PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megmondaná, mi oka lehet annak, hogy a ps3 nem mindegyik mpeg-4 videót játsza le?
elvileg ha jól tudom vinnie kéne és általában viszi is
gondolom konvertálni nem érdemes amit nem visz hisz eleve mpeg 4
a válaszokat köszönöm elõre
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Saját, magyar címeddel regisztráltál gondolom, nincs ezzel semmi baj, de store itthon nincsnen. Több felhasználót használ mindenki. Én pl. magyar címemmel regisztrált acc.-on játszok, de van USA és UK regem is, neten keress egy étteremcímet és annak a címét írd be az új felhasználó adataihoz, kell majd egy új email meg jelszó is, csinálj egy gmail címet, pl. PS acc neve legyen XY_USA, emal [email protected] és jelszókkal meg elboldogulsz. Szerintem mindent írj fel valahova, így nem fogod elfelejteni.
Szeretnék segítséget kérni!Szóval karácsonyra tojt a jézuska egy ps3 mat,és nem boldogulok ezzel a playstation network dologgal!Az internet mûködik rajta de ha rámegyek a sign up for playstation network menüpontra akkor ezt a hibaüzenetet dobja ki:A connection to the server could not be established(80028EA7).Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
Ma ki akartuk próbálni a PS Home-t, de amikor el szerettük volna indítani akkor ezzel a hiba üzenettel fogadott. Elõtte kért valami HDD lefoglalást vagy micsodást, de nem egészen tudtam elolvasni, mert az öcsém gyorsan tovább nyomogatta-.- , de gondolom nem-e miatt van a probléma.
Mi a megoldás erre a hibára?
:3
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
やられたらやり返す。倍返しだ!
Más buktató nincs vinyó cserénél? Restore-al egy az egyben minden ot lesz az új vinyón ha kimásolom egy külsõ eszközre elõtte? Köszönöm!
uj vagyok a PS3 témában teljesen, szal ne szóljatok le... <#szomoru1>#szomoru1>
valaki légyszii mondja el hogy milyen lehetõségeim vannak hogy ne kelljen megvenni a bolti játékokat?!
lehet letölteni a netrõl? amit letöltök az elmegy a PS-en?! mert mindenki "chippelésrõl" beszél, de nem tom mi ez pontosan?! :S
valaki fejtse ki ezeket légyszi!
köszi
PSN ID: orsko
nemtom már a nevét de tegnap a news-on belûl volt az elsõ amit a készítõk ajánlottak.
emthor,foxhound felveszlek network-ön ha nem para,planetet nyomhatnánk együtt
Haverok, Buli, Fight Club!
vhogy akárkihez csatlakozok pont akkor akarnak játszani rajta,ha még eccer vki miatt kell nyomnom rajta megõrülök😛
Haverok, Buli, Fight Club!
やられたらやり返す。倍返しだ!

Látom mindíg van valaki aki rákontráz 😊))
Tudodmit inkább tényleg hagyjuk..
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Jól bírtad eddig nélküle!😉))
Nekem is nagyon bejött a látvány, szinte mindegyik helyszínen van valami brutális nézni való. Többször volt, hogy a pálya elején csak mászkáltam tátott szájjal, és marha morcos voltam, amikor jött valaki és lövöldözni akart😉))
Aztán az is faxa, amikor az ember nézi a pofás kis videót, várja hogy még legyen folytatása, de akkor rájön, hogy már rég valamit csinálni kéne. Az unachartednél is volt 1-2X ilyen döbbenet!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs