PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézegettem a must have dolgokat s nálam:
MF2
AC2
Mafia 2 (erõs talán)
fifa 2k10
NFL 2k10(erõs talán)
Többi olyan, hogy becserélem a mostani stuffjaimat😛
RE 5 Steelbookra bármikor kapok egy Ghostbusterst😛
FF7 van 1,32G helyet kér s psp s ps3-on is játszható a kiírás szerint... 10 dolláros
RE 1 is van 10 dolláros 233megát zabál ps3/psp
MF2
AC2
Mafia 2 (erõs talán)
fifa 2k10
NFL 2k10(erõs talán)
Többi olyan, hogy becserélem a mostani stuffjaimat😛
RE 5 Steelbookra bármikor kapok egy Ghostbusterst😛
FF7 van 1,32G helyet kér s psp s ps3-on is játszható a kiírás szerint... 10 dolláros
RE 1 is van 10 dolláros 233megát zabál ps3/psp
Én azt olvastam, hogy van és 10 dollár. Hááá mi a jó isten folyik itt? 😄
Nincs és nem is 5 dodó a FFVII. <#szomoru2>#szomoru2>
EmThor minden forrásnak bedõl. <#taps>#taps>
EmThor minden forrásnak bedõl. <#taps>#taps>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Visszaolvasva és mielött nekem támad a sok boxkatona:
Jó autós játék a Forza és biztos jó lesz a harmadik rész is, mindenképpen profi munka és biztos játszom majd vele, csak épp az éppen aktuális GT-vel nem veszi fel a versenyt. Forza1 vs GT4 jó példa erre, valszeg most is ez lesz. A Forza2 is jó volt csak kérdés ki mit nevez autótörésnek....
Jó autós játék a Forza és biztos jó lesz a harmadik rész is, mindenképpen profi munka és biztos játszom majd vele, csak épp az éppen aktuális GT-vel nem veszi fel a versenyt. Forza1 vs GT4 jó példa erre, valszeg most is ez lesz. A Forza2 is jó volt csak kérdés ki mit nevez autótörésnek....
Azért olvasva a kommenteket, bocs, hogy ezt írom, de hihetelen buta lény az ember....
Mit szeretnétek?
GT5-öt holnapra?
Megcsinálja nektek a sony, de akkor ne várjatok csodát, kaptok egy félig kész munkát, törés nélkül, amit aztán jól lehúz a sajtó, és mindenki arról fog regélni, hogy a Polyphony sem a régi...
Szerintem abba is belemegy a sony, hogy 50ezerért árulja a GT5-öt és akkor most felvesz még ötszáz embert és akkor kész lesz õszre parádés minõségben töréssel meg WRC-vel....
Egyenlõre viszont nagyon úgy fest, hogy 2010-ben kapjuk, dolgozik rajta annyi ember, hogy kijöjjön megjelenésre a profit a sony-nál, a bemutatott videó alapján parádés lesz, hihetetlen tartalommal.
Jim: károgsz itt miközben tudod, hogy csoda csak a mesében van, ne várd a megváltást a Polyphony-tól, az is csak egy cég amelyiknek vannak részvényesei, akik elõtérbe tolták a minõséget a mennyiséggel szemben. A GT sorozat mindig is a minõségrõl szólt.
Szvsz nem fog így kinézni a Forza3 vagy pedig a törés lesz az igazi szimulációtól jóval gyengébb. Egyszerûen képtelenség egy év alatt összedobni egy teljes generációváltás szintü grafikát bõdület tartalommal. A Forza3 azt az utat választotta, hogy kiad egy "olyan-amilyen" játékot, amivel játszhatsz õsztõl és amit tuti biztos, hogy a késõbb megjelenõ GT5 leiskoláz.
Egy dolog biztos: amikor megjelenik a GT új része lépésekkel lesz az akkori autósjátékok elött, és ebben a generációban nehéz lesz megfogni. (mint ahogy a GT3 és GT4 is jóval verte az akkori mezõnyt)
Mit szeretnétek?
GT5-öt holnapra?
Megcsinálja nektek a sony, de akkor ne várjatok csodát, kaptok egy félig kész munkát, törés nélkül, amit aztán jól lehúz a sajtó, és mindenki arról fog regélni, hogy a Polyphony sem a régi...
Szerintem abba is belemegy a sony, hogy 50ezerért árulja a GT5-öt és akkor most felvesz még ötszáz embert és akkor kész lesz õszre parádés minõségben töréssel meg WRC-vel....
Egyenlõre viszont nagyon úgy fest, hogy 2010-ben kapjuk, dolgozik rajta annyi ember, hogy kijöjjön megjelenésre a profit a sony-nál, a bemutatott videó alapján parádés lesz, hihetetlen tartalommal.
Jim: károgsz itt miközben tudod, hogy csoda csak a mesében van, ne várd a megváltást a Polyphony-tól, az is csak egy cég amelyiknek vannak részvényesei, akik elõtérbe tolták a minõséget a mennyiséggel szemben. A GT sorozat mindig is a minõségrõl szólt.
Szvsz nem fog így kinézni a Forza3 vagy pedig a törés lesz az igazi szimulációtól jóval gyengébb. Egyszerûen képtelenség egy év alatt összedobni egy teljes generációváltás szintü grafikát bõdület tartalommal. A Forza3 azt az utat választotta, hogy kiad egy "olyan-amilyen" játékot, amivel játszhatsz õsztõl és amit tuti biztos, hogy a késõbb megjelenõ GT5 leiskoláz.
Egy dolog biztos: amikor megjelenik a GT új része lépésekkel lesz az akkori autósjátékok elött, és ebben a generációban nehéz lesz megfogni. (mint ahogy a GT3 és GT4 is jóval verte az akkori mezõnyt)
persze oké, csak 2010 van jövõre és nincs ps3 fronton egy normális autós gém.
De ez miért probléma? Ezerrel készül ,lassan de biztosan. Szart biztos nem fognak csinálni ez már most látszik. A jó munkához idõ kell, ha ezen múlik legyen 😊 Annyira grandiózus és részletes lesz az egész hogy ezt nem lehet elkapkodni és ezzel õk is tisztában vannak. Ezek a trailerek mellesleg kemény gameplay videók is egyben . És ebben ez a durva!
azon a nagy idióta lényen nem kell szeretni semmit...Itt a hangsûly azon van,hogy a japók megint mi a f*szt varázsoltak a képernyõre...Több olyan eleme van a videónak ami egyszerûen köröket ver mindenre,gondolok itt a lény mocap-jére,a szél ahogy fújja a tollait,vagy arra a jelenetre amikor a kissrác fejbe hajít egy katonát vmivel,az meg összevissza csuklik,és beleesik egy leomló állványzatba... ja és ez volt a BBC-csóka-agyelhagyó game!!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A forzás fiúk királyok, mivel akkora grafikai (ami a trailerbõl lejött) tuningot, pontosabban szvsz teljes engine váltást csináltak amire rég láttam ilyen fokú példát az autós játékonál. Most a tartalamkról meg nem lehet nyilatkozni mert egyik stuff sincs kint. Nyilván a GT odafogja verni, csak ugye míg a PD szuttyog olyan 4-5 éve, addig már a 2. Forza jön ki. Most érted bemutatták a rally módot, istenkirály az egyik oldalról, másikról meg már megjelenési évet!!! sem mernek említeni. Én ezt kissé unalmasnak tartom. Lassan Stalker, Alan Wake és Duke Nukem szindrómában van a dolog. A trailer amúgy odavert nagyjából mindent csak ez nekem már kevés, egyszerûen unalmas.
nem hypolják ropira...kéne,nemkéne,isten tudja?!?...a végére mire kiadják mindent fog verni,addig meg a forzás fiúk had higyjék azt,hogy királyok.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
csak tudod az a probléma, hogy még mindig csak a trailereknél tartunk...
Kevés?? Te meg mirõl beszélsz ? Azért meg is látszik rajta , hogy a PD több éve szötyög vele nézd meg még párszor azt a videót és utána gondolj bele kicsit mennyi minden kell ehhez az egészhez hát ezért készül ennyi ideig. Ez valami hihetetlen és felfoghatatlan ami készül szavakat nem találok rá és még mennyi mindent nem láttunk. Forza 3? Ugyan már.. az valami gyerekjáték lesz.
Én a tavalyi Nintendo E3 hatására adtam el a Wii-met ^^
hmm jó volt a sony konfer. - de ez a tricos cucc egy borzalom - nemtudom mit lehet szeretni azon a nagy idióta lényen - jajj szép jajj de édibédi, kisgyerek, barátok, segiti, õ a társa - szerintem undorító - ilyet nem tudok szeretni...ránézek és elborzadok - shadow of the colossus más tészta, bõven más... nem broáf
na ugorjunk...
GoW3 gecijó volt, addigra lehet be is szerzek egy ps3-at 😊 de tolni kéne még az elsõ kettõt is, mert azok is hianyoznak
uncharted 2 is jó
de ASSASSINS CREED II mINDENT VITT - egyszerûen OWNAGE!!!!
Jóvolt az egész konferencia - nem úgy mint a nintendóé -.-
Mind1, nem kell majd sztem összehasonlitgatni (sony vs ms - bár hangulatilag meg... kicsit erösebbnek tünt 😄) mert mind2 faszául megállt a helyét...
ennyi
na ugorjunk...
GoW3 gecijó volt, addigra lehet be is szerzek egy ps3-at 😊 de tolni kéne még az elsõ kettõt is, mert azok is hianyoznak
uncharted 2 is jó
de ASSASSINS CREED II mINDENT VITT - egyszerûen OWNAGE!!!!
Jóvolt az egész konferencia - nem úgy mint a nintendóé -.-
Mind1, nem kell majd sztem összehasonlitgatni (sony vs ms - bár hangulatilag meg... kicsit erösebbnek tünt 😄) mert mind2 faszául megállt a helyét...
ennyi
Playstation3 40gigás változat 3hónaposan! garanciapapírral +számlával dobozával (MediaMarktos) Killzone2 játékkal (USA verzió) eladó 65eFtért.
Esetleg külön 55 a gép és 10 a játék.
júni 6-án Bp-i személyes átvétel megoldható.
Pm-ben a többit.
Esetleg külön 55 a gép és 10 a játék.
júni 6-án Bp-i személyes átvétel megoldható.
Pm-ben a többit.
hej haj, 5$ az FF7 ?!
Ninja Gaiden Sigma 2 demo?
2 Juni
Japan
► BlazBlue Promotional Video #1
Amerika
► Final Fantasy VII (PSone) ($4.99)
3 Juni
Amerika en Europa
► Uncharted 2: Among Thieves Multiplayer Beta (met code)
4 Juni
Europa (Game content)
► Resistance 2
○ Multiplayer Grim Skin
○ Multiplayer Malikov Skin
► Rock Band
○ Bonnaroo Pack (€7.49 | €1.49)
♪ Ben Harper and Relentless7 “Shimmer & Shine”
♪ Coheed and Cambria “A Favor House Atlantic”
♪ Coheed and Cambria “The Running Free”
♪ Phish “Wilson (live)”
♪ Shooter Jennings “Steady at the Wheel”
♪ TV on the Radio “Wolf Like Me”
Engeland
► VidZone (gratis)
Amerika
Volledige games
► Wolfenstein 3D ($4.99)
► Street Fighter Alpha 2 (PSone) ($4.99)
Speelbare demo’s
► Fight Night Round 4
► Ninja Gaiden Sigma 2
Game content
► Rock Band
○ Bonnaroo Pack ($9.99 | $1.99)
♪ Phish “Wilson (live)”
Ninja Gaiden Sigma 2 demo?
2 Juni
Japan
► BlazBlue Promotional Video #1
Amerika
► Final Fantasy VII (PSone) ($4.99)
3 Juni
Amerika en Europa
► Uncharted 2: Among Thieves Multiplayer Beta (met code)
4 Juni
Europa (Game content)
► Resistance 2
○ Multiplayer Grim Skin
○ Multiplayer Malikov Skin
► Rock Band
○ Bonnaroo Pack (€7.49 | €1.49)
♪ Phish “Wilson (live)”
Engeland
► VidZone (gratis)
Amerika
Volledige games
► Wolfenstein 3D ($4.99)
► Street Fighter Alpha 2 (PSone) ($4.99)
Speelbare demo’s
► Fight Night Round 4
► Ninja Gaiden Sigma 2
Game content
► Rock Band
○ Bonnaroo Pack ($9.99 | $1.99)
♪ Phish “Wilson (live)”
ezt honnan veszed, hogy fele annyi van rajta? a bemutató trailerben épp nem volt rajta több?
Ok nélkül, sry, este van, nem tudok már fogalmazni 😊
Szerintem (remélem) nem okkal kell ennyit várni rá...
Ultragáz amit csinálnak a GT5-tel<#szomoru1>#szomoru1>
Metal Gear Solid Rising NEM only 360!!!PC, PS3, X360!!!Valamint FF 14 NEM only PS3, hanem jön PC-re is!!!
lehet a mennyisege es a minosege miatt tart sokaig. inkabb legyen kesobb de tokeletes.
PS3 ID: iib
Nem hiszem el, hogy a GT5 trailerben számítógépes grafika van.Eszméletlen ahogy kinéz!!!Csak ez kevés!!!!!!!!!!Õsszel kijön boxra a Forza3.Mirõl beszélünk.Közel hasonló graffal, ha nem is lesz teljesen GT5 szintû.Oda fog baszni az biztos.Polyphony meg több éve szöttyög a GT5-tel.Valami nincs rendben szerintem vele.Égõ volt, hogy nem tudtak gameplayt mutatni szvsz.Szánalmas.
Nem figyeltél mikor mondták a konferencián?😊
A trico 100x szebb lett!<#eljen>#eljen>
A trico 100x szebb lett!<#eljen>#eljen>
Haverok, Buli, Fight Club!
Ez vitt mindent!!!!
PSP áráról meg annyit, hogy kinn 299$ egy ipod touch... ennél jóval "erõsebb" ha úgy vesszük egy psp, tudom más-más céleszköz, de 16gb vs. 16 gb, és ha megnézzük a tulajdonságaikat, 250$\€ nem para.
Geoff Keighly(gametrailers TV mûsorvezetõje) twitter:
Idézet:
Spoke to Tretton - he confirmed Metal Gear Rising is absolutely coming to PS3 alongside Xbox 360.
ennyi.
Idézet:
Spoke to Tretton - he confirmed Metal Gear Rising is absolutely coming to PS3 alongside Xbox 360.
ennyi.
ja és mmo ps3-ra? ugyanmár... persze final fantasy, szép, jó, de komolyan már...
háát, uncharted 2, gt5, gow 3 nagyon jó, és ennyi... a mozgásérzékelõs elõadás meg kurvagáz volt... a microsoft elõadása mérföldkövekkel jobban sikerült
Újranéztem a GT5 trailert,annyit mondok:
Byebye Forza!!<#wave>#wave><#eplus2>#eplus2>
Byebye Forza!!<#wave>#wave><#eplus2>#eplus2>
Haverok, Buli, Fight Club!
mondjuk az kemény,hogy sztem az FFXIV-et mindenki poénnak hitte,legalábbis a trailer elõtt...
multi lesz az sztem, max timed ex 360-ra, de azt is erõsen kétlem.
NEM N.E.M NEM
FF7 fent van már USA store-on?
egyébként kiv vagyok az idei ex felhozatalra sony téren mert a GOW3 is, mint kiderült 2010 (arra is számítottam) GT5 homályban, Heavy Rain szintén 2010. Ratchet valszeg idén, Uncharted biztos. ez a 2 gém lesz és a multi címek? Na nem azért, lesz mit tolni csak szépen áttolták a dolgokat a srácok.
GT tv-n a GT5 trailer ! fullos minõségben
Ütött keményen, de inkább átdolgozott trailer volt.
idén biztos.
Igen a leghangulatosabb trailer ebben a szezonban az Ueda játéka. Szépen bele fog illeni az Ico/SotC sorba. Eddig úgy tûnik nem tud hibázni
A legnagyobb meglepi a FFXIV bejelentés a GT5 hivatalos liszenszekkel egyetemben.
A legnagyobb újdonság meg a Modnation Racers. Offline multikirály lehet belõle(ezek a játékok egy szobában közösen az igaziak).
A legnagyobb meglepi a FFXIV bejelentés a GT5 hivatalos liszenszekkel egyetemben.
A legnagyobb újdonság meg a Modnation Racers. Offline multikirály lehet belõle(ezek a játékok egy szobában közösen az igaziak).