PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
2,5 évig dolgoztam Belgiumban (Franciául beszél a nagy részük), Mi magyarok rajtuk nevettünk, õk meg rajtunk, hogy hogy beszélünk 😊, mondanom se kell nem sok minden ragadt rám a francia nyelvbõl..., de a káromkodás azért megy 😊, nekik is magyarul 😊
EmThor
elkezdtem nézni ezt a francia infamous trailert -kösz a linkért-, rá is jöttem miért is gyûlölöm a csigazabálók nyelvét, hideg futkos a hátamon

EmThor
call of huárez bealázza csípõbõl 😄

Holnap csapódik be a red dead redemption debüt vidije... kicsit várom 😄

predator0
Ja igen, mostmár emlékszem. Hát... Akkor ott valami elég nagy gebasz van, ha egy full üres, formázott vincsivel tud mit kezdeni... Azt tudom tanácsolni, hogy ha módodban áll, akkor probáld meg egy másik vincsivel, lehet az krepált be.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
ja, Westend sony boltban csomó játék 6 ropi!

Hello Predator! Azért formáztam le a pc-n a wincsit, merthogy update-ni szerettem volna és 70%-nál megállt a letöltés és hiba üzenetet írt ki, és amikor újra inditottam a gépet újból kezdte az update-t és ezt csinálja folyamatosan! Így hát nem volt más lehetõségem leformáztam pc-n a wincsit és azóta meg be sem jön semmi ha beteszem a gépbe! elég érdekes
EmThor
<#eljen>

szõrminátor of war trailer

off:
és egy másik szülinapos, Gimli 😊

predator0
-8 szerintem... ehh 😄

Nagyon remélem, hogy nem kell csalódni a gamában. Nem lenne jó egy szar exkluzív... Elég volt a Haze.
Beállok én is a sorba, boldog szülinapot EmThor!

EmThor
hehe köszi Nektek 😊

ja, nekem már csak ez jut 😉
mit akarok, inFamous zenéje kapható lesz Store-on majd.

viszont megyek elfogyasztok egy szülinapi Beck's-t, egészségetekre!

predator0
Ez így elég érdekes. Miért formáztad le a(z alap) vincsit PC-n? Végülis mindegy, csak kiváncsi vagyok 😄
Egyébként szerintem töltsd le EZT a progit és ezzel formázd fat32-re.

EmThor: Boldog Születésnapot!

Fox: Szerintem nem lehet benne szerintem autókat lopkodni (pedig pöccre beindítaná a csávó) 😄
A távolsági közlekedés szerintem a magasvasúttal lehetséges. Vagy átvágod az utat szépen a háztetõkön futkosva, ugrálva, vezetékeken csúszkálva.

DoNorBi
picit komoly lesz a zenéje a cuccnak<#eljen>

Haverok, Buli, Fight Club!

NEXUS6
inFamous szájt!

Kúl a soundtrack (jobbra lent)!
Az egyik legjobb zenéjû gáme lesz ez, amit mostanában kiadnak xerintem.
😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Jó lesz ez a macskáknak😄D<#gonosz1>

greyfox
Boldog szülinapot!
A ps3 már elfogyott 😄

Steam: greyfox

NEXUS6
Azér ezek kicsit megnyugtató infókák!😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sziasztok!! Sikerült leformáznom a 40 gigás winchesteremet fat32-be a pc-n! De a Ps3 mégse veszi be hiába teszem vissza bele! Egy darabig megy fekete a képernyõ aztán leáll! Megköszönném ha tudnátok segitséget adni, hogy hogy tudnám elinditani?

Akkor tehát senki sem tudja hogy mi lehet a gond??? Hallottam már olyanról is hogy pc-re linuxot kéne felrakni és az alól leformatálni fat32-be a winyót! Igaz ez?
zzeN
Boldog Szülinapot Emthor!
egy kis akció megszokott "oldalunknál"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

EmThor
sok ideg meg meló... bakker. majd otthon 😊

de hogy némi infó is legyen, ha már modern társadalmunkat más nem mozgassa 😊

meg 7. jön psn-re puzzle quest: galactrix katt, sztem 15$

ja, szervizbe szállítmány még nem jött meg DE ha megjön, LEHET, hogy benne lesz a gépem. pls 😄

néztem ps2-t MM-ben, sírtam milyen kicsi 😊 (32k + 6k sony boltban memókari + 10k komponens -> majd nyáron)

ja, infémöszbe meg felugrasz a metróra, videóban volt... meg repülsz. meg úgyis le lesz zárva a város..

"Graphics Like many of you have already noted, they're not "OMG MY EYES ARE BLEEDING FROM THE AWESOME!" There's pop in, I've experienced some frame drops when things got hectic, aliasing on shadows, facial animations could be better...pretty much everything you guys said already. BUT the graphics are definitely NOT PS2 graphics, and they are not bad by any means. They're actually pretty good for an open world game, and the effects for Cole's powers look awesome. So in short, if you're looking for Killzone 2 graphics, you're gonna be disappointed. If not, you should be satisfied.

Gameplay The gameplay takes the cake for me. It's so fun climbing any and everything, jumping off buildings, shooting stuff with lightning, all that good stuff. I spent a good 30 minutes just screwing around when I first had the chance to. You just feel awesome moving around like that...it's like a mix between Altair and Nathan Drake. The missions aren't bad either. I spent most of the day yesterday just doing side quests instead of moving the actual story. There's a good variety of side quests in the game, not the same 3 or 4 missions like in Assassin's Creed. I found out later on that doing the story missions are important too, since they usually unlock more awesome powers that'll make the side quests easier.

As for the world, it's not as lifeless as some of you may think. I haven't seen the video that was posted, but I'm guessing it's from the beginning of the game where you're like "What in the world are these people doing?" It all makes sense as the game progresses. The way the crowd reacts to you is based on your Karma. I'm playing the good side for my first run, so as I run by people they cheer me on, take pictures of me, yell out that I'm awesome, and ask for help. Don't know how they'll react when you're evil yet.

Story Like I said, I'm not very far into the story yet. I'm not really expecting much story-wise, but I like what I've seen so far. I'm only on the first island so things are pretty slow right now. I'm hoping it'll pick up soon.

Other Stuff
There is an install at the beginning of the game - it takes about a minute.
Sound effects and music are awesome.
Controls work well. There are a lot of powers at your disposal, so I imagine it was difficult making a control scheme for them, but once you learn them it'll come naturally.
The comic book presentation is great.

So yeah, those are initial impressions after about 3-4 hours of play. I'll try to get some more time in tonight and post again if I have any additional impressions. If you have any questions, feel free to ask and I'll try to answer them. I'm at work though, so I might not have the answers right away."

NEXUS6
Hát bennem is felmerült ez a autós dolog és félek, hogy azért hagyták ki hogy ne nondják azt a gémrõl, hogy csak egy GTA klón.
Az viszont teccik, hogy az emberek azért több dologra is képesek mint a GTA-ban.

Ez a képregényes mesélõs rész is begyün!😊))
És tényleg valahogy kicsit azért átjön a Heroes feeling is.
Szóval nálam is OK.
De amiket írtam, azoktól azért tartok, fõleg a rövid játékidõtõl.

Boldog szülinapot mester!!!
<#taps>

EmThor
Aranyosak vagytok, köszönöm szépen! <#worship><#puszis>

25... bakker már csak 100 van hátra <#crazya>

NEXUS6
Happy birthday dear M-Thor!
😊))

tarti19
Boldog Születésnapot EMTHOR
Isten éltessen még sokáig!!
<#vigyor0>

Megmondom õszintén nekem továbbra is nagyon tettszik. Pl a lenti videóból egyértelmûen kiderült, hogy van szabad felfedezés, már olyan értelemben, hogy nem támadnak lépten-nyomon az emberre. Technikailag nem vágott földhöz a látvány de jól átjön az apokaliptikus feeling. Jah és asszem most elõször láthattunk mozgó kocsikat, járókelõket ami nem kevés élet visz a lepusztult környezetbe. Nekem ami kérdés felmerült az az, hogy lesz-e közlekedési eszköz?? És a legkomolyabban kérdem: lehet-e kocsikat lopni benne? 😄 De tényleg. Mert ha nem akkor 2 dolog lehet. 1. a város kiterjedése nem lesz túl nagy, épp azért, hogy nem kelljen 2 órát futni benne egy helyszínhez. 2. qrvanagy lesz a város és az ember beleun a futkosásba. Egyébként szinte kizártnak tartok rövid játékidõt és biztos, hogy tele lesz mellékküldikkel a gém.

NEXUS6
Megnéztem ezt az InFamoust. Szerintem nem rossz, kb ezt vártam. Csak az a francia nyelv ne lenne!
Ha jó sok bónusz meg fejlõdés, meg küldi lesz, akkor szerintem OK a játék. Ha 5 óra játékidõ mellett jön ez a nem túl bonyis harcrendszer, akkor valszeg én is kihagyom, mert szerencsére nem vagyunk rászorulva. Ott a Fallout, meg még 1-2 ilyen RPG szerû gáme gigantikus hosszúsággal.

A grafikára azért remélem gyúrtak, az eddigi videók nem ilyet sejtettek!

greyfox
Wolverine teljesen rendben van, ottvan a topban az ut3-as játékok közül.
Mondjuk én is pc-n nyomom.

tarti19
nem az, hogy rossz, csak ugye UT3, sosem volt a finomságáról híres, persze láttunk nagyon kellemes megjelenítést sok játékban...

tomi890125
igen, ami szar hát szar, kár vitatni 😄

The Only One!

tarti19
deh... itt szinte mindegy, hogy 1920*1200 vagy 720P, 8xAA meg hát...

Pc-n tolom most X-ment.Régen nem tetszett már ennyire játék, már a PS3-as demo is megfogott.Persze sokkal szebb PC-n😉)1920x1080as felbontás, 8xAA<#eplus2>

EmThor
OPM UK

inFAMOUS - 9
UFC 2009 - 9
FUEL - 8
GH: Metallica - 8
Phantasy Star Portable - 6
Worms - 8
X-Men Origins: Wolverine - 5
Flock - 6
Bionic Commando - 6
Buzz! Brain of the UK - 8
Powerup Forever - 5
Tenchu Shadow Assassins - 6
Silent Hill - 5
Trivial Pursuit - 4

fuel az jó

Visszatettem vistát, úgyhogy nálam is.Dual Action tökéletes erre a célra.

Sziasztok!! Sikerült leformáznom a 40 gigás winchesteremet fat32-be a pc-n! De a Ps3 mégse veszi be hiába teszem vissza bele! Egy darabig megy fekete a képernyõ aztán leáll! Megköszönném ha tudnátok segitséget adni, hogy hogy tudnám elinditani? Köszönöm
Ombika
Inkabb varom a vegleges ujat, addig ujrainditgatas! 😞 Thx azert.

Alien!
ha jól tudom a Dual Shockhoz is írtak win32 drivert,vki megpróbálhatná összelõni,nálam a vista64 kilõve.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Smuge
Engem nem fogott meg ez a játék ez után a videó után meg pláne. Én azért egy kicsit többet várnék egy ilyen exkluzív címtõl, de ez nem valami nagy eresztés. Van egy olyan érzésem , hogy pár hónap mulva már ez is az olcsóbb kategóriában lesz, majd talán akkor.

greyfox
Nekem nagyon bejött a box kontroller pc-n, nem kell a gomb konfigolással tökölni, default úgy nyomom, mintha box lenne, csak 1080p-ben@60fps, majd 2 éves gép 😊)

Ps3 marad az excluzivokra, azokat semmi pénzért ki nem hagynám!

Logitech Dual Action-nel tolom.

greyfox
Pc-n box kontrollerrel tolod te is?

Alien!
érdekes,nekem ilyet nem csinál,csak van,hogy hiába választom ki a szinkront a transcode menüben,mégis a DTS indul el....esetleg próbáld meg a hivatalos fórumból felinstallálni az aktuális bétát,hátha az javít valamit....

itt megtalálod

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ombika
Nem , mert par ujrainditas utan pc vs ps3 megjavul?! 😞

Jó kis lazulós gém, és mondom, pc-n elég jól néz ki.Elfogadható konfiggal😉

hát az a wheelman menthetetlen sajnos, grafika ide vagy oda. Volt idõszak amikor még reménykedtem benne, hogy talán valami elfogadható sül ki belõle, de sajnos egy vicc lett a gém.