PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
"Kár, hogy nem lesz pécére <#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#szomoru2><#sir><#sir>"
Ennek a mondatnak az elkerülése miatt elég ritkán olvasok hír alatti kommenteket 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Shenlong
Normális, dobozos verziók, egyedül az különbözteti meg õket a boltban vásároltaktól, hogy a vonalkód helyén egy "Bundle" felirat van.

http://gamer-planet.freeblog.hu

Köszia választ!

Közben az a bundli el is fogyott, rendelnék méásikat (game.co.uk-ról), de az ismerõsöm Írországban él, ezek meg csak UK-ba szállítanak ingyért. Nehezíti a dolgot, hogy akkor így Eur-ban kéne fizetni, ami lényegesen megdrágítaná a dolgot 😞😞😞:

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Alien!
fifához tölthetõ a magyar kommentár a store-ról,valszeg a játékok teljesek,mert nem léteznek még platinumban...A Fifa 09 pedig atomdurva,bár ez magánvélemény.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

SZiasztok!

Vennék UK-ból egy bundli csomagot (LBP+Fifa 09+I'm a legend film egyben) jóárasítva 93.000 körül mozog, kint lakó hazánkfiával hazahozatnám, a Fifát rögtön el is adnám mert a trióból az egyáltalán nem érdekel. Kérdésem az lenne, hogy az ilyen gép mellé csomagolt játékok bundlisak vagy teljesen frankó dobozos verziók? PS-en is úgy van mint X-en, hogy letölthetõ a Store-ról (X-en Live ugye) a magyar szinkron+honosítás?

elõre is köszi a segítséget.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Kratos86

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

NEXUS6
Némelyik kommenten akkorát nyerítettem!😉))
Életében csak ezt a videót látta az egész játékból, és úgy nekiáll osztani az észt, hogy Crysis koppintás meg ilyenek...ááááá!<#nevetes2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
de ami nem semmi,a sok kiégett f*sz a kommentekben....kiváncsi vagyok min játszanak....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Platinum 24-ére írja az usa verzát. Über meg 25-re az EU-t.

5c0rp330n
nemhiszem. 😊 de sztem is qrvajó, nagyon hangulatos és kidolgozott.

predator0
Szegény ember, aki majdnem összecsurrantotta magát a felvezetõ szöveg írása közben azt hitte, hogy ez ingame? 😄

Annyira nem jön be, nem technikai értelemben. Mikor a csatamezõn vannak az azért tettszik.

5c0rp330n
Shenlong
A szeptemberben kijött patch óta igen.

DoNorBi
az 576 kbyte tesztben azt olvastam h igen,ha jól emléxem😊

Haverok, Buli, Fight Club!

Még egy kérdés: ez a gitár kompatibilis a Rock Band-del?

Papesz

HUNMarcus
gondolom azért terjesztették ki európára mert a fullos angoloknak már leárazás elõtt is megvolt <#vigyor>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

tarti19
Igen úgy kell azt😛 Kreálsz egy új usert, utána pedig regisztrálod magad a storera amcsi címmel:_)

Hi!
Szeretnék egy új accountot létrehozni amerikai címmel de nem találom hogy hol kell mert nekem ha teljesen baloldalra megyek akkor csak új usert tudok létrehozni ahol csak nevet adhatok meg.A segítséget elõre is kössz!
Aha, most nézem, lekerült a not for sale to Europe felirat.

Akinek kell tehát: Guitar Hero III: Legends Of Rock (gitárral együtt) = 38 ont (kb. 11500 forint+postaköltség.

Szerintem mindenképpen megéri, kár, hogy részemrõl már két hete hónap vége van.

Papesz

Jaja.Lassan nekem is be kéne szerezni egyet...Rock Band jobb lenne, ott van dob meg ének is<#buck>

DoNorBi
viszont ami a leáldozottba zajlik fentebb stíl,a részemrõl olykor már too much,az eszmefuttatások túl filozofálása sem az én asztalom...

5c0rp330n
szerintem az átlagember örül, ha egy kis gyakorlás után mediumon a végére ér 😊

JohnnySmith
Jó leszedve, holnapra megérdeklõdöm 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

tarti19
jah látszik fél éve nem raktam fel új frissítést a vírusirtóra meg úgy gépre sem, de még megy😛 nálam flash player 9 van😛

DoNorBi
nálam a flash player 10 síkit hogy nem tudja rendesen betölteni a srciptet

Shenlong
Nekem sem jó😞

predator0
Nálam nem mûködik, ráadásul a flash player 10 állandóan rákérdez, hogy tiltsa-e a scriptet, mert lassú lesz tõle az oldal, hiába nyomok neki nemet, csak igenre reagál.

tarti19
valóban nem látszik a számláló...

DoNorBi
jól mondod,nagyzolás nélkül azt mondom a szakmai és az általános érettség a kulcs szó a történetben.

JohnnySmith
Banner KZ2...
Mukodik-e? Asszony gépérõl vagyok és nemtom hogy nála szar vagy tényleg nem látszik a számláló....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

erik10
<#szomoru2>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

DarkSector
Holnap FEAR 2 DEMO!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

krissz88
Szerintetek lesz holnap PSL?

Boldog születésnapot aabelus!!!
Shenlong
<#wow1>Ez nagyon király, nekem kell ez a kép😊
A baloldali csaj hardwarré varázsolja szoftverem😄
Na jó, a többi is<#buck>

balljuggler

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
ezt akartam irni én is de meggondoltam magam a leoltás terrén....

COD 5 az tényleg nagyon durvára sikeredett
Bár a 4 nem volt meg nekem ps3-ra...ezért most megköveztek tuti😄

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

predator0
Mindegyik CD nélkül megy, ugyanis Blu-ray az adathordozó formátum 😄

balljuggler
atore= store 😄😄😄😄😄

Alien!
hááát,hogy õszinte legyek,engem a Resi 2 nem ingatott meg...borzasztó felemás érzéseim vannak....egyrészrõl gyönyörû viziók vannak benne,néha szenzációs skálán mozog minden...ugyanakkor pl a belsõ terek kifejezetten undorítóak,az árnyékok szemlátomást hol vannak,hol nincsenek....Ott a San Franciscoi ostrom,gyönyörû,meseszép,pár perc múlva meg narancsárga buta matchboxok között írtom a baszott nagy dögöket...érdekes....az irányítás sem az igazi,többször nem megy a futás,az egész olyan sarkos,az animáció meg darabos...a meglepetésszerû átvezetõk sem operálnak olyan jól mint mondjuk a Cod4-ben...egyszerûen több olyan kötelezõen használandó nextgen trükköt hagytak ki belõle,ami ma már alap....A hang meg abszolút átlagos,pl az erdõben szinte alig van hang,a cod5-ben éjszaka csillió tücsök vesz körül,borzasztó feelinget adva....nemtudom,a játék jó,vannak benne szép dolgok,de én sokkal többet vártam.

balljuggler
ha a atoreról vásárolsz abban az esetben nem kell hozzá lemez, vagy a demo na ahhoz sem kell

Én is úgy gondoltam, csak rosszul tettem fel a kérdést...😊
Bár az lenne a jó, ha a cd nem kéne a játékhoz...😊
balljuggler
persze.....
nem
de vannak olyan játékok amik installálnak..example GTA4 vagy GT5P..ezekhez csak addig kell a lemez amig elinditod a gammát

Hy! Ha egy játékot felmásolok a vinyóra megy cd nélkül?
HUNMarcus
TNT global express-el küldik

HUNMarcus
pedig elküldték, nem irtak semmit h nem lehet...15 font volt a posta

Dragonforce<#nevetes1><#nevetes1>.Valószínû az a legegyszerûb😄D.Szerintem sokan el se játsszák, fõleg Experten.Ismerem a számot és hát jah..15ért gitárral??Bazz.Annyiért nekem is kéne!!