PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ezt ps3on meg se próbáljuk értelmezni. tegyünk ugy, mintha ez az értelmetlen kérdés nem hangzott volna el 😉)

Forza.

Lunki88
Szerintem egyelõre felesleges a nextgen felé kacsintgatni. Majd ha lesz hozzá sok jó játék akkor. 😊
Na meg még1 fontos dolog. 😄 A játékokban az alap gombkiosztás az ugyanaz mint az xinput?

DarkSector
Kurvajó, majd meglepõdsz, milyen állat, hosszu a játék, nekem a végén a gátas-laboros rész ütött nagyon, de szép az egész, viszont a demo-ban nem igazán érzékelhetõ az a szép látvány amit majd amugy a full játékban kapsz, csalóka, iszonyúan jó a játék még akkor is ha nem egy sandbox cucc...

Vedd meg nyugodtan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Nem fogsz benne csalódni. De én már a helyedben a nextgen felé kacsintgatnék 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Egész türhetõ ennek TLoU-nak a grafikája.

Egyébként az lenne a legjobb, ha kölcsönkérném valakiét, hogy kipróbáljam, csak az a baj, hogy nem ismerek senkit sem, akinek van PS3-a (nem Magyarországon élek). Na mind1, lehet hogy megkockáztatom és megveszem látatlanban 😄

Lunki88
Tudom grafika a téma, de gondolom legtöbben a játékélmény miatt szeretnek játszani. Nekem a MGS4 és Heavy Rain miatt már megérte használtan vennem egy ps3-at (csak hogy néhány húzócímet említsek).
Kongy
De pl az Uncharted 2-rõl sem mondanád meg, hogy 2009-es játék. Pazar látványvilággal rendelkezik még mindig. És akkor ott a God of War 3 szerintem a leglátványosabb játék amivel valaha játszottam. Abból egy PS4 port 1080p-ben ÜTNE.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

a.carkey
A The Last of Usról anno fotóztam párat. Nagy 51es TVn egy Samsung mobillal fotózva nálam így nézett ki. Ennél többet max. arty screenshotja ad, de hidd el, az a játék pl. kurvaszép, bárhonnan nézem is. 😊

A medve nem játék.

arty

itt egy kép a last of us-ból (ez 1:1 igy néz ki, videot nem rögzítettem, mert nincs tárhelyem és a tömörités ugyis elcseszi)

Forza.

DarkSector
"Igen, de ha 2 játék fér rá akkor mit érsz vele h olcsó? Mindig törlsz 1 et vagy h megy majd?"

Aha, nekem 12 GB-os van, és 2 játék nyugiban elfér digitálisan nem vásárolok mert dobozosan minden olcsóbb...
nekem asszem a büdös életbe nem lesz HDD-m mert nem is hiányzik. 😊

X360-nál meg megy pendrive-ról is, ha kell, ott lehet full install-t, ott fontos a HDD.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

miezviz
Igen, de ha 2 játék fér rá akkor mit érsz vele h olcsó? Mindig törlsz 1 et vagy h megy majd?
Bazzeg tiszta tudatlan vagyok már, 5 évig volt ps3 am de amióta eladtam mindent elfelejtettem😄
Arra sem emlékszem mennyi helyet foglaltak a játékok telepítés után..Szégyen
De majd 13. tol lerázom a rozsdát😛

DarkSector
Nah ez jó ár egy PS3-ért. 😄

miezviz
Konzolvilág😊

DarkSector
Az kemény, én nem láttam 47-ért, ez valami néha megjelenõ akciózás hatása?

The Protector
NA végre bazdmeg.Füstölnek a fórumok ezzel a problémával.
Tnap kerestem google:GTA5 same car everywhere,semmut találat.Ma már minden tele van vele,nem egyedi probléma.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
Gameshopnál pl. Márciusban én is annyiért vettem.

DarkSector
Öhöm....12GB-os de 9GB ami hasznos hely, amira max 4,5GB -os cucc megy fel, hiszen netes letöltéskor 2x annyi hely kell mint amit letölt a gép.

Lemezrõl csak simán a dobozon feltüntetett hely szükséges.....

Amúgy merre is 47000 a 12GB-os pisi3?
Mert az kibazsott olcsó akkor.

miezviz
Ismerõsöm most vesz ps3 at férjének de ezt az új super slimet akarja 12 gb változatban mert az most 47 ezer -.-
Kérdésem az lenne, hogy arra hogyan lehet majd feltenni a gameket? Mert ugye alapból rárak pár gigát a játék ha jól emlékszem, fõleg egy GT6 amit beszerez mellé.

Én nekem is ma jött meg a PS3,mint ahogy elõbb is írtam viszont 210 euróért használtan? Én újan vettem 200ért (240 volt a GTA V-el),szerintem megéri bár csak most lett konzolom szóval inkább tapasztaltabbak írjanak majd. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Nincsennek videók ezkerõl az ekxlúzívokról uncompressed verzióban? Úgyértem, hogy nem youtubesan agyontömörítve, mert megnézném, hogy hogyan néznek ki a monitoromon.

Egyébként a másik az, hogy ha meg veszek új PC-t, azon megint nincs Gran Turismo, pedig én igazából csak az miatt vennék PS3-at. De ha meg veszek PS3-at, akkor a Steames játékaimmal nembirok játszani. Szóval egyszerûen nem tudok dönteni.

Fasza,pont most jött meg a PS 3 500 gigás,kb. 10 perce. 😊 GTA V-el jött szóval majd nyomassuk multiba. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Persze pc-nél csúnyább, de ugye nem is azért játszunk😄 Az exkluzívok, jól néznek ki most is, azokkal nincs gond. De ha van pc, igaz most bedöglött, akkor csak konzolos játékok miatt érdemes. Legalábbis én ezért vettem, megérte.

Kongy
Szubjektív, hogy mi a ronda, és mi nem az. 😊 A PS3-as játékok recések, ez tény, néhány effekt nem néz ki olyan jól, de vannak kifejezetten szép játékok is, recésség ellenére is, pl GTA 5, Last of Us, Uncharted. Ami egész elképesztõen jól néz ki az a Beyond Two Souls még. Sajnos a recésség mellé gyakran frame drop is társul GTA 5 esetében. Te döntsd el, hogy kell-e ez neked. Szerintem megéri a nagy játékkínálat miatt, de érdemes gyûjteni nextgen-re.

Üdv mindenkinek!

Lehet, hogy rossz helyen teszem fel a kérdést, de érdemes beruházni egy PS3-ra? Találtam egy használtat 210 Euróért új joystickal. Multhéten sajna bedöglött a PC-m így most nincs semmi amin birok játszani, kivéve a laptop. 1080p-s monitorra szeretném kötni, és azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy tényleg olyan szar a grafika mint ahogy mondják? Mert egyszer játszottam a Media Marktban a NFS Hot Pursuitot és az pl tényleg ronda volt, de állítólag ott a beállítással volt baj. Egyébként a gamepad az egészen bejön, ma is próbáltam vele a Borderlandst, és az Assassin's Creedet. Utolsó kérdésnek pedig feltenném, hogy a DS3 akksija meddig bírja?

#86884 Magát az analogot nem szedtem szét, de próbáltam kifújni, meg cseppenteni bele valamit amitõl jobban csúszik. Kicsit most jobb, de felfelé néha beragad.

The Protector
Hy.

Beírom ide is hátha tud vki segíteni.TEgnap végigjátszottam a GTA5 sztorit,utána kikapcsoltam a gépet.Ma frissítette magát a játék és meghülyült.A lényeg annyi h az egész városban csak egyféle autó van.Komolyan!Bárhova megyek ott is mindig ugyan azok mennek.Lemetem vidékre mivel ott terepjárók mennek,ott is csak az az egyféle autó mászkál.Reggel vidéken a szántani induló traki helyett is egy rendes személykocsi megy a földekre szántani és ott köröz meg mintha szánatná fel a telket,Ez most mi?Ti hallottatok ilyenrõl?Vmi 5let esetleg?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Jópofa ez a Festival of Blood. Nem nagyon illik bele az Infamous világába, de nem zavaró, mivel nem kánon sztoriról van szó. Különben rájöttem, hogy mi az a 10%, ami még hiányzik az alapjátéknál a 100% teljesítéséhez. Ki kellene farmolnom a bad karmát és megvenni az ottani skilleket is. Azonban se karmát, se xp-t nincs ihletem farmolni, szal az a maradék 10% úgy is marad. 😊
Rendben,köszi a gyors választ! 😊 Épp egy félórával küldtek Emailt hogy holnapra itt lesz. 😊

LeventeV
Tagságot*

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
Ha Szlovákiában laksz akkor csinálj egy UK accountot.
Feltöltõkártyával tudsz vásárolni onnan PS+ takságot, illetve egyéb játékot és DLC-t.
Ha gondolod akkor csinálhatsz még egy US accountot is, ott is vannak jó akciók, és a vásárlás ugyanúgy feltöltõkártyával történik.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Hali!

Megrendeltem én is a PS3-at,és remélhetõleg karácsonyra meg is lesz. 😊
Szóval a kérdésem: ha fogok regisztrálni egy PS Accountot akkor az országnál Szlovákiát rakhatok ? (itt lakom) Mivel valahol régebben olvastam hogyha például Amerikát rakok akkor használható lesz a PS+,vagy ez hülyeség ? Szóval segítséget szeretnék kérni ilyen ügyben hogy milyen országat választjak regisztrációkor meg még hasznos tippeket,elõre is köszi,a PS3 Faq nem elérhetõ.

bexinho
Értem. Érdekes koncepciónak tûnik, bár így már érthetõ.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Jobban szeretem, ha be van kapcsolva. Növeli a beleélést. Kicsit gyakrabban kell tölteni, de elviselhetõ mellékhatás. 😊
Kapcsold ki a systemben a vibrációt. Nekem alapból off-ra van állítva, pont ezért.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

arty
8.4gb a szabad helyed ...

Forza.

bexinho
Lenne egy kérdésem a tárhellyel kapcsolatban. 12 giga beépített tárhely van a gépemben, amire csak a gyári dolgok települtek, illetve a fifa 14 (40mb + pár megás mentések). Nos a settingsnél 8.400mb/12.000mb-ot ír. Nem tudok másra gondolni, mint hogy az oprendszer foglalja a 8 gigát. Gondolom így van, ugye? Black Ops 2 és Ghost-ról kerestem leírást, de sehol sem találtam, hogy mennyit igényel telepíteni. Valaki tudna információt adni errõl?

Megkaptam a választ. <#vigyor2>
Infamous 2 spoiler kérdés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye két befejezés van. Az egyikben meghal az összes conduit, a másikban meghal az összes normális ember. Akkor most melyik befejezést veszi alapul a Second Son? Elméletileg egyik se jó, mivel lesznek benne normális emberek és conduitok is.
DarkSector
Dede, ezt vettem meg anno 1600ft-ért. 😄

Jópofa.

Kongy
De, asszem a Festival of Blood. PSN-en utána kell nézni.

arty
nincs ehez valami dlc?

Forza.

Ok. Szóval az Infamous 1 és 2 befejezte után azt hiszem, hogy a Second Son lett az egyik legvárósabb nextgen játék nálam. Csak egy dolog nem világos a 2. résszel kapcsolatban. Megcsináltam minden fõküldit, minden mellékküldit, kifejlesztettem az összes (good karma) képességet, felszedtem az összes blast core-t és az összes dead dropot, mégis 90%-on fejeztem be. Mi az a maradék 10%?
Kongy
Yep.

An error has occurred. You have been singed out of PSN (80710D36)
jelenleg nálam ,akkor 11ig karban tartás srácok??

Bárcsak tudnék segíteni. De:

1. Sajnos nem vagyok otthon annyira az ilyesmiben
2. Jómagam is igen friss PS3 tulajdonos vagyok 😊
bexinho
NA jó, csak azért kérdeztem, hogy nem ám amiatt ír ki rendszerüzenetként ilyet, mert a porttal babráltam tegnap. De akkor már megkérdezném, hogy elõfordulhat az, hogy azért nem tudok egy Ausztriában élõ haverommal Fifázni (mindig megszakad a kapcsolat köztünk, mikor össze akar kötni a rendszer), mert a portokkal gondok vannak? Õ valami osztrák nagy adatmennyiségû mobilnetet használ, én pedig sima T-com-os kábelest. Router van itthon, de ezt megelõzõen nem volt gond xboxon, mikor haverokkal kellett multizni.

Igen. Mégpedig azért, mert karbantartás van. 😄 Elméletileg este 11-ig.
bexinho
halihó! Karbantartás miatt nem tudok fellépni az accommal. Másnál is ezt írja ki?

Tibi7
Én mindenképpen szétszedném, és kitakarítanám. Lehet csak tele van már retekkel. Ha nem használ a dolog, akkor lehet javításon gondolkodni.
Azt nem mondtad, hogy az Infamous 2-tõl is be fogok szarni. 😄 Nem játszottam még végig, csak a végefelé tartok, de már volt egy olyan rész benne, hogy csak "vattafakkoltam" 😄

Egyébként durva, hogy mindkét Infamous milyen gyorsan leszívja a kontroller energiáját. Nem csodálom. Szinte minden mozdulattól, támadástól berezeg. 😄