvétel kombóval, így pl. 19e lesz a Mortal Kombat VS. DC Universe... fail!
cd galaxisban vettem, de dec.31.-tõl nincs 10% kedvezmény online rendelés-személyes átvétel kombóval, így pl. 19e lesz a Mortal Kombat VS. DC Universe... fail!
Valaki rendelt már dead space-t angliából? Van azon a verzión magyar felirat?
Oks azért kérdeztem mert másik fórumon többen panaszkodtak hogy elkeveredett a játék a postán nem jött meg stb és ez nem jó😄
Akkor vonják le a pénzt, amikor feladják a játékot. Mindig megjön minden.
Papesz
Ha belefér egy borítékba, akkor egy postaköltség. Ha nem, nem.
Papesz
A bank visszaigazolására várnak, aztán küldik.
Papesz
Csõ
Most nézelõdök ps 3 terén és érdekelne pár dolog game.co.uk val kapcsolatban.Konzolt ahogy láttam a súlya miatt hozzánk nem nagyon szállítanak de aki innen rendelt az megtudja mondani hogy elõre fizetéses rendszer van? és hogy mindig megkapta amit rendelt?
Most nézelõdök ps 3 terén és érdekelne pár dolog game.co.uk val kapcsolatban.Konzolt ahogy láttam a súlya miatt hozzánk nem nagyon szállítanak de aki innen rendelt az megtudja mondani hogy elõre fizetéses rendszer van? és hogy mindig megkapta amit rendelt?
Nekem nagyon nem jött be<#wave>#wave>
Éjjel befejeztem a Dead Space-t, hát b+ kemény volt! Tisztán 13-14 óra körül lehet a vége, a sztori nagyon jó volt, grafika, hangok, minden a helyén! Ilyennek kell lennie egy minõségi single játéknak, extrákból viszont kevés van a lemezen, csak artwork, fejlesztõi videók HD-ben elfértek volna. A magyar feliratban nem volt hiba. A sztori az utolsó utáni másodpercekig lekötött 😊
Mit lehet mondani? Ha lesz, akkor várjuk a 2. részt, de addig a Dante's Inferno-n dolgoznak a fejlesztõk ha minden igaz.
Mit lehet mondani? Ha lesz, akkor várjuk a 2. részt, de addig a Dante's Inferno-n dolgoznak a fejlesztõk ha minden igaz.
ME akkorát hasalt mint a ház...
Egyébként nagyon sok dolog a HL2-bõl köszön vissza. Látszik, hogy bejött a fejlesztõknek a Valve produktuma.
やられたらやり返す。倍返しだ!
eddigi eladások
- Mirror's Edge - 0.72m (ps3+xbox)
- Mercenaries 2 - 1.4m (ps3+ps2+xbox)
- LittleBig Planet - 1.52m (ps3)
- Resistance 2 - 1.01m (ps3)
- Mirror's Edge - 0.72m (ps3+xbox)
- Mercenaries 2 - 1.4m (ps3+ps2+xbox)
- LittleBig Planet - 1.52m (ps3)
- Resistance 2 - 1.01m (ps3)
épp most akartam írni 😄 Lejutottam egy barlangba, tele vízzel. Brutális. Sztem a Bio vizét is veri.
Legjobb story a GTA4 viszont elég vicces. Én azt szívem szerint az év játékának tenném, a legjobb Story díjat meg az MGS4-nek adnám. Aztán meglehet az év játéka az MGS4 lesz. <#vigyor0>#vigyor0>
Ami még nagyon tettszik benne az az, hogy az Insomniac megmutatta, hogy tudnak õk texturázni ha akarnak. Nyoma sincs a a Resi 1 vagy a Recska féle mosott képnek, ami ugye elõbbinél annyira nem, utóbbinál viszont kifejezetten jól festett a rajzfilmes koncept miatt. Itt viszont tényleg nem gyõzök megállni és nézelõdni olyan szépen vannak shaderzve a texturák, és a színek használata is rendkívül jót tett a játéknak. Épp most jutottam ki a felszínre.
Gyors segítség aki már rendelt több játékot is a shopto-tól.Egy játéknál is ugyanannyi a postaköltség és több játéknál is? 1 kg a határ is is amit külföldre szállítanak?
Köszi!
Köszi!
<#worship>#worship>
Szia, örülök h tetszik, eléggé zsíros, játékmenet maradt a régi 100%, többin változtattak mindenen, az tetszik h a földön fekvõ több 10 ellent is lehet molesztálni 😊
Tegnap elég jól ment a Conquest elég elõl zártam minden körben csapaton belül és az egyik minas tirith-i ostromnál felajánlotta ismét h akarok-e hõssel tolni (újra: csapaton belüli elsõség és 500 pont elérése) -> õ nem volt más, mint az angmar-i boszorkányúr, alapjáraton harcos, de sok speckója van és lévén csak egy lidérc, óriásit tud ugrani, elég rideg 😊
Ha már a harcosnál tartottam, itt egy taktika, legtöbbször bejön: akármilyen ellenfél jön ellened, elõbb R2-vel dobd meg a hátadon levõ csatalbárddal, 80% h eltalálod, mert van egy kis automatikus rásegítés. Ettõl elterül és lehet ütni (L1 + /\)
Szia, örülök h tetszik, eléggé zsíros, játékmenet maradt a régi 100%, többin változtattak mindenen, az tetszik h a földön fekvõ több 10 ellent is lehet molesztálni 😊
Tegnap elég jól ment a Conquest elég elõl zártam minden körben csapaton belül és az egyik minas tirith-i ostromnál felajánlotta ismét h akarok-e hõssel tolni (újra: csapaton belüli elsõség és 500 pont elérése) -> õ nem volt más, mint az angmar-i boszorkányúr, alapjáraton harcos, de sok speckója van és lévén csak egy lidérc, óriásit tud ugrani, elég rideg 😊
Ha már a harcosnál tartottam, itt egy taktika, legtöbbször bejön: akármilyen ellenfél jön ellened, elõbb R2-vel dobd meg a hátadon levõ csatalbárddal, 80% h eltalálod, mert van egy kis automatikus rásegítés. Ettõl elterül és lehet ütni (L1 + /\)
Elkezdtem olyan 3 napja a Resistance 2-t, elképesztõen jó lett. Köröket ver az elsõ részre. Látványilag meg a konzolon ez tûnik a csúcsnak eddig.
Rosszul latod , nincs problema. 😊
Mar most vannak meggyozo cimek.
Mar most vannak meggyozo cimek.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Sziasztok tud nekem segíteni valaki Tomb Raider játékban, mert elakadtam az elején a polipnál.
Srácok akinek esetleg problémája van várja meg a GOW 3-t az Uncharted 2-t s végüla KZ2-t... ezek után valóban mindent elárul majd a PS3 ereje s egyben tudása is. Addig pedig felesleges már megint harcolgatni...
Jaaaj menjetek a fa..omba de tényleg/bocs be vagyok b...va/Mindenki azt veszi meg, ami jobban tetszik neki!!!Meg lehet nézni havernál a gépeket vagy MM-ekben és el lehet dönteni, kinek mi kell!!!
ON!!
ON!!
Heló gme.co.ukn melyik árat kell nézni???? <#wow1>#wow1><#vigyor3>#vigyor3>
PlayStation3 ID: zSul
nem, ezt irja:
26/12/2008 Your order is held for credit checking.
26/12/2008 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
akkor megsem 5 mp gondolom
26/12/2008 Your order is held for credit checking.
26/12/2008 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
akkor megsem 5 mp gondolom
Nem tudom, hogy milyen patch volt viszont azt igen, hogy ezt az 1.1-et már régebben is próbálta felrakni de nem sok sikerrel. Most viszont gond nélkül felment. Viszont ennek hála (vagy ha nem ennek köszönhetõ akkor nem tudom minek) nem ismeri fel az 1.1 elõtti mentéseket.
\" örökké nem eshet.... \"
Miért, már feladták?
Papesz
Sry de gáz! 😄 Amúgy gondolatolvasásból 5-s! 😊 Valamirõl lemaradtam?
\" örökké nem eshet.... \"
Magyar tv: shrek 1-2, kismenõ, stb. -> szar
Német RTL: Herr der Ringe 😄, Children of Men, stb. -> über és mindez szélesvászonban!
Német RTL: Herr der Ringe 😄, Children of Men, stb. -> über és mindez szélesvászonban!