89387
PlayStation3
-
#86861 :D
Elég kezdetleges az még, 50ezres vga és 30ezres cpu kell alá és legalább 4gb ram! Hát kinek van ilyen gépe?! Ez paks!!
Nem érdemes vele foglalkozni emiatt. Nekem notebookon a gran turismo is csak 25-30fps-el ment és 60al kéne, pedig ez a notebook 140ezer ft volt!!! egy ps3 meg 50e, egyszerűen nem éri meg emulátorozni, még akkro se ha igy a játékok ingyen lennének! -
#86860 FAsszopó irigy geci itt a banda.Van ps 3 emulátor ahogyan topikja is.
Itt a topikja,nyugodtan kérdezz ott.
Segítenék is benne,hogyan kell a plug-in eket beállítani de vettem toolkit-et 45ezerért és azóta már nem kell ilyenekkel bajlódnom. -
#86859 Kérjél karácsonyra PS3-at, már 50 ezer körül lehet kapni újonnan. PS4 úgyse lesz sehol :D -
Evoluti0N #86858 Röviden a válasz: Nincs. Tulajdonképpen hosszabban is ez a válasz. :D -
#86857 Te ha használnád a két kezedet meg az internet adta lehetőségeket...
Ez egy PS3 topic. Nem PS3 emulátor topic. -
#86856 lol -
krisztian1329 #86855 Van működő ps3 emulátor pc-re?
Ha van dobjatok már egy linket. -
#86854 Mert ki van rakva kirakatba ugye, és nehogy ellopják a játékot lemezzel együtt. Így max a borítót tudják ellopni, az meg nem sokat ér :D -
#86853 Mi az hogy felbontják? Mi a fenének? -
#86852 Azért lehet, mert a nyomorultak minden játékot felbontanak ott és kiszedik belőle a lemezeket, majd akkor pakolják vissza ha te megveszed. Gondolom faszán összecserélték. -
K Ace #86851 Sziasztok. Ti láttatok már ilyet? Tegnap megvettem az 576 ban az infamous2-t essentials kiadásban. Otthon megnéztem, a borító essentials -os, viszont a lemez meg platinumos. :D -
#86850 Az jó ár! :) -
El Gigante #86849 most itthon is találtam 9990 ft-ért -
El Gigante #86848 köszi -
#86847 Heti minimum 1-2 csomagot rendelek Zavviról már vagy fél éve. (Meg persze game.co.uk - 3 font ott a posta)
Zavvin nincs postaköltség. Ruhára se, se semmire. Iszonyú sok ruha jött már tőlük. -
#86846 De van, kb 1 font. -
#86845 Posta hozza kb 8 nap alatt ér ide. 10 napig tárolják a postán ha nem vagy otthon de hagynak értesítőt.
Nincs postaköltség Zavvin semmire. Amit árakat látsz ott annyi a végösszeg.
Lehet bankkártyával vagy Paypal-al fizetni. -
El Gigante #86844 Kihozzák itthonra? Sosem vásároltam innen, olvastam néha hogy vannak jó leárazások! Ki szállítja? -
#86843 Az most 33 font a zavvi-n!
-
Passy #86842 Rendeben, köszönöm. -
El Gigante #86841 MGS-ból én a Legacy collectionra pályázok. -
#86840 12 deals of christmas
remélem mindenki minden nap megnézi a 2 uj akciot ;)
ma f1 2013 és mgs hd coll -
Evoluti0N #86839 OMFG! Ez az Infamous 2 egyre jobb. :) -
#86838 Nincs ajanlott. Amit preferalsz. -
Passy #86837 Ok, köszi.
Gondolom notebook hdd, van valami ajánlott tipus? -
#86836 csak belső
bexinho: jaok, akkor lesz még bőven játékidő :)
amugy a kontrollerrel nem csak a megszokás a gond ;))) keményebbet nem akarok írni, mert flém lenne belőle.... -
#86835 Az UC és a MGS4 mindenképp érdekel majd, meg a Heavy Rain és a Beyond is. Amúgy meg jött a konzol, nagyon pofás. Kicsit régi konzol hatást kelt az optikai meghajtó fedelének mozgatás, de nem számít, mert a fat-hez képest teljesen más érzést ad ez a ps3. A kontrollert viszont nagyon kell szoknom. Fifánál azonnal kijött a kontroller közti különbség. Xboxon világklasszison simán vertem a gépet, most 0-5-re kikaptam... Még bele kell rázódnom. :)
Más: theme.eket nem csak storeból lehet tölteni, ugye? Csak mert ps+-ra fizettetne, hogy tölthessek. Netről is lehet tölteni? -
Passy #86834 Sziazstok!
Nekem is lenne egy gyors kérdésem a 12Gb-os verzióval kapcsolatban.
Mégpedig, hogy a HDD bővítés csak belső vinyóval oldható meg vagy használhatok USB-s külső HDD-t vagy pendrive-ot esetlg?
Köszi előre is. -
#86833 semmit nem kockáztatsz, ha most csak 12 gigást veszel, hiszen később bővítheted. a keretes official hddk drágák, annál lényegesen jobban ki tudsz jönni egy kerettelennel (asztalon enélkül is elvan ám a ps3, max nem kell rángatni a gépet, h kimozduljon a nem tul fixen rögzült hdd)
ps3 többi exkluja nem érdekel? UC-k, infamousok, stb? -
Evoluti0N #86832 Igazad volt. Ma játszottam pár órát vele és tényleg sokkal jobb lett, mint az első rész. :) -
#86831 Elfelejtettem megkérdezni, hogy a CoD Ghost netes ps3 back cover szerint 25 mb-ot ír ajánlott telepítésre. Hogy lehet az, hogy egy cod ennyit igényel csak, míg egy fifa 4,5 gb-ot? Csak azért kérdezem, mert nem akarok úgy járni, hogy idővel megveszem a Ghost-ot, és rögtön hdd-t is kellene vennem mellé. -
#86830 Köszönöm a válaszokat. Csak annyit fűznék még hozzá, hogy PS+ előfizetés esetén az előzőleg akciózott játékokat is le lehet tölteni, vagy mindig csak az aktuálisat? Azért kérdezem, mert xboxon szinte minden játékkal játszottam, PS-en is GOW3-meg az új résszel, illetve a The Last of Us -szal. Úgy hogy jelenleg nem tervezem az előfizetést rá. Haver is angol reget tanácsolta, én pedig az Xbox magyarra migrálás óta megfogadtam, hogy magyarra soha többet.
A hdd-vel még nem teljesen tiszta, hogy a superslim-hez kell venni keretet? Mert amiket láttam online shopokban, ott kerettel együtt adják a hdd-t. Vagy nem akkor nem lényeges a keret (jobb rögzítés mit takar?)?
Igazából már csak fifa14 és cod ghost és/vagy bf4-gyel játszanék ps3-on, több játékkal nem tervezem - bár kénytelen leszek egy hdd-t venni bele -, de remélem 12 gigára felfér a fifa és a cod. :)
Még egyszer köszönöm a gyors válaszokat! -
Evoluti0N #86829 De van. Csak a 12-es Superslimben nincs semmilyen HDD, így keret sincs. -
Becksman1991 #86828 Az alap HDD-n nincsen ez a keret?????? Mivel a 80gb-os vinyómat szeretném upgradelni egy nagyobra... -
#86827 játékfüggő h mennyit installál, a 12g semmire se lesz elég, ha meg hdd-d lesz, az "mindenre" elég (kivéve ha mindent leszedsz psn+-al és meg is tartod)
akár terás hddt (2.5", SATA) is lehet ps3ba tenni, de a jobb rögzítéshez kellhet egy hdd keret is
ps3on ingyenes a multi
bluetooth szabványos, megy minden (ez nem xbox ;) )
xboxon a multi eléggé azonos elvek mentén működik, jól kiforrott, stabil
ps3on nincs valódi keret, minden játék maga oldja meg az invitét, stb - pl gt5ben volt h egy 16 karakteres számsort kellett beirnom, h haverra rátaláljak. máshol meg ~azt kapod, mint boxon. hullámzó, de ingyé van ;)
mivel friss gépes vagy, szerintem fizess elő PSN+-ra, ezzel egy évig havi sok játékot kapsz + egy induló gyűjteményt is, amiben olyanok vannak, amiket szvsz amugy is megvennél ... :)
info
UK accot javaslok, bár van magyar psn is - így európaiakkal leszel multiban, elérhető az angol kínálat, ami szélesebb, mint a magyar és még néha olcsóbb is (ritkán, a legjobb az USA, csak akkor usával szar pingel kéne multizni)
-
#86826 1.) Játékok hátulján fel van tüntetve mindig
2.) 500 gigás is mehet bele sztem, ha nem gyári is jó, a méret fix.
3.) Semmire.. :D (de tényleg)
4.) Nem, a PS3 multi ingyenes, és az is marad, de PS+-ra érdemes előfizetni az ingyen játékok miatt
5.) Sztem bármilyen bluetooth headset jó.
6.) Multiplayer játékokkal szerintem semmi gond nincs PS3-on, a Store-ról töltött játékok jönnek lassan, és lassan is települnek.
-
#86825 Sziasztok! 6 évig voltam xbox tulajdonos, és pont tegnap adtam el a slimemet. Mivel ps4-et akarok a jövőben, de számomra most még nem éri meg, ezért beruháztam egy jó árban lévő superslim (12gb) ps3-ra +fifa 14, illetve + 1 kontrolleres kollekcióra.
Lenne pár alapvető, triviális kérdésem, de úgy gondolom, itt gyorsan kapok releváns válaszokat.
1 ha jól tudom itt a játék telepítés nem úgy működik, mint a x360-nál, ugyanis nem az egész lemezt telepíti fel hdd-re. Van valamilyen lista, hogy hány gigát tesz fel bizonyos játékok esetében a gép? Pl.: Fifa 14, Cod Ghost és BF 4.
2 Superslimet 250 gb-ig lehet bővíteni? Bármilyen hdd jó bele? 2,5"-os, vagy mekkora a mérete?
3 12Gb belső tárhely mire elég?
4 A ps4 fizetős online szolgáltatása nem érinti a ps3 ingyenes multi szolgáltatását?
5 Bluetooth headsetből csak a ps3as Sony headsetek jók? vagy a mobil bluetooth headsetek is alkalmazhatók?
6 Mennyire stabil a PS multi része a Live-hoz képest? Csak mert mindig azt hallottam, hogy jobb minőségibb a Live, de azt sehol sem hallottam, hogy miért. -
Samurai84 #86824 Én is most gyűröm hardon a 2-t, szerintem sokkal jobb mint az első. Jobban tetszik a város, ugrott egy szintet a graf., jobbak a powerek. Ebben a játékban szerintem az a jó, hogy mindig van valami teendőd: vagy rablásokat akadályozol meg, vagy side missiont csinálsz, de hopp meglátsz egy shardot, aztán még egyet, aztán dead dropot, aztán egy csapat milicia sétálgat békésen és egy autóért kiált :D
-
Evoluti0N #86823 Infamous 2 első meglepetés. Cole új szinkronhangot kapott. :D Emígy éppen, hogy csak ránéztem. Majd kiderül, hogy lesz-e olyan jó, mint az első. Az eddigi észrevételeim, hogy a grafika hatalmasat ugrott, valamint az, hogy másképp néz ki az alap villámlövés. :D -
#86822 Jaja, és a sors fintora, hogy a Blizzard főleg PC-re fejleszt, aztán kiad 1 konzolportot 10 évben 1-szer, és az jobb, mint a PC-s XD