89387
PlayStation3
-
TomStorm #86781 Szerintem nem lesz elég,alapból csak 9GB van.
BF3 is telepített vagy 4GB-ot ebből következtetek,hogy Bf4 is fog.
Aztán frissítések+DLC-k,néha 1-2 film na meg a Single játék.
Vegyél hozzá HDD-t jobban jársz. -
#86780 PS3 Super Slim 12GB-ja mire elég?
Nekem csak a BF4, meg majd a Destiny kell állandóan, mellette egy single játék elég.
Elég lesz ezekre ez a 12GB? -
#86779 Pár ps3 játékom eladó lett.
Gta 5 , kisfüzet , Blimp Dlc kód , igény esetén óriásposzter is. Egyszer lett végig tolva hibátlan. 12.000.-
Red dead redemption game of the year edition. Kisfüzet , ÚJ! állapot. kb 1,5órát volt a gépben. 6000
Gran Turismo 5: Kisfüzet , hibátlan: 4000.
Érdeklődés itt vagy : [email protected] -
K Ace #86778 Akit érdekel. God of War collection 1, és collection 2 essentials kiadásban eladók.(Összesen 4 játék) Vadi újak, használva nem voltak. Egyben 6000ft fix en, vagy god of war ascension ra csere érdekel. Ha érdekel, írj privit. -
Lunatic540 #86777 Sziasztok
Olyan kérdésem lenne,hogy nem tölti be a játékok mentését és így játszani se enged.
Lehetséges,hogy múlt hónapban be volt fizetve a plus szolgáltatás és feltöltötte oda a mentéseket,most meg nem tudja őket leszedni?
Vagy maga a gép hibásodott volna meg? Valakinek hasonló problem? -
#86776 én mondtam :D karma-rendszer :D -
Evoluti0N #86775 Hát, eddig ez az Infamous nagyon rendben van. Tegnap nehezen tudtam felállni mellőle. Főleg a döntések miatt jobban tetszik, mint a Prototype. Remélem, hogy jó hosszú lesz. :) -
#86774 Igen, kb az én agyammal gondolkodsz, mert nekem is ugyanez futott le.. :D Hogy most megér-e nekem 14 ezret, vagy inkább vegyek Hot Pursuit-ot 3000-ért, és aztán vegyem meg a Rivals-t.. :D -
#86773 Hot Pursuitot kiplatináztam, nekem tetszett. Rivalst csak kipróbáltam de nekem annyira nem jött be. Ugyanaz mint a HP, csak open world. Amúgy tök ugyanaz. Szerintem inkább a HP-t vedd meg, mert olcsóbb, és ha nem tetszik akkor nem lesz akkora nagy pénzkidobás mint a Rivals esetében lenne. :D -
#86772 Nekem hot pursuit megvan pc-n, kontrollerrel játszom nekem bejött nagyon, olyan régi vágású nfs. A gépi ellenfelekkel nem túl izgis, pl. bevárnak ha lemaradsz:S De multiban jó lehet vele hülyülni. -
#86771 Valaki közületek kipróbálta már az új NFS-t, a Rivals-t? Megéri megvenni PS3-ra, vagy inkább a Hot Pursuit-ot vegyem. Ahogy észrevettem elég hasonló a 2 játék, csak gondolom a Rivals-ban kibővített multilehetőségek vannak (amik mondjuk engem nem nagyon érdekelnek) meg ugye szebb graf, de gondolom PS3-on nem számottevő a változás :) Szóval mit javasoltok? Amúgy nagyon rég nem játszottam autós játékkal, szóval remélem nem extra nehezek ezek, inkább árkád autóversenyzést szeretnék.. -
#86770 Dark Souls-t nem szabad feladni kicsit utána kell olvasni aztán rákattan az ember. Én pc-n játszom pár hete. Nekem a demon's souls is nagyon tetszett.
Megértem azokat is akiknek nem jön be, nagyon magára hagyja a játékost totális kezdőkét ultra szopás, hogy még egy rohadt tipp sincs mit csinálj, mi mire való. -
#86769 Hát akkor tényleg jóval rövidebb a játék.... :D Mivel elég sokat kell még azután nyomozni vele. -
Samurai84 #86768 Heavy Rain-t én is 2 perce vittem végig. Nagyon komoly, minden friss PS3 tulaj tolja le legalább egyszer. Nagyon meg tudja fogni az embert érzelmileg, jól átadja a dolgokat. Amúgy sokszor olyan érzésem volt, mintha a Hetedik c. filmet nézném... Ott is sorozatgyilkos, ballonkabátos nyomozók, folyamatos eső.
-
TomStorm #86767 Na sikerült megszerezni Skyrim Legendary Edition-t,remélem ezzel elleszek jó darabig,nem pár órás game.
Most közben eszembe jutott,hogy van Ps+ Remember Me és ezt el se kezdtem még.Most pár napig ez lesz még nem hozzák meg Skyrim-et.
Egyébként Dark Soul nem jött be egyáltalán,Heavy Rain viszont tényleg nagyon jó de tényleg nagyon rövid is:)
Kongy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak a Rendőr srác halt meg bár ezt se mutatta igaz onnantól nem láttam,hogy a Nigga bevitte a műhelybe(roncsból kiszabadultam de utána nagyon elkapott).MINDENKI más egyszerre a végén pár perc alatt rakta le magát,komolyan hihetetlen,hogy tudtam így elcseszni:DD -
#86766 Szerintem nem :D Ha sok dolgot helyesen csinálsz, akkor maga a játék is hosszabb, mert ha meghal 1-2 fő karakter akkor kimarad pár fejezet is.. -
TomStorm #86765 Elcseréltem Heavy rain-re.Jó nagy hülyeseget csináltam de már sajnos mindegy. -
#86764 bf3ad van, nem? vagy a multi se jött be? -
otto8914 #86763 Online ligát tervezek indítani ps3 gt6- hoz.
Az oldal a itt található.
http://granturismo63.webnode.hu/
Ajánljátok ismerőseiteknek. -
Robi546 #86762 Hali!
Valahol olvastam hogy ha megjelenik a PS 4 akkor a PS3-on nem lesz ingyenes a multi,ez igaz ? vagy csak a PS 4-nél lesz fizetős ? Előre is köszi. -
TomStorm #86761 Hát ja csak közben kiderült,hogy nincs rá pénz és jó ideig nem is lesz:(
De hát ilyen ez a PS,ha nincs lové nincs gaming se:)
Egy időre most pihenni fog a kis gép -
Evoluti0N #86760 Különben meg vegyél már egy The Last Of Us-t! Lassan mindent végigjátszol már, csak azt nem. :D Túl jó játék ahhoz, hogy így ignoráld. :P -
Evoluti0N #86759 Ha tetszett mondjuk a Prototype, akkor tetszeni fog. Olyan, mint a Prototype, csak csápos, karmos ember helyett villámos emberrel vagy. Emellett itt vannak döntési lehetőségek. Szóval lehetsz jó vagy gonosz. -
#86758 GT5 - abba bele lehet tolni 100+ órát :D -
TomStorm #86757 Gta5,Ac4 már kijátszva fullon és el is adtam mind.
Lehet Infamous-t megnézem de nem biztos,hogy tetszik -
#86756 A Batmant nem ajánlom annak fényében hogy van AC4 és GTA5.
A Last of US Singleban és Multiban is nagyon jó.Nekem elsőre 15óra körül volt a single nagyon körülnézve,de rohanva is megvan 12óra.
Hosszú Singleban,tennivalóban a GTA5ben gondolkodj,de ha az nem jön be akkor AC4. -
Evoluti0N #86755 Ha tartalmat akarsz, akkor ott a GTA V. Vagy ha PS3 exkluzív, akkor az Infamous. 5 órát játszottam eddig vele és 10%-on vagyok. -
Evoluti0N #86754 A Beyond nekem kicsit több, mint 10 óra volt. A The Last of Us 19 és még valamennyi. Majdnem 20. -
TomStorm #86753 Jó lenne most már valami tartalmas játék amivel el lehet lenni több ideig vagy egy jó Multis game.
Batman Origins is csak ilyen sztori alapu,hogy végig megyek rajta és annyi?Vagy vannak mellék küldetések mint AC4-ben?Vagy a Last of Us esetleg?
Nagyon nem akarok most ünnepek elött össze-vissza vásárolgatni ezért kellene valami ami akár hetekre le tud kötni -
TomStorm #86752 Hát nagyon kevés.Úgy 10 óra max és még ezt is beosztottam 2 napra.Ahogy tudtam húztam időben de akkor is.. -
#86751 Kb mennyi időbe telt egyszer végigvinni? -
TomStorm #86750 A Beyond two souls is ilyen rövid amúgy mint HR?
A Last of Us tovább tartana játékidőben mint a Beyond? -
#86749 Ajánlom, hogy nézz végigjátszást hozzá :) Számtalan ending van. (vagyis baromi sok)
Itt egy elég király végigjátszás , én innen vettem az ötleteket :) -
TomStorm #86748 Jól van sikerült a legbénább befejezést elérnem Heavy Rain játékban:/
Most ha elölről kezdem ugyanaz lesz a sztori csak esetleg egy új befejezés lesz? -
Evoluti0N #86747 Ok. :D -
#86746 Akkor a csalódástól fog beszarni.... Nekem lesz igazam -
#86745 Ha így készíted fel, megint a tulzott elvárások csapdájába kerül ... :) -
#86744 A végén beszarsz. Csak figyeld meg -
#86743 Meg minden másban is. :D -
#86742 Infamous szvsz jobb, mint a Prototype a karmarendszer miatt :)