PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 Top Live Titles (based on UU’s)
1 CoD: World at War
2 Halo 3
3 Gears of War 2
4 Call of Duty 4
5 Left 4 Dead
6 GTA IV
7 Guitar Hero World Tour
8 Fallout 3
9 Madden NFL 09
10 Fable II
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
Haverok, Buli, Fight Club!
Nekem meg tetszik és ennyi, megfelelõ helyen leírtam a kritikámat.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Speciel az xbox topik házigazdájának a véleményére pedig szerintem jobban számítanak a saját topikjában, köszönöm a figyelmet, viszlát.
u.i.: speciel engem nem foglalkoztat az xbox360 topik, nem találok benne számomra érdemleges témát, mert nincs olyan gépem. Ilyen egyszerû.
Amúgy mi ez a rasszista játék? Ha van hobbit akkor a törpéket, elfeket és a többi tölteléket miért spórolták ki?
https://hotshu.wordpress.com/
óóó. és elég lesz neki és sima lemez, vagy kétrétegû kell? 😊 ha kell majd letöltöm, hamarabb megvan 😊 majd offline osztottképernyõn ki lehet próbálni, tud olyat is!
A hobbit archer meg túl tápos -.-
igazándiból azért másztam be mert,bekapcsnál egyrészt mikor mutatja a hullámot az elején akadozik és régen nemvolt(de már kezdek becsavarodni,plz megnéznétek h bekapcs után a hullám akadozik-e?XD),másrészt meg játékoknál kihagy a hang helyenként,és fingom sincs miért...
PS3 ID: Csabesz82
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
a szerviz menu-s mókától ez nem szûnik meg,de egyébként ezt csak akkor írja ha a szervíznél kiválasztom a restore file system opciót,tudom eccerû nem kell többet lefuttatni,de hát baszogatja a csõrömet nahát😊
format majd újra restore. ill. restore és backup?
bekapcsoláskor tartsd nyomva rajta az ujjad (bakapcsgombon 5mp-ig)
na sikerült kicsit conquest-ezni, a Megyében van egy kis híd a folyó felett, warg-on lovagoltam át rajta, íjász leszed, én meg a vízbe estem -> ilyenkor rögtön meghalsz 😄 meg volt h 2 assa egyszerre szúrta egymást hátba :]
2x voltam Gandalf is, nem rossz, nem rossz
Ha a Blu-ray egység hal be, azt kb. 15 ropiért cserélik már hazai konzolszervizekben is. Az elég gyorsan megvan.
Igen, VOB-ra konvertálom és a Transcoding codec meg x264-re van állítva (nem tudom ez számít-e valamit).
Volt már egyszer ilyen az Indiana Jones 4-nél, de ott megoldottam úgy, hogy lejátszás közben visszatekertem egy kicsit és utána jó lett! Próbáltam itt is, de nem használt! Nem is mediacenteren játszom le, hanem rack-rõl, de úgy is próbáltam, hogy rávettem a ps vinyójára. Nem jó úgy sem!
Valami ötleted lenne? (nekem ennyi volt)