PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipörgettem X-men demot.Kibaszottul bejön!Már szedem is PC-re😊.Riddick demo is eléggé megfogott.Sztem X-men tûrhetõen néz ki, még akkor is ha elég gatrácska szegény.Képzeljétek el egy Uncharted grafikával milyen lenne😉Wheelman nagyon ocsmány ps3-on, viszont a pc-men nagyon szép.Ps3-as tényleg ócska.Riddick meg picit elmosódott, de még pont a határon van.Mindenképp ajánlom az X-men és a Riddick játékot!

Alien!
nem azért írja ki,mert mondjuk a music menüpontban vagy a video helyett??? sztem az lesz az oka..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ombika
Ps3 Media Server neha hol megy aztan meg ezt irja ki, mkv-ra transcode-on belul. There are no truck..... Mitol van ez?

F.E.A.R 2 kipörgött. Zsír gém volt, de megijedni azt nem tudtam rajta. (hál égnek 😄 )<#eljen>

Nem akarok itt retrozni 😄 , de ez a POP vmi qrvajó lett.

Te, megtennéd, hogy leírod a végét privibe nekem. Nem tudtam végigvinni, újra nekikezdeni meg már nem akarok.

zzeN
unalmamban végigvittem a Condemned 2-õt, egész jó game, megérte azt a 3 k-t, azért még jó lenne egy 3. rész, nem nagyon záródott le a sztori...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ombika
Vkinek nincs elado jo arositott RE5-je? 😊 Kinntrol most 10K koruli a legolcsobb hely?

Én is rendeltem már onnan.Tényleg jó hely!

EmThor
<#eljen> jó hely ez!

Megjött a POP Gameplayrõl, pénteki feladás, fóliás cucc.

greyfox
A tearinget a demoban tapasztaltam néhol, a végleges ps3 verzával nem játszottam.
Ami még említésre méltó, azok az átvezetõanimációk, rettentõen igényes, minõségi cucc!
Tényleg kár, hogy nincs benne nagyobb kihívás, egy kis balansszal rettentõ jó gamma lenne!
Pc-n a látány csodálatos, 1080p-ben pompázik, kár, hogy ezt a konzolgeneráció erre képtelen 😞

Steam: greyfox

Sziasztok! aki a HMV-rõl már rendelt, kérem legyen kedves itt vagy privátban írja már meg a tapasztalatait. egyáltalán postáznak ide, szállítási költség, idõ? elõre is nagyon köszönöm!

predator0
Néha frémingadozások vannak, de képtörést nem tapasztaltam. Egyszer végigvittem már, kurva jó a vége, valszeg lesz folytatása is. Most hardon tolom, aztán ha vége rágyúrok a maradék trófeákra. Egyébként csak egyszer végigjátszásos lett volna, amit persze élveztem.
Két nagy hiányossága van a játéknak az egyik, hogy nincs benne feliratozás. Ez ronthatja a játékélményét annak, aki hadilábon áll az angollal. A másik, amit említettél: a nehézsége tényleg a nulla felé közelít, még hardon is...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

le van halva az oldal.

Ja, köszi!
zzeN
há szervízben

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

És azt, hogy kell?
Istencsászár
remek motor az unreal, jó játékok jöttek ki vele, de tény hogy sok fejlesztõ nem tud vele mit kezdeni... UT3, GOW1-2,Bioshock,Lost Odyssey, Stranglehold, Mirror's Edge tökéletesek vele a többi játékban a motorból kifolyólag technikai hibák vannak, etõl még szépek és jók, de sokszor zavaró dolgok... tanulják meg normálisan programozni, mert lehet, van rá bizonyíték, nem is egy.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tarti19
fejbeállítás szükségeltetik

greyfox
Ja a játékról még annyit, hogy iszonyat látványos és feelinges, viszont akár egy gomb nyomogatásával könnyedén le lehet nyomni bármelyik ellenfelet, nem nagyon vagy rákényszerítve a stílusos harcra 😞

Hy!

Valaki találkozott már olyannal, hogy beteszem a játékot, de nem hozza be az ikonját.
Csak 1 játékom van és nem tudom többel kipróbálni.
greyfox
Viszont cserébe recés, és vsyncel mint az állat.
A 2 éves pc-men 1080-ban megy akadás, és tearing nélkül... nem értem. Mind1, ugyanolyan kényelmesen nyomom kanapéról, vezetékes 360 joyyal, csak nem értem : /

Már megkapták egyes külföldi boltok. A kép meg gafról van.

Sippie
még meg se jelent 😛
én is tudnék nyomtatni ilyet <#bee1>
tomi890125
tiéd? 😄

The Only One!

Köszi szépen majd kipróbáljuk!

Nagyon jó a Killzone 2! Eszméletlen szép, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!
tomi890125
InFamous vidiket nézegetek már lassan 2 napja és arra a következtetésre jutottam, hogy meg kell vennem 😄

The Only One!

predator0
Már azzal bõven az összes multiplatform játék fölé emelkedik, hogy nem mosottszar a grafikája, ahogy az lenni szokott.
A teljesrõl beszélek, nem a demoról 😊

Most meg 25.

Papesz

abelus
na én is kipróbáltam az x-men-t. hát nem erre számitottam.. ez tuti vétel lesz.

,

Ki a rossebet érdekel hogyan néz ki egy játék?Lehet bûn ronda is, ha megfog benne valami!Ha valóban tetszik egy játék, akkor szarabb graffal is tetszeni fog!

Call of Juarez:Bound in Blood eléggé odab@sz videok alapján!!

Nekem szerencsém volt a Force Unleashed-el, mert megjelenés után 3 nappal belebotlottam egy fóliás eu-s darabba 8000-ért a Vaterán. Az nagyon megérte, igaz csak 1x vittem végig, azóta a vitrinbe áll, de azt mondom megérte az árát, majd egyszer elõveszem. Eladni nem akarom. 😊
Jó köszi. Most van mit befejeznem, de majd szólok. thx

Alien!
pfff...megnéztem a Wolverine demót...2009-et írunk,és az U3 engine-t az epices Mark Rein-en kívül senkinek sem sikerült normálisan berakni egy ps3-as játék alá...még jó,hogy majdnem minden multiplatform játékot ez hajt...szánalom.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Smuge
Lucasarts játékok mindig is drágábbak voltak sajnos az átlagnál ez esetben semmit nem számított az idõ 😊

predator0
Ha kell kölcsönadom, hónapok óta a fiókban hever.

EmThor
na igen, detto figyelem a force unleashed-et, max 29.99 volt... ill. min.

Grudge nagyon veszélyesen néz ki. <#ijedt>

tarti19
Rozsomák... Conant még a Viking is veri😊
Noha ez ízlés kérdése... kevés az ilyen stílusú játék, eddig demo alapján nekem ez jött be a legjobban, míg a többivel játszottam teljes kiszerelésben is😊
skill ágak, mutagének, kombók, vérengzés, üdítõ graf, korrekt hangok, csonkítások😛
Pred majd tud róla bõvebben nyilatkozni, mert 11-kor már nála volt a PS3-as verza:d

Nézegettem a használt játék árakat és eléggé furcsának tûnik, hogy a SW: FU még mindig nincs 6 rongy környékén. Külföldön még soha nem láttam 15-20 fontos akcióban sem.

A Conan vagy a Rozsomák?

😄DD Igen, próbáltam figyelni magamra, nehogy megbántsam a Conan fanokat.