PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi
ballor a gt oldaladon vannak még fotó versenyek?bevillant h milyen jó kis megmérettetések voltak anno...
kár hogy nincs fotó mód a prolougeban lehetne csapatni ám ezerrel

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
mért az uncharted is trófeás lett pedig nem mostani cím,de szerintem se kell félni attól😉

predator0
Attól nem kell félni MGS4-nél 😄 Mármint a trófeatámogatástól.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DoNorBi
hát miután az LBP-t frissitettem,a mentés megmaradt.szerintem biztos hogy tudod használni max ha trófea frissités van hozzá akkor nem veszi figyelme a régi mentésed által elért eredményeket

Na végeztem a Resi2-vel. Nagyon állat volt. Bázz a vége mekkora már... <#gun><#ijedt><#taps>

A http://cdgalaxis.hu/sale címen lesz Army!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

DoNorBi
jólvan beviszgálom de mikor a vinyót cseréltem akkor is elvesztek a trófeák pedig a régi felhasználómat raktam fel az ujra.
NBA 2k9 nincsen vkinek?az legyenkedves felvenni,nyomni egy pár meccset.jó kis cucc,de online sûrûn szétkapcsol,pedig a többi gamenél nincs semmi gond

Amse
Csak az EA-s game-ek vannak leakciózva ennyire. Army of Two sajnos sehol nem volt. 😞

#54563 valaki?

DoNorBi
húú az durva,annyit nekem nem ér meg egy felirat😄

predator0
Szerintem nem viccbõl írták ki GameStop-on, hogy az elõrendelõk kapnak a demohoz hozzáférést február 3-án.

tomi890125
hát ott már a teljessel tolják én úgy tudom

The Only One!

NEXUS6
Csak a mennyországban!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Amikor próbáltam A GTAIV multit nekem nagyon bejött. Egyetlen gondom a játékkal, hogy szinte PS2 szintû a grafikája. Na jó nem, de akkor is nagyon fárasztó játszani vele, a homály meg az alacsony felbontású textúrák miatt.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

5c0rp330n
az létezik h 2 nap múlva KZ2 demó? :o

predator0
A trófeákat a PSN accountoddal szinkronizálja. Nem tudom külön menti-e backuppal. Viszont ha a szerverrel normálisan szinkronban van, és nem látszódnak a trófeák, akkor elindítod adott játékot és megint látszódni fognak, szerintem.

MKV2VOB. Filmtõl függõen 5-11 óra dual core-al.

DoNorBi
ja küldtem tegnap egy restore system-et és megint eltüntek a trófeáim<#falbav>
LBP-t megint csinálhatom a sztorit,pedig csináltam backup-ot is azt mértnem tudja megjegyezni?<#fejvakaras>

DoNorBi
nemtom mivan de nálam mp4nél is konvertálja mpegre vmiért a tetvese...
mind1 annyira nemfontos rackrõl megy minden hibátlanul!

DoNorBi
égetés melyik szoftverrel nyomatod?és az plusz idõt igényel egyébként?
nekem az egyik harry potternél volt ilyen hogy a második felénél szar volt a hang,aztán a gépen néztem meg a ps helyett😊

DoNorBi
4.2,5.0,5,1 gondoltam csak nem tudtam értelmesen kifejezni magam,néha elõferdûl😛

Megismételtem a konvertálást, immáron SRT égetés nélkül. Így jó a 2. split is.

Régen nekem is volt gond, ezért WiFi helyett kábelen küldöm át az anyagot. Most az MKV-t is jól viszi át cucc. Nem láttam szaggatást, elég jó gép alakítja. Viszont nem nagyon lehet tekerni és lassú az indulás.

De megéri.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Thundercore
ha az avi is szaggat, akkor valószínûleg az átvitellel van a gond. Nekem minden megy simán, az mkv-t elõtte átalakítom mp4-re vagy vobra, és ez 10 perc alatt megvan. Észrevettem, ha mkv-t közvetlenül nyitom meg ps3 mediaserveren keresztül, úgy nálam is szaggat, mert át is kódolja és baromi lassan, vob-ot, mp4-et nem.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

predator0
4.1 fölöttire 😄

Fox: Na igen, ebben az esetben már a másik résznek is mennie kellene.

Te félre ne érts tényleg nem gecibõl írom de magyarázzátok már el, hogy hogy lehetséges az, hogy a film 2. splitje szar csak. Az egész film egyféle kodeket használ ami a 2 filedarabra érvényes nem?!

Egyébként van olyan SD divixem ami pár hónapja még ment, most meg már hanghibás...

DoNorBi
valszeg 4.1 fölötti profile-al csináltál akko,sajnos átkell konvertálni az egész filmet,predator milyen kodefrissitésre gondoltál ps-en?

Na de érted a film elsõ része, tehát kb másfél óra jó. Egyébként most megnéztem 2 konvertáló progit, egyik sem nyitja meg ezeket a HD VOB-okat.

DoNorBi
jaja odabaszos,digi-t énis bekötném de nálunk ujpesten csak a csöves chello van és áprilistól lesz elméletileg csak digi😞

predator0
Nem ártana egy kodekfrissítés a PS3-hoz. Valszeg újabb H.264 kodeket használtak a filmhez, amit a konzol (még) nem ismer. Forrás

Na megtörtént az elsõ hibázás a konvertálásnál. (60. film után) A film a The Descent címû horror. Szokásos menetrend, MKV2VOB, szokásos beállítások. A második file ami persze szintén egy VOB - csak úgy mint az elsõ - unsupported data lett. Most arra gondoltam, hogy a hibás fájlt átkonvertálom mp4-be. PC-n természetesen nincs baj a fájl lejátszásával.

predator0
Az könnyen elõfordulhat, hogyha az mkv file-t nem bírja olyan gyorsan kódolni, ahogy kéne és ettõl akad. Probáld meg, hogy átalakítod mkv2vob-al. Mondjuk innen már csak egy lépés, hogy átrakd magára a ps-re 😄

Csabesz100
:-) Az király! Én pedig a netet hibáztattam! Akkor a noti gyenge hozzá! :-(
Mindegy, akkor marad a rack, ha HD-t nézek!

PS3 ID: Csabesz82

predator0
Ha nem lenne neted is kéne mennie, ugyanis ahhoz köze nincs 😄

30/30-as netem van, digi.Igen, azt hiszem, még te linkelted ide be.Plug&Play-es megoldás.Nagyon odab@sz!

Csabesz100
:-)

Logó mûhely Itt tudsz kérni!

Csabesz100
Van egy logó mûhely itt az sg-n, ott lehet kérni! Nagyon korrekt topic, én tegnap este kértem és kb. 20 perc múlva már kész is volt!

DoNorBi
széép bakker,ugyanazt kérdeztükXD

Csabesz100
Az szerintetek lehet esetleg gond a szaggatásnál, hogy csak a ps van kábellel összekötve, a noti meg wifi-vel?

DoNorBi
héj ilyen logókat hogyan lehet csinálni,vagy kitõl kell kérni?😊

DoNorBi
nem mondod,milyen neted van?azt látom hogy zorall géped van,nekem csak egy alap 2magos dualcore gépem van...
a ps3mediavervel küldöd te is?

Csabesz100
Nálam szaggat a HD-s cucc! :-( A TVersity-t használod még mindig? Milyen neted van? Nekem 10 megás, azon szerintem mennie kellene rendesen!

Csabesz100
Köszi! Nagyon tudnak a srácok a "mûhelyben"! RAMyMamy-nak még1x ezer THX! <#worship>

DoNorBi
ja azt kenemvágom ugy már van egy 100gigányi film a psen csakhát kényelmesebb lenne mediacenterrel nahát😄

Elég fura, hogy még semmi infó nincs a KZ2 CE kiadásáról.

Nálam semmi szaggatás nincs, pedig 2 filmbe is belenéztem.Az viszont bosszant, hogy a belemuxolt feliratot nem lehet kikapcsolni, meg hangsávot váltani.

Zsír az új logod<#eljen>Na most már megnézem, hogy nálam is szaggatnak-e a HD-s cuccok..

Csabesz100
Médiacenterrel próbálod? Úgy nekem is szaggat a HD-s anyag. Mindegy, hogy wifi-n próbálom vagy kábelen. Pendrive-ra tedd fel és arról próbáld meg vagy másold rá a PS vinyójára! Úgy jó lesz!

DoNorBi
figyu nálam az mp4 is szarul megy,nemértem de azt is mpeg2ként nyomatja és úgy akad mint a szemét,ja és egyes avik is neccesek...😞

DoNorBi
én is voltam de csakis EA címeket találtam olcsón,van más is?