PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És annak mi volt a címe?
wordsworth
hmm az a ps2-es backup dolog nem kicsit érdekelne... 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Amse
Ubisoft: új Ghost Recon, Assasin's Creed 2, Red Steel 2...
Ezek szerint még idén jön az Assasins Creed 2 és még sok más is.

Seth
PS1-re volt egy szánalmas átirata

PSN ID.: Beegabor

Ombika
IGen es 1 primitiv 11 eves epp most szorakozik a j,h,l,é betuk folyamatos lenyomkodasaval, majd enter utesevel! Szanalom!!!

az a baj, nem nagyon van idõm most, vizsgaidõszak hajrájában :/
na m1, hétfõn majd felhívom õket, és rákérdezek, hogy mi hogy van

psnid HaTeBeKa

predator0
Akkor még azelõtt vidd vissza.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

basszus, para ezerrel :/
úgy zúg a gépem, mint egy porszívó (ezt néha eddig is csinálta, de leszartam kb), és van, hogy csak 3-4-jére ismeri fel a cuccot amit berakok az olvasóba :/ gyanítom a fej haldoklik, ami azért para, mert ÜK-s garancia jan 31-ig érvényes..
gyanítom kénytelen leszek fizetõs szervízbe megcsináltatni

psnid HaTeBeKa

Jupi chat psliveon!!!!
predator0
Kényszerbõl beraktak egy chatfelületet, ennek köze nincsen az alakulgatáshoz.

Na, alakulgat a Pslive, de még nem az igazi!😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Ombika
Hat nemtudom en nyomatom pc-n LFS? GTL stb meg gt5p-vel ,de ilyen retek gridet eletbe nem tennek fel es nem hasonlitanam ossze! Ez a velemenyem!! Fox arcade SZAR!! Elnezest a kitoresert!

avengir
+200k pénz a számládon + 80k havi utalás rá 😉

https://hotshu.wordpress.com/

predator0
Ha ez tényleg megy USA store-n, akkor érdemes lehet ebbe fektetni. Számlanyitás 2800 ft (+ 2000 a bankkártya elõállítás díja, bár lehet ezt nem számolják fel és tartalmazza a nyitási összeg). Éves kártyadíj nincs, számlavezetési díj nincs.

Ez így van. De pl. Girdben van egy kanyar és ott mondjuk kell 360 fokot fordítanom, és van egy ugyanilyen kanyar a GT-ben ott elég csak 180-at. Ezt furcsálom.
Ombika
Attol,h belso nezetben csak annyit forog, attol meg kinnt 900 fok amigo, nezd meg jobban! 😊

#55901: Mivel mar van dombornyomott MasterCardom, de eddig elfogadtak mindenhol, csak USA store-on nem probalkoztam meg ,talan LBP addonal,ha lesz hozza kedvem!

DJS8
hát valahogy úgy 😄

Dombornyomott VISA az OTP-nél 4000 forint/év. Nekem az van, mindenhol elfogadják.

Papesz

predator0
Ez kimaradt, azér'... 😊
"I haven't seen any solid reports of this working properly yet though. Hopefully it's the real deal, but I wouldn't get my hopes up so quickly. We'll update you when we know more."

Köv FW update-ig élvezhetõ.

Nem tudjátok, hogy a Carmageddon 2 megjelent-e valamelyik PlayStation konzolra?
<#wow1>OMFG

DJS8
öhm...

PS2 Backups running on PS3 via HDD! (USBADVANCE)
It has been a long time since anyone has heard of booting any kind of ISO from the PS3, but hacker by the name of ifcaro has released his version of PS3 USBADVANCE which allows us to boot PS2 games on PS3 via HDD!
His version currently only works on Japanese models but a PAL version is expected to be released soon. PS3 USBADVANCE has been confirmed to be working on the latest PS3 firmware and is available for immediate download.
The program requires the use of Swap Magic to load the ELF file and can be downloaded below (If anyone wants to make a step by step tutorial feel free to post it in the tutorials section and I will link it here):

avengir
Axa bank, ~10k a számlanyitás, még ~10k a dombornyomott visa, azon nincs hitel, annyit teszel rá amennyit akarsz és a világon mindenhol elfogadják.

Ja épp azért mondom, hogy fura a GT5. Mert ott 360 fokban sem kell mozgatnom a kormányt... A Gridben meg rendesen kivan használva a 900 fok.
predator0
Nem értek hozzá, de a valóságban is kell kormányozni, mint a hülyegyerek, nem? 😊

Érdekes mert a Gridben egyfolytában tekergetni kell mint vmi hülyegyerek itt meg alig kell mozdítani vmit:S
Ombika
OTP MasterCard-nal is igyvan ,ha joltudom! 13-an zaras , de en ugytudom, ha 13-a elott vasarolsz, akor kov ho 13-ig visszafizeted, nincs kamat?! Errol tud vki vmit?

#55891: Igen tamogatja a 900 fokos kormanyzast!

NEXUS6
<#vigyor>
Köszike!😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Yakuza 3 nem lesz emberi nyelven jelen állás szerint.

LOL

NEXUS6
Én is sokat lógok ott, de lassan át lehetne nevezni az oldalt psl-rõl valami mássá, ami jobban kifejezi a profilját.<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Szerintem az ottani felhozatalból a legjobb blog az volt, amikor szétszedted a PS-t. Legalább az maradjon meg. Második legjobb a Miért törölték a "Modern Warfare 2 új képek" címû, "hehe bevetted" szövegû (kommentek: "anyád hogy van?" és/vagy "kabbekocsog") blogomat? 😄😄

Amúgy a GT5P támogatja a 900 fokos kormánymozgást? Mert a Gridben annyira kell tekergetni, hogy a GT szerintem nem 900 fokban megy...
Nekem 4000 pontom van. De nem érdekelne ha elveszne csak menne már az oldal.
NEXUS6
Jézusoomm!
A végén még odaveszik a majd 2000 pontom, meg a roppant tartalmas hsz-eim és blogjaim! <#hehe>

Nekem már régóta állítva van, szerintem így jobban is szellõzik, de nem ezért van így, hanem mert nincs hely😊

Fektetve, kezdetek óta.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Itt van róla minden fontos info. Nekem még az elsö éves dijat elengedték, most már ugy látom 5.500. Ha visszafizeted határidöid a pénzt akkor nincs kamat, ha nem akkor vont magas 30% feletti, ugy hogy erre vigyázni kell. Amásik meg hogy a 45 napos fizetési határidö meg csak ugy jön ki ha pont 14-én vásárolsz (13-án van zárás) s akkor azt csak a következö hónap 28-ig kell visszafizeni, de ha 12-én vásárolsz (a 13-ai zárás elött) akkor aztmár az a hónap 28-ig vissza kell fizetni, ugy hogy erre vizsázni kell.

avengir
Remélem is, kártérítést fogok követelni az elvesztett 515 pontomért és az ott töltött, pontgyûjtésre szánt idõm kárpótlásáért. <#bohoc>

HAF Rigel
szerintem nem. nekem gond nélkül megy az Usa . Az UE val volt gond . OTP a kártyád ? El tudnál róla mondani mindent , mert akkor csináltatok egy ilyet . Éves Kártyadíj nyitási feltételek minden érdekelne , milyen cimet adtál meg stb stb .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

A UK-nél a cim adatoknál én csak hülyeségeket adtam meg azzal nem volt baja. Az amex-et meg szerintem azért fogadja el mert azt talán az otp is csak licenszeli vagy mi, bár lehet ennek ehhez semmi köze.
Igen az OTP-s Amex Blue hitelkátyát nekem bevette a UK store. Már egy csomó mindet vásároltam (LBP add-on-ok, wipeout HD, prince of persia, stb),s gond nélkül vonja a kártáyról a pénzt. (hitelkártya de ha a hó 25-ig visszafizeted nincs kamat)
Az USA store-al csak az a bajom, hogy gondolom ott a valós cim miatt küldik a vásárásról a számált a megadott cimre, s nem tudom, hogy nem e lesz baja ezzel annak aki kapni fogja azokat<#nemtudom><#nyes>.Ismerösöm meg nincs kint akit megadhatnék. Vagy ezzel ne foglalkozzak?
Épp fordítva nem? USA fogad el akármit és EU-n van cím ellenõrzés.

HAF Rigel
Hát eddig pont az usa accra lehetett vásárolni , és az UK ra nem . Az Uk eddig ellenõrizte a cimet , és ha a kártya magyar volt pl akkor nem engedte . Az usat nem zavarta elfogatta a Visa kártyámat . Neked akkor a American Experssel sikerült vásárolni a EU storban ? Úgy hogy a kártya Magyar névre címre van megcsinálva ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Az USA store ellenörzi a cimet is a kártya regisztrácónál (mármnit nem csak azt hogy valós e, hanem azt is hogy a kártya arra cimre van e bejelentve)? Akartam én is reggelni de mivel ott csak valós cimet lehet megadni, nem mertem tovább menni, mert gondolom a vásárlásokról a megdadott cimre küldenek ki számlát, s mivel csak generált cimem van, nem akarom hogy vmi idegenek küldözgessék a számlát (gondolom ennek ö se örülne).
A UK store-nál hálisten ilyen gond nem volt mivel ott akármi hülyeséget elfogad cimnek, igy az simán bevette az AMEX Blue kártáymat, meg a számla miatt se kell aggódni. Szerintem a kártyát elfogadná a USA store csak a cim maitt nem merem beregelni. Végül is az add-on szempontjából jó a UK, de a PSN játékok némelyike olcsóbb lenne USD-ben mint Font-ban 😞
És állítva vagy fektetve volt a gép?
Midnight Club: Los Angeles. :-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Érdekess eddig a 60-as gépek szartak be most a 40-esek kezdik:S Amúgy mi az a MCLA?
Az meleg <#wilting>