89387
PlayStation3
-
#86821 Diablo 3? Konzolon százszor jobb mint PC-n.. -
#86820 God of War 3 mindenképpen, ezen kívül Metal Gear Rising, DmC Devil May Cry, ha pedig egy kis kihívásra vágysz Ninja Gaiden 1-2, esetleg Heavenly Sword. -
#86819 Hack and Slash témában God Of War-t érdemes kipróbálni, míg co-op rpg-nek a Dragon's Crown-t mondanám. -
#86818 Sziasztok!
Tudna esetleg valaki minőségi hack & slash játékot ajánlani vagy valami olyan rpg-t amit lehet local coop-ban nyomni? Jó karakterekkel,tárgyakkal esetleg említésre méltó storyval?
Nem nagyon nyomtam még ps3-on ilyenekkel úgyhogy régebbi címek is jöhetnek.
Köszi előre is. -
#86817 ajajajajaj :) sry!
akkor azzal úgy készülj, hogy egy SZAR! (remélem így viszont felülmúlja a várakozásod ;) ) -
Evoluti0N #86816 Egy kicsit elbeszéltünk egymás feje felett. Én az Infamous-ról beszéltem. :D Shaddam arra mondta, hogy be fogok szarni a végétől. Így is lett. Az UC2 még nincs meg. :D -
#86815 Szerintem is XD -
#86814 nem kizárt :D -
#86813 Nekem tűnik úgy, hogy két különböző játékról beszéltek? :) (arty: UC2, Evo: Infamous) -
#86812 Játszottam és hatalmas kedvencem, pedig én elsősorban a gt5 miatt vettem a gépet - de ha az nem lett volna, uc1-2-3 igen, már megérte volna. Sőt, ha semmi más nem lett volna ps3on, akkor is.
Nem gondoltam h ilyen hamar letolod az uc2-t is és TÉNYLEG bejön, pláne ennyire - miközben az elsővel nem voltál maradéktalanul elégedett. Én azt is imádtam, de persze a 2. a csúcs. -
Evoluti0N #86811 Te egyébként játszottál vele? A kérdésedből nem tudom megítélni, hogy játszottál vele, de nem tetszett és meglepődtél rajta, hogy nekem igen, vagy nem játszottál vele és érdekel, hogy milyen lett. :) -
#86810 Megmondtam :D -
Evoluti0N #86809 Tényleg. :) Nagyon jó lett a sztorija. Majdnem 90%-on fejeztem be. Pár jelentéktelen dolgot nem csináltam meg. 322 shard lett meg a 350-ből, meg 16 stunt a 21-ből. Minden mást megcsináltam.
Az tetszik, hogy direkt úgy lett vége, hogy folytatást követel. Szóval nem csak erőltetésből van második rész. Szóval azt is gyorsan be kell majd szereznem. :D -
#86808 ?
tényleg? végigtoltad..? -
#86807 Akit érdekel 10% off Zavvi kupon az jelezze privátba!I -
Evoluti0N #86806 Ok. Beszartam. :D -
#86805 :DDDD -
TomStorm #86804 Nem,mert nem kérdezte:) -
#86803 "Mondjuk sógor veszi meg így fel tudok ugrani majd végigtolni amik kimaradtak"
hát aztakurva, így könnyen vagy baszod! :D
Elmondtad ezt a sógorodnak is? :D -
TomStorm #86802 Napokban el viszik PS-t,nem bírom én ezt anyagilag:D
Ez van sajnos,tényleg nagyon jó kis gép de nem a modern játékokhoz(skyrim,Ac4,Batman O. csak pár példa durván be tud szaggatni azért van FPS drop csúnyán,ha az ember többet játszik ezekkel akkor észreveszi és zavaró).
Inkább csinálnának ugyanazzal a grafikával azzal a motorral mint régen játékokat PS3-ra.
Végigtoltam Uncharted részeket,MGR,GOW3,Heavy Rain és még sorolhatnám amik teljesen jól futottak egyszer se lassult be semmi de az újabbak számomra elfogadhatatlan és ezért pénzt nem adok.Exklu.meg nem sok maradt már
Mondjuk sógor veszi meg így fel tudok ugrani majd végigtolni amik kimaradtak pl.Beyond,Last of Us.Már adtam neki listát miket vegyen meg:DD -
#86801 Binary D. Usának jár, de előbb utóbb Eu is megkapja szerintem -
Evoluti0N #86800 Kedves #86798 és #86796 . Csak jó tanácsból írom, hogy azoknak a játékoknak, amiknek van topikja, a játékkal kapcsolatos kérdéseiteket ott tegyétek fel. Nem azért, mert itt zavaróak lennének, vagy bármi ilyesmi, hanem egyszerűen ott valószínűleg előbb kaptok rá választ. -
#86799 Ez nem GTA4 topic. Hello. Sehogy amúgy. -
bcrics #86798 Hello, gta4ben hogy lehet boinget vezetni?
Meg egyáltaláln repülőt..
Mlyen küldetsét kell hozzá megcsinálni? -
TomStorm #86797 Megjött Grid2 PS plus-ra lehet tölteni.
Nem úgy volt,hogy B.Domain lesz egyébként?Mondjuk jól jött egy autós game úgyse volt eddig:) -
#86796 * Üdv!
Fifa 14-el kapcsolatba lenne kerdesem... jatekos modban jatszok a teljesitnyek 78%-et teljesitettem de a jatekosom meg csak 77es szintu... Kozepalyas vagyok es a hatved es a kapus kuldeteseket nem tudom megcsinalni... igy hogyan lehet felfejleszteni 80szint fole vagy tovabb?
Tegnap veletlenul a PS4 forumba irtam... -
Evoluti0N #86795 -
#86794 ha kiveszed a tokjából és berakod fixen a ps3ba, akkor igen :) -
#86793 -
#86792 Linkelj egyet. :D -
#86791 Jah és ez végett jó a PS. értem. :D -
#86790 Kb minden PS-ex trailer-ének végén :D -
#86789 Ki és hol mondja hogy pléjsztésőn? :D -
#86788 sztem gagyi :D -
Evoluti0N #86787 Másfél hónap PS tulajdonosság után rájöttem, hogy mi a kedvencem benne. Ahogy a csaj tök japános akcentussal azt mondja, hogy "plejsztejson". Állat. -
TomStorm #86786 Csak az jó amit bele teszel a gépbe.Az oldalát leveszed ha kerettel van a HDD akkor sima ügy ha nincs keret akkor valahogy beleejted a HDD-t és alulról kitámasztod pl.összevágott kemény műanyaggal,hogy ne mozogjon -
TomStorm #86785 Nem.Esetleg adat tárolásra,mármint másolni át filmet vagy mentéseket.
Notebook HDD már jó viszont,azt hiszem 7200rpm-est is kezeli mintha az enyémbe az lenne. -
#86784 Külső HDD-m van. Jó lenne hozzá? -
TomStorm #86783 Egyébként Skyrim Legendary k...a jó konzolon.Néha leesik kicsit az FPS(tényleg csak ritkán)de ott van a graf azt megmondom!
Ezzel most nagyon jól jártam,lesz benne játékidő az biztos:D -
TomStorm #86782 Sub Account ez mire jó?Hozzá lehet adni de minek?