PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is volt már ilyen és feltudtam használni a következõ vásárlásnál. de egyszerûen megbizonyosodhatsz róla, amikor a játék már bent van a kosárban és a pénztárnál vagy akkor kiírja hogy mennyi a játék, a posta és ott szerepelnie kell valamelyik sorban annak a 3GBP-nek és legalul az ezzel csökkentett összegnek kell szerepelnie ha minden igaz.

greyfox
Nem az élesség lesz az :<
Nekem 40-en van a százból.

Steam: greyfox

Lehet, hogy a nyereményjátékom miatt halt meg az oldal😄
zsolt1983
Hallo. sok a kamu szoveg a vilagban. miert ne lehetne ez is az.. 😊 nameg gondolom finacilais problemak es tagok kozti rivalizacio is beleszolhat.

0-n van az élesség.Jó, nem érdekel, szar a tv-m.Kész!!!

Rohadtul nem hiszem el h nálatok egy ki bebaszott zizegést sem lehet látni<#boxer>

Alien!
jim nálad vmi érdekes probléma lehet....élességbõl is vegyél vissza,ha tudsz.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Johnny23
Resistance2 -ben még találtam jócskán, de Mirror's Edge-ben is van.

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

greyfox
Killzone demóban egy darab recét sem láttam, mintha 8x+ AA lenne rajta 😊

Egyes játékoknál a zizegés sem a bluretõl van, hanem AA hiány 😊

Steam: greyfox

Amse
Nem azt mondom, hogy nincs a KZ2-ben rece, de nézz meg egy régebbi játékot és látszik a fejlõdés elég rendesen. Lassan AA nélkül is szép éleket kapunk.

Nekem a demoban ott is😄DRemélhetõleg a teljesben már nem annyira lesz.

Látom a pslive még mindig nem megy. Ilyen sokáig tart a költözés?
Amse
Sajnos az az AA hiánya miatt van. Amúgy jó hír, hogy pl KZ2 ben ezt már jól megoldották szóval lehet ezt jól csinálni...

Nekem is ez a gondom.Menj messzebb a tv-tõl és úgy frankó lesz, esetleg vedd le az élességet a tv beállításánál😊.Egyébként a zizegés a motion blur effekttõl van/elmosódás/.

Johnny23
Sziasztok!

Amikor egy játékban egyes vonalak (élek) "vibrálnak", az programozási hiba (AA hiánya), vagy csak rosszul van beállítva az LCDm ?<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Én meglepõdnék, ha csak 20e poligonból állna Kratos, ez PS3-as viszonylatban igencsak kevésnek tûnik, tekintve a GT 2-300e polis autóit(ami abszolút hihetõ, akár laikusabb szemmel is, ránézésre), oké, más egy humán karakter, de ez akkor is kevés.
Nem írták el egy nullával?

zsolt1983
Ez az egyike azon jatekonak amikre tenyleg ramondom hogy joo. Miert epp ezen gemeknek kell kihalnia?? nemertem.... Olyan nagy szmaok mint a Legacy of Kain (5 resz) , GOW (3 resz - leeht tobb. remelem..) ill. RE (5 -resz, - lehet tobb. remelem). Ezen jatekobol meg csak megkozelitot sem tudnak oszehozni manapsaag. Ez nagyon nagy hiba!!!!! En a fejlesztok helyeben erre gyurneel. Ott a Capcom , Sony Ent. ill Upisoft es Aktivisione, bar az utobi ketto tobb stulust is kepvisel. Az EA - t nemhiaba nem emlitettem , nemvagyok oda a sprort jatekokert. Jo megkel hagynom hogy a LOTR sorozatok nagyon joook. Bocsi ha valakit ezzel megsertettem. nemallt szandekomban.

Kratos86
Bár nem valami jo a képminõség,de azért annyit észrelehet venni rajtuk hogy keményen rágyúrtak a fényekre/árnyékokra és hatalmas küklopszokból és hentelésbõl most sem lesz hiány úgy érzem! Már nagyon várom azt a videót amit ha minden igaz holnap mutatnak be!
Remélem méltó befejezése lesz a játéknak ez a rész,ha a hangulat megmarad mint az elõzõ részekben akkor már megéri rá várni!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

zsolt1983
Weegre GOW III trol is van szo. Nem csak allandoan KZ2 .. mar keztem unni. Meg tobb hiret ha leeht. kOszke

a hardwiredes forumon van par szkenn a gow3-rol.

PS3 ID: iib

ShopTo-n van 3 font számlaegyenlegem egy korábbi vásárlásból.Ezt fellehet ugye használni vásárláshoz is?Mert a SELLTO menü alatt látható csak az az összeg.Ezért nem tiszta nekem teljesen.
Köszi!

HAF Rigel is nyomta, szóval annyira nem árkád😉)

Kratos86
God of War 3 infok:

A Gameinformer legújabb számában már vesézgetik a God of War harmadik részét. Bõvebb bemutatóra pénteken számíthatunk. Addig is néhány infómorzsa:

- Az elsõ két részben csupán 10-15 ellen szambázott a képernyõn, ezúttal van amikor egyszerre 50-en próbálnak majd autógramot kérni Kratostól.
- A kellõképp nagyranõtt szörnyellákat, például küklopszokat meglovagolhatjuk.
Kratos karaktere 20 000 poligonból áll a korábbi 5 000-hez képest.
- A fegyverek változatosabbak lettek. Az elõdöknél az egyes fegyverek inkább mutatóban voltak jelen, különösebb jelentõségük nem volt leszámítva azt a pár extra támadást. Ezúttal ahány fegyver, annyi harci stílus. Mindenki kedvére szeletelhet a szívéhez nõtt hentesbárddal.
- Az ellenség AI-ja okosabb, mint valaha. Érdemes lesz elsõként szétverni a parancsnokokat, hogy leverjük az általa irányított a csürhe morálját.
- A századjára is utunkat álló csontváz harcosok mindig egy kicsit másképp festenek majd.
- Nem lesz multi (nem is kell).
- Kalandozásaink során hádésszal is bunyóznunk kell... bosszhentek tekintetében kicsivel kevesebb fejessel találkozhatunk, mint a GoW2 esetében.

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

cloud.strife
????????????????????

KZ2 feladás dátuma: 2009. február 11.

Ezekszerint vagy 12-én vagy 13-án érkezik, yesssssss, imádlak Sony Europe!! 😄

www.digimomentsvideography.com

Erre csak azt tudom mondani, hogy kinek a pap kinek meg a szamárXD Amúgy Ferrari Challenge mennyire arcade?
5c0rp330n
sok különbséget azért nem látok. nincs a sisakon az SS felirat, a csõ ferdén megy, a szemek vörösebbek és más színárnyalatú, és M-es besorolású 18+ helyett 😊

predator0
Nem a töltéssel van a gond, hanem a vásárlással 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

brodix
amugy csask UK store-ról nem tudok töleni,vagy semmilyen EU-sról?
Mert akkor végülis lehetne tölteni DLC-t,csak nem UK-ról!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Az is tetszik rajta😄 De nem csak amiatt. Az egész jobban bejön!
5c0rp330n
az "Only On Playstation" felirat miatt? 😊

Télleg nem ugyanaz😄 Az USA jobban tecik!
US

Fasza nem töltötte fel:@ Szal itt a kép: http://www.uberkonzol.hu/index.php?data=2&data=844
Én überkonzolt néztem. Ott ez van az USA-s képen:
Sztem a kép ugyanaz.
Szart nézem vagy nem látsz. De nem gond. 😄

A kép ugyanaz rajta! Nekem akkor is az USA tetszik!
Hmm akkor rosszul emlékszem😄 Na meglesem...
Tehát nem. 😄

Láttam. Ugyanaz mint az USA csak az fém. És az se tetszik😄
Láttad, hogy néz ki a Steelbook?

tarti19
Végül is ha 8K-ba eladom akkor már az nem rossz, bár most elkezdtem a DEad SPace mókát szal más játékra nem is vágyom, maximum egy LOTR, mert fan vagyok:d

Lehet csak onnan nem tudják lekapni mert az egész oldalt õ csinálja! Amúgy én KZ2-bõl USa-t veszek. Nem a DLC-k miatt hanem azért mert annak jobban tetszik a tokja😄
predator0
Gaytube-ra úgyis felrakja majd. Csak azt ugye mi nem fogjuk megtudni 😄😄😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Jó nagy paraszt a srác... Bannolni kéne az egész netrõl😄 Csak tudnák a címét!
cloud.strife
Írtam neki 2 levelet jogilag 😄 A második után leszedte. Hogy miattam-e azt nem tudom term.

www.digimomentsvideography.com

Most nézem már leszedte a srác...😄 Amúgy aki látta annak írom, hogy az elején Chrisst nem fikázta!
Smuge
Az nem lenne rossz. Ha a helyzet nem változik szerintem jövö hét közepétõl már elkezdik árulni, de azért kérdezd meg 😊

Ombika
Te nyaron ps3-azol?! 😊

Alien!
Viszont sztem KZ2 után savanyú lesz.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)