PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
Vedd meg nyugodtan.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként az lenne a legjobb, ha kölcsönkérném valakiét, hogy kipróbáljam, csak az a baj, hogy nem ismerek senkit sem, akinek van PS3-a (nem Magyarországon élek). Na mind1, lehet hogy megkockáztatom és megveszem látatlanban 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A medve nem játék.
itt egy kép a last of us-ból (ez 1:1 igy néz ki, videot nem rögzítettem, mert nincs tárhelyem és a tömörités ugyis elcseszi)
Forza.
Aha, nekem 12 GB-os van, és 2 játék nyugiban elfér digitálisan nem vásárolok mert dobozosan minden olcsóbb...
nekem asszem a büdös életbe nem lesz HDD-m mert nem is hiányzik. 😊
X360-nál meg megy pendrive-ról is, ha kell, ott lehet full install-t, ott fontos a HDD.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bazzeg tiszta tudatlan vagyok már, 5 évig volt ps3 am de amióta eladtam mindent elfelejtettem😄
Arra sem emlékszem mennyi helyet foglaltak a játékok telepítés után..Szégyen
De majd 13. tol lerázom a rozsdát😛
Tnap kerestem google:GTA5 same car everywhere,semmut találat.Ma már minden tele van vele,nem egyedi probléma.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Lemezrõl csak simán a dobozon feltüntetett hely szükséges.....
Amúgy merre is 47000 a 12GB-os pisi3?
Mert az kibazsott olcsó akkor.
Kérdésem az lenne, hogy arra hogyan lehet majd feltenni a gameket? Mert ugye alapból rárak pár gigát a játék ha jól emlékszem, fõleg egy GT6 amit beszerez mellé.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Egyébként a másik az, hogy ha meg veszek új PC-t, azon megint nincs Gran Turismo, pedig én igazából csak az miatt vennék PS3-at. De ha meg veszek PS3-at, akkor a Steames játékaimmal nembirok játszani. Szóval egyszerûen nem tudok dönteni.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, de érdemes beruházni egy PS3-ra? Találtam egy használtat 210 Euróért új joystickal. Multhéten sajna bedöglött a PC-m így most nincs semmi amin birok játszani, kivéve a laptop. 1080p-s monitorra szeretném kötni, és azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy tényleg olyan szar a grafika mint ahogy mondják? Mert egyszer játszottam a Media Marktban a NFS Hot Pursuitot és az pl tényleg ronda volt, de állítólag ott a beállítással volt baj. Egyébként a gamepad az egészen bejön, ma is próbáltam vele a Borderlandst, és az Assassin's Creedet. Utolsó kérdésnek pedig feltenném, hogy a DS3 akksija meddig bírja?
#86884 Magát az analogot nem szedtem szét, de próbáltam kifújni, meg cseppenteni bele valamit amitõl jobban csúszik. Kicsit most jobb, de felfelé néha beragad.
Beírom ide is hátha tud vki segíteni.TEgnap végigjátszottam a GTA5 sztorit,utána kikapcsoltam a gépet.Ma frissítette magát a játék és meghülyült.A lényeg annyi h az egész városban csak egyféle autó van.Komolyan!Bárhova megyek ott is mindig ugyan azok mennek.Lemetem vidékre mivel ott terepjárók mennek,ott is csak az az egyféle autó mászkál.Reggel vidéken a szántani induló traki helyett is egy rendes személykocsi megy a földekre szántani és ott köröz meg mintha szánatná fel a telket,Ez most mi?Ti hallottatok ilyenrõl?Vmi 5let esetleg?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Feltöltõkártyával tudsz vásárolni onnan PS+ takságot, illetve egyéb játékot és DLC-t.
Ha gondolod akkor csinálhatsz még egy US accountot is, ott is vannak jó akciók, és a vásárlás ugyanúgy feltöltõkártyával történik.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Megrendeltem én is a PS3-at,és remélhetõleg karácsonyra meg is lesz. 😊
Szóval a kérdésem: ha fogok regisztrálni egy PS Accountot akkor az országnál Szlovákiát rakhatok ? (itt lakom) Mivel valahol régebben olvastam hogyha például Amerikát rakok akkor használható lesz a PS+,vagy ez hülyeség ? Szóval segítséget szeretnék kérni ilyen ügyben hogy milyen országat választjak regisztrációkor meg még hasznos tippeket,elõre is köszi,a PS3 Faq nem elérhetõ.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jópofa.

jelenleg nálam ,akkor 11ig karban tartás srácok??
1. Sajnos nem vagyok otthon annyira az ilyesmiben
2. Jómagam is igen friss PS3 tulajdonos vagyok 😊
Egyébként durva, hogy mindkét Infamous milyen gyorsan leszívja a kontroller energiáját. Nem csodálom. Szinte minden mozdulattól, támadástól berezeg. 😄