PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tavaly amikor hazaértem nyaralásból 5 órát játszottam,a hüvelykujjamon pedig nõtt egy nagy vízhólyag.:-)

predator0
Vigyázzatok, nehogy ti is megfertõzödjetek......<#wow1><#lookaround><#levele><#falbav>
KATT

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Várj!A felbontás tökéletes!!Tûéles a kép a filmeknél, ennél jobb nem is lehetne.Valaki beírta h a DVD jobb.Azért elhívnám, hogy nézze meg, lehet, hogy szebb lenne mint nála.Azért a Philips vezetõ a tv gyártásban és elég jó technológiákat alkalmaz, sõt, többségük saját szabadalmuk.Pl a Pixel plus meg a DNM.Szóval, a tv-vel nincs semmi gond, PC is kurvaszép.Filmnél sincs semmi gáz, csak játékokban látok itt-ott recéket.Szóval sztem faszság, hogy senkinek egy rece sincs a képen, mert azt már tényleg nem hiszem el!!Igaz mondtam h elég jó a szemem és mindent megfigyelek!De igazából már leszarom.20x a KZ2 se recés, szóval már csak azért is megpróbálok egy profi HDMI kábelt, hogy a legtöbbet kihozzam a gépbõl.Az meg, hogy komponensen is szép, az nem jelenti azt, hogy szar a gépem meg fos a tv!amúgyis forrástól függ, hogy komponensen mennyire jó az átvitel.Pénteken Kratos áthozza a gépet és megnézzük az övével.Egy szó, mint száz komponensen se szar a kép!Szokjunk már le errõl az általánosításról!!!Bocs, amúgy ezt nem neked mondom, csak válaszoltam😉
BÉKE!

Alien!
ehh...KZ2 multi beszarás....fellõtték a szervereket,megy a móka,csak hamar kifogy a fegyverem sajnos.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sippie
hogyne... ha angliában laksz.
Banano
Jah én is megkaptam azt a mailt..de az biztos csak UK-n belülre vonatkozik.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

greyfox
Nem a naplós press copy.
Sima promo.
Remélem megy..
Majd ha hazaértem kipróbálom 😊

Steam: greyfox

predator0
Promo lemez? Abban van multi?
Már mennek a szerverek amúgy. (PSL-en nem egy ember nyomja már és nem egy képet beraktak)

greyfox
Egyszerû.
Vidd át a ps3-at valakihez.
Ha ott is ugyanolyan szar a kép, akkor valami gáz lehet a ps3 hdmi kimenetével...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Más.
Mikor indulnak a kz2 szerverek?
Remélem tudok a promo lemezemmel multizni 😊

NEXUS6
Amúgy tényleg úgy tûnik, mintha HDMI-n nem fogadná a nagyfelbontású jelet ezért automatikusan visszavált SD-be.

Nálam HDMI-n nem megy át az 1080i a monitorra (csak komponens kábellel elvileg), max egy fekete képernyõ jön be pedig alapból viszont a PS ilyen felbontással próbálkozna a filmek esetén. Csak 1080p, vagy 720p jöhet.
Ha olyan játéknál kiszedem a pipát a 720p mellöl, ami nem tudná az 1080-at, akkor jön fel az SD felbontással.
Megoldás lehet, az 1080i/1080p mellöli pipa kiszedése és csak a 720p benhagyása a konfigban. Talán.

A tv meg a PS3 nem tud kommunikálni valami miatt a HDMI-n keresztül, valami ilyenrõl lehet szó. Valszeg a PS3 nem ismeri fel valami miatt HDMI kompatibilis eszköznek.
Ilyenkor kell megcsinálni a spanyol inkvizíció által is ajánlott kersztpróbát.
Ehhez kell egy teljes megjelenítési lánc ami hibátlanul mûködik. Egy másik TV, egy kábel, és egy PS.
Persze, ha nem 1, hanem 2 "hibás", de valójában csak egymással nem kompatibilis elem van, akkor esetleg hibajelenségként fog jelentkezni a dolog, mert pl egy adott egység többször produkál hasonló hibát. és pl úgy néz ki hogy a PS3 hibás, mert mindkét kábellel vagy TV-vel inkompatibilis, ergo szar a HDMI kimenet, pedig egyszer a TV-vel volt gond, utána meg a kábellel, de ez így nem derül ki,

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mi az, hogy logikusan??Megmondom neked, valamiben szebb a komponens kábel, már nem egy hozzáértõ mondta!Kábeltõl függ, mi szép és szebb.A tv-mnek meg semmi baja!Philips 32PFL 7332.Kint 1000 euró.

Ombika
Akkor is vmi kibaxottul fos nalad, komponensen szebb ? Mar elvbol csunyabbnak kellene lennie logikusan! Attol megkerdezhetem,h milyen tv-d van?

NEXUS6
A héten talán már nekem is postára kerül a zusa kázékettõm!😊))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

5c0rp330n
"You should receive your order in the mail tomorrow, please keep this email until your order arrives."

Sippie
hétfõre 😉
Banano
Szerinted holnapra megkapjuk ha ma adták fel a csomagot?<#buck>

Code Date Status Amount
SOR254225 24/02/2009 DISPATCHED 46.70€

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

5c0rp330n
elvileg shopto-tól nekem is megjön holnapra, dobtak emailt h feladták már 😊

EmThor
EmThor
pro vagy gt, ezeket vegyed

srácok, mi a tapasztalatotok ezekrõl a kormányokról?:
Logitech Driving Force Ex
Logitech Driving Force Pro
Tudom h utóbbi többe kerül és van rajta váltókar, de a váltón túl jobb valamivel mint az elõbbi? Mert sztem váltani úgyis a kormány hátoldalán lévõ 2 gombbal fogok...
Valamint játékok ugyanúgy támogatják õket? Az ex régebbi ha jól gondolom mert logitech honlapján már nincs is fent csak a pro! ez befolyásolja h mennyire jól támogatják a játékok?
Valamint megmondja nekem miért nem csinálnak ps3hoz 1 normális wireless kormányt? nem akarom elhinni h csak ilyen adapteres tróger wireless kormány van hozzá ami ps2höz is jó... G25 nem opció, annyit sajnálok érte 😄

50x leírtam, hogy nincs semmi baja a tv-mnek!!!!!

Na majd este lövök egy 12mpixeles képet asszony canon 450d-vel. Csak nem tudom feltölteni, mert vagy 17mega lesz a kép.

😊

Valamit megpróbálok alkotni.

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Ombika
Igen kesobb szeretnek 1 jobbat is amin van HDMI be/ki menet, akkor 1.3-ast probalok keriteni! Van konkret javaslat vkinek, h markara milyet?

Sippie
meg spoilerek 😛
Alien!
KZ2 tech elemzés

elég sok minden kiderül a motorról...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
talán a deep color miatt célszerû,de aztis csak akkor ha a tv-d támogatja....ha viszont késõbb erõsítõben gondolkodsz,akkor 1.3 kötelezõ...

Ombika
Milyen tv-rol van szo? Tuti vmi ne mstimmel ott!!
Szerintetek erdemes lcd tv vs ps3 koze 1.3-as hdmi-hdmi kabelt venni? Vagy van jelentosege, h 1.2-es or 1.3-as?

Hát ez kurvajó.Eddig semmi nem volt a Media serverrel, erre most meg nem találja meg a ps3-at<#help>

greyfox
van egy pár occsó játékom, nem rondítok ide, csekk az apró rovatot 😊

Akkor az negatív, mert ilyen nincs a tv-men.

Alien!
egyébként emiatt a 2mp-es teló miatt nem is hiteles amit csinálsz...lehet,hogy teljesen máshogy állított a gép fókuszt például...

az 1:1 pixel,az sokféleképpen van elnevezve...samsungnál pl just scan/csak pásztázás.....ez nem 16:9,nem 4:3 hanem pixelpontos megjelenítés.

Ja és azt tegyük hozzá, hogy csak egy 2MP-es telóval tudtam képet csinálni.Azért annyira csak nem szar a kép..

1:1 pixel?Azt hol kell?Tv-n nincs ilyen funkció.Vagy a Pixel plus-ra gondolsz?

Az eleje amikor beugrik a bikrok közé és megnézi a mobilban az Ellipszis üzenetet.Miután felrobbant a követség.

Platinum most hivott, holnap itt a steelbook. <#beka2><#violent>

Még annyit, hogy nekem is egy otvar 2500ft-os HDMI kábelem van de klasszisokkal szebb a kép. Ez hanyadik perc a filmben? Megnézem én is.

Már bocs, de ez a kép fos. A HDMI-s kép megfelel egy DVDsnek. Ha nem írod nem nagyon mondom meg, hogy ez egy BD film. Valami gáz van. Bekapcsoltad az 1:1 pixelt? Az még dob egy jó nagyot a képen.

UK shopról nem tudsz vásárolni, csak ámerikairól. Ott viszont mehet a sima Visa Electron is 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Sippie
használja a sixaxist, hát na 😄😄
xeth004
Sziasztok!
Valaki el tudná magyarázni, hogy mûködik a vásárlás a Store-ról?
Mondjuk ha UK shop-ról rendelek és van egy kamu de létezõ angliai lakcím a regemben, akkor nem gáz hogy a bankszámlaszámom meg magyar?
Meg ha a számlámon forint van, akkor hogy vonnak le font összeget?
Bocs, de totál új nekem ez az egész, így abszolút nem értek hozzá.

EmThor
Lost Planet jó volt, nagy bossharcok voltak benne, mint a GoW-ban, sztori ami volt, az jó volt, havas táj meg újdonság volt... Multi meg úgy zsírkréta volt, ahogy kell 😊 \orszángonkénti lebontással, ki a f@sza gyerek?!\

nézegetem ezt a SF4-et... anno a 2. rész megvolt gameboy-on. 15$-t a HD Remix-re sajnáltam, mondom azt a pénzt inkább a SF4-re költöm... de már azon is gondolkodok erõsen.

EmThor
öhm

<#wink>

Banano
Megjelent!!<#eljen><#eljen><#eljen><#gun><#nevetes1>

Banano
45perc és megjelenik a killzone 2😄

Erre gondoltam én is..

predator0
Probálj meg egy másik PS3-t ugyanazzal a kábellal... nem tudok ésszerûbbet.

na, hát az fasza lenne😞...Ötletek?Én is elgondolkodtam, hogy a géppel lehet vmi, pontosabban a HDMI részével..

5c0rp330n
furcsa.. én egy párezres szart használok, mégis kb tökéletes a kép, a ps3 tûnik még a gyenge láncszemnek..

Már kértem kölcsön 2 másikat is, azokkal picit szebb lett, de azzal se volt az igazi.Azok 3000Ft körüliek voltak.

Az a kábel hulladék, vagy legalább is eléggé "román" minõsége van.

For the greater good