PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KATT
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
BÉKE!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Sima promo.
Remélem megy..
Majd ha hazaértem kipróbálom 😊
Steam: greyfox
Már mennek a szerverek amúgy. (PSL-en nem egy ember nyomja már és nem egy képet beraktak)
Vidd át a ps3-at valakihez.
Ha ott is ugyanolyan szar a kép, akkor valami gáz lehet a ps3 hdmi kimenetével...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Más.
Mikor indulnak a kz2 szerverek?
Remélem tudok a promo lemezemmel multizni 😊
Steam: greyfox
Nálam HDMI-n nem megy át az 1080i a monitorra (csak komponens kábellel elvileg), max egy fekete képernyõ jön be pedig alapból viszont a PS ilyen felbontással próbálkozna a filmek esetén. Csak 1080p, vagy 720p jöhet.
Ha olyan játéknál kiszedem a pipát a 720p mellöl, ami nem tudná az 1080-at, akkor jön fel az SD felbontással.
Megoldás lehet, az 1080i/1080p mellöli pipa kiszedése és csak a 720p benhagyása a konfigban. Talán.
A tv meg a PS3 nem tud kommunikálni valami miatt a HDMI-n keresztül, valami ilyenrõl lehet szó. Valszeg a PS3 nem ismeri fel valami miatt HDMI kompatibilis eszköznek.
Ilyenkor kell megcsinálni a spanyol inkvizíció által is ajánlott kersztpróbát.
Ehhez kell egy teljes megjelenítési lánc ami hibátlanul mûködik. Egy másik TV, egy kábel, és egy PS.
Persze, ha nem 1, hanem 2 "hibás", de valójában csak egymással nem kompatibilis elem van, akkor esetleg hibajelenségként fog jelentkezni a dolog, mert pl egy adott egység többször produkál hasonló hibát. és pl úgy néz ki hogy a PS3 hibás, mert mindkét kábellel vagy TV-vel inkompatibilis, ergo szar a HDMI kimenet, pedig egyszer a TV-vel volt gond, utána meg a kábellel, de ez így nem derül ki,
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Code Date Status Amount
SOR254225 24/02/2009 DISPATCHED 46.70€
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Logitech Driving Force Ex
Logitech Driving Force Pro
Tudom h utóbbi többe kerül és van rajta váltókar, de a váltón túl jobb valamivel mint az elõbbi? Mert sztem váltani úgyis a kormány hátoldalán lévõ 2 gombbal fogok...
Valamint játékok ugyanúgy támogatják õket? Az ex régebbi ha jól gondolom mert logitech honlapján már nincs is fent csak a pro! ez befolyásolja h mennyire jól támogatják a játékok?
Valamint megmondja nekem miért nem csinálnak ps3hoz 1 normális wireless kormányt? nem akarom elhinni h csak ilyen adapteres tróger wireless kormány van hozzá ami ps2höz is jó... G25 nem opció, annyit sajnálok érte 😄
😊
Valamit megpróbálok alkotni.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Szerintetek erdemes lcd tv vs ps3 koze 1.3-as hdmi-hdmi kabelt venni? Vagy van jelentosege, h 1.2-es or 1.3-as?
az 1:1 pixel,az sokféleképpen van elnevezve...samsungnál pl just scan/csak pásztázás.....ez nem 16:9,nem 4:3 hanem pixelpontos megjelenítés.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Valaki el tudná magyarázni, hogy mûködik a vásárlás a Store-ról?
Mondjuk ha UK shop-ról rendelek és van egy kamu de létezõ angliai lakcím a regemben, akkor nem gáz hogy a bankszámlaszámom meg magyar?
Meg ha a számlámon forint van, akkor hogy vonnak le font összeget?
Bocs, de totál új nekem ez az egész, így abszolút nem értek hozzá.
nézegetem ezt a SF4-et... anno a 2. rész megvolt gameboy-on. 15$-t a HD Remix-re sajnáltam, mondom azt a pénzt inkább a SF4-re költöm... de már azon is gondolkodok erõsen.
For the greater good