PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ami még említésre méltó, azok az átvezetõanimációk, rettentõen igényes, minõségi cucc!
Tényleg kár, hogy nincs benne nagyobb kihívás, egy kis balansszal rettentõ jó gamma lenne!
Pc-n a látány csodálatos, 1080p-ben pompázik, kár, hogy ezt a konzolgeneráció erre képtelen 😞
Steam: greyfox
Két nagy hiányossága van a játéknak az egyik, hogy nincs benne feliratozás. Ez ronthatja a játékélményét annak, aki hadilábon áll az angollal. A másik, amit említettél: a nehézsége tényleg a nulla felé közelít, még hardon is...
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valaki találkozott már olyannal, hogy beteszem a játékot, de nem hozza be az ikonját.
Csak 1 játékom van és nem tudom többel kipróbálni.
A 2 éves pc-men 1080-ban megy akadás, és tearing nélkül... nem értem. Mind1, ugyanolyan kényelmesen nyomom kanapéról, vezetékes 360 joyyal, csak nem értem : /
The Only One!
A teljesrõl beszélek, nem a demoról 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Noha ez ízlés kérdése... kevés az ilyen stílusú játék, eddig demo alapján nekem ez jött be a legjobban, míg a többivel játszottam teljes kiszerelésben is😊
skill ágak, mutagének, kombók, vérengzés, üdítõ graf, korrekt hangok, csonkítások😛
Pred majd tud róla bõvebben nyilatkozni, mert 11-kor már nála volt a PS3-as verza:d