PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Szerintem csak kaptál két pofont, hogy abba lehet hagyni a hisztit!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ne is mondd bazz.Haverom most ad el egy 37-es full HD Panát.Fáj a szívem😞
Donorbi, írok majd😉

DoNorBi
Arról kérek majd beszámolót😛

Haverok, Buli, Fight Club!

Alien!
eladtam a KZ2-met....

mer holnap jön a sztííííl....<#eplus2>

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
Jimi, új tv nem játszik? 😄

Na most ment el Kratos tõlem, áthozta a gépét.Semmi baja a gépemnek, de még a tv-nek se!Ugyanolyan, mint nála, valószínûleg túldramatizáltam a dolgokat.HDMI-n szebb, mint komponensen, mert kaptam egy viszonylag jobb kábelt, de még ez se a prémium minõség.Szóval megnyugodtam.Azért most már megnézem egy profi Furutech HDMI kábellel is😊

Ombika
Joarositva en is keresnek! 😊

NEXUS6
Hát, a hatóság is csak esendõ gémer!😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sippie
gondoltam én is, hogy most azt tolják, azért nem vámolták le 😄
NEXUS6
Jáccanak mással a hatóságok, ne a KZ2-vel!😊))

Sippie
tanulj meg kontrollerrel játszani 😄
5c0rp330n: merre laksz? és hogy lehet olyat fogni? Mûholdvevõ? 😄 (Nem értek hozzá, szóval ha nagy baromságot írtam nem kell lebaszni 😛)ú

ÜK-nál még nincs US KZ2 😞 hatóságoknál van egyelõre... 😞
JohnnySmith
(nekem is Digital HD Gold Movie van lassan 1éve)
Keresnék eladó Frag FX-et!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Alien!
jééé ezt én is csak most néztem,kemény.....nagyon megcsinálták a multit,mér mindent amit lehet....egy két dolgot még nemvágok,de idõvel minden kiderül...

KZ2 multi map-ek

a pyrhuss rise,és a helghan industries az vmi beszarás....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sajna én se😞.Próbáld ki!!Sztem Grid, Midnight Club LA ilyenekkel mennie kellene.Az a lényeg, hogy szerintem amit támogat a kormány, azoknak vinniük kéne.

lobig
remélem igazad van, ki is próbálom majd......
amúgy én nem találtam ilyen listát.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Nem mondtam, hogy nem jobb<#bee1>

Hogyne mûködne!!GT5P-hez biztosan, a többit nem tudom.Nézd meg a Logitech.com-on a kormány alatt nincsenek felsorolva a ps3 játékok amiket támogat?Úgy emlékszem van egy lista.Meg is nézem.

lobig
szerintetek a PC-s logitech formula force ex kormányom mûködik a ps3-al?

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

predator0
EZT lessétek meg... Asszem ez Alien profilja. Durván megcsinált online single, multi statisztika. Még a lejátszott multimeccseket is vissza lehet nézni, lépésenként elemezgetni... (Alul bal oldalt, Recent Matches)

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

NEXUS6
"Mert ugyebár egy fecske csak úgy érhet el repülõsebességet, ha minimum 43 szárnycsapást végez per secundum. Igaz?"
<#hehe>

A HDMI akkor is jobb!
<#nyes>

Papesz!Hol lehet ezekkel a HD adásokkal kapcsolatban olvasni?Mi lesz, mik a tervek, stb.

Jeeeeeeeeeeee<#eljen>
Chris:Nem az enyém a komponens, csak kölcsön van nálam.Amióta beszéltem pár emberrel, azóta rájöttem, hogy nem is annyira szar, mint amennyire gondoltam.Engem a recék zavartak nagyon, biztos azért mert PC-n nincs<#buck>Igazából már tényleg nem érdekel😊
TÉME LEZÁRVA!

"Most ez olyan nagy gond?"
Ha nem nagy gond akkor minek foglalkozol vele már egy hete napi szinten többször is?
Mi lesz ha tényleg nagy gonddal kerülsz szembe?
Bocs ezt nem tudtam kihagyni....

Amúgy a másik ps3 mindent eldönt ha szar a kép akkor a mostani tv-d mehet a konyhába és veszel egy új lcd-t, ha viszont jobb a kép akkor a mostani ps3-ból csinálhatsz grillsütõt és veszel egy új konzolt.
A komponens kábeled viszont mindenképp kereteztesd be és tedd ki a falra az utókornak. :-)))

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

jaszy
Abszolút nem jött be, ma el is passzolom a lemezem.

Van ré esély, hogy az NASN is HD-ban ad valamikortól. Úgy tudom, folynak a tárgyalások. Mint ahogy a National Geographic HD szinkronizásáról is.

Papesz

Msnen leírhatnád hogyan kell.Elvileg az enyémen is lehet fogni😉.Elég szar volt a meccs, jah😊

5c0rp330n
én ingyen kapom a hd-t, földi digitális mpeg4 sugárzás, a kis braviam meg tudja dekódolni 😊
bár ilyen lenne minden adás... hihetetlen szép volt. a meccs mondjuk kicsit szar volt 😊

Ez a KZ2 multi odabasz rendesen. :-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Sippie
nyasgem 😄😄
nembaj, mtv1-nek sima digital gold-al is hd-ba kéne lennie 😄
UPC HD Gold csomag set top box-szal<#eljen>
Marci!Há elég durva😄DAmcsifocit is így kérném<#buck>

5c0rp330n
nálam is jön, nem néz ki rosszul 😊

Sippie
hogy?
Most vmit nem vágok. Jim ugye írtad, hogy kibaxott recés meg zizegõs a képe jónéhány stuffnak nálad. Erre bepostolsz egy jobb komponens illetve egy gány HDMI képet. (Bár a teló csak 2MP, végülis a lényegen nem változat.) Akarsz jobb kábelt, de egy jobb kábel jobban kiélesíti, tisztábbá, szebbé, pontosabbá teszi a képet, ergo a mostani recéid meg zizegéseid hatványozttan megfognak jelenni. <#help>

BL meccset nézni HD-ban.Na az már valami😉Hajrá egyik😄D

predator0
Meg recéket. Amúgy hullaházban dolgozol? Tudom, nyaljak sünt 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Tudsz kölcsön adni?
Jót röhögtem 😞
Én halottakat látok.Bocs, ezt nem tudtam kihagyni<#nevetes1>

Kérj kölcsön egy másik kábelt.

A PS3 menüje olyan éles mint a kés, pedig ott változnak a színek rendesen, tévé adásnál sem látok ilyen foltokat. Viszont a játékok többségénél valamilyen formában mindig elõjön.
Már csak az baszna be...nem látok és sajnos fogalmam nincs mi lehet a baj.Csak ps3-nál van?Sima tv adásnál?Próbálj ki egy másik kábelt!

Te foltokat nem látsz????
Haverom átjön pénteken a ps3-at áthozza és megnézzük azzal.Egyelõre csak tesztre hozok kábelt, nem fogok drágát venni😊Tv-vel biztos nincs semmi, mert a pc is szép rajza.Igazából minden szép, de komponenssel van olyan szép mint hdmi-vel.Most ez olyan nagy gond?Ha van olyan szép, akkor van olyan szép😉Attól még nem rossz semmi se😊

Inkább foltos. Olyan mintha felhõk, vagy eltorzult karikák jelennének meg a háttérben.
Végülis most mi a problem? Nem tökéletes a HDMI átvitel?
Próbáltad másik dugeszt?
LCD info gombjával mit ír ki? 1080p? Szerintem ne vegyél még méregdrága hdmi kábelt, fölös pénzkidobás.
Lehetséges valami áramkör szaródott el a tv-ben, próbáld meg elvinni a ps3-at (meg a kábeled) az elsõ lcd boltba és nézd meg a képet, ha nem stabil, reccenésmentes a ps3 menü akkor kábel vagy ps3 HDMI csatival van a gond.
Ha minden tökéletes, olyan nincs, hogy komponens kábellel szebb képet adjon.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Dix nem az én beépített emberem😄DDLol.
Halvány felhõk???Most zajos vagy foltos?

Help!!!

Árulja el valaki, az mitõl van, hogy némely játéknál ha túl világos vagy sötét a kép akkor "zajos" a háttér?! Konkrétan olyan mintha halvány felhõk lennének a képen. A kábellel lehet a gond?
Üdv.
greyfox
Sziasztok!
Megy a killzone 2 multi, vegyen fel, aki nyomja:
Greyfox_PSN

(headsetem még nincs, de ami késik nem múlik!)

Steam: greyfox

Figyu!Waspika küldött egy képet, amit 12MP-es géppel csinált.Na most nálam is néz ki ilyen jól, ha nem jobban, mivel mindenféle képjavító van a gépen!!Szóval nem homályos, de mit vársz egy 2MP-es géptõl??Nem felskálázott, borotvaéles, szép kép.Csak nehogy azt higgyétek, hogy olyan a képe, mint egy DVD-nek!
Szerk.:Ja bocs, õ 3MP-essel csinálta, de nem telóval és lekicsinyítette.Szóval érted😊.Csak a 720p-t pipálni ki?Az 576p-t nem is lehet változtatni nem?

NEXUS6
Várjámá!😊))
Nem mondtam, hogy szar a tv-d, én is Philipset akarok venni. Azt mondtam, hogy a PS-ed valszeg nem jól kommunikál a HDMI-n keresztül. Ha utána gúglizol rájösz, hogy ez viszonylag általános probléma. Mint írtam, nekem is, ha a filmlejátszás indul el, akkor a PS3 beindítja az 1080i-t automatikusan, amit a monitor meg jól nem fogad HDMI porton kersztül. Vannak hasonló problémák általában BD lejátszók és tv-k között. Kis szerencsével beállítások közt turkálva megoldható. Kiszedted a többi pipát a megjelenítési beállításoknál a PS3-nál, és csak a 720p-t hagytad benn?

Amúgy meg arra, hogy miért olyan szar a HDMI-n készült Denielkrég protré ninics mentség! Kicsit mintha be is mozdult volna ugyan a HDMI-is kép, de nem kicsit néz ki rosszabbul, kb fele annyi részlet van rajta, minden sokkal homályosabb, mintha egy felskálázott DVD lenne!!!

Csinálj már még egy pár képet róla, csak hogy megnyugodjál!;DDD

MÍR!