PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Havonta jár új játék? Vagy milyen gyakran? Mert ha havonta és ha ilyen címek, akkor bõven megéri a PSN+ az árát. 😄
Kongy
Itt ingyenes a multi, vígan PS+ nélkül is tolhatod 😄 Viszont ha elõfizetsz kapsz elég fasza játékokat, pl AC3, Far Cry 3..stb

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tibi7
Ja és én hdmi-t ajánlanék. Elég a tescos ezer forintos is.
Tibi7
Nem kell multihoz psn. Azért jó mert évi ~12 ezerért kapsz egy csomó letölthetõ játékot. Na meg pár apróbb kényelmi funkció van.
Tibi7
Azért 100 giga alatt sem érdemes bevállalni, mert ha sok játéka lesz, azok is tudják telíteni szépen.
Köszi a válaszokat. PSN+ az ugye nem kell multihoz (ahogy boxnál a gold)? Mi a jó benne?
Másik kérdés: Monitort szeretnék majd venni a PS-hez. HDTV van, nem akarok venni másikat, van min filmezni, ha azt akarok. Azonban mivel nem csak az enyém, ezért nem igazán tudok/tudnék tv elõtt játszani. Szal emiatt vennék monitort. Milyen csatis ajánlott? HDMI, VGA, DVI?
arty
pontosabban: nagy hddvel akkor érdemes venni, ha psn+ elõfizetést tervez valaki

egyébként halál felesleges

Forza.

Tibi7
A sima az a legrégebbi konstrukció. Ezt én már nem ajánlanám, mégiscsak a legidõsebb korosztály, bár itt is vannak sokan, akiknek gond nélkül fut. Aztán gyakorlatilag a slim, és a super slim méretbeni csökkenést hozott magával, elvileg kisebb lett a fogyasztás, és csendesebb is. Slimet vagy super slimet ajánlanék, bár nekem a super slim lemez behelyezési kialakítása nem tetszik, de ez egyéni szociális probléma 😊 És érdemes legalább egy 320-as vinyóval venni, fõleg ha PSN-re is elõfizetsz egyszer. Egyébként olvass itt vissza, többen is hirdetik a gépüket.
Sziasztok! A közeljövõben tervezek venni egy PS3 konzolt. Használtban gondolkodom. Néztem különbözõ oldalakat és találtam pár szimpatikus hirdetést. Olyant is találtam, amihez egy csomó játékot is kapnék, de "sima", 260 GB-os PS3-ról van szó. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Mi a különbség a sima, a slim és a super slim között? A méretüket leszámítva van valami elõnyük slimeknek a simához képest?
cloud.strife
Nézz meg egy Sony KDL42W805-öt, kicsit drágább csak, de klasszissal jobb tévé és az input lagja már-már legendás(an alacsony)

(aláírásom)

www.digimomentsvideography.com

LeventeV
Ez jó tv szerintem. Bár nem tudom mennyire kell neked a 3D.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

DarkSector
ja bocs tévedtem télleg. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vadnokedli
Nézd meg konzolboltban használtan ; ugyan-úgy 8000-et kérnek érte. + ez meg max 50-60 órát ha pörgött, arról meg nem tudod. Plusz én MG buzi' vagyok így képzelheted mennyire vigyáztam rá. <#ravasz1>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

DarkSector
MG: Revengeance picit sok nem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Venni szeretnék egy Full hd led tv-t ps3-hoz meg filmezésre. Nagyon sok tv-t végignéztem, leginkább az input lagg miatt aggódom.
Ezt néztem ki magamnak: http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/samsung/ue40f6500-p149158691/termek-leiras.html
Szerintetek jó lehet? Vagy tudtok ajánlani valamit?
Vadnokedli
Segítséget szeretnék kérni hogy mennyire reálisak a kért árak. PS3 gammák.

Vadnokedli
bármilyen telefon headsettje jó hozzá de az eredeti PS3 HS 10 rongy.

olcsón lehet PS3-hoz való headsetet szerezni? vagy bármilyen "gamer" headset jó hozzá?

Vadnokedli
46 csak kontrollerrel meg kábellel.

Kongy
50-ért is elmehet ajándék játékkal 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
40?

Vadnokedli
Mennyiért tudom eladni 320 as PS3-at 1 kontrollerrel szerintetek?

Köszi!
Amiga
6500-ért eladó egy eredeti, egyszer lejátszott, karcmentes Dead or Alive 5 Ultimate. :-) Privátban keress, ha érdekel.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Tibi7
Persze hogy jó. Az a legnagyobb átvihetõ áram nagyságát mutatja.
Sziasztok!

Rendeltem egy Playstation 3 + Gta v csomagot, ma jött meg és tápkábelnek ezt a 3 lábú nem Mo. szabványos valamit kaptam. Ami ugye 5amper 250 volt. Nah most találtam itthon kábelt csak nem mertem rákötni mert az 10 amperes. Szerintetek jó lehet hozzá?
Vadnokedli
320GB-os btw ugye. <#nemtudom>

Vadnokedli
mennyiért tudnám elpasszolni csak a PS3 3004B-t 2 kontrollerrel? 46-ra tippelem. <#nemtudom>

Moby
Az volt a legjobb széria. A 3.50-nek meg nagyon fognak örülni a warezpistikék.
Szóval annak elég jó ára van, de hogy mennyi...hardverapró megmondja-beárazza neked.

Adversus solem ne loquitor

Vadnokedli
Mivel hogy egyel régebbi széria így szerintem a mostani 320 as változat(ha van 320 as változat) annak 10% al csökkentett árán lehetne eladni(garanciával). Passz (De persze van olyan akinek többet ér a régi mint az új)

mucsácsó
Egyébként egy mondhatni "zsírúj" 320 GB-s Slimért (nem volt még soha lemez sem a gépben, még a gyári 3.50 OFW van rajta, se buherálva nem volt, csak egyszerûen nem használták) szerintetek mennyi lenne a korrekt ár?
mucsácsó
Nemjátszottam, miért? Gondolom egy rakás szar 😄
Moby
>... a PS3 nem fogja futtatni direktben a PS4 játékokat...

Valamit elnéztél szerintem 😊 olvasd el mégegyszer a posztom.

Gaikai-al amúgy játszottál, amíg nem a sony kezében volt?

DarkSector
elvileg...😄
de stream...omg az egy fosság. 😄

mucsácsó
Elvileg ha rendelkezni fogsz az adott PS3 játékkal, akkor nem kell majd megvenned mégegyszer, hanem lesz rá valami azonosítás, és ennyi - legalábbis múltkorjában ezt olvastam. Amúgy igen, a minõség az már kicsit más tészta, gondolom hasonlóra lehet számítani mint az Onlive (nem a legélesebb a kép, sõt idõként rohadt pixeles 😄 dehát ez érthetõ)
DarkSector
PS4.
Stream-be fogja a régi játékokat futtatni tudtommal, nem ugyanaz, még1x meg kell venned, és a minõség sem lesz jó.
Szerintem erre gondolt Moby, meg hogy a pS4-el ha vársz 1 árcsökkenést, majdnem egy használt PS3 árát megspórolod.

mucsácsó
Én meg nem értem a felvetésedet, mert én nem is állítottam ilyet 😄 Nyilván tisztában vagyok vele, hogy a PS3 nem fogja futtatni direktben a PS4-es játékokat, ez teljesen triviális dolog - maximum, ha az adott cím PS3-ra is megjelenik (ellenben fordítva igen, ha bejön valaha itthon is az a Gaikai dolog). Igazából én errõl beszéltem, a támogatottságról 😊 Hogy úgy értve 1-2 év még, addig még erre a konzolra is dobálják ki - többé-kevésbé párhuzamosan a next-gen gépekkel - a címeket, addig meg még elleszek a PS3-mal. 😊
DarkSector
figy a packodat ugyanugy adhatod tovább 66k-ért. 😄
vagy küldök valami más ps3-as játékot. 😄

Vadnokedli
ja 2k. persze <#vigyor3>

DarkSector
A holizé nem lényeg, mond hogy 2k és ennyi. 😄

Vadnokedli
Elõrendelõi holografikus borítóval; nem tudom mennyiért vesztegetik használtan. <#nemtudom>

DarkSector
Csak érdekességképpen RE6-ért mennyit kérnél? 😄

DarkSector
Hát elméletbe nézve többet ér, ha viszont azt nézed hogy el is kéne adni, akkor 65-70K a jogos, annyit kompenzál a pár játék, amennyit a gépp az új árához képest csökkent a használat közben.

95-ért fõleg manapság szerintem baromi nehéz eladni.

Moby
Ezt én nem értem. Ha nem játszottál egyetlen ps3 címmel sem, akkor milyen reláció van a ps3 és a 4 között úgy, hogy tudjuk, a ps4 nem fogja futtatni a ps3 játékokat?
Hogyan váltja ki az egyik a másikat, ha egész más a játékbázisa?

a.carkey
Egyszerû. Akkor vegyél ng konzolt, ha kijön rá valami olyan, ami neked is bejön. Addig ne!

A medve nem játék.

mucsácsó
Én is PS3 váráslás elõtt állok éppen. Már nyár óta halogatom a dolgot, akkor jegeltem a témát, de most megint felvetõdött - ugye a GTA5 miatt is fõleg 😊 Most találtam egy szinte totál nullkilóméteres Slimet egész jó áron, úgyhogy szerintem beszállok én is 😊)

Számomra is hihetetlen, de én még soha nem játszottam egy PS3-as játékkal sem, szóval lenne mit pótoljak (elsõ körben God of War-ok, RDR, Last of Us, Heavy Rain, Unchartedek, Infamous...stbstb.. 😊) Viszont nemtudom, hogy mennyire érdemes még beruházni rá most így a next-gen hajnalán : bár most utánaolvastam, elvileg minimum 2015-ig biztosan támogatva lesz a konzol, tehát jönnek rá továbbra is a játékok szépen.

Mondjuk még ha meg is venném 120ért a PS4-et, azért a 18-20 ezres játékok húzósak lennének... viszont launchkor venni konzolt picit zsákbamacska, bár csak tanultak a hibáikból mára már... 😊 Szóval lehet énis úgy leszek, hogy most 1-2 évig jó lesz még a PS3, aztán majd áttérek a 4-re én is, addigra már úgyis nagyobb rálátásunk lesz a dolgokkal kapcsolatosan.
shaddam
Sõt mivel a ps+ egy trójai faló a vitának meg a ps4-nek, tuti rákapcsolnak még ennél is jobban a játékokra.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Sztem még pár évig minimum jönnek jó játékok a PS3-ra. Én se veszek azonnal ps4-et, hanem majd 1-2 év múlva. Ps3 -at is akkor vettem amikor már egy rahedli játék kijött rá.
Tibi7
Szerintem egyszerû a képlet. Ha anyagilag nem megterhelõ a Ps4 megvásárlása, akkor cseréld. Egyébként nem fogod Még unni sztem egy darabig a ps3at.