PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem semmi bajom nincs veled, ha már ilyeneket olvastam, hogy szerinted mi utálunk téged, más fajhoz tartozol stb.EmThor is ilyen szempontból egy külön faj, de õ le is írta, ha 4 pontot kap a LoTR, akkor is megveszi, mert akkora fan, hogy õt nem érdekli milyen.<#smile>

avengir
Rossz forum 😉

https://hotshu.wordpress.com/

Istencsászár
LIVE Activity for week of December 22nd

Xbox 360 Top Live Titles (based on UU’s)

1 CoD: World at War
2 Halo 3
3 Gears of War 2
4 Call of Duty 4
5 Left 4 Dead
6 GTA IV
7 Guitar Hero World Tour
8 Fallout 3
9 Madden NFL 09
10 Fable II

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hali emberek! Épp most jövök a Gametrailers-rõl és az elsõ négy videó az év játékait taglalja és hírdeti ki.Három helyen is a Gta 4 lett a legjobb game, ilyen például az is hogy az év játéka lett, vagy hogy ps3-on és Xboxon ez lett a legjobb game. Jó tom, hogy ez csak a GameTrailers véleménye, de máshol is dicsérik. Ebbõl az egészbõl csak azt nem értem, hogyha ilyen jó game, akkor mért van mindenhol kihalva a multi rész? PS-en nulla a multi, pc-n is, (xboxról nem tok nyilatkozni, de gondolom ott is). Pedig szerintem nem olyan rossz a múlti része. Simán lehetnének rajta annyian mint egy COD4 szerintem. Véleményetek??? Üdv

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Amse
Voltam Auchanban és tényleg kaphatóak a leértékelt játékok, de csak szerencsével juthatsz hozzá, ha kell valami, mert elég hiányosak a polcok. 3 hely 3 különbözõ kínálat. 😊

Amse
Bocs, hogy itt kérdezem meg, de az MGS4 topic nem ilyen pörgõs. Nem frissítettem még a játékot, de ha megtenném az eddigi mentésem használhatnám 100%-osan?

DoNorBi
ne szívd mellre,én szívesen látlak ebben a topicban nem zavar hogy xbot vagy sõt!😉

Haverok, Buli, Fight Club!

EmThor
Mondom leírtad a véleményed és tiszteletben tartom, ennyi.
Nekem meg tetszik és ennyi, megfelelõ helyen leírtam a kritikámat.

Istencsászár
Értem, sejtettem, szóval ha én kivételesen 360 tulaj vagyok és még ráadásul abban a topikban házigazda, akkor máris egy külön fajhoz tartozok, én vagyok az enemy a rossz... sajnálom hogy egyesek így látják a világot.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Neked valami bajod van netán? kérdeztem valamit, de már nem ez az elsõ megnyilvánulásod ahogy ideszólsz ilyen stílusban, én nem haragszok, max te, de hogy miért? vagy ilyen nyomorék 360 tulajokkal te nem állsz szóba? szólj mert akkor kikerüllek.

EmThor
Te is tudod, én is tudom hogy honnan fogod letölteni (FTP), nem tudom mi szükség erre a színjátékra... Egyébként itt nincs vele semmi gond, nekem sincs vele gondom, ha másnak van, majd szól!

EmThor
Öm, ne haragudj, de kurvára semmi közöd hozzá, hogy nekem mi tetszik és mi nem. Neked ez a véleményed és én tiszteletben tartom.

Speciel az xbox topik házigazdájának a véleményére pedig szerintem jobban számítanak a saját topikjában, köszönöm a figyelmet, viszlát.

u.i.: speciel engem nem foglalkoztat az xbox360 topik, nem találok benne számomra érdemleges témát, mert nincs olyan gépem. Ilyen egyszerû.

avengir
Kizárólag a HD-DVDs kell :sznob:

Amúgy mi ez a rasszista játék? Ha van hobbit akkor a törpéket, elfeket és a többi tölteléket miért spórolták ki?

Istencsászár
Kijött ez a demo 360ra is, téged nem zavar hogy egy szartömb?😊 én nem vagyok Lotr fan, bár imádtam a filmeket, de ebben a játékban a zenén kívül semmi olyan dolog nincs ami megütne egy bizonyos szintet, pedig még jó is lehetett volna.

1 terrás külsõ vinyót lekezel vajon a gép?

EmThor
"Azért kap egy esélyt a full"

óóó. és elég lesz neki és sima lemez, vagy kétrétegû kell? 😊 ha kell majd letöltöm, hamarabb megvan 😊 majd offline osztottképernyõn ki lehet próbálni, tud olyat is!

avengir
Írtam róla a nem mondjuk ki helyen. Balancon kell még javítani ill. még 1 pályát betehettek volna a demoba. Azért kap egy esélyt a full.

EmThor
felmentél online? helyes helyes!

avengir
Nem, a gamer nevet és az új linket az új oldal hozta, amivel probáltak már nyitni nem csak az xbox-os közösség felé.

A hobbit archer meg túl tápos -.-

EmThor
Predi, úgy érzem ez se sz@r 😄

new line cinema webshop

EmThor
a campelést megakadályozza a bozót 😄

EmThor
gamer360, de maradhattak volna m$ specifikus oldal, nincs vele semmi baj... lehet több támogatást kapnának

avengir
Az oldala eredeti linkje 2002-2003 fele még xbox365.hu volt 😉

Néztem Gamer365-ön az év játékai szavazást a stáb szerint.Eléggé X centrikus...

DoNorBi
köszi azt magamtól is elkaptam,de a gyors olyan mintha a szarnak adnék egy pofont😉

DoNorBi
na most rajtakaptál😛
igazándiból azért másztam be mert,bekapcsnál egyrészt mikor mutatja a hullámot az elején akadozik és régen nemvolt(de már kezdek becsavarodni,plz megnéznétek h bekapcs után a hullám akadozik-e?XD),másrészt meg játékoknál kihagy a hang helyenként,és fingom sincs miért...

Csabesz100
Akkor csinálja 18 óráig, ha a teljes formázásra mész. Ha a gyorsformázásra, azt gyorsan megcsinálja a gép!

PS3 ID: Csabesz82

predator0
Most akkor nem vágom... szóval az egész úgy kezdõdött, hogy te minden különösebb ok nélkül bemásztál a szerviz menübe és rámentél a restore file system menüre, ami után kiírta a gép, és azóta parázol?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DoNorBi
mint ma egyik hozzászolásba irtam hogy a formálást röpke 18óra alatt csinálná meg az meg azért nonszensz egy csöppet...
a szerviz menu-s mókától ez nem szûnik meg,de egyébként ezt csak akkor írja ha a szervíznél kiválasztom a restore file system opciót,tudom eccerû nem kell többet lefuttatni,de hát baszogatja a csõrömet nahát😊

Jó az új logod, te logokirály😉)

Mképp.

Csabesz100
Na, ezzel a filmmel már nem lesz többet ilyen gond! Megnéztem így is (bár így azért kevésbé volt élvezetes) és most pedig delete! :-) Ha esetleg a késõbbiekben tapasztalsz Te is ilyet és megtalálod rá a megoldást, akkor szóljál már! Köszi a segítséget!

EmThor
ha égett szagot érzel, fuss

EmThor
nyomd meg a jobb alsó sarokban a gombot és ki fog kapcsolni sé többet nem írja ki )

format majd újra restore. ill. restore és backup?
bekapcsoláskor tartsd nyomva rajta az ujjad (bakapcsgombon 5mp-ig)

DoNorBi

DoNorBi

állandóan ezt írja ki,nincs ötlet h mit csináljak h megszûnjön??

EmThor
<#szomoru1>

Old Sack feje 😄

EmThor
és mi is ez?

na sikerült kicsit conquest-ezni, a Megyében van egy kis híd a folyó felett, warg-on lovagoltam át rajta, íjász leszed, én meg a vízbe estem -> ilyenkor rögtön meghalsz 😄 meg volt h 2 assa egyszerre szúrta egymást hátba :]

2x voltam Gandalf is, nem rossz, nem rossz

Thx. Most csinálta egy srác mûhelyben. 😊

EmThor
jó az új avatárod

kupon kód majd lesz

ez az 1 boríték 1 játék karácsony óta megy? nemá!

Ez egy zsír új karcmentes Timeshift.

predator0
Melyikkel játszol most nagyon sûrûn? Mindjárt átmegyek IKEÁ-s chatscriptbe... 😄

tarti19
nem sérült meg ó az a BD lemez? melyik játékról van szó?

Megfigyelésem szerint, bármelyik játékkal,de amivel most játszom, azzal nagyon sûrûn. A többivel ennyire azért nem... Ha csak egynél csinálja, akkor m a megoldás? Újratelepítés?

predator0
Mindegyik játéknál, vagy csak egynél?
Ha a Blu-ray egység hal be, azt kb. 15 ropiért cserélik már hazai konzolszervizekben is. Az elég gyorsan megvan.

Ja, egyébként teljesen rendeltetésszerûen van használva. Szellõzés is ok. Olvasgattam külföldi fórumokon, hogy állítólag a BR olvasõ hibája okozza a fagyásokat azt, vagy a komplett gépet kellene cserélni. Ez 40Gb-os modell.

Na, mostmár kezdek aggódni. Nálam egyre gyakrabban jelentkezik fagyás dolog, amit csak a power kapcsoló (hátul) ki-be kapcsolásával lehet orvosolni. Az, hogy napi szinten, az már normális, de mostmár van, hogy óránként, de volt olyan is, hogy 10 perc különbséggel. Mindig játék közben. A gép kb. 1 éves, de a poén az, hogy általában csak 7végeken megy, mikor ráérek, de a nyáron 3 hónapig áram alatt sem volt. Szóval elég gáz. Másnak volt már ilyen tapasztalata? Mit csináljak? Vigyem vissza míg garis? Olvastam már olyan hajmeresztõ sztorikat a javítási idõkrõl, hogy ajaj...

Eszembe jutott, hogy hang elcsúszás nálam is jelentkezik de csak abban az esetben ha beletekerek a filmbe. Akkor úgy oldom meg, hogy kilépek a filmbõl és vissza.

Csabesz100
X-akták : Hinni akarok
Igen, VOB-ra konvertálom és a Transcoding codec meg x264-re van állítva (nem tudom ez számít-e valamit).
Volt már egyszer ilyen az Indiana Jones 4-nél, de ott megoldottam úgy, hogy lejátszás közben visszatekertem egy kicsit és utána jó lett! Próbáltam itt is, de nem használt! Nem is mediacenteren játszom le, hanem rack-rõl, de úgy is próbáltam, hogy rávettem a ps vinyójára. Nem jó úgy sem!

Valami ötleted lenne? (nekem ennyi volt)