89387
PlayStation3
-
#87422 Még szerencse,hogy nem lehet meghalni mert pl a szellemjárta helyen pl sorra basztam el a QTE-t.Picit idegesített az,hogy a főhős mozdulatát kell figyelni,mert az én reakcióm más lenne rá.Míg a csajszi egy fel érkező ütésre ütéssel válaszol,addig én elhajolok vagy védek és támadok az pedig haverok közt is egy le vagy hátra irány lenne majd az előre.Mind1...majd megszokom,csak így azért nehézkes mert szeretném tökéletesen látni a jeleneteket.Ha emiatt buknék vmit akkor minden bizonnyal rage quit és újra elindítom a játékot. -
#87421 Igen, ez engem is irritált a játékban, mivel már a Heavy Rain-ben is normálisan meg voltak oldva a QTE-k, de ez igazából lutri, hogy hova mozdulj, sajnos nem kapsz egyértelmű utalást.... Mondjuk meghalni amúgy sem nagyon lehet... -
#87420 Kölcsönkaptam a beyond two soulst.Nagyon bejön a játék,de ez a kifehéredő quicktime event néha idegesítő.Nem tudom eldönteni melyik a jó irány.Jodi-t kell nézni és az ő irányába mozdulni,csak sajnos nekem meg bennem van ha pl ütnek felém nem előre mozdulok hanem hátrálok és emiatt sokszor elrontom a dolgot. -
Freedy23 #87419 háromszor vagy négyszer is megkaptam :D -
Robi546 #87418 Rendben,kösz a tippet. :D -
#87417 Meg lehet szokni, de idő.. :D És keserves anyázások kísérik. De ha egyszer megszoktad, akkor bármelyik játékkal fogsz tudni boldogulni. A titok nyitja az, hogy a stickeket célzásnál nagyon óvatosan mozgasd. És ennyi :D -
Robi546 #87416 Értem,köszi mindenkinek,egyébként egyenlőre csak a GTA V-el,TDU2 és GT5-el játszottam szóval nem játszottam még auto aim nélküli játékot,de ideje lesz kipróbálni. :D Ha nincs gond ott se az irányítással (auto aim nélküli),tehát ha meglehet szokni akkor nem gond,majd kiderül de remélem fog tetszeni az UC. :) -
#87415 Ha nem zavar, hogy nincs auto aim, akkor jól fogsz vele szórakozni :) -
#87414 grafikai gond az elsővel sincs - emellett elég jó játék, természetesen a további részek jobbak/szebbek, de kár volna kihagynod -
#87413 Az első rész is nagyon rendben van grafikailag. -
Robi546 #87411 Rendben köszi,csak kicsit grafika mániás vagyok. :D -
#87410 elsővel kezdj! -
Robi546 #87409 Hali!
Nem tudjátok hogy kb. mikor fog menni a PS Store ? Mert valami karbantartás van,nem rég akartam letölteni az Uncharted 2 Próbaverzióját,szerdára meg lesz a 3-as,teljes verzió. :D -
#87408 Miért nem tudok neked üzenetet küldeni?
Néztem az erősítőket ujjonnan és nem valami olcsók! :)
Ha mondjuk veszek erősítőt akkor ahhoz még mennyiért tudok hangfalakat venni, és azokból is melyik a jó! Ma fél délután az erősítőtket és a hangfalakat nézegettem de egyszerűen nem tudok kiigazodni! Az erősítők 60-70en körül mozognak amiket néztem és akkor még csak párat néztem meg az adott márkából! :) -
#87407 Fifaba jatekos karrier modban kaptak egy uzentet h tulteljesutettem a jatekos elvarasokat akkor mivan mert most nem kapok TP-t semmit! ilyenkore mivan? :D -
Evoluti0N #87406
-
Evoluti0N #87405 Heavenly Sword pipa. Az utolsó boss. Huh! :D Habár az Outland-hoz képest piskóta volt.
A végére kicsit megjavult a véleményem a játékról. Túlságosan God of War hangulatban kezdtem hozzá. Lehet, hogy nem olyan változatosak az ellenfelek és nincsenek benne platfomrészek és logikai feladványok, de a játékmenet attól még egész jó és van egy csomó fantasztikus dolog, amivel a játék operál: A karakterek ilyenek. Fantasztikus, hihetetlen. Nem emlékszem, hogy láttam volna valaha ennyi nagyszerű karaktert egy játékban. Kai-ban megtaláltam az új kedvencemet a videojáték mellékszereplők között. Azonban a többi is fantasztikus. Ez mellé még járulnak a nagyszerű szinkronhangok, a jó humor, a sztori és az AAAAAAA osztályú átvezetők, amik még ma is megállják a helyüket. Azt mondom, örülök, hogy nem hagytam ki. Egy élmény volt. Már csak azért is, mert legkevésbé egy hack and slash játéktól vártam volna el, hogy ennyire erős karaktereket vonultat fel.
És megintSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!picsogó kisbaba voltam. Biztos öregszem. Először, amikor azt hittem, hogy Kai meghalt, aztán a végén Nariko Temetésén. -
Freedy23 #87404 Ha van egy stereo erősítőd, akkor igen, ahhoz, hogy kapjál stereo hangot, elég két hangsugárzót venni. Persze lehet tovább bonyolítani külön DAC vásárlásával pl. de kezdetnek szerintem elég lesz egy stereo erősítő plussz két hangsugárzó.
Arra mindenképpen oda kell figyelni, hogyha pl az erősítő 6ohmos hangsugárzókat támogat, akkor 4ohmosat nem szabad rákötni. Több ohm-osat szabad, de annál kisebbet amit ráírnak nem.
Hát nem tudom rengeteg féle stereo erőstő van, néhány ismertebb márka, amivel nagyon nem lehet melléfogni, pl.: NAD, Marantz, Luxman, Harman Kardon, Yamaha
De ez már nagyon off-nak számít itt, ajánlom, hogy inkább menyj át valamilyen hifis fórumra ott mégjobban tudnának segíteni valószínűleg. De akár privát üzenetben is írhatsz nekem. -
Evoluti0N #87403 Outland. -
#87402 Visszaolvastam stb....de melyik játéról van most szó? -
Evoluti0N #87401 Eh! :D Giana majd egyszer máskor. Szeretem a kihívást, de azért nem akkora poén egymás után állandóan szopatós játékokat játszani. Így is állítólag a Heavenly Sword utolsó főellensége jó nehéz lesz, szóval majd szopok azzal is eleget. Eddig meglehetősen könnyű a játék és a két boss (vagy három inkább) se volt túl nehéz, de előre félek, hogy mi vár rám a végén. -
#87400 én csak demojátékos vagyok, de nem mertem nekiállni a teljesnek, mert h elnehezedik
és lám, a vége tényleg durva. nem mondom, hogy ne legyen kihívás, de ha egy játék 5 órás, a főboss ne hármat adjon ehez még hozzá..... -
Evoluti0N #87399 Jah, igen. Azt elfelejtettem kiemelni, hogy kimondottan béna voltam. Sokszor sebződés, halál közben, szidtam magam, hogy de ez a rész nem is annyira nehéz, hogy lehetek ilyen béna. Szóval egy kis összeszedettséggel megvan az egy óra alatt is. :D -
#87398 "Csak" egy óra... takarodjon már el az a fejlesztő aki így rabolja az idejét az embernek... Kratos negyed óra alatt megfekteti Cronos-t is.... -
Hoz_Hun #87397 Nekem csak egy óra volt, ha az megnyugtat. :D
Ha tudod mit kell csinálni, akkor nem vészes. Akkor is hosszú, de megoldható. Ha odajutsz és nem megy, vagy nem jössz rá a taktikára szólj aztán mondom mit csinálj. E miatt ne hagyd abba a játékot. :) -
#87396 köszönöm, lebeszéltél a 3-4 órás főbosszal :D (rühellem az ilyen aránytalan nehezítést a végére)
mivel most így bennevagy, irány a FÉLBEhagyott gianád :DD -
#87395 én a blacket nyomtam xboxon, de elnehezült
ng2-t is nyomtam, ott már "okosan" ninja dog (legbénább :D) fokozaton, ott haladgattam, csak hns nem az én világom - eladtam. világ összes ideje kéne :( -
#87394 Hogyga veszek egy stereo erositot abbol melyik jo?
meg ha meg van az erosito ahhoz mar csak hangfalakat kell venni a kesobbiekben es jo lesz? -
Evoluti0N #87393 Annyira nem volt vészes. Szépen, lassan fejlődött a nehézség, de vele együtt én is. Az utolsó boss elég szopás volt. Laza 3-4 órát kínlódtam vele. Meg se tudom mondani, hogy hányszor haltam meg. Utána eszembe jutott, hogy jé, nekem vannak képességeim, amiket nem nagyon használtam a játék folyamán :D. Ezeket használva (pontosabban egy kimondott képességet használva) már kicsit könnyebb volt, de még mindig baromi nehéz. Azonban ez az érzés, ez a katarzis, amit már rég éltem át, még a régi szép időkben, ez mindent megér. :) Emígy zseniális játék lett. Gyönyörű grafika, fantasztikus, kihívásokkal teli játékmenet. Kötelező mindenkinek (aki bírja ideggel :D). -
Freedy23 #87392 Akár úgy is lehet, hogy először veszel egy stereo erősítőt és hozzá két front hangsugárzót.
Aztán később veszel egy 5.1es erősítőt aztán mégkésőbb meg megveszed hozzá a center + hátsó hangsugárzókat, aztán végül meg egy mélynyomót. De szerintem normális front hangsugárzók mellett mélynyomó nélkül is simán lehet élni.
De akár kapásból vehetsz rögtön házimozi erősítőt. Amúgy az iylen általános igazság, hogy stereo erősítőből olcsóbban lehet sokkal szebben szólót kapni.
De ez csak egy példa.
Amúgy nagyon ajánlom a használt erősítők/hangsugárzók nézését, mert használt árak nagyon alacsonyak az új árakhoz képest. Ezekre az eszközökre meg nem igazán jellemző, hogy elromlanak. -
#87391 Stereo rendszert es annak kiboviteset kidejtened nekem kicsot bovebben, mert nem nagyon vagom a temat.. :D -
#87390 Okes koszonom a segitseget!
Van egy Media Markt a kozelben, majd megkerdezem az eladot is, hogy o mit ajanl remelem ott is tudnak majd segiteni... :) fordult mar elo h nemtudtak h milyen rendezvenyen vannak... :) -
Freedy23 #87389 Ha újonnan szeretnél venni, akkor Logitech z906-ot ajánlom.
Bár szerintem házimozi erősítő + külön hangdobozokból sokkal jobb minőséget ki lehet hozni, de az használtan is jóval több mint 100ezer Ft. Esetleg úgy lehet érdemes, hogy először egy stereo rendszert venni és azt kibővíteni lassacskán 5.1-re, pl egy házimozi erősítőt először csak 2.0-ban használva.
Nekem volt logitech z5500, de már rég eladtam és nem is bánom egyáltalán, azóta van egy stereo rendszerem, igaz hogy nincsen 5.1, de sokkkkkal szebben szól.
-
#87388 Kompozit kábelt adnak hozzá. Komponenst nem. -
#87387 Ezt vágom! Én ennek vagy a hdmi kábelnak a jelét szeretném a komponensbe juttatni. Már, ha lehetséges. Általában a pc-t meg a tv-t szokták összekötni komponenssel. Keress rá. -
#87386 A PS4-nél már gondok lehetnek, mert ahhoz csak HDMI van. -
#87385 Nem értem miért akarsz átalakítóval vacakolni, ha a PS3-hoz alapból adnak komponens kábelt, ergo gond nélkül a TV-dre tudod kötni HDMI nélkül is. -
#87384 Az a helyzet hogy fogalmam sincs h mennyi korul mozog szoval most igy nemtudom! :)
Sztem 70-80-at szanok ra! -
Freedy23 #87383 Amúgy a lényeg, hogy legyen rajta optikai vagy hdmi BEmenet, mert csak akkor lesz valós 5.1 vagy mégtöbb csatornás hang. -
Freedy23 #87382 Mennyi pénzt szánsz rá?